Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Eilen bongasin valkoisen Skylinen missä takavalot oli ruuvattu semmoseen alkuperäisen umpion muotoiseen lipareeseen mutta valot näytti ihan siltä kun ne olisi ruuvattu jostain peräkärrystä irti ja laitettu nissaniin. :)

    Tais olla joku katsastukseen liittyvä toimenpide. Puuttuuko näistä joku typerä hyväksyntä vai mitäköhän kaveri meinas?

    Comment


      Bongasin tänään aamuruuhkassa mustan A6 taksin. Takaluukun mallimerkintänä oli 2.7 TDI quattro. En ollut rekisteröinyt itse että sellaisia on edes olemassa mutta kaipa niitä sitten on.

      Comment


        Takaluukun mallimerkintänä oli 2.7 TDI quattro
        Tuli kesäkuussa valikoimiin.

        Comment


        • Tuli kesäkuussa valikoimiin.
          Ja muuallahan noita on ollut kaiketi melkein nykykorimallin ensiesittelystä.

          Comment


            Tänään aamulla töihin mennessä Lahden motarilla jollain mossahti kone oikein formula tyyliin, ensiksi ajattelin että aamu sumua mutta kun ei ollut kuin mun kaistalla.

            Sitkeesti kaverit ajoi ainakin pari-kolme kilsaa jonka jälkeen vetäs rampista alas ja tien sivuun. Rampista ei juuri nähnyt mitään kun savun määrä oli niin runsas.

            Juuri vähän ennen autoa huomasin pakun olevan myös ovet täysin auki ja autossa ei myöskään ollut hätävilkkuja päällä. Kiva ylläri kohdalle tullessa.

            Sen verran ehdin peilistä nähdä että auto ei palanut ja jätkät oli ilmeisesti lemminkäisellä töissä kun oranssit työtakit vaan vilkkui siellä usvan seassa.

            Olisko tullut runsaan puoleinen vesivuoto johonkin.

            Comment


            • Alkuperäinen kirjoittaja tupi Näytä viesti
              Pakko ajella projektilla kun Käyttöauto on moottorinvaihdossa.
              Oli kyllä positiivisessa mielessä erittäin silmiinpistävä ilmestys. Käännyit ideaparkilta perään (V70) ja menit ohi siinä ex Tuulantuvan jälkeen.

              Comment


              • oli vissiin audin perä jotenkin aika mielenkiintoinen tänään töistä kotiin ajellessa kun joku pappa veti vanhalla toyotalla imussa. yksistä valoista lähtiessä oli näköjään ihan pakko vielä ajaa pitkän aikaa ihan takapuskurissa kiinni. vaikka teki sitten reippaan kiihdytyksen että jäisi taaksemmas niin ei, piti ajaa vielä kiinni kun puskurissa kiinniajo on niin kivaa.


                eilen toisaalta oli taas mukava rupattelu kun kaupasta autolle tultua joku norjalainen vanha herra tuli jutustelemaan ja sanoi että ompas sinulla hieno audi. hänellä itsellään on kuulemma 80 audi. näitä tuon tyyppisiä juttutuokioita on vanhempien herrojen kanssa ollut useampikin sen jälkeen kun skoda vaihtui audiin. myös naapuruston ipanat tuntuvat tykkäävän.

                Comment


                  Ajelin Elovainion kohdalla Ylöjärvellä Hämeenkyröä kohden kun näin Yhdystieltä Tampereen suuntaan menevää ramppia pitkin tulevan 190 Mersun, ratissaan vanha papparainen. Noh, kun mersun keula alkoi olemaan 3-tiellä, niin pappa kääntyykin samaan suuntaan kanssani. Minä siinä ajelin ihmetyksen sormi hämmästyksen suussa mersun vierellä ja aprikoin koskahan papparainen huomaa ajavansa nelikaistaista tietä vastavirtaan. Melkein satakunta metriä mentiin rinnakkain, kunnes alkoi tulla liikennettä mersua vastaan molemmilla kaistoilla, valojakin välkyteltiin ja suuremmilta onnettomuuksilta vältyttiin kun pappa tajusi tehdä uukkarin. Olen aina miettinyt että miten ihminen voi ajaa esim. moottoritietä vastavirtaan, mutta näköjään se onnistuu varsin helposti.

