Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Luultavasti liikaa vauhtia ja traileri lähtenyt viemään autoa? Varsinkin jos aisapainoa on liikaa niin aika helppo suoritus.

    Comment


      Viime kesänä näin aloittelevan karavaanarin tempauksen Valkealasta hieman lahden suuntaan. Oli alamäen alla vaunu kylellään ojassa ja auto poikittain tiellä perä ilmassa metrin verran. Omegan pohjaa olivat ilmeisesti alkanee tarkistaan. ;)

      Ilmeisesti vauhtia tullut liikaa alamäessä ja sit painanut jarrua reippaamin. Muuta ei sit tarvitakkaa...

      Comment


      • Eilen illlalla n. klo 20.30 ajelin Helsingissä Koskelantietä Lahden tien suuntaan. Tien reuna oli pysäköity autoja täyteen, ja yhdestä pihasta autojen välistä oli E-sarjan mersu pyrkinyt Koskelantielle. Samaan aikaan Koskelantietä oli ajanut moottoripyörä, ja osunut mersun vasempaan etukulmaan, kun se oli ilmestynyt autojen välistä.

        Poliisit ajoivat samaan aikaan paikalle kun itse tulin siihen, ambulanssi oli jo paikalla. Sen verta pahalta näytti että piti katsoa muualle. Mitähän lie kävi motoristille?

        Comment


          Tuosta tulikin mieleeni, juhannusaaton aamupäivällä tässä Järvenpäässä oli Pohjoisväylän ja Sipoontien valoissa yksi uudehko pikkuauto johonkin kolahtanut. En saanut selvää, mitä oli oikein tapahtunut. Ambulanssi viipyi paikallaan todella kauan ja poliisit kävelivät varsin totisina.

          Yritin autosta katsella, että mitä oli tapahtunut. Vain kuskinpuolen helma oli hieman vinksallaan, mutta muita pahempia klommuja ei ollut. Auto oli kääntymässä oikealla risteävän suojatien yli, joten epäilin kävelijän päälle ajoa. Tarkemmin kun autoa katsoin, oli kuljettajan puolen etulasissa kuljettajan näkökentässä pään kokoinen säröymä. Näytti epäilyttävästi tulleen sisäpuolelta.

          Siinä vaiheessa alkoi jo vähän tekemään ilkeätä, joten lähdin pois pällistelemästä. Olisikohan voinut kalauttaa jakajaan ilman turvavyötä ja lyödä päänsä tuulilasiin?


          Järvenpäässä muutettiin aikanaan lähes kaikki mahdolliset taajama-alueen risteykset tasa-arvoisiksi. Nykyisellään risteää tasa-arvoisena pihatien kokoiset orapihlaja-aidan takaa tulevat kinttupolutkin ison päätien kanssa ja täällä todella tullaan kylkeen, jos et huomaa väistää. Jos kaipaa vaarallisia tasa-arvoristeyksiä, niin tänne vain kurvailemaan.

          Comment


            Hopeinen S2 coupe bongattu klo. 22 Savonlinnassa tänä iltana .
            Oli menossa Kauppatorin risteyksestä Punkaharjun suuntaan .

            Oliko forumilainen ..?

            Comment


              Volvoja, Volvoja, Volvoja, Saabeja, Volvoja, Saabeja ja hmmm.. Volvoja. Arvaako joku maan jossa olen? :)

              Comment


                Arvaan että Ruotsissa, saatoin kyllä lukea ensin tuon Audin huoltoavautumisen ;)

                Comment


                • Olikohan kaivurikuskeilla ollut sunnuntaina joku "teemapäivä". Ajoin maanantaiaamuna ysin korvilla kehä kolmosta länteen, kun edellä ajanut kaivurikuski tuuppasi pientareleikkurinsa hänen edellä ajaneen tila-auton kontista sisään. Iloisesti päsähti takalasi ja kontti aivan rutussa. Heti perään kehä ykköselle mentyäni huomasin kissalan pojat disko päällä vastakkaisella kaistalla, jossa oli kaivuri katollaan telat taivasta kohden :)

                  Comment


                    On kyllä kieltämättä ollut Kehä 3:lla se niiden ruohonleikkaajien touhu melko huolettoman näköistä. Ohiajettessa käynyt aina mielessä, että miten ne noin rennosti (typerästi) voi liikutella sitä konetta älyttömän liikennevirran seassa. Yks kaks onkin traktori paikoillaan keskellä kaistaa.

                    Maanantaina oli Kehä1:sen ja Hämeenlinnan väylän rampissa telavehje nurin kurvissa. Vissiin jääny lavetin ketjut hieman unohduksiin, sillä lavetti kyllä oli normaalisti tiellä.

