Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Onko kenties Kankkusen auto?

    Eikö alkuperäisiä S1:siä ole Suomessa 2 tai 3 kpl?

    Comment


    • Varsin luotettavan lähteen mukaan, bongattu S1:nen B-ryhmän värityksellä. Tuli kuulemma lavetin päällä vastaan Lahti-Heinola tuntumassa.
      Se oli varmaan sitten tämä, jonka näin 20.5. alkuillasta nelostiellä hieman pohjoiseen Jyväskylästä. Trailerin veturina tummansininen transporter?

      Perjantaina sivuja surffanneena yhdistin tietenkin tuohon MAT:n rakentamaan autoon.

      Comment


      • Varsin luotettavan lähteen mukaan se Audi Vantaa-Äänekoski välillä oli tämä: http://ralli.verkkonen.net

        http://www.fotohana.fi/2007/index.ph...t=1418&page=13

        Comment


        • Alkuperäinen kirjoittaja sami
          Tänään tuli Vuosaaressa vastaan Caterham Seven tai vastaava, englantilaiset kilvet oli peitetty tarrakilvillä. Taisin nähdä saman pyörillä varustetun kanootin muutama viikko sitten keskustassa. Jokohan tuota muovikippoa saa Suomessakin rekisteriin. Tosi rumahan se on mutta vähän reilu 500 kiloa ei tarvitse kovin ihmeellistä konetta lähteäkseen mukavasti viivalta. Radalla menee mutkissa mukavasti mutta korkea ilmanvastuskerroin verottaa kulkua kovemmissa nopeuksissa.
          Ainakin tuossa omassa parkkihallissa on tarrakilpinen vihreä seiska vieressä (vaki)parkissa, omistajalla myös kullanvärinen Mini Cooper. En ole omistajaa tavoittanut auton vierestä, olis mukava jutella niitä näitä.

          Edit: Ainiin, kuski on sellanen lätsäpäinen, huiskatukkainen häiskä, vierestä bongattu myös tummahipiäinen lady.

          Comment


          • Äly hoi !

            Jyväskylästä Keuruulle päin vähän ennen Kuohua klo 15.59. Jono kulkee n. 90 km/h, rajoitus vielä tällä kohtaa 80 km/h. Hetkeä aiemmin takanani tuli kolme autoa ja edessäni yksi henk.auto ja perävaunullinen rekka. En ehtinyt huomaamaan kuin takana tulleen auton vilkutuksen ja tööttäyksen, kun tulin ohitetuksi todella reippaalla ylinopeudella. Vastaantulijoiden jono antoi suosiolla tilaa ja kaverin kiilatessa eteeni, jouduin väistämään. Tässä tilanteessa etupyörä ajautui penkalle ja seuraava havainto oli auton nopea heilahdus ja loikkaus takaisin tielle. Vähältä piti etten joutunut vastaatulijan kärsään.
            Todennäköisesti vastaantulijakin ehti minua väistää jonkin verran. Onneksi sen verran on vielä refleksejä tallella, ettei aivan älyttömän suuria korjausliikkeitä tule tehtyä.
            Kaveri jatkoi ajoa aina Petäjäveden Esson pihaan asti vilkuttaen koko ajan oikealle. Sen ajan mitä ehdin nähdä ko. autoa edessäni hän ehti tehdä kaksi muuta ohitusta välittämättä vastaantulijoista tai keltaisesta viivasta.
            Ilmeisesti tämä kyseinen henkilö lopunperin säikähti itsekin jonkin verran, koska oli autonsa etupenkillä, ovi avoinna ja jalat ulkona istumassa. Seurasin sivusta hetken aikaa ja yritin katsoa, josko mahdollisesti olisi kovinkin kaasussa, jolloin olisin keskeyttänyt matkanteon siihen. Tovin hengähdettyään hän ajoi tankkaamaan ja lähti maksamaan ostoksensa.
            Olin myös kassajonossa kyseisen kaverin vieressä ja siinä havaitsin ettei tainnut olla kyse kuin ääliömäisyydestä, ei alkoholista tms. Tosin näistä kaikista huumetököteistä ei pysty noin vain sanomaan varmaa. Oma arvioni kuitenkin on, ettei mitään noita edellämainittuja ollut pelissä.
            Katsoi minua hivenen pitkään ja onneksi siinä tilanteessa hillitsin itseni, enkä sanonut mitään, vaikkakin se oli vaikeaa. Palautin siinä vanhan Senseini opetukset mieleen ja olin hiljaa.
            Tämä kyseinen kuski lähti ajamaan kohti Keuruuta ja kovin montaa kilometriä sitä ei etumaastossa näkynyt.
            Edellä kerrottu tapahtuma ja pieni hengähdystauko ei vaikuttanut kaasujalan asentoon mitenkään. Alla oli uudenkarhea Audi. ( A8 )
            En viitsi tarkemmin tuota mallia täällä kuvailla, ettei muut samanlaisen auton omistajat joudu mahdollisesti silmätikuksi jollain muotoa.
            Ja vielä tiedoksi, niin ilmoitus tästä lähti myös eteenpäin.