                  Comment


                  • Muurla-Turku motarilla noita sattui useampiakin kun se avattiin.
                    Ja melkein kaikki tapaukset lähti tuosta Salossa olevasta piihovin liittymästä.

                    Enkä kyllä toisaalta ihmettele jos ikäihmiset siitä tallaa väärään suuntaan, onhan siinä suunnittelijalla välähtänyt laittaa Hki ja Tku liittymät samaan ilmansuuntiin.

                    Siitä sitten paapat lähti väärään suuntaan.
                    En vaan silti ymmärrä eikö hälytyskellot soi kun vetää 180 asteisen siinä liittyessä motarille?
                    Toki siinä menee liittymä Tkuun ja erkanemiskaista Hki:stä Saloon ihan vierekkäin myös, että jos siitä erkanemiskaistalta on kiva kokeilla Hki:n suuntaan.

                    Comment


                      Oli jollain jeepin peräkärrissä kytkennät kohallaan. Jeeppi kun näytti vilkkua vasemmalle, niin kärri oli kääntymässä oikealle.
                      Tämä onnistuu helposti, kun pistää kärryn pistotulpan nurin perin paikalleen. Eihän sen pitäisi mennä, kun on haitat. Mutta meneehän se, kun pistää!

                      Comment


                      • Tänään myös jostain ilmeisesti crv hondasta mojahti jotain. Helsingin suunnalta olin tulossa, ja vähän ysitien ylitettyäni, huomasin kuinka lahdenperänkadulta kapuaa moottoritielle k.o auto, perässä hyvin sankka savupilvi. Ei tuohon pysty edes diiseli tuunaajat :D

                        Comment


                        • Porsche cabriolet 996 sarjalaisen Turun motarilla today. Ajeltiin vähän aikaa
                          peräkkäin nätisti....

                          Comment


                          • Oli jollain jeepin peräkärrissä kytkennät kohallaan. Jeeppi kun näytti vilkkua vasemmalle, niin kärri oli kääntymässä oikealle.
                            Eilen ajelin erään kärryn perässä ja huomasin kun autossa syttyi jarruvalot, peräkärryssä vilkkui vilkut vuoronperään ja toinen jarruvalo...

                            Comment


                            • Moi juha
                              Viimeksi muokannut valis; 1.2.2016, 13:57.

                              Comment


                              • Työmaata kohti ajellessa täydenkuun ja perille päästessä Mersun CL 63 AMG:n. Jälkimmäisestä ei valitettavasti ole kuvaa, mutta kyllä siinä kuu kalpenee Mersun jarrulevyn rinnalla, kun sitä liikennevaloissa viereen pysähtyneenä ihaili.

                                Comment


                                  Ilmeisen hektinen tilanne ollut jollain betoniauton kuljettajalla. Puolen päivän aikoihin kun ajoin Lahden motaria Helsinkiin päin, Kehäkolmosen rampin kohdalla oli erkanemismerkin takana pientareella betoniauto parkissa vasen eturengas päreinä.

                                  Jäljet viittasivat vahvasti siihen, että hytti on ollut täynnä käsiä ja tuuriakin mukana. Ilmeisesti ruvennut siirtymään Kehä3:sen liittymiskaistalle, jolloin rengas poksahtanut. Siitä liittymiskaistan alusta alkaa mustaa epämääräistä viivaa, joka lähtee melko jyrkästi takasin kohti Lahden tien ohituskaistaa. Pari metriä ensimmäisen viivan alusta yksi viiva saa seuraksi lukkiutuneiden paripyörien jäljet. Käyvät ohituskaistalla asti, josta lähtevät jälleen kurvaamaan takaisin Kehän kaistan suuntaan. Tässä vaiheessa paripyörän jäljet mielestäni levenevät lievän sladituksen näköisiksi ja päättyvät erkanemiskaistan väliselle pientareelle.