                    Comment


                    • Meinasin sanoa Esboböle, mutta Audit puuttuivat :-D
                      Repesin :D

                      Comment


                      • Näin itseni A5 3.0TDI autossa aamulla 06.30 ... aika mahtava auto..

                        Comment


                          Ei liikenteessä mutta kotipihassa paloi tänään kolmos-Golf. Auto ehti seistä ajon jälkeen muutaman minuutin kun alkoi savu nousta konepellin alta. Parikiloisella sammuttimella ei tehnyt mitään vaan palokunta piti kutsua. Lunastukseenhan tuo meni ja minä sain ilon kaapia muovinpaloja vajaan vuoden ikäisestä asfaltista ja pestä kolme autoa joissa jauhetta päällä.

                          http://img517.imageshack.us/img517/3856/img1950xd4.jpg
                          http://img517.imageshack.us/img517/2430/img1953px8.jpg
                          http://img123.imageshack.us/img123/5075/img1951yr4.jpg

                          Onneksi autoa ei ollut ajettu talliin ja olimme itse paikalla, muuten nyt kirjoittelisi koditon mies.

                          edit. muutama kuva tapauksesta.
                          Viimeksi muokannut TDIq; 29.7.2007, 21:12.

                          Comment


                          • Tapahtuiko golffin palo kuusamossa?
                            Näytti hinurin auto olevan kuusmet oy kuusamo.

                            Comment


                              Tuo tapahtui ihan tässä Mäntsälässä ja hinuri oli paikallisia. Lienee Kuusmet tuon lavan valmistaja.

                              Comment


                                Mahdottoman hyvä tuuri, että parkkeerasit auton juuri tuohon väljempään tilaan.

                                Comment


                                  Sattuipa erikoinen tapaus tänään omalle kohdalle liikenteessä.

                                  Ajelin Kuopiossa neulamäen suuntaan vesisateessa ja eräässä vasemmalle kääntyvässä mutkassa vastaan tulevasta autosta irtosi pölykapseli.
                                  Huomasin tuon vastaan pyörivän pölärin varmuudella kun pyyhkijät ehti putsata tuulilasin. Ehdin nähdä sen, että kapseli tulee aika kovaa kohti keulaa ja ehdin väistää sitä sen verran oikealle, ettei se osuisi suoraan keulaan. Pöläri kuitenkin hipaisi vasemman etupyörän reunaa (johtuen nopeasta väistöliikkeestä) ja otti siitä ilmeisesti kimmokkeen, jonka johdosta ufo otti ilmaa alleen ja lenti pirun nopeasti suoraan kuskin oven peilin yläpuolelta minun naaman korkeudella auton vierestä ohi. Peilistä ehdin tilannetta hetken seurata. Takana tuleva oli sen verran kaukana, että pöläri ehti laskeutua takaisin tiellä, ja jäi pyörimään siihen....
                                  Oli tuuri ettei se osunut mihinkään aiheuttaen vahinkoa..
                                  Tästä tulikin mieleen, kuka olisi korvannut mahdolliset vauriot jos jotain olisi mennyt rikki (esim tuo vasen peili joka oli todella lähellä). Vastaan tulevan auton rekkaria en tod ehtinyt edes vilkaista, ja kopsun jälkeenkin se olisi tod näk ehtinyt poistua jo suht kauas.....

                                  Comment


                                    Kyllä olis nekin rahat aika varmasti mennyt omasta pussista tai kaskosta.

                                    Comment


                                    • Eikö se jo riitä, että halppispöläri pilaa useimpien autojen ulkonäön. Katsastuksessa tai jo tuotteiden markkinoinnissa (Liikenneturva, AKE?) tulisi ottaa kantaa halppispölykapseleitten turvalliseen kiinnitykseen. Kapseleita on tuolla tien ohessa varsin runsaasti, eivätkä ne todellakaan ole irronneet auton ollessa pysähtyneenä.

                                      Ongelma oli krooninen viimeksi joskus 60 -luvulla, kun joka autossa oli pölykapselit. Kaiken lisäksi ne tosin olivat raskasta peltiä ja niitten bongaaminen oli eräänlainen harrastus, kuten taannoisessa Puskurissa eräällä ruotsalaisella.

                                      Milloinkahan tuollainen kapseli kimpoaa jonkun motoristin visiiristä sisälle?

                                      Comment


                                      • Tiellä 25 (Hanko-Hyvinkää, Kehä IV) Hyvinkäältä pätkä itään päin oli auto keula länteen, mutta itään menevien kaistalla. Sitten huomasin Hirven kompuroivan ojassa. Pariskunta auton ulkopuolella makaamassa, mutta onneksi päät pystyssä. Golfin lasi täynnä karvoja. Osui kohdalle mutta näytti siltä että materialla selviävät.
                                        Se oli lähellä. Todella. Olkoon taas kaikille muistutuksena hirvivaara liikennemerkin todellisuudesta.

