Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Eilen palo sitten käpy ihan kunnolla. Eka joku taitava Volvo kuski näytti miten ohitetaan jonoa Helsingissä yksikaistaisella tiellä. Jäi melkein rekan alle.

    Sitten joku BMW kuski hilasi sateessa aivan perseessä kiinni. Meni sitten ohi ja ei päässyt enää jonossa eteenpäin niin jäi suoraan mun eteen ja vielä vähän jarruttikin.

    Siinä vaiheessa meni totaalisesti hermot. Vedin pitkät päälle, painoin torvea, näytin sormea... Mun mielestä voisi tehdä säännön ettei jonoa saa ohittaa. Suurin osa jonossa seisojista on nopeampia kuin jonon aiheuttaja, mutta ei halua vähäisen kiireen tai turvallisuuden takia mennä ohi. Sitten tulee joku teidenritari ja yrittää ohittaa koko jonon.

    Ajoin Bemarin kanssa 10km samaa tietä. Onnistui ohittamaan 5 kanssa-autoilijaa ängemällä väliin. Painoin kaverista loppujen lopuksi melkein ohi kun käännyin seuraavan kerran.

    En voi tajuta tuollaista...

    Comment


    • ilpo asia meininki :D!

      Comment


      • En voi tajuta tuollaista...
        Onko vika ohittajan vai jonossa nutaajan, jos ajetaan niin pienillä turvaväleillä, että ohittaja tosiaan joutuu "änkemään väliin"?

        Miulle on ihan ok, jos ei joku jaksa tai viitsi tai tykkää tai osaa ohittaa, mutta pitäkää nyt hyvänen aika sentään siinä tapauksessa sen verran väliä siinä jonossa, että muiden ei tarvitse väkipakolla ohittaa kaikkia kerralla.

        Comment


        • Yleensä se on melkein pakko ohittaa se koko jono kun tosiaan sitä väliä ei voi jättää, tai jos olisikin väliä, niin se kurotaan siinä vaiheessa umpeen kun nähdään että joku yrittää ohittaa.

          Comment


          • Jep, minustakin jonon ohittamisesta on ihan turha avautua suomalaisessa liikenteessä. Täällä kun on tapana jättää juuri se henkilöauton mitta "turvaväliä" kun ajellaan jonossa ja kun jonoon on kerran päästy niin siinä myös sitten ajetaan vaikka maailman tappiin. En ensinnäkään ymmärrä miksi jonkun täytyy ajaa hyvällä säällä uudehkolla henkilöautolla reilua alinopeutta, mutta en ymmärrä myöskään heitä, jotka onnessaan ajavat tämän sankarin takana jonossa ja sitten avautuvat siitä kun joku ohittaa koko jonon.

            Turvallisuus pitää toki säilyttää myös jonossa ja väleihin änkevä ohittaja ei sitä todellakaan tee, mutta mielestäni myös ohitettavat voisivat mennä itseensä ja miettiä voisiko sitä hajurakoa jättää rielummin jos kerran itse ei olla menossa edellä ajavasta ohi.

            Comment


            • Onko vika ohittajan vai jonossa nutaajan, jos ajetaan niin pienillä turvaväleillä, että ohittaja tosiaan joutuu "änkemään väliin"?
              Tämähän nyt on valitettavaa tätä päivää että jos erehdyt pitämään edes jonkinlaisen turvavälin edellä menevään niin pian siihen joku hyökkää ja taas mennään "tappituntumalla". Sylettää kyllä.

              Comment


              • Jos pitää vain kohtalaisen turvavälin edessä ajavaan, joutuu jarruttelemaan, kun joku änkeää väliin. Kun pitää riittävän pitkän turvavälin, ei tarvitse hiljennellä väliin tunkevien takia.

                Comment


                • Turvaväli on hyvä pitää ihan liikenteen sujuvuudenkin kannalta, juuri tuon yllämainitun syyn takia. Ei tarvitse jarrutella jos joku siihen väliin haluaa "änkeä". Kaiken lisäksi Suomalaiset ovat kyllä aika idiootteja kun moisesta asiasta suuttuu. Jos jollain on kiire niin sitten on, jätä turvaväli niin ei se pahemmin häiritse. Se luultavasti lähtee edestäsi yhtä nopeasti pois kun on tullutkin.

                  Comment


                    Kun haluaa PK-seudulla pitää työmatka-aikoina riittävän turvavälin, pitää auto peruuttaa takaisin talliin ja lukita ovi, ettei näe seuraavaa jonossa ajavaa :)

                    Ja ymmärsin kyllä, että aiemmissa puheenvuoroissa ei ollut kyse ruuhkien turvaväleistä.

