Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Jos Smartin itselleen ottaisi niin kyllä sen tälläinen pitäisi olla. Tänään maanantaina hotelli Karibian parkkipaikalla Turussa.
    Se olis muuten sakon paikka tossa kuvassa.

    Comment


      Ei ois paha toi Brabus-Smart. Mitä sit vaikka ois sakon paikka? Ei ollu kuvan pointti onko kilvet oikein vai ei. Keskittykää olennaiseen.

      Comment


      • Tänään bongattu Ferrari 348 TB Salon kohdalla. Lötköstä katsottuna aika pienen ja epämukavan näköinen. Kivat äänet kylläkin.

        Comment


          En varsinaisesti nähnyt liikenteessä, mutta olin hieman kiinnostunut Nettiautossa olevasta S4:sesta (-98, 23900?, Tampereella), joten pyysin että veljeni kävisi alustavasti katsomassa kun kerta on paikallisia, mutta sitten vasta tulikin suurin yllätys. Myyjä ei antanut koeajaa autoa?! Joten veli sanoi suoraan että "unohdetaan sitten koko homma" ja käveli omalle autolle ja lähti pois. Harmittaa veljen puolesta että turhaan hukkasi aikaa moiseen "myyjään". :(

          Comment


          • Lounaspaikassa Herttoniemessä sattui viereiseen pöytään parin eri autoliikkeen vaihtoautomyyjiä. Keskustelivat siitä kuinka autoliikkeitä kiertelee tietty porukka joka käy räppäämässä kaikilla mahdollisilla autoilla kavereiden kanssa, yleensä ei ole aikomustakaan tai pätäkkää hankkia kyseistä laitetta. Yksi oli nähnyt kun porukan siistein ja vakuuttavin laitettiin puhemieheksi ja nurkan takana odotti muu joukkio kyytiä ja ajovuoroaan. Ei ole helppoa automyyjilläkään ainakaan Helsingissä, missä voi kierrellä kasvottomana jopa sadoissa liikkeissä napsimassa elämyksiä liikkeen piikkiin.

            Mutta aiheeseen...
            Joulun alla tuli Marjaniemessä vastaan joku uudehko 911 sukuinen missä jumalattoman kokoinen suksiboxi katolla. Oli jotenkin härskin näköinen tyylirikko, mitähän olisi Ferdinand tuostakin sanonut. Eikös kaikilla olekaan sitä "etuvetomaasturia" suksia varten.

            Comment


            • Jämsässä jonkun aikaa on pyörinyt komea EVO ysi. Viimeksi näin sen maanataina liikenteessä, oli ehkä lumentulo vähän kasvattanut kaasujalan painoa.

              Keskiviikkona auto oli sitten Koillis-Häme sanomalehdessä. Oli antanut kaverinsa kokeilla autoa, joka oli saanut auton parin kierähdyksen kautta 50 metrin päähän pellolle. Aika kurttuun meni EVO. Onneks suurempia henkilövahinkoja ei syntynyt. Liekköhän kavereita enää? ;)

              Comment


              • Keskiviikkona auto oli sitten Koillis-Häme sanomalehdessä. Oli antanut kaverinsa kokeilla autoa, joka oli saanut auton parin kierähdyksen kautta 50 metrin päähän pellolle. Aika kurttuun meni EVO. Onneks suurempia henkilövahinkoja ei syntynyt. Liekköhän kavereita enää? ;)
                Ite en ainakaan lainaisi kaverille tehokasta autoa, noinhan siinä usein käy. Tässä joskus joku ajoi kaverinsa Ferrarin romuksi(oli lehdessä). Siinä monesti järki unohtuu kun pääsee polkemaan tehokasta autoa ilman että omistaja tai muu taho on kyydissä valvomassa(varsinkin jos normaalisti ajaa jollain 100 hv tai alle päristimellä).