                                        Comment


                                        • Tällaista ei saisi koskaan sattua. Voi olla, että onnettomuuteen vaikuttanutta ei löydy niin rekan kuormauksesta tai kuljettajan paikalta kuin tienpitäjänkään puolelta, mutta jotakin on varmasti mennyt pieleen. Hyvin traaginen tapaus, josta uutisoitiin eilen.

                                          Comment


                                            Jep. Aina tarkastetaan se kuormaus, meni siihen aikaa minuutti tai tunti.

                                            Comment


                                              Kehä III tänään itään päin mennessä tuli vastaan melko sankari. Kaveri oli ajanut vähän pitkäksi oikeaa kaistaa yrittäessään ryhmittyä kääntymään vasemmalle ja siitä hämeenllinnan moottoritielle pohjoiseen. Niihin valoihin kun pitää kääntyä vasemmalta kaistalta.

                                              Oli meinaan ryhmittynyt lievästi poikittain pysähtyneenä Kehä III:n kaistojen väliin ! Siinä sitten ruuhka-aikaan näkyi mitä vaarallisimpia väistö/jarrutusliikeitä rekoilta ja autoilta, kun menivät tämän ryhmittäytyneen molemmin puolin jatkuvana virtana.

                                              En nähnyt rysähtikö peltiä, ennen kuin sankari tajuaisi jatkaa matkaa, eikä odotella vihreää valoa, saati mitä tapahtuu kun vihreä valo tulee ja jannu sinkoaa sinne...

                                              Comment


                                              • A3, vanhempi koppanen, rumanpunainen parkissa kävelytiellä, golfkentän kupeessa hieman ennen Vuosaaren siltaa kaupungilta tullessa. Kaikki renkaat tyhjät. Ihmettelin. No just luin hesarin netistä, että joku raato on jalkajousen kera heilunut Kallahdessa ja ajanut poliisia pakoon, kunnes piikkimatto oli tyssännyt. ItäHki f ever.

                                                Comment


                                                  Päivittäisen työmatkan varrella tulee nähtyä seuraavankaltaiset kulkineet varsin tiheään tahtiin: Keltainen B7 RS4 kilvillä RSQ-4, Sininen Maserati Gransport(?), Tummansorttinen C5 RS6 avant, keltainen Porsche Carrera 4S, hopea 335Ci cäbi Bemu ja joitain muita tusinakamppeita..

                                                  Kuka arvaa minkä raflan parkkipaikasta kyse?

                                                  Comment


                                                    Tässä kun on ruvennut yleistymään nuo lain kannalta varsin kyseenalaiset yksityiset pysäköinninvalvonta yritykset, niin alkoi pohdituttaa voisikohan siten itse ryhtyä samaan. Tontin reunaan mahdollisimman pienellä ja hieman piiloon, mutta juridisesti tarpeeksi näkyvä kyltti, jossa lukee: "Pysäköinti sallittu 5min kiekolla. Ajamalla tontille, hyväksyt sopimuksen".

                                                    Sitten vain odottelemaan ja vaikka 1500e sakko auton ikkunaan maksettavaksi. Vielä kun olisi sellaisessa paikassa jokin tontti, jonka laidalle ihmiset helposti pysäköivät.

                                                    Comment


                                                    • Tänään oli kivaa Mannerheimin tiellä, kun ajoin Ferrarin kanssa vierekkäin. Auto oli suht. uusi mallia en tiedä mutta mitä niitä nyt sitten on? Joku 300- 400-sarja. Parasta oli vielä se että itsellä hemmetin laitettu hemmetin tehokas jenkki alla. Oli siinä aika elvis fiilis kun vuorotellen kaasuteltiin ja ihmiset katto :P

                                                      Comment


                                                        Tänään hämeenlinnassa Audi 80, jossa turbo O_O Onkos näitä valmistettu mukamas turbolla, vai jälkiasennettu/tekniikanvaihto?

                                                        Ilmeisesti oli vielä Quattro, sen verran rivakasti se lähti valoista.

                                                        Comment


                                                          tänään ferrari 360 modenan viereen valoissa... hauska oli lähteä, kun kumpikin vähän odotti toisen siirtoa...jota ei koskaan tullut...

                                                          Comment


                                                            Jyväskylässäkin on pyörinyt joku 360 Modena (?) avoversiona. Nam.

                                                            Kierrätti vielä myllyä äänekkäästi tuossa ikkunan alla, ilmeisesti protestina viereiselle rallien vastaiselle kadunvaltausprojektille. :)

                                                            Comment


                                                              Eikös Modena ole nimen omaan umpimalli ja avo on nimeltään Spider.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X