Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Painepesurin valintaa

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Toistaiseksi yhtäkään 1~ Kärcheriä ei ole todennut hyväksi, kun vertaa Kränzlen 1~ versioihin. Pikaliittimellä oma piippu varustettu ja vaahdottimen vaihto on vaivatonta...

    Comment


      Onko kokemuksia Clen Master 2100 pesurista?

      Comment


        Vanha 1152 kränzle on ruvennut polttamaan sulaketta. Vika esiintyy esim autoa pestessä, kun lopetat pesun hetkeksi ja lähtee hetken päästä itsestään päälle niin sulake palaa heti, ei varsinaisesti painetta tee vaan surisee vaan?

        Comment


          Mistäs teillä saa pesurit vetensä?
          Meillä on talon ulkoseinässä sellainen puutarhavesipiste joka on toki pelkän kylmän vesilinjan perässä. Tuossa ei meinaa tuotto riittää siihen että pesurilla laulattais yhtä soittoa.

          Pannuhuoneen käsienpesuhanassa on myös letkulle liitin ja siitä kun kääntää hanan keskelle ylös jotta sekä kylmä että kuuma linja syöttää vettä niin silloin riittää tuotto paremmin.

          Olen välillä miettinyt jonkin välisäiliön laittamista tuon ulkovesipisteen väliin. Pesurissa on kuitenkin imutoimintonsa joten vaikka tynnyrin puolikas käy.

          Comment


          • Alkuperäinen kirjoittaja Hannnu Näytä viesti
            Vanha 1152 kränzle on ruvennut polttamaan sulaketta. Vika esiintyy esim autoa pestessä, kun lopetat pesun hetkeksi ja lähtee hetken päästä itsestään päälle niin sulake palaa heti, ei varsinaisesti painetta tee vaan surisee vaan?
            Onko tuossa kondensaattoria, joka huonoksi mentyä aiheuttaisi sen, että moottori jää vain jurisemaan, eikä lähde pyörimään? Jos on, niin sen voi varmaankin mitata.

            Minulla on vanha Kränzle, joka ei oikein kehitä kunnolla painetta. Siihen ei taida kannattaa hankkia uusia osiakaan, kun huoltosarja näytti hintavalta. Pitäisi kai löytää jonkin toinen viallinen ja kasata niistä yksi toimiva tai kaksi rikkinäistä.

            Comment


              Mulla on yks pumpusta levinnyt 10/120 jos joku tarvii varaosia. Sieltä oli venttiili levinnyt pumpun sisälle. Se teki juurikin sellaista jurinaa, eikä nostellut kunnolla paineita. Sen jurinan voi välttää myös niin, että käynnistää pesurin liipasin pohjassa. No uudemmassa pikkukränzlessä on nyt automaatti, niin ei tarvii enää rämpätä katkaisijaa. Konkathan noissa on ja liian ohkaisella jatkojohdolla käyttö aiheuttaa niiden leviämisen.

              Comment


                Veikkaan minäkin konkkavikaa, tallin pesuriin on jo kerran uusittu ja vikana oli silloin että jurisee hetken ja sitten palaa nalli. Aika hyvin noihin kränzleihin saa osia jos viitsii vaa puuhastella. Juuri fiksattiin vesivuoto tuosta tallin pesurista, uusittiin samalla kaikki jouset (1 oli poikki) venttiilit 6kpl ja kasa stefoja ja tiivisteitä. Jos se taas menisi tällä huollolla toiset 11v.
                Attached Files

                Comment


                • Minun tehoton pesuri on tuollainen 105 mallia oleva. En tiedä onko siinä eri kokoa rojut. Katselin että venttiilisarja olisi 149e ja tiivistesarja 149e. Tulisi kallis epäkuntoinen pesuri, jos lopputulos on sama kuin aiemmin painepesuriremonteissa :)
                  https://www.adverts.ie/power-tools/kranzle-105/16642474

                  Comment


                    Kränzlen autostop 10/120:ssä mulla oli ongelmia heti uutena. Siellä oli irrallisia kuparin paloja siellä jakotukissa/venttiilihässäkässä (vai mikä se nyt on) jotka jumitteli vääriä paikkoja. Huonosti viimestelty osat varmaan tai hutiloiden kasattu.

                    Comment


                      Alkuperäinen kirjoittaja Lipponen Näytä viesti
                      Mistäs teillä saa pesurit vetensä?
                      Täällä Kärcher K 5 tuollaisen puutarhavesipisteen perässä ja sillä saa pestä miten pitkään vaan haluaa ilman veden loppumista. Tuossa K 5:ssa on min tulovirtaus 10 l/min.

                      Ainoastaan jos epähuomiossa vesipisteen hana on avattu alle puolen välin niin silloin vesi ei riitä.

                      Comment


                        Joo, tuon tiivistesarja vs pumppuyksikkö vs uusi pesuri ongelman kanssa itsekin painin. Vanha pesuri oli lähemmäs 15v vanha ja sen myötä letku ja kahvakin alkoi olla aika elämää nähneessä kunnossa. Pumpun olis saanut 350e:llä, mutta sitten olis jäänyt vielä kahvan ja letkun uusiminenkin lähitulevaisuudessa. Lopulta riskien minimoimiseksi tilasin kärkkäiseltä sitten uuden. Oli pakko ottaa sieltä, koska virallinen maahantuontiorganisaatio ei pystynyt toimittamaan konetta järkevässä ajassa. Uuden koneen pikaliittimet ovat olleet myös kiva juttu.

                        Comment

                        Working...
                        X