                                  Siinä se auto seisoi pystyssä ja ihan hallitusti parkkeerattuna, joten lähellä on käynyt, mutta ei onneksi kuitenkaan. Mitä ilmeisemmin ei onneksi ole ollut kuormaa.

                                  Huh, miltä tuo on mahtanut näyttää livenä. Siinä on kuskillakin varmaan housut mennyt vaihtoon.

                                  Comment


                                    Työreissulla Pekingissä: Audeja näkyy todella paljon, lienee suosituin ns. eurooppalaisista premium-autoista. A6 & A6L 2.4 ja 2.8 koneilla ylivoimaisesti suosituinta kalustoa Audeissa, pari A4:sta näkyi, yksi typ44 ja sitten täällä on joku mutaatio C4, jossa on C4:sen linssiumpiot ja konepelti, mutta muu auto on jostain muualta keksittyä. Mallimerkintä taisi olla C720?? jotain ja aina lukee V6 perskontissa.

                                    Liikenne on lievästi sanottuna kaaosta, vaikka vieläkin ajavat vuoropäivinä parilliset ja parittomat rekisterikilven viimeiset numerot. Kaistaviivat ja kaistajenohjausmerkinnät on lähinnä viitteellisiä. Uskomattomasti en oo vielä nähnyt yhtään kolhua vaikka autot puskee sikin sokin sekaisin mitä ihmeellisimpiin väleihin, kaikki ajaa kuitenkin varovaisesti ja menetelmä on tuttu jo formuloista, se saa mennä joka pystyy tunkemaan keulansa pisimmälle ts. toisen eteen :-)

                                    Nopeudet on liikenteessä todella pieniä, mutta tuntuma taksissa sellainen että mennään tosi lujaa... Taksikuskit kiusaavat jostain syystä (kuviteltu bensan säästö?) bensakoneitaan mieluiten alle kahden tuhannen kierroksen. Eilinenkin kuski ehti vaihtaa 1-2-3 ennenkuin oli risteyksen yli ja viitonen noin 45-50 nopeudessa sisään. Hieman jurnutti... Taksit on VW Jettaa, Hyundai Elantraa ja Citroenin jotain omaa mallia, joka on vähän isompi kuin ZX. Niin ja valot näyttävät näillä isossa osassa mihin sattuu, meilläkin eilen illalla kuskin valon näytti pikkusumussa suoraan ja pelkääjän lamppu ehkä 20-30 astetta vasemmalle.
                                    Kavereilla kuski kiersi pikkuteitä pitkin kun pakoputki oli vissiin irti. Kahdesti oli pysähtynyt ja käynyt keräämässä pudonneen putken mukaan ja työntänyt sen vissiin takaisin paikoilleen, eikä ollut kait eka kertaa kun näin teki, oli ollut kuulemma sen verran tottuneesti tapahtunut takaisinlaitto.

                                    Comment


                                      Tänä aamuna klo 7 pintaan Turunväylän ja Kehä II:n liittymän tuntumassa Kehä II:lla Länsiväylän suuntaan oli pientareella 8L-korinen A3 hätävilkut päällä. Vasen kylki näytti saaneen reipasta osumaa. Ketään ihmisiä ei enää näkynyt paikalla. Mitä lienee tapahtunut?

                                      Comment


                                      • Tiistaina Tampereelle mennessä oli motarilla Ideaparkin paikkeilla aivan käsittämätön tapahtuma vastaantulevien puolella. Autoa tuli vastaan molemmilla kaistoilla lähes yhtenäisenä jonona 120km/h, ruuhka-aikaa kun taisi olla. Joku ääliö vekslasi sitikkaansa ajokaistoilla kääntäen keulaa tulosuuntaan, tarkoitus oli ilmeisesti antaa sähköä tien varteen nuukahtaneeseen amerikankaappiin. Jarruvalot paloivat jonossa aika hektisesti kun peilistä katselin jälkiseurauksia. Siinä kun olisi kääntäjä missannut vielä vaihteen ja auto olisi ollut kyljittäin tukkien molemmat kaistat niin olisi tullut pahaa jälkeä. Kortti pois tuollaisilta, siinä oli muidenkin henki vaarassa.