                    Comment


                    • Uusi RS6 pyöri tahkolla viikonloppuna, on se komian näköinen, näkyihän noita muitakin hieman kalliimpia autoja uuden golf klubin parkkipaikalla.

                      Comment


                      • Kärkkäisen pihalla 30.6 kökötti yksin nurkassa uudenkarhea sininen S6, onko klubilaisia?

                        Comment


                        • Tuohon aikaisempaan tilanteeseen voin palautua vielä sen verran että mulla oli ihan hyvä turvaväli edelliseen. Lisäksi matkanopeus oli 80km/h - 80 km/h alueella.

                          Kyseinen kaveri keräsi niin paljon vauhtia tarkoituksenaan ohittaa pari seuraavaakin, mutta huomasi sitten että edestä tulee autoa ja joutui sitten jarruttamaan väliin.

                          Lisäksi satoi aika lujaa, joten jouduin vielä siitäkin ottamaan taka pakkia.

                          Ohittamisessa ei ole mitään vikaa, itse kuitenkin tunnustan autojeni tehottomuuden ja ohitan vain moottoripyörällä yleisesti ottaen. Tämäkin sankari olisi voinut tajuta koneesta pienuuden ja unohtaa sen kiireen hetkeksi vaikka rahat olisivatkin vähissä.

                          Totuus on se että Suomalaisille pitäisi vain tarjota kaksikaistaisia pääväyliä, sillä ihmisiä on joka lähtöön ja ajoneuvoja on joka kantaan, niin tämä on oikeastaan ainut tapa saada kaikille mieluinen matka aikaiseksi.

                          Eli jos ohitetaan, ohitetaan niin ettei siitä ole haittaa kanssa-autoilijoille ja unohdetaan se ohittaminen jos ei vain ole tehoa/mahdollisuutta siihen.

                          Comment


                          • Kokonaan hiilikuitu kuorisen Bugatti veyronin tanaan tuossa Mall of the emiratesin liikennevaloissa...
                            Mahtavat saundit ainaki...

                            Comment


                            • Tämä on aika käsittämätöntä.
                              http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/1135237595591

                              Ajoin tuosta ohi aamulla töihin tullessa, niin toiset auton ovista oli eri pylvään juurella, kun loppu auto. Ihan käsittämätöntä miten tuosta voinut selvitä noin vähällä.
                              Ihan romuna toi ajoneuvo.

                              Comment


                                Siis ei jumakauta, bussi meinas viistää keulan... Mitä noi ajattelee, suoralla tieosuudella bussi vaeltaa vastaantulevien kaistalle, 74-linjalla.... Hyh... Hieman vois skarpata ettei joudu jatkossa väistää kevyenliikenteenväylälle..

                                Comment


                                  Veli kertoi ajaneensa tuon Haarajoen romun ohitse ja kuulemma oli ihan vierestäkin katsottuna täysin päreinä, ettei merkkiä tahtonut tunnistaa. Oli aivan varma, ettei kukaan voinut ikinä selvitä moisesta. Näköjään kuitenkin käsittämättömästi joku selvisi.

                                  Comment




                                  • Pyynikillä oli ihan ypöyksin tommonen :o~ Keltä lie jäänyt :]
                                    Oli kaikinpuolin upee auto. AMG luki persuksissa ja melko tykin näkösesti oli kaikki 4 putkee sijoteltu taakse. Hajuakaan kyllä mikä tää auto on, mutta kateeks käy.
                                    Viimeksi muokannut Jerccu; 2.7.2008, 20:06. Perustelu: Sähläystä^2

                                    Comment


                                      Veli kertoi ajaneensa tuon Haarajoen romun ohitse ja kuulemma oli ihan vierestäkin katsottuna täysin päreinä, ettei merkkiä tahtonut tunnistaa. Oli aivan varma, ettei kukaan voinut ikinä selvitä moisesta. Näköjään kuitenkin käsittämättömästi joku selvisi.
                                      Joo sankari tuli vastaan vähän ennen rysäystä, ajoi pitkät ja hätävilkut päällä. Vauhtia oli todellakin reilusti. Hetki sen jälkeen näkyi taustapeilistä taivaalla savua..

                                      Kun paikalle päästiin, niin kaveri nostettiin juuri paareille. Luulin tosiaan että henki lähti, kun ambulanssilla ei ollut mikään kiire lähteä.

                                      Nätisti auton koko kone oli lentänyt 50 m autosta eteenpäin, siinä kun olisi jalkakäytävällä tullut ihmisten päälle:
                                      http://i193.photobucket.com/albums/z...0720082459.jpg

                                      http://i193.photobucket.com/albums/z...20082458II.jpg
                                      Viimeksi muokannut vayne; 2.7.2008, 22:50.

