Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Painepesurin valintaa

Collapse
X
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  No niin. Kränzle on korjattu. Konkka vaihdettu ja vekotin käynnistyy normaalin oloisesti. Vielä en kunnon pesua ole sillä tehnyt mutta sen teen huomenna.

  Ostin siis tämän kondensaattorin täältä:

  https://www.radioduo.fi/tuote/mootto...f-450v/SUE40U/

  On siis melko tavalla edullisempi mitä maahantuojan varaosahinta.

  Konkan kytkentä vaan tuotti alkuun ongelmia, kun siinä on kaksinapainen kytkentä, esim. kahta moottoria varten, mutta merkintää kytkennästä ei konkassa ole. Eli väärinhän se meni ensi yrittämällä ja verkkovirran sulake sanoi poks :D

  Edit: Nyt on pesuri testattu. Hyvin toimii uudella konkalla.
  Viimeksi muokannut Ilkka L; 6.5.2018, 22:14.

  Comment


  • Täällä 7v palvelleesta Kränzlen 10/120 pesurissa öljyn seassa havaittavissa vettä, kuten muillakin on näköjään ollut. Ebaystä saa joitain tiivistesarjoja, mutta mitä muuta kannattaa vaihtaa, kun nyt käy tekemään huoltoa?

   Onko Kränzlen räjäytyskuvassa oleva "Jakomännät ja tiivisteet 44.532 Pos. 14; Pos. 15" oikea sarja korjaamaan tuon veden ja öljyn sekoittumisen?

   Comment


    Just vaihtelin tiivisteet omaan 10/120 kränzleen em. syystä. Tooltechniciä ei kiinnostanut vastata sähköpostiin, niin laitoin postia Hochdruckreinigershoppiin, mistä ostin ko värkin. Kerroin ongelmasta ja ratkaisuksi sieltä myivät 50e hintaan kasan stefoja ja tiivisteitä. Vaihtelin ne ja taas rokkaa. Pumppua lähimpänä olevat stefat oli aika tiukat saada paikalleen, mutta kyllä ne sinne lopulta menivät. Stefan malli oli muuttunut alkuperäisestä perinteiseen jousikiristyksellä olevaan mallliin. Vanhat tiivisteet tulivat ulos ilman minkäänlaista ämpyilyä. Sarja taisi olla "tiivistesarja ilman messinkiosia". Käytännössä kaikki, mitä jää pumpun ja moottorin väliin.

    Comment


    • Kärkkäisellä näyttäis olevan suht asiallinen tarjous Kränzlen uutuusmallista K1050 tst. Mielestäni tuo letkukela ja automaattipysäytys ovat pesurissa käteviä ominaisuuksia.500€ maksaa.

     Comment


      https://www.verkkokauppa.com/fi/prod...rce=google.com

      Linkin mukainen kärcheri tuli haettua ja näin muutaman käytön jälkeen on kyllä pätevä peli. Mm kahvasta säädettävä paine aiheutti aluksi ihmetystä että voiko tämmönenkin olla olemassa. Pitkä letku kelalla on myös iso plussa.

      Comment


      • 5 kertaa nyt itsekkin pessyt samallalaitteella kun Mik4--.

       Tykännyt kovasti siitä fullcontrolkahvasta ja sen helppoudesta käyttää kun ymmärsi miten se toimii ja sai paritettua :)

       Comment


       • Hankin Kränzlen 1152tst alkukesästä kärkkäiseltä ja vaahdottimen kanssa olen saanut autot puhtaaksi ilman hankausta, kertaalleen saanut alkukesästä hanskalla pestä.
        Vesimäärää saisi olla enemmänkin, mutta kyllä tälläkin pärjää.
        15m letkulela on aivan loistava, kun pesuria ei tarvitse siirrellä.

        Olen ollut ihan tyytyväinen.

        Comment


         Itsellä ollut myös 1152tst ihan ammattikäytössä eikä ole moittimista. Pyörivä liitin ja pikaliittimet kannattaa kyllä suosiolla hankkia.

         Comment


         • Alkuperäinen kirjoittaja Prunssi Näytä viesti
          Täällä 7v palvelleesta Kränzlen 10/120 pesurissa öljyn seassa havaittavissa vettä, kuten muillakin on näköjään ollut. Ebaystä saa joitain tiivistesarjoja, mutta mitä muuta kannattaa vaihtaa, kun nyt käy tekemään huoltoa?

          Onko Kränzlen räjäytyskuvassa oleva "Jakomännät ja tiivisteet 44.532 Pos. 14; Pos. 15" oikea sarja korjaamaan tuon veden ja öljyn sekoittumisen?
          Sain vihdoin vaihdeltua tiivisteet. Tässä numerot osista mitä laitoin omaan 10/120:

          43091 - 3kpl
          41631 - 3kpl
          43060 - 1kpl

          Hintaa tiivisteillä oli noin 50e + toimituskulut Saksasta tilattuna. Ei ollut hommana vaikea.

