Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  Kajaanissa bongattu uusi RS4 ja onhan se tyylikäs. Ilmeisesti ihan täältäpäin omijastaja kun nähty jo useampaan otteeseen.
  Nyt tuli väärää tietoa :(, korisarja ja väärät tunnukset häämä. Se onkin vain A4 Avant quattro 3.0 TDI-8E-4X4/266. Omistaja handelsbanken rahoitus, leasing haltia diplopia oy. Näin sitä ihmisä huijataan taas väärillä mallimerkinnöillä ja korisarjalla.

  Comment


  • Tämän viikon kovimmilla pakkasilla kahtena peräkkäisenä päivänä ainoat hinausliikkeen kyydissä olleet: suht viimeisen mallin bora, menossa ilmeisesti laakkoselle korjuuseen ja vitoskorinen golfin farkku hinauksessa keula ylhäällä. Muita en hinattavana nähnyt ja oikein tarkkailin, olisiko ranskalaisia miten hyytynyt tien oheen -ei ollut.

   Comment


    vitoskorinen golfin farkku
    Mikäs se tuommoinen on?

    Comment


    • Korjaus: siis IV -sukupolvea. Mietinkin tuota, että mahtaako V -Varianttia vielä ollakaan ja tuollahan siitä jotain ennustetta on. Olisin voinut asian tietty varmistaa ensin.

     Comment


      mikäs tää tämmönen v40 volvo oikeen on? :))

      Comment


      • mikäs tää tämmönen v40 volvo oikeen on? :))
       http://www.volvolandia.com/kuva-arkisto/v40_2.jpg

       Comment


        Ei voinu tommosta muistaa tosiaan.

        Comment


        • Bongasin aika hyvän kokoisen Audi-mainoksen Riikassa. Oli ihan pakko kuvata muisto näyttävästä mainoksesta.

         Pisti muuten kovasti silmään katukuvassa Lexuksien määrä. IS:iä tuli vastaan jatkuvasti ja GS:iäkin melkoinen määrä. Tuntuu olevan Lexus muodissa Riikalaisten keskuudessa. Uusia Audeja ei näkynyt läheskään niin paljon kuin Lexuksia. Bongasin myös elämäni ensimmäistä kertaa katukuvassa Phantomin, joka oli aika ylväs ilmestys. Kyllä se erottuu (valitettavasti) edukseen Bentleyen seasta, joita suorastaan vilisi katukuvassa. Kyllä se on niin helppoa pröystäillä kun ei autovero rasita samalla tasolla kuin Suomessa.

         Comment


         • Tänään hämeenlinnanväylää helsinkiin päin Klaukkalan kohdalla taas tuli nähtyä idiootti. Tulin klaukkalasta kiihdytyskaistalle helsinkiin päin erään saabin perässä. Siinä kiihdytyskaistalla saab-kuski sitten painoi oikein kunnolla kaasua ja kiihdytti urku auki siihen sataseen. Painoin itsekin siinä kaasun pohjaan kun harvoin saa kiihdyttää kunnolla jos on muita edessä. No taisi sitten saabikuskia ärsyttää kun audi takana ei jäänykään jälkeen, sillä kun pääsimme motarille ja saabikuski ajoi sitä satasta kahden täysperävaunurekan takana ja itse olen tottunut ajamaan sen 10 km/h ylinopeutta. Vaihdoin siis ohituskaistalle ja aloin ohittaa saabia ja rekkoja. Juuri kun olin päässyt saabista ohi tämä vahtoi samalle kaistalle itseni kanssa ja liimautui aivan p- erseeseen kiinni. Miehellä oli nokallaan olevan lisä-kaukovalot myös päällä. Aloin siinä sitten kiihdyttämään jotta saab ei olisi aivan takapuskurissa kiinni. Siinä se pysyi koko rekkojen ohituksen ajan ja siinä vaiheessa oli molemmilla vauhtia 180+ km/h. Siinä ennen kun ehdin vaihtaa kaistan takaisin ja päästää saabin ohitse, niin se vaihtoikin oikealle kaistalle ja ajoi vierelle. siinä 180 lasissa mies katsoi monuut ja koputti päätään niin kuin mulla ois ollu jtn ongelmia ja sitten jatkoi urku auki ja katosi näkyvistä. Itse tietenkin hidastin heti kun olin saanut saabin takaata pois takaisin siihen 110km/h. Kaikkia kaheleita sitä tuolla liikenteessä näkeekin.