                Comment


                • Kuva EVO lehtijutusta http://img.photobucket.com/albums/v281/kauko/juttup.jpg

                  Comment


                    työmaan pihassa on audin vieressä ollut tähän mennessä:
                    CADILLAC
                    ESCALADE ESV
                    2007

                    HUMMER
                    H2
                    2006

                    MASERATI
                    QUATTROPORTE
                    2005

                    MERCEDES BENZ
                    SL 600 AMG

                    sama jannu ajelee en minä vaan kehtais tulla tuollasilla töihin :) listasta puuttuu vielä pari muuta romua kuten corvette ja vastaava jaguar kun tää tm-50 on

                    Comment


                      Tänään oli Pohjanmaalla kerrassaan haastava keli (q-keli parhaimmillaan), ensin heti aamusta oli joku Lapualla päästänyt ojaan, sitten pari tuntia siitä joltain juuri kortin saaneelta karkasi auto samassa paikassa ja kuolonkolarina lööpithän siitä tulee. Itse sitten noin 10km siitä Seinäjoelle päin näin, kun oli kolissut, oli C5 citikka ojassa, ja toisella puolella mitsun space wagon vai mikä se sörsselssönin pirssi oikein olikaan.. Aika kova saldo lyhyelle pätkälle valtatietä.

                      Comment


                      • Joo, tää keli jo sinänsä teki liikenteestä puuroa, ja kolarit ynnä muut sössimiset vielä siihen päälle, mutta eipä riittänyt se täällä nykäskylässä. Nimittäin jo kahdesti vuorokauden sisällä, eilen iltapäivän ruuhkassa ja samalla tiepätkällä(!) nyt aamuruuhkassa täytyi eräiden välttämättä tankata autojaan kannulla keskellä tietä. Onkohan lumentulo rikkonut rassukoiden bensamittarit vai haastoiko keli niin pahasti että tankkaaminen unohtui...? ;)

                        Comment


                        • Kaisaniemessä tuli äsken prätkä vastaan, joku kuuskytluvun Norton tai vastaava. Harvemmin tähän aikaan prätkällä.

                          Comment


                            Eipä taida olla sillä pätkällä luntakaan vielä :) Täällä susirajalla puuteria 25cm ja kaikilla pyörät tallissa...

                            Hauskan näköistä, kun risteyksissä tunnistaa quattro-kuskit jo kaukaa: Tympiintyneitä ilmeitä, kun edellä sutiva etuvetoinen ei pääse alta pois, ja takana tulevat vastaavat jäävät kuin tikku siihen itseensä.

                            Terv. nimim. "Toinen talvi q:lla ja onnellisempi kuin aikoihin"

                            Comment


                              Hauskan näköistä, kun risteyksissä tunnistaa quattro-kuskit jo kaukaa: Tympiintyneitä ilmeitä, kun edellä sutiva etuvetoinen ei pääse alta pois, ja takana tulevat vastaavat jäävät kuin tikku siihen itseensä.
                              Tympii se vajaavedollakin, kun edessä seisoo joku 80-luvun japsikinneri eikä pääse liikkelle. Itellä pitoa riittäis vaikka kitkat alla... Jotkut ei vaan osaa tai sitten renkaat on yhtä vanhat koppurat kuin autokin.

                              Comment


                                Tänään Seinäjoen keskustassa joku tottumaton quattrokuski pyöräytti kupeensa hienosti vastaantulevien kaistalle, onneksi ei ollut ketään siinä paikalla ettei pelli kolissut. Mutta varmasti tuli haava ylpeyteen, kun julkisella paikalla quattron kanssa noin koheltaa..

                                Comment


                                • Noin viikko-kaks sitten tuli Keuruulla liikenneympyrässä uusikorinen Musta Audi vastaan. Jäin katsomaan sitä ja ajattelin että ihan kivan näköinen tuo uusi Audi mustana ja katsoin vielä sen verran kauemmin että kerkesin näkemään sen takavinkkelistä milloin tajusin että sehän oli uusi RS4!!! Kuola valuen ja hieman kateellisena jatkoin matkaani eri suuntaan...

                                  Comment


                                  • Tänään B5-ikäinen avantti veti perässään sellaista savuverhoa, ettei takanatulijoilla ollut mitään näkyvyyttä paria metriä edemmäksi. Läpitunkematonta savupötköä piisasi helposti korttelinmitan. Näytti aika hienolta aurinkoisena pakkaspäivänä :) Savu oli vaaleanharmaata, ja haisi kitkerän muoviselle.