            Comment


              Oli niin nopea ek, että piti huoltotauolla vähän huilahtaa.

              Noita näin viimeksi jossain 90-luvun puolivälissä, kun vielä Lahden moottoritie oli mallia tukossa. Juhannusruuhkissa paineli yksi jos toinen kaasupää menemään keltaista viivaa pitkin jonojen välissä. Muut sai väistää.

              Comment


              • Eilen Vihdintiellä stadiinpäin ennen Myyrmäkeä Linkutti uudehko V70 volvo!
                Vasen etupyörä juipersi niin pirusti, en meinannut uskaltaa ohi ajaa.
                Hätävilkut päällä ajoi mutta olisihan tuo pitänyt oikeesti pistä heti parkkiin.
                Vauhtiakin piti about 50-60km/h.
                Kääntyi sitte viherlaakson suuntaan myrtsin paikkeilta.

                Comment


                • naantalin kylpylän pihalla nähtyä: R8, A5 ja S5, pari Q7:aa ja uus S8...
                  tais olla johtajat syömässä:)

                  Comment


                  • Musta 911 Turbo tänään Karalan pajalla menossa säädettäväksi. Isommat puhaltimet vaihdettu ja 6:lla pitäis alkaa hv-lukemat pienen hienosäädön jälkeen. Ei sitä laitetta voinut kuin tuijottaa suu auki, pakko myöntää, et olis meikäläisen unelmapirssi nro 1...

                    Comment


                      Vantaan Motonetin pihalla bongattu tänään helmiäisvalkonen urquattro (Täytyy tunnustaa että piti ympäri kävellä ja ihastella hetki) On se hieno!
                      Ja samassa paikassa keltainen! A6 4.2 tai S6 (C5) Avantti. Kaaret oli leveämmät kuin normi A6:ssa, mutta ei varmuutta oliko ässä.

                      Comment


                      • Keskiviikkona ajeli Tampere-Helsinki-motaria pitkin Lakalaivan kohdalla joku moposkootterilla etelää kohti. Taisi ilmeisestikin itsekin huomata erheensä, koska ajeli niin reunassa kuin vain asvaltilla pystyi ajamaan. Hitaasta nopeudesta päätellen tuntui olevan yksi harvoista vakioskoottereista.

                        Comment


                        • Kumpikohan mahtaakaan olla isompi rike: ajella täysin vakiolla moposkootterilla motarilla vai normaalisti viritetyllä katuliikenteessä?

                          Comment


                          • Yllättävää on myös ajaa normaalin moposkootterin kokoisella ja näköisellä 125cc laitteella motarilla 125km/h autoista ohi. Pikkaisen tulee tuijoitusta ennen kuin huomaavat kookkaamman kilven.
                            En kyllä mitenkään tuota suosittele. Alkaa olemaan aika pieni ja heiveröinen laite "isoon" liikenteeseen.