          Comment


          • On tuo Phantom varmaan hieno pirssi, mutta on siinä rumat valot. Tulee mieleen traktoreiden työvalot mitä upotetaan kopin ylänurkkiin..

           Comment


            molemmilla vauhtia 180+ km/h
            Kaikkia kaheleita sitä tuolla liikenteessä näkeekin.
            No niin no... :) Ei kannata provosoitua ihan kaikesta.

            Comment


            • totta olishan asian voinut ratkaista järkevämminkin. :) Ei ollut vain kovin mukava tunne kun oikealla puolella kaksi rekkaa ja vasemmalla kaide ja takana auto alle puolen metrin päässä. :P

             Comment


             • Se on joskus pakko ajaa ylinopeutta. Joku teini toissa kesänä liimautui muistaakseni Golffilla, Zetan perään kiinni jossain satasen vauhdissa. Näytin kädellä että mee ohi. Ei suostunut. Painoin vähän kaasua, kiihdyttää täysillä perään ja tekee lukkojarrutuksen n. metrin päähän musta. Mitä semmoisessa tilanteessa voi tehdä kuin painaa urku auki?

              Otin ohituskaistan ja ajoin hetken niin lujaa kuin pyörä kulkee. Kaveria ei enää näkynyt.

              Ja olen ihan varma että en ole ainoa. Aina löytyy haastajia heti kun on tehokkaampi pyörä alla. Monelta kuullut vastaavia tilanteita, siinä on meinaan pyöräkuski häviäjän roolissa jos 100km/h++ vauhdista kontakia tapahtuu :(

              Comment


              • Nii, mitä tohon punasia päin liukkaalla ajamiseen pitäis todeta ni kyl mäkin, jos oon "sopivalla etäisyydellä" risteyksestä kun valot vaihtuu keltasiks, ja on joku auto/rekka takapuskurissa kiinni, ni mielummin painan kaasua ja ajan vanhoilla vihreillä risteyksen yli ku otan sen takana olevan auton/rekan Quattron takapuskurin koristeeksi. Ku ei voi ikinä tietää et millaset renkaat/reaktiot/ajotaidot takana tulevalla on. Vaikka itse sais stoppaamaan ni se joka tulee takana ei välttämättä saa, noin ymmärtäisin sen liukkailla punaisia päin ajamisen. Eli mielummin sakot ku auto rutussa...

               Comment


                Tai sitten voi hidastaa vauhtia jo risteystä lähestyttäessä, jolloin punaisille vaihtuminen ei yllätä takana tulijaakaan.

                Comment


                 Oulussa näkee että parhaimmillaan 5 autoa ajaa "vanhoilla vihreillä". Pitää kattoo että tuleeko porukkaa vaikka itelle vaihtuu vihreät. Monta "läheltä piti" tilannetta ollu vaikka itellä ollut vihreet. No, johtaahan tää pohjoisen suuri city punasia päin ajamistilastoa Suomessa.

                 Meinaspa tuossa yks valopää tulla kylkeen motarilla. Ajelin 105-110km/h mittarissa (100-105km/h todellista) motarin oikeaa kaistaa. Ramppia pitkin tuli keski-ikäinen mies uudehkolla japanilaisella Avensiksella. Satuttiin ihan kohdikkain kun ramppi liittyy motariin eli alkaa se katkoviiva. Eiköhän äijä ihan kahtomatta ala kääntää motarille. Oli pakko väistää keskemmäs ettei kolissu.