                                    Itse sain joskus samannäköisen ilmiön aikaan kun huohotin jäätyi, ja öljy alkoi poistua ahtimen akselitiivisteen ohi.

                                    Comment


                                      Käytiin tossa just serkun kans kattoos ku on suoralla tiellä menny varkku korilla ojaan, ni mietitittii vaa et aika hyvi livenny. Tuota enne on yks mäki. No sitten tuli yks kaveri joka sit sano, et joo hänelt tippu auto kärriltä ku ei ollu laittanu kunnolla kiinni ja oli siinä mäellä just pahoi routapatteja. Tapahtu tossa 200m päästä mein talosta, niin ikkunasta on hyvä kattoa :D. Kohta tulee hinausliike ottamaan korillan pois ojasta/pellolta.

                                      Comment


                                        Kajaanissa bongattu uusi RS4 ja onhan se tyylikäs. Ilmeisesti ihan täältäpäin omijastaja kun nähty jo useampaan otteeseen.

                                        Comment


                                          Tämä viime kesältä joskus kesäkuun alusta.

                                          Mökiltä oltiin tulossa kotio päin ja n.km ennen lahteen kääntyvä ramppia moottoripyörä pyyhkäsee ohi arviolta 200km/h lasissa (meillä siinä vaiheessa n.140km/h). Heti moottoripyörän perässä tuli Loottus Elise aivan nasta laudassa. Kauhee suhaus vaan ku painoivat ohi. Lotuksessa ei ollu suomalaisia kilpiä sen verran ehti näkeen (keltanen pohja).

                                          Comment


                                          • Itsellä oli vähän samanlainen tilanne kun joku Corvette tuli haastamaan... Hyvin se autoksi pärjäsi, mutta jäi lopulta taakse :P Vauhdista en sano mitään, mutta liikennettä ei kukaan vaarantanut :P

                                            Pakko myöntää, että Risojen jätöstä en olisi yhtään niin varma, on ne sen verran nopeampi useissa mutkissa ja tätähän voidaan radalla kokeilla jossain vaiheessa ensi kesää ;)

                                            Comment


                                            • Minkävärinen RS4 Kajaanissa pyörii?

                                              Comment


                                                Kehä1 on tarjonnut eilen ja tänään nähtävää. Eilen oli ennen tapiolan risteystä elementtilastissa ollut kuorma-auto yrittänyt viedä siltaa mukanaan ja ruuhkautti liikennettä. Tänään melkein samassa kohdassa oli puoliperävaunua vetänyt kuorma-auto, bussi ja henkilöauto tehnyt turhan läheistä tuttavuutta. Vaan kyllä siinä meinasi tulla lisää ohjelmaa kun kaikkien piti melkein pysähtyä siihen katsomaan mitä oli käynyt(ennen kun poliisi ja palokunta tulivat) ihan kun ei muutenkin olisi ollut liukasta ja vaarallista touhua siinä kohdassa ennestään. Sitten samaisen tapiolan risteyksen jälkeen oli vesitornin mäkeen hyytynyt kuorma-auto joka tukki toisen kaistan, siinä kyllä oli taas ihme kun kaikki osasivat jättää kuskille tilaa vaihtamalla kaistaa ajoissa.

                                                Comment


                                                  Tuo kehä-ykkösellä tapahtunut seinäelementtien kiilaaminen oli kuvineen Höblässä, aika huvittavan
                                                  näköistä, kun vielä täälläkin esitetty kaivinkoneella antaumuksella puhjottu silta on terävästi
                                                  muistissa.

                                                  Noin puoli viiden aikaan oli länsiväylän ruoholahden pää aivan tukossa kun nuppi oli vinossa
                                                  kaiteissa, maijat ympärillään. Vasemmalla kaistalla istui mese-kaupunkimukulakivimaasturi
                                                  vihreissä valoissa ihmettelemässä. Ei tullut edes kiire vaihtaa kaistaa ja jatkaa matkaa pintakaasulla.
                                                  Länsisuomalaisen kommentti rukissa "nukkusisiks sää?".