          Comment


          • Alkoi tuo kymmenisen vuotta vanha Kärcher K6 polttaa sulaketta. Ei heti käynnistyksessa, vaan jos ruuvaa kahvasta painetta vähän isommalle. Vuosikausia on toiminut hyvin samasta pistorasiasta. Onkohan korjattavissa vaiko vaihtoon?

           Comment


           • Ostin vanhan 16a 3-vaiheisella moottorilla olevan painepesurin. Harmikseen tässä ei ole sarja/mallinumeroa pumpussa. Kränzle ja 250bar merkinnät edessä muuta en ole löytäny ja 3 männällä näyttäisi olevan. Pumpun otin moottorista irti että lähden näyttään ensiviikolla nestepaineelle sitä jos saisi uudet tiivisteet.

            Comment


            • Onko Kränzle K1152 TST edelleen relevantti peli vuonna 2019 vai onko markkinoille tullut jotain uutta vastaavilla (tai paremmilla) ominaisuuksilla samassa hintaluokassa? Ketjussa aiemmin mainitut Kränzlen kondensaattori- ja tiivisteongelmat vähän pistivät silmään, mutta tuskinpa esim. Kärcherikään täysin ongelmaton merkki on. Päivän hinta Kärkkäisellä K1152 TST:lle on 675 euroa, Ebaysta joitain kymppejä vähemmän.

             Comment


              Tilasin ehkä kuukausi sitten kärkkäiseltä juuri tuon mallin, enkä ole keksinyt mitään pahaa sanottavaa vielä. Siihen kannattaa ottaa samalla kahvan päähän pyörivä liitin, mikä tekee parikymppiä lisää.

              15m letku on ihan huippuhyvä niin saa pestyä molemmat autot samalla ilman että tarvitsee siirrellä pesuria. Kokemusta mulla aiemmin halpispesureista mutta päivääkään ei ole tarvinnut katua tuota hankintaa, että osti kerralla kunnollisen. Laitteen mukana tulleessa manuaalissa oli räjäytyskuva laitteesta ja osanumerot jokaikiselle tiivisteelle ja nippelille, jos joskus tarvitsee varaosia.

              Laitoin kiinasta tulemaan vielä pikaliittimet suuttimille ja erilliselle vaahdottimelle niin helpottaa niiden käyttöä.

              Comment


              • 2010 hankittu 10/120 toimii oikein hyvin, muutaman euron kondensaattori on ollut ainoa vika. Letkun vaihdoin 15 metriseen, helpottaa kummasti.
               Onko linkkiä noihin pikaliittimiin?

               Comment


                Muuton jälkeen tuli ajankohtaiseksi hankkia ensimmäinen painepesuri. Heräte-ostoksena tuli motonetistä napattua sisäänkäynnin luota 59 € Nilfisk C 105.7-5. Kyllä sillä terassit, läskipyörät ja auton renkaat on tullut pestyä ihan tyytyväisyyteen asti. Pesunesteen levityspurkki oli kiva. Motonetin tehopesu on hyvää kamaa.

                Comment


                 Minä meinasin myös sijoittaa tuohon Motonetin halpikseen. Auton pesuriksi meinasin. Töissä, kun voi pestä autoa mutta ei ole pesuria käytettävissä. Tähän käyttöön joku halpispesuri olisi ihan omiaan. Sellainen joka on kevyt kanniskella eikä tule suru puseroon, jos sen talvella unohtaa auton takakonttiin ja siellä pakkanen rikkoo pesurin.

                 Comment


                 • Kränzle 1150 minulla ollut jo 10 vuotta ilman mitään ongelmia tai korjauksia. Loistava peli ja parani vielä, kun hankin pyörivän liittimen sekä pikaliittimet vaahdottimelle ja suihkuputkelle. Letkukelaa en ole kaivannut, mutta kieltämättä letku voisi olla pidempi eli 15 metrinen.

                  Comment


                   Jos halpaa haluaa niin lähi-Lidlissä näkyi taas olevan painepesuria tarjolla, hinta vissiin 99e.
                   Mainosteksteissä puhuttiin alumiinipumpusta, 9litr/min ja painettakin 150bar max. On tuohon kai porukka ollut pääsääntöisesti tyytyväisiä.

                   Comment


                    Solfixilta olen itse hankkinu kaikki painepesuun liittyvät tarvikkeet. Kivasti valikoimaa ja käytössä laadukkaaksi todettua

                    Comment


                     Hain Starkista Nilfiskin C-125.jotain setin. Metallipumppu painaa 460l/h ja painetta olikohan 130 bar. Sisälsi viemäriputsausletkun, pesuainevaahdottimen ja terassiharjan. Pariin sataan lienee ihan ok setti. Ensimmäinen tosin laukesi ensimämisellä liipaisulla, mutta ilman isompaa nikottelua löytyi hyllystä toinen tilalle. En ole tätä vielä kasannut. Käyttökokemuksia sitten tuonnempana.

                     Comment

                     Working...
                     X