                 Comment


                 • Noita rampilta suoraan eteen tulijoita on muuten nykyään yllättävän paljon. Onkohan jossain joku Karpo kertonut että rampilta tulijaa pitää väistää konetiellä ajettaessa?

                  Eniten vituttaa kyllä ne jotka ennakoi rampilta tulijalle tietä ja vaihtaa sitten siihen ohituskaistalle katsomatta onko siellä jo joku. Pari lukkojarrutusta joutunut jo tänä talvena tekemään tollasten takia.

                  Comment


                  • Jos tulee huono keli niin kehä kolmosen sisällä sattuu noin reilu (sata ) 100 peltilolaria per päivä.
                   Onkose toisen perseessä roikkuminen vai liian suuri tilanne nopeus ?
                   Ei maalla ajeta näin tyhmästi.

                   Comment


                   • Nautseri: Maalla ei ole näin paljon liikennettä, eikä näin hektisessä tahdissa kuin täällä. Ei se ole ainoa syy, mutta jos muualla olis vastaava liikenne niin kolaroitais sielläkin.

                    Comment


                     Pk-seudulla ajetaan normaalitalvikelissäkin 20-40 kolaria päivässä, joten ei sen tuplaatuminen nyt niin kovin ihmeellistä ole. Eihän tuo vastaa kuin paria kolaria 20000 asukkaan tuppukylässä, missä ajo-olosuhteet ovat hieman helpommat. Yllättävän vähän noita kolareita sattuu olosuhteet ja turvavälit huomioon ottaen.

                     Comment


                     • Kajaanissa bongattu uusi RS4 ja onhan se tyylikäs. Ilmeisesti ihan täältäpäin omijastaja kun nähty jo useampaan otteeseen.
                      Nyt tuli väärää tietoa :(, korisarja ja väärät tunnukset häämä. Se onkin vain A4 Avant quattro 3.0 TDI-8E-4X4/266. Omistaja handelsbanken rahoitus, leasing haltia diplopia oy. Näin sitä ihmisä huijataan taas väärillä mallimerkinnöillä ja korisarjalla.
                      Tämä taitaa olla se Kajaanin quattro, villi arvaus :)

                      Comment


                       Tänään taas oikein fiksu kuljettäjä liikenteessä.

                       Kävelin autokoulle hämeenlinnassa ja tulin risteykseen. Siinä odottelin valojen vaihtumista (turun tien ja parolan tien risteys). Siinä paloi vihreät kaupungille päin meneville. No oli vähän ruuhkaa, niinkuin 4 aikaan yleensä ja letka liikku aika hitaasti. Heti kun jono oli kulkenu sen verran, että pääs kääntymään ryhmittely kaistalle, niin eikös sieltä hyökkää punanen farkku Renault renkaat sutien ja hiekka ropisten auton kylkiin. Sitten kauhee lukkojarrutus kun kääntyville palo punaset. Sai auton pysähtymään ja vähän aikaa seiso paikoillaan. Sitten pakki päälle ja peruutteli pois suojatien päältä.

                       Että näin.

                       Comment


                        Viime viikolla tuli nähtyä varsin turvattoman oloinen liikennevalobugi kahden varsin vilkkaasti liikennöidyn tien risteyksessä. Vihreä syttyi yhtäaikaisesti kolmesta erisuunnasta tuleville. Minun paikastani katsottuna: vihreä vasemmalle kääntyville ja suoraan meneville, vihreä vastasuunnasta suoraan tuleville ja oikealle kääntyville, vihreä vasemmalta tuleville vasemmalle kääntyville.

                        Näytti siltä, kuin jokin jono vetäisi punaisia päin ja rankasti.

                        Comment


                         Saksan kilvissä oleva Citroen 2CV pöristeli vastaan Hangossa. Liekö Superfastia etsimässä?
                         On tainnut olla oikein extreme-retki.

                         Comment


                          Ei tänään, mutta viime tiistaina: Punainen 100 Avant jossa häkäpönttö perässä, kehä
                          ykkösellä Tapiolan ja Leppävaaran välillä.