                                      Comment


                                      • Eilen polkupyörällä töistä kotio ajellessani edellä menevä ja vastaantuleva, kännykkään puhuva pyöräilijä joutuivat arpomaan, kummalta puolelta sivuttaisivat toisensa. Eivät osuneet, yrityksestä huolimatta. Parisenkymmentä metriä siitä eteenpäin tuli vastaan taas yksi kännykkään puhuva pyöräilijä, joka oli menettää ajokkisa hallinnan juuri kohdallani.

                                        Eivätkö nämä saakelin kännykkäpyöräterroristit oikeasti tiedä/välitä/tajua, että vaarantaessaan itsensä ja muiden turvallisuuden, saavat rikkeestään saman suuruisen virhemaksun kuin autoilijakin.

                                        Comment


                                        • Joo sankari tuli vastaan vähän ennen rysäystä, ajoi pitkät ja hätävilkut päällä. Vauhtia oli todellakin reilusti. Hetki sen jälkeen näkyi taustapeilistä taivaalla savua..
                                          eli aikomuksena oli aiheuttaa itselleen........

                                          Comment


                                            LeN-e: Näyttäisi C 63 AMG:ltä. Ei ihan tuhnuimmasta päästä tuo auto :) http://www.mercedes-benz.fi/content/...ls/c63amg.html

                                            Comment


                                            • Tänään työpaikan pihassa 1970 Dodge Challenger R/T vanhoissa mustissa Suomen kilvissä. Vähänkö tuo on komia muskeliauto :P~~

                                              Challenger

                                              Comment


                                              • Tuosta kun kurkkaan aidan yli niin näkyy olevan seuraavassa pihassa samanmoinen :)

                                                Kannattaa muistaa ettei suinkaan suurin osa R/T:stä ole R/T:tä vaan samanlaisia mallimerkki virityksiä kuin nuo nähdyt wannabe S ja RS kaverit. Ei sillä etteikö tuo olisi, kuhan tuli mieleen.

                                                Comment


                                                • Työmatkalla 6-tiellä oli sirkus Finlandia edessä melkoisella rekkaletkalla. Hyvin siitä onneksi pääsi ohi kun nämäkin varmasti jokusen kilometrin vuodessa ajavat kaverit tajusivat pitää riittävän pitkät välit ajoneuvojen välillä.

                                                  Comment


                                                    Tänään aamulla (4.7) tuli trailerin päällä vastaan Vantaalla aito, siviilimallin Peugeot 205 T16. Kyllä sykähdytti aikanaan B-ryhmää seurannutta, vaikka olikin väärää merkkiä.

                                                    Comment


                                                    • Tänään aamulla (4.7) tuli trailerin päällä vastaan Vantaalla aito, siviilimallin Peugeot 205 T16. Kyllä sykähdytti aikanaan B-ryhmää seurannutta, vaikka olikin väärää merkkiä.
                                                      Tosta tuli mieleen kun olin pari viikkoa sitten Harisella, niin sinne tuli joku ukko kuin pakasta revityllä Renault 5 turbolla. Auto oli ostettu muutama viikko aiemmin englantilaiselta keräilijältä ja kunto oli ihan uskomattoman hyvä kun maalipintakin oli alkup.

                                                      Comment


                                                      • Valkoinen Audi S5 Hämeenlinnan keskustassa 9 aikaan
                                                        Vielä ne valot kiinnittää huomiota taustapeilistäkin.
                                                        Sveitsin rekkareissa.

                                                        Comment


                                                        • Tänään aamulla (4.7) tuli trailerin päällä vastaan Vantaalla aito, siviilimallin Peugeot 205 T16.
                                                          Varmaankin matkalla Raisioon.

                                                          Comment


                                                          • Tuliterä Audi TTS quattro roadster, jota ajoi nuori tyttö ja vieressä istui pelokkaan näköinen, liekö edes ajokortti-ikäinen poika.

                                                            Seuraavaksi huomion herätti kylkien siistit, promoautolaatuiset "OHI ON 362"-tekstit vähintään kissan kokoisin kirjaimin. Lopuksi huomasin takapaksiin lätkäisty sotkun sinipunaisen OHI ON-tarran.

                                                            Mystistä tässä on se, että ymmärtääkseni noita ei ole juuri asiakkaille luovutettu, ellei tämä sitten ole aivan ensimmäisiä kappaleita. Nätti auto joka tapauksessa.

                                                            Comment


                                                            • Olitko se sinä jonka hopeasta mk1 TTQ:sta lähti toinen eturengas kesken ajon eilen illalla Hämeenkadulla Tampereella..? Veikkaan että hinausauton kuljettajalla oli tavallista hauskempi perjantai..

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X