                                        Comment


                                        • Onko tuo kaksipyöräisten keuliminen muuttunut mahdollisesti sallituksi huviksi? Tuota näkee päivittäin useita kertoja ja erityisesti mopoikäiset näyttävät harrastavan sitä hyvinkin ahkerasti. Hyvätpä on liikennöimisen mallit hankittu jo teininä.

                                          Joensuussa kuutostieltä Karsikon suuntaan oli kääntymässä kolmelitrainen supra. Odottelinkin "urheiluauton" kuskilta hieman aggressiivisempaa liikennöintiä, kun tarjolla oli houkutteleva 90 asteen käännös. Kovasti kuski koettikin sladittaa (ohjaamo käsiä täynnä), mutta siinä vaiheessa, kun piti odottaa kumin käryä, tienoon täyttikin öljyn katku. Hymyilytti.

                                          Comment


                                            Kiinan typ44:lta näyttävät ja C4:set ovat mitä todennäköisemmin kaikki FAW Hongqi -merkkisiä. Siinä kiinalötkössä on Mitsun kone.

                                            Keulittu on mopoilla ja isommilla iät ja ajat, vaikka kiellettyähän se on.

                                            Comment


                                            • Keskiviikkona duunin pihalla Nissan GT-R.
                                              Aika möhköhän se on, ja vaisut äänetkin :)

                                              Comment


                                                GT-R:n ensiesittely oli eilen illalla Porvoon Laakkosella. Olin itsekin ilmoittautunut mukaan mutta työeste esti. Ei, en ole potentiaalinen ostajakaan...

                                                Comment


                                                  Keskiviikkona duunin pihalla Nissan GT-R.
                                                  Aika möhköhän se on, ja vaisut äänetkin :)
                                                  Mihin menossa? Kuulemma Seinäjoelta on myyty Suomen eka GT-R

                                                  Comment


                                                    Kun joskus oli maininta VW Pornstarterista, eli uudelleen järjestellyistä mallimerkinnän kirjaimista, niin tänä aamnuna näis Seat Cobran (Cordoban), Cobran (Cordoban), (sori Jope). Piti tavata ihan useampaan kertaan kun teksti näytti niin alkuperäiseltä selkeine kirjainväleineen...

                                                    Comment


                                                      7 Porschea tuli vastaan Juvan ja Mikkelin välillä tänä aamuna klo. 9-10 aikoja. Kahdeksas ratapossu oli lavetilla.

                                                      Olikohan ratailut Virtasalmessa...?

                                                      Oli muuten aika monta "kiimaliiteriä" (matkailuautoa) taas tientukkona Savonlinna-Tampere välillä.. Prkl!

                                                      Tuo GT-R (Nissan) on ruma. ^
                                                      Viimeksi muokannut RS2; 20.9.2008, 15:42. Perustelu: pölinää korjattu

                                                      Comment


                                                      • Juuri äskettäin näin Opel astra kuljettajan keskisormi pystyssä keskellä sivulasia kun hänet ohitin laillisesti vasenta kaistaa. Kuljettaja n. 45v mies.

                                                        Sama toistui viime viikon keskiviikkona, ja kyseessä silloinkin Opel astra, tosin kuljettaja n. 20v kloppi.

                                                        Lukeekohan tuossa mun autossa jossain keulassa/katolla, että "mulkku tulossa, näytä sormea?"

                                                        Sen verran oudolta tuntuu. Ja samassa paikassa vielä molemmat episodit.

                                                        Ohitukset siis ihan laillisia, ja kaksi kaistaa samaan suuntaan.

                                                        Comment


                                                        • Kato audimiehet on aina mulkvisteja, etenkin jos ohittavat =D

                                                          Comment


                                                            Sulla on vaan liian hidas auto kun ehdit seurailemaan toisten keskisormia. Ässällä ei ehdi ;)

                                                            Comment


                                                            • Kun tarpeeksi monta vuotta urvuttaa Astralla niin alkaa helposti nousta keskisormi jo Kialle ja Hyundaillekin...

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X