                          Comment


                           Musta S4 (B5) Nokian Karaportissa

                           Onko klubilaisen auto? Ei kyllä ollut tarraa ikkunassa. Oikein oli nätin näköinen kun oli vieressä parkissa hallissa.

                           Comment


                            Aamulla kun kävin näyttämässä oman Audin eilen kolaroitua perää Lahden Laakkosella, niin viereisen rekkahallin pihassa veti Laakkosen huoltomiehet neloskoppasella farkku-Golfilla hirveessä käsijarrusladissa pihan poikki, ja sen jälkeen kiltisti takas Laakkosen pihaan. Huoltohaalarit paljasti, muuten en ois tajunnutkaan :)

                            Testataankohan siellä kaikki huollettavat autot tällä tavalla...

                            Comment


                            • Jos jarrudyno rikki ja piti käkkäriä testata?

                             Comment


                              Nyt ylittyi kyllä uutiskynnys yhdelle päivälle. Aamulla kun vein kauniimpaa puoliskoa töihin niin liikenneympyrästä erkanevalla rampilla möllöttää Tielaitoksen paku puoltoista auton mittaa yli puoli metriä korkean penkan väärällä puolella luiskassa ja ukko lapioi auto irti. :D En pystynyt millään järkeilemään kuinka ihmeessä se oli sinne onnistunut siinä paikassa työntämään, koska tilanne näytti siltä, että sinne päästäkseen olis pitänyt ottaa vauhtia ja vetää pakilla sen penkan läpi. Otin kuviakin kännyllä, mutta liikkuvasta autosta, joten laatu on mitä on. Enkä saa niitä verkkoon tähän hätään. Hymyilytti. :)

                              Töitten jälkeen viiden ruuhkassa ajellessani erehdyin sitten vaihtamaan kaistaa hitaasti liikkuvaan jonoon vasemmalle kaistalle ehkä kolmen auton mittaiseen väliin. Vilkutin ja kiihdytin hieman ehtiäkseni takana tulevan auton "reviiriltä" pois. Tämä ei ilmeisesti Citroen Jumperilla ajelevaa karvalakkimiestä miellyttänyt vaan sain perääni valoshown. Nauratti. No eikö mitä, ukko kimpoo välittömästi kiihdyttäen viereiselle kaistalle ja tulee viereen puimaan nyrkkiä ja keskisormea norsunvitun pyöriessä ja syljen lentäessä. Ei helvetti, mietin et mikä näitä urpoja vaivaa ja nauran ukolle päin näköä ja pyörittelen päätäni. Tästähän tämä arviolta viidenkympin kriisissä kamppaileva citikkamies saa vettä myllyyn ja show kopissa eikun paranee. :D Ikävä kyllä joutuu hidastamaan, koska edellä menevä autojono on pysähdyksissä. Näen edempää kuinka ukko avaa ikkunan valmiiksi päästäkseen sanomaan mulle pari valittua sanaa, kunhan jono liikahtaa. No ei valitettavasti enää päässyt.

                              Siis oikeesti, miten voi ottaa täysin lain puitteissa tehty kaistanvaihto "urheiluautolla" keski-ikäsellä äijälle noin koville?! Näin tämä isäntä varmaan ajatteli, että mitä tuokin juppi luulee pröystäilevänsä tuolla Audillaan.

                              Näin siis Jyväskylässä tänään. :)

                              Comment


                               Joskus kyllä ihmetyttää miten rihaannutaan liikenteessä jostain liikkeestä vaikka se ei oo ketään häirinny.

                               Kesällä kun olin tuon oman ässän ostanu ja oli vasta pari viikkoo ollu olin ajamassa mikkelisätä kotia espooseen ja siinä sitte ohituskaistalla melko tyhjällä tiellä ohittelin porukkaa ja välillä vähän vauhti nous. No ohitin sitte yhen a vecun ni sehän innostu ja lähti perään ja pää pyöri ohjaamossa ja valoshowta riitti varmaan kymmenisen kilsaa.

                               Comment

                               Working...
                               X