                                                  Comment


                                                    Eilen meinasin joutua nokkakolariin siviilipoliisien kanssa. Onneksi oli 50km/h rajoitus ja ajelin tosi varovasti, kun oli historian liukkain keli ja surkeat saksankitkat (edelleen) alla. Ajelin vanhaa Turuntietä ja yhden mutkan takaa pamahtaa poliisit vilkut päällä meikäläisen kaistalla vastaan. Onneksi kolarilta vältyttiin ja toivottavasti poliisit saivat rosvot kiinni. Hätä ei lue lakia, mutta olisi kuitenkin toivonut vähän enempi harkintaa tuon auton kuljettajalle.

                                                    Comment


                                                    • Eilen oli kyllä taas ihan tappo liukas keli.

                                                      Kerran näin Länärillä kun tuommonen betonielementtejä kuskaava rekka mahtu just ja just sillan ali. Hienot kipinät heitti ku elementit raapi siltaa.

                                                      Isä kerto eilen tapahtunutta Helsingissä. Oli ollu oottamassa punasissa valoissa ja menemässä suoraan. Paikassa meni kaks kaistaa suoraan. Takaalta oli tullu samaa kaistaa S80 volvo ja vaihtanu kaistaa ja painellu päin punasii täysin hiljentämättä.

                                                      Comment


                                                      • On muuten aika ihme juttu että liukkaalla painellaan vielä enemmän punaisia päin kuin muuten, luulisi että asia on juuri toisin päin. Tuon huomaa hyvin quattrolla jos on paalupaikalla valoissa.

                                                        Mutta kertokaapas miten tämä on mahdollista:
                                                        Äsken ajelin tuollaisen torakan näköisen 350 CLS mesen perässä Hgin Tammisalossa, vain toisesta putkesta tuli höyryjä. Tarkemmin kun katsoi niin oli vielä kuolleessa putkessa lunta sisällä. Kun menin ohi niin kuskikin näytti jotenkin hämmentyneeltä, olisiko ollut joku vika että pudottaa safe modeen ja puolet sylkyistä pois pelistä. Mitenköhän ne pakosarjat ja sytkyjärjestys oikein menee lohkojen suhteen, tuntuu vähän oudolta.

                                                        Olin aikoinaan 90 luvulla kaverin kyydissä 600 V12 mesenaatissa jossa oli joku vika päällä, kertoi että elektroniikka on pudottanut 6 pyttyä pois käytöstä. Saattoi myös olla että selitteli huonoa kiihtyvyyttä tuolla. ;)

                                                        Comment


                                                        • On muuten aika ihme juttu että liukkaalla painellaan vielä enemmän punaisia päin kuin muuten
                                                          Tuon olen minäkin huomannut. Lienee syynä vain se, että kun vajaavedolla on vaikeuksia lähteä risteyksistä, takana olevat hermostuvat ja kun valo vaihtuu jo keltaiselle aletaan sieltä rynniä vielä samoilla valoilla. Vaan kyllä aika vaarallisen näköisiä tilanteita tuosta syntyy kun jalankulkijoilla on jo vihreä toisella puolella risteystä ja vielä joku hurjapää kiirehtii vanhoilla vihreillä.

                                                          Mersuista en enempää tiedä, mutta muistaisin jostain Mersun mainoksesta lukeneeni, että ainakin jollain isolla koneella rauhallisessa ajossa mennään puolimoottorilla ja enemmän kenkää antaessa hörähtää koko pata tulille.

                                                          Comment


                                                            2kpl V40 fakku volvoja hyytynyt :D Ensin oli hinurin lavalla ja seuraava vain vähän matkaa siitä eteenpäin linkkupysäkillä konepleti auki ja nainen tuijottamassa mustilla muoveilla peitettya konetta. Kaveri tokas sopivasti "valitamme ostostasi, lähetämme varaosia" Siinä vaiheessa alko hymyilyttamään.

                                                            Comment


                                                            • Joo V40:n on ihanan luotettava auto. Luotettava japanilainen pohjarakenne ruostumisvikoineen ja erinomaisine ajettavuuksineen on täydennetty renaulttekniikalla.. Premiumia.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X