                            Comment


                            • Eilen Joensuussa kohti Pekkalan siltaa ajellessani pienehkön endurokevarin näköinen vehje liimautui takapuskuriini. Sillan alkaessa tuo tuntemattomaan ajoneuvoluokkaan kuulunut kaksipyöräinen vehje hyppäsi kanttarin ylemmälle puolelle kevyenliikenteen väylälle fillareiden ja jalankulkijoiden sekaan, ja sillan loppupäässä oli jo hyvän matkaa edelläni. Nopeuteni edelleen sallitun 60km/h tuntumassa.

                              Juu en ollut mopoilijalle kateellinen tai raivostunut jouduttuani ohitetuksi :)

                              Comment


                              • Alkuperäinen kirjoittaja 4vant
                                Tänään näkyi Tampereella tällainen muuttoauto-SVX. Aika erikoinen - enpä ole moisesta subarusta ennen tiennytkään.
                                Ihmeiden aika ei taida olla ohi, sillä näin ihan samanlaisen kulkineen tänään US Partsin edessä. Pysähdyin vielä hetkeksi kummastelemaan, kun näytti niin oudolta. Varsinkin nuo ikkunat ovat hämmentävät.

                                Comment


                                • kevyenliikenteen väylälle
                                  Jos en ihan väärin muista, Pekkalan sillan kevyen liikenteen väylä ei ole sallittu mopoille. Joensuussa aniharva kevyen liikenteen väylä on varustettu "sallittu mopoille" kyltillä. Ennenhän asia oli juuri toisinpäin: ei mopoille.

                                  Muutenkin tosi outoa, kun nuo mopot ilmestyvät peräpeiliin kuin tyhjästä ja jäävät roikkumaan muutaman metrin päähän. Äkkijarrutus ilman syytä on rangaistava teko, jos juhaa sattuu leukaan törmättyään takapaksiin.

                                  Luonnollinen poistuma korjaa heikommat.

                                  Comment


                                  • Ferrari, käsittääkseni mallia 456 gt tjms., keltaisissa ulkomaan kilvissä, sininen, ykköstiellä Lohjan seutuvilla äsken. Todella hieno malli.

                                    Comment


                                      se kuopiolainen lambo laukaisi illalla maaningantietä pitkin komeilla kierroksilla. Heti kohta samaan suuntaan meni paikallinen turbobusa, maltillisesti, kuten aina.

                                      Comment


                                        Mustan R8:n (RRR-8) imussa tuli juuri äsken ajeltua Sörnäisten rantatieltä Itäväylää Audi Centerin tienoille asti. Herttoniemen kohdalla livuttauduin R8:n rinnalle ja näytin kuskille peukkua. R8 vastasi tervehdykseen murauttamalla koneeseen kierroksia ja mukavien äänien saattelemana teki "näyttävät" ohitukset kadoten rampista alas.

                                        Comment


                                          Tämä olis oikeastaan mitä kuulit tänään liikenteessä.

                                          No kuitenkin oltiin tänään Tapiolassa duunissa ja mätkittiin siinä kiviä maahan kun lähistöltä alkoi kuulumaan ihan älytön V8:n raivo, ei tullut mitään muuta mieleen kuin joku monsteri jam vehe. Ja ääntä piisasi n. 1 tunnin ajan.

                                          Pisti vaan hymyilyttämään äänimaailma.

                                          Comment


                                          • Tämmöinen tarttui kameran kennolle Kalajoella X-Gamesien yhteydessä.
                                            Oli siellä myös A6 ja TT, kuten muista kuvista voi havaita.

                                            Comment


                                              Tänään meni Kehä ykkösellä idän suuntaan auton kuljetus rekka ja kyydissä lamborghini gallardoja. Olis voinu tiputtaa meidän pihalle noi. :)

                                              Comment


                                              • Iltapäivällä tuli yllättäen keltainen Volvo vastakarvaan ruuhkassa ja vielä ilman valoja. Paikka oli Kehä III Porvoontien liittymän itäpuolella ja puikoissa iäkkäämpi herrasmies. Näytti siltä ettei ymmärtänyt eksymistään vaikka moni yritti herätellä huomiota. Tuli vähän avuton olo kun ei voinut itse tehdä mitään tilanteen korjaamiseksi, onneksi ei tainnut harhailija osua keneenkään ainakaan sillä matkalla mitä peilistä taaksepäin näki. Vauhti ei kyllä hiljentynyt ja ajolinja oli vakaasti kaistan keskellä vaikka autot väistelivät pientareelle. Paikalla on aika massiiviset tienrakennustoimet menossa, uuden satamaväylän liittymissä voi mennä helposti sekaisin.

                                                Comment


                                                  Voi toki, mutta ilman sairauden aiheuttamaa aivotoiminnan sotkeutumista en ainakaan minä pysty selittämään sitä, että joku ei missään vaiheessa tajua ajavansa vastakarvaan. Luulisi terveen ihmisen ainakin vetävän välittömästi sivuun parkkiin.

                                                  Comment


                                                  • Tänään kello 18 aikaan, ajoi maija kolme kymppiä alinopeutta lahdenmoottoritiellä ja vielä vasenta kaistaa. Eivät tehneet tietä vaikka tööttiäkin painoin :P

                                                    Lopulta menin sitten ohi väärä puolta eivät siihenkään mitenkään reagoineet.

                                                    Hetkeä myöhemmin sain omenasta satasen vauhdissa kehä III:lla. En nähnyt tekijää ja vierestä meni 3-4 autoa, joten tyydyin sormen näyttämiseen. Muuten olisi kaverilta lähtenyt peili. Sen verran kova tälli se oli kun pyörällä ajoin ja suoraan päähän tuli...

                                                    Comment


                                                    • Nyt täytyy antaa keltainen kortti eräälle Salolaiselle Insinörtille.
                                                      BMW 530D E60 sedan mustana.
                                                      Täysin turha liikenteen vaarantaminen ja törkeä ylinopeus taajama-alueella.

                                                      Ohitti kaksi autoa ja vastaantuleva liikennettä oli myös.
                                                      Erittäin lähellä oli osuma meidän autoon että vastaantulevan jäteauton kanssa.
                                                      Vauhtia reilusti yli sata taajama alueella.

                                                      Fiksua, kerta kaikkiaan.

                                                      Comment


                                                      • Ihan mielenkiinnosta, missä tarkalleen tapahtui? Osaisi päässään hahmotella teon "järkevyyden".

                                                        Comment


                                                        • Tapahtui tuossa Joensuunkadulla rautatiesillan päällä.

                                                          Eli oltiin tulossa meriniittyynpäin ja töihin menevää liikennettä aika paljon siinä aamuseitsemän jälkeen.

                                                          EDIT: Lisätään tuohon aikaisempaan tarinaan vielä sen verran, että ohituksen jälkeen vauhti ei suinkaan hiljentynyt vaan matka jatkui edelleen 100+ nopeudella.
                                                          Sen verran tuli emännältä "herrajumalaa" etten hokannut sitä rekisterinumeroa nähdä.

                                                          Comment


                                                          • Niin tolla sillallahan ei edes näe vastaantulevia, kaartaa senverran jyrkästi.

                                                            Niin tai nojoo, laelta jo näkyy vastaantulijat, ja ennen lakea ei taida ees toi buimuri kiihtyä tarpeeks.?
                                                            Viimeksi muokannut joteam1; 14.6.2007, 17:21.

                                                            Comment


                                                              Eilettäin musta Hummer H2 hinasi muoviin piilotettua muskelivenettä kohti Mikkeliä. Varakasta puuhaa ...

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X