Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  Eilen näin varsinaisen sissin! Kajaanintiellä ampumahiihtostadionin risteyksen tienoilla tuli joku hurja va staan vanhalla, mustakilpisellä brittiprätkällä. Merkkiä en mene vannomaan, BSA tai Triumph, mutta lämpötila + 0,5 ja räntää tuli Ohein otsaan ja ajolaseille ihan kiitettävästi. Leudon talven vaikutukset näkyvät pidentyneenä ajokautena :)

  Comment


  • Oulun keskustassa lauantaina klo 16.15 Audilla ajanut taksikuski. Vissiin otsa suonta pullotti jo valmiiksi että piti päästä haastamaan, ja kun olit vielä rinnalla ja kaista loppumassa, väkisellä eteen. Onneksi toisella Audi kuljettajalla järki päässä, kun perheen pari vuotias tyttö istui takapenkillä.
   Olet varmasti ylpeä itsestäsi.

   Comment


   • Näin kohtuu tuoreena Audi kuskina tuli taas tänään aamulla todistettua yhden äärimmäisen fiksun yksilön toimintaa joka varmasti vahvistaa stereotypioita Audikuskeista.

    Musta A4 2.0T olisko ollut B7 koppanen, pisteli koivukylästä päin lahdentielle. Alkuun pikkutiellä roikku mun takana tulevan kontissa(mentiin 70Km/h, rajotus 60Km/h), kun toinen kaista oli alkamassa sankari oikasee viivojen yli niin paljon kun pikkupannusta irtoo meidän ohi toiselle kaistalle...
    Sankari pääsee lahdentielle ja kampee heti vasemmalle kaistalle jonon vikan konttiin taas roikkumaan kiinni (jono ajo n.120Km/h). Siinä vaiheessa mua rupes jo vituttamaan rankasti tän fiksuus ja ajattelin vähän antaa omaa lääkettään ja huomauttaa asiasta käymällä sen kontissa kiinni...
    Tää keksii vetää tien laidasta kaikki paskat mun päälle et lähtisin veke perästä???
    Jätin suosiolla tähän sankariin väliä ja naureskelin kun se sen "urheiluautolla" ajo kun Kimi Räikkönen konsanaan kaikkien hienojen oikealta ohitusten ja järjettömien puikkelehtimisien kanssa.


    Toivottavasti ko. auton kuski lukee tän ja menee itteensä. Tolla menolla stressaat ittees hengiltä, pilaat hyvän merkin maineen ja pahimmassa tapauksessa tyhmyydelläs tapat jonkun. Minnekkään ei voi olla noin kiire.

    Comment


    • Ville: Näitähän löytyy. Tyhmä provosoi, fiksu ei provosoidu, vaan jättää nuo kouhottaja-kaahailijat omaan "arvoonsa". Varmasti on tullut itsekin joskus vastattua "opettajalle", mutta eihän siitä ole mitään hyvää ja varsinkaan rakentavaa koskaan seurannut.
     Viimeksi muokannut Quality; 15.2.2008, 08:12. Perustelu: täsmennys

     Comment


     • Yksi isoimpia syntejä liikenteessä on provosoituminen.Toinen vähintään yhtä suuri virhe on se, että alkaa opettamaan toista: Kuinka tuo voisi auttaa, kun samanlaisia koulutettavia tolloja, jotka järkiään ovat itseäni huonompia kuskeja, on tien päällä pilvin pimein. Ei kaikkia voi auttaa.
      Liikenteessä tyhmyydellä on tapana tiivistyä, mutta toimii toisinkinpäin. Viime aikoina olen muutaman kerran ollut Joensuun aamu- ja iltapäiväruuhkassa mukana. Kun olen muutaman kerran tinkinyt omista oikeuksistani ja viittonut pihasta tulevalle, että tuossa olisi sinulle kolonen, mihin voisit autosi pujauttaa, olen huomannut, että minut itsenikin päästetään monesti vastaavasta pälkähästä.

      Comment


       Olkaamme ACF jäsenet (ja muutkin Audi-kuskit) sen verran fiksumpia että emme lähde hölmöilemään liikenteessä. Löysätään sitä päätä kiristävää vannetta ja otetaan rennosti liikenteessä. Mukava musa soimaan ja leppoisa asenne Jarin kuvailemaan tapaan tekee liikenteestä vähemmän stressaavaa.

       Comment


       • Fiksuja vastauksia tullut :) Totta että tyhmänä itsekkin provosoiduin, mutta sitä tekee aikainen aamuherätys ja aamukahvin väliin jättö. Yleensä