Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Jos nyt tohon nismo-juttuun vielä sen verran palais et kaipa se voi neljässäkympissäkin lähteä lapasesta kun tarpeeks ojentaa oikeeta nilkkaa. Itsellä lähti tänään "hippasen" vajaatehoisempi profiilin tauti vahingossa melko reippaaseen latikaiseen risteyksessä kääntyessä, vauhtia jotain 50. Märkä keli, uusi asfaltti + suojatiemerkinnät. Ehkä hiukan kaasuakin painoin ;)

    Ja sit asiaan: Paraisilla tuli vastaan punanen 360 Verrari ja melkein heti perään kivannäköinen musta Possu, oliskohan ollut 997(en oo kovinkaan varma tosta, joku 911:n johdannainen kumminkin). Parainen on pieni mutta ihme paikka autojen suhteen, siellä on tullu bongattua esim. ainoa Aston Martin(db5) jonka olen ikinä liikenteessä nähnyt...

    Comment


    • Ei liikenteessä mutta laivassa
      http://i100.photobucket.com/albums/m...7062008447.jpg

      Comment


      • Kauppareissulla oli viereiseen ruutuun ilmestynyt wannabe RS6. Oli pulleat loksut ja puskurit rs6-logolla ja nahkarecarot, mutta alla 16" vanteet nastarenkailla... Ei tainnut olla aito, meneekö lie risaan edes noin pienet vanteet. Väri oli komea, ilmeisesti RS6+ sininen.

        Comment


        • Biilteeman pihaan kurvasi musta RS6:n näköinen vekotin ilman mallimerkintojä siinä 11 maissa.Kovasti aidolta näytti ainakin näin "maallikon" silmään.

          Comment


          • Ei tänään liikenteessä eikä edes itselle, mut mammalla oli eilen mielenkiintoinen matka HKI:stä Turkuun.

            Espoon kohdillla moottoritielle tuli musta taksi, ilmeisesti Lexus mustilla ikkunoilla. No tämä taksi ajoi ihan puskurissa kiinni ja välillä meni ohituskaistalle, mutta pysyi rinnalla eikä mennyt ohi ja sen jälkeen taas puskuriin kiinni. Ja takaa olisi ollut ohittajiakin, mutta tuo vaan pysyi rinnalla.

            No sitten motarin jälkeen muija pysähtyi siinä huolttiksella ja taksi oli jatkanut Turkuun päin. Sitte kun matka oli taas jatkunut niin pian oli taas sama musta auto puskurissa kiinni. Oli ajanut ihan muutaman metrin päässä ja taas välillä mennyt sivulle ohittamaan, mutta oli vaan ajanut rinnalla ja juuri kun oli tullut vastaantulijoita niin jarruttanut ja ajanut takas puskuriin kiinni. No tätä oli jatkunu kasvihuoneilmiöön asti jossa muija oli pysähtynyt ja taksi oli taas jatkanut Turkuun päin. Kasvihuoneilmiöstä lähdettyään peilissä oli taas vanha tuttu Lexus vanhoine temppuineen ja sama meininki jatkui. Tuossa tiellä on muutamia ohituskaistoja, niin niissä tämä velikulta ajoi taas rinnalla, eikä päästänyt ketään muutakaan ohi. Tätä meininkiä oli jatkunut Saloon asti.

            Ymmärrän kyllä, että nyky-yhteiskunnassa ei enää ole mielenterveyden hoitoon tarpeeksi rahaa ja vapaalla liikkuu ihmisiä joita ei välttämättä pitäisi. Ja eikös ollut niin että takseista on nykyään pulaakin, mutta en tiedä kannattaako sinne taksin rattiin ottaa ihan pahinta avohoitopotilasta.

            Comment


            • Itsellä olis kyllä voinut käämit palaa vastaavassa tilanteessa.
              Onhan noita vasemman kaistan valloittajia esim. nuo kehät täynnä.
              Että ihan kaksi kaistaisella tiellä tapahtuu tommosta.

              Comment


              • Espoon kohdillla moottoritielle tuli musta taksi, ilmeisesti Lexus mustilla ikkunoilla. No tämä taksi ajoi ihan puskurissa kiinni ja välillä meni ohituskaistalle, mutta pysyi rinnalla eikä mennyt ohi ja sen jälkeen taas puskuriin kiinni. Ja takaa olisi ollut ohittajiakin, mutta tuo vaan pysyi rinnalla.
                Ettei olisi ollut kuljetusyrittäjän protestia. :)

                Comment


                  Eilen Hesasta palatessa joku ei kuljetus- vaan ilmastointiyrittäjä harjoitteli hengenvaarallista ajamista Mesen Sprinterillä. Minä olin menossa ohituskaistalla toisen ohi, sallittua kovempaa mutta ei paljon, ja tämä sankari ajaa metrin päässä takaluukusta ja vilkuttelee pitkiä. Sitten kun ohituskaista loppuu, niin hirveellä kiireellä keltaisten viivojen kohdalla vierelle ja soittaa torvea ja näyttää käsimerkkejä. Melkein kuulu kun se huuteli jotain kunnes vastaantulija pakotti mun taakse. Pitkät vilkku ahkerasti ja hetkeä myöhemmin meni keltaisilla viivoilla ohi aika reipasta ylinopeutta. Seuraavalla ohituskaistalla meni hitaasti ajavan rinnalle ja pysytteli siinä tarkoituksena estää mun ohipääsy siitä hitaasta. Sama toistui seuraavalla ohituskaistalla. Varmaan sen takia kun minä ilmeisesti provosoin pitkillä ekalla yrityksellä.

                  Vaarallinen paitsi itselleen, varsinkin muille tuon kokoisella autolla.

                  Comment


                    Onhan näitä kaikenlaisia, kunhan vain itse pystyisi olemaan aina provosoitumatta, niin tilanteet menisi oikeasti hetkessä ohitse. Mutta ei se niin helppoa ole :)

                    Kehällä muuteen saa lain mukaan pitää vasemman kaistan jos haluaa. Oikealta vain ohitse.

                    Comment


                    • Tänään, kun ajelin kotiin päin, joku karvaperse tuli kolmion takaa eteen vihreän tilaihmeensä kanssa ja täytti kaikki kolme kaistaa. Ei siinä mitään. Sellaista sattuu, mutta ihmetys oli suuri kun tämä karvaperse heristi nyrkkiä mulle?! d8D
                      En tiedä, halusiko se säästää mun vaivaa heristämällä itse sitä nyrkkiä, vai mikä vaiva sillä oli, mutta minulla ainakin oli hauskaa.

                      Comment


                      • Tänään keskimääräistä parempia suorituksia. Lauttasaaressa vastaantuleva kulkusuunnassaan oikealle kääntyvä nainen ryhmittyy suoraan mun ajamalle kaistalle kääntyessäni vastakkaisesta suunnasta vasemmalle, omalle kaistalleni ryhmittyen. Onneksi tajusin ennakoida, ettei ko. kuski ymmärrä tien olevan kaksikaistainen suuntaansa, jolloin molemmat mahtuvat yhtäaikaa kääntymään. Kylkeen olisi kajahtanut mojovasti.

                        Siitä kerkesin Itäväylälle, niin Hertsikan rampilta liittyy mukaan raksapakettiauto, nopeudella n. 20 kmh muita hitaammin, vilkuttamatta suoraan vasemmaiselle kaistalle, kahden kaistan yli siis. Tossa jouduin jo jarruttamaan tosissaan, ei pystynyt ennakoimaan yhtään.
                        Ajaessani vierelle katsoin kuskia, josko silmämääräisesti kännissä tms., viiksivallu peruspönttö kännykkä korvallaan. Melkee rupes tämä yksilö vituttamaan, ensimmäisen tapauksen ollessa kokemattoman/tietämättömän tahaton virhe.
                        Lopuksi totean itseni olevan täydellinen kuski, etenkin näin juhannuksen aikana hymiö. Olen aina oikeassa.

                        Comment


                          Tänään joku osoitti älykyyttään oikein tosissaan. Ajoi minun perässäni (kuorma-auto) aivan perälaudassa kiinni ja pyyhkimet täysillä sumun läpi tihrustaen. Ei siinä mitään, koko päivänhän on satanut, mutta tuossa vaiheessa kaikilla muilla oli jo pyyhkimet pois päältä. Ei satanut yhtään, mutta tämä perässä tuleva varmaan päivitteli, kun sataa niin pirusti, ettei eteensä näe :) Ajoi pitkät tovit siinä minun nostattamassani sumussa, kunnes käännyin edestä pois.

                          Vähän kun seisoisi suihkulähteen vieressä sateenvarjon kanssa poutapäivänä ja taistelisi myrskyä vastaan.

                          Comment


                          • Espoon Olarin Prisman edessä (Tapiolaan päin) loppuu
                            kaksi kaistainen osuus ja jatkuu yksikaistaisena. Kaksikaistaisesta osuudesta
                            oikea puoli sulkeutuu, joten vasenta käytetään. Eilen sitten olin juuri tulossa
                            siihen pullonkaulaan vasenta puolta tietenkin suoraan jatkaakseni, niin joku
                            vilahti taustapeiliin ja huomasin Audi 90 : sen tulevan oikeaa puolta murhaavaa
                            nopeutta. Ei auttanut muu kuin hypätä jarruille ja päästää se kaheli sieltä
                            oikealta ohi, tai muuten olisi pullonkaulassa kolahtanut ja pahasti.

                            Tänään sai sitten Kehä ykkösellä katsella taas ne perinteiset Nash car
                            kisat siviili liikenteessä :)

                            Comment


                              Nyt munamankelilla liikenteessä olleena havaitsin että Helsingin Puistola vilisee täynnä MP-poliiseja, myös pari sivaripoliisiakin tuli Skodalla... Ennen näitä kuitenkin kiinnitin huomiota erääseen mopedistiin, joka kieltämättä meni kovaa, siis todella kovaa, 40km/h-alueella luulisin siinä olleen about 70km/h... Meni niinkuin silmänräpäyksessä ohitte.. Liekö sitten poliisit kiinnostuneet kyseisestä jannusta??? Huvittavaa kuitenkin oli seurata kun poliisit metsästivät omakotialueelta pykälä pykälältä ja kolo kololta tätä erästä sankaria...tulivat jopa jalkasinkin vastaan virkapuku päällä... Outoa??

                              Comment


                                Pamppupartioilla on nyt tilaa leikkiä kun kaupunki tyhjänä. Eilen ennen reissuun lähtemistä Ruoholahden A24-aseman ohitse veti kitinvärinen siviili-Skoda talla pohjassa Lauttasaaren suuntaan, perässä kitkutteli sinivalkoinen Mondeo minkä pääsi. Hetki tämän jälkeen tuli päinvastaisesta suunnasta maija valot päällä keskustaa kohti. Kilpailivat varmaan siitä kuka on nopein Kampista Lauttasaareen ja takaisin.

                                Comment


                                • Kuopiossa joku ajeli Mersulla nastarenkailla. No tässä vaiheessa lienee enää turhaa vaihtaa kesäkumeja, jos ei oo vielä kerennyt....

                                  Comment


                                    Vantaalla pyörii sekalainen mustalaisseurue hopeisella a4:sella(01-03) kuskin kylki kolhittu ja etuovi raavittu paljaalle metallille. Tyrkyttävät parkkipaikoilla "kulta"sormuksia kaikille ohi meneville.
                                    Tuon lisäksi ajavat ihan miten sattuvat, melkein tulivat lahden motarilla kylkeen kun tulivat rampista noin 60km/h muun liikenteen sekaan.

                                    Comment


                                    • Siellä liikenteessä on omat poliisit valvomassa, ei taksikuskien ammattikuvaan kuulu valvoa liikennettä.

                                      Comment


                                        Viime torstaina jossain Kannelmäen keskustan paikkeilla hullu paku-autoilija menetti hermonsa jonossa: viidenkympin alueella paineltiin noin neljääkymppiä kun skootteri tms. ajeli jonon kärjessä.
                                        Pipi-päinen kuski hermostui ja yht'äkkiä piti päästä koko jonon ohi - just ruuhkasimpaan aikaan. Oikealle kaartuvassa mutkassa lähti sitten "hälytysajoon" kuitaten pari autoa vaikkei pystynyt millään näkemään tuleeko mutkasta vastaan ketään.
                                        Tulihan sieltä kaarteessa kaksipyöräinen, joka joutui tekemään pikaisen väistön kanttareen yli kävelytielle ettei olisi jäänyt tämän heikkohermoisen pakettiautoilijan alle. Onneksi ei ollut lastenrattaita jalkakäytävällä tai ihmisiä ylipäätänsä, vaikka juuri juhannuksen alkuahan tuossa elettiin.

                                        Taisi olla duunarilla kiire päättää autoilut siltä päivältä. Ehkä lääkäriin tuollaisilla kiire olisikin.

                                        Comment


                                          Luin lehdestä, että Järvenpäässä kaupunki laskee kaikkien katujen nopeudet max. 40km/h:iin, lukuunottamatta yhtä päätietä joka kuuluu tielaitokselle. Ei mitään väliä, vaikka aiemmat 50 tai 60-rajoitukset ovat tiehen nähden täysin perusteltuja, alas vain. Ei tarvitse kolmioita korjailla ja mopot saadaan pois pyöräteiltä. Nykyisiä 40 teitä laskevat vielä kympillä. Kohta näkyy tutkarysiä ja paljon.

                                          Vitutus nousi tuon uutisen jälkeen siihen mittaan, että tekee mieli vetää ensimmäisten lätkien vaihtuessa kajahtaen kylän läpi niin paljon kuin lähtee.

                                          Muualla asuvia tuskin hetkauttaa suuntaan tai toiseen... Löytyykö täältä maasta enää yhtään kaupunkia, jossa autoteitä ei pyrittäisi sulkemaan kokonaan?

                                          Comment


                                            Juhannuspäivänä Pohjois-Karjalan maisemissa Villalan Nesteen pihassa oli uusi, punainen
                                            Corvette. Puruveden upeisiin maisemiin hieno lisä.

                                            Vaihtelua arkeen :)

                                            Samalla reissulla pari päivää aiemmin pieni lennätys valkoisen Porsche Cayennen kanssa valtatie 14 torstaina välillä Juva-Savonlinna.

                                            Hieno on Cayennekin.

                                            Comment


                                              Ollaan järvenpäässä siinä filmtownin vieressä olevalla raksalla laittamassa pihaa kuntoon ja ei saa duuni autoa mihinkään parkkiin, viereisellä parkkiksella on kolmen tunnin pysäköinti aika ja parkkipirkot käy ainakin kolmesti päivässä ratsaamassa kaikki autot.

                                              Kaksi kertaa jo tapellut pysäköinnin valvonnan kanssa. Ekalla kerralla näkivät kun siirsin autoa parkkipaikan toisesta päädystä toiseen päätyyn ja tuli huomauttamaan että ei se riitä että siirrät toisesta paikasta toiseen. Pitää ajaa koko alueelta pois ja sitten tulla takaisin.

                                              Sanoi että eihän tossa sun yrityksessä ole mitään järkeä. Mitä järkeä siinä on että pitää kesken duuni päivän kytätä kokoajan kelloa että pitää lähteä siirtämään autoa kun tulee muuten sakot.

                                              Toinen huomautus tuli kun ajoin pakun tien laitaan aikomuksena ottaa avant (työkone) ulos autosta. Tätä ei pysty parkkiksella tekemään kun paku on jo vähän liian pitkä noihin ruutuihin ja lisäksi tarviin toisen ruudun tilan ajorampeille ja että kone mahtuu ulos autosta.

                                              Tämän selitin ja vihaisena lähti matkoihinsa ja sanoi että korkeintaan kymmenen minuuttia saan olla paikassa.

                                              Yritä siinä sitten tehdä töitä. PRKL....

                                              Comment


                                              • tänä aamuna tuli oulunsaloon päin uusikorinen mustang umpikatolla. torstaina samaisen auton avomalli ajeli edellä motarilla. mistähän niitä yhtäkkiä on tänne pölähtäny noinkin monta kerralla.

                                                Comment


                                                  Nuo ohituskaistojen käyttäjät ruuhkassa jumittavat takanatulevan liikenteen aina totaalisesti. Ensin 10 autoa lähtee kisamaan siihen ohituskaistalle palttiarallaa 150 km/h. Sitten ohituskaistan lopussa sumputetaan koko muu liikenne polkasemalla jarrut pohjaan ja ängetään puoliväkisin johonkin väliin. Josta johtuen takanatulevat joutuu polkemaan jarrua, joka taas aiheuttaa sen ärsyttävän pumppausliikkeen siihen liikenteeseen.
                                                  Ekan lauseen osalta samaa mieltä, mutta isompi ongelma on ne "ohittajat", jotka lähtee satasen alueella 93 lasissa niiden ohi, jotka ajaa 90 ja käyttävät siinä sitten koko ohitusalueen ja jumittavat muut.

                                                  Comment


                                                    Sami, eikö Järvenpää olekin mukava paikka :) Kerran ovat samaiset lappuliisat ajaneet pois työmaan kupeesta kaikki kuormalle odottavat kuorma-autot. Ei saa kuulemma pitää puoliksi pyörätiellä ja puoliksi autotiella autoa parkissa. Parkissa? Töitä tehtiin, prkl. Olisi pitänyt vain kylmästi laittaa vilkku katolle päälle ja todeta viileästi, että asia ratkaistu.

                                                    Tulivat sähköpakullaan oikein kaksin kappalein vartavasten meitä ajamaan pois. Joku selkeästi halusi tehdä kiusaa ja soitti väkeä paikalle. Hirveä huuto jo heti kättelyssä ja toinen liisa seisoi kädet puuskassa autonsa vieressä turvaamassa selustaa.

                                                    Aamuisin ne sakottavat välillä aseman mäellä junamatkustajia pudottavia henkilöautoja. Poliisi on partion voimin taustatukena, koska kuulemma "ärtyneet asiakkaat muodostavat laputtajille turvallisuusriskin".

                                                    Comment


                                                      Musta Cadillac Escalade EVS bongattu Härmälässä. Ois sisään mahtunut varmaan 3 kpl. vieressä olevia Primeran räppänöitä.

                                                      Kivat jytinät joutokäynnillä.

                                                      Comment


                                                        Tulipa eilen vastaan Oulunsalon lentokentän tiellä vähän jälkeen shellin liikenneympyrän erittäin hieno harmaa B5 RS4. Onko foorumilla pyörivä henkilö?

                                                        Comment


                                                        • Pasi oliko tuo cädi mainostoimiston tarroilla? Pyörii härmälässä monesti.

                                                          Comment


                                                          • Rekan lokasuojan "bongasin" keskeltä 3-tietä, sekunnin myöhemmin se sitten olikin puskurissa ja tietenkin se tukiputki edellä.
                                                            20cm about taisi se putki upota, vahingoista ei vielä muuta havaintoa kuin että puskurissa on nyrkin mentävä reikä :/
                                                            Melko lähellä ainakin on koko kennorivistö...

                                                            Comment


                                                              Mikael! En ehtinyt tarroja katsomaan, mutta varmaan sama kulkine kyseessä.

                                                              Aika harvinainen taitaa tuo cädi olla. "Ulkomaalaisen" näköinen äijä ajeli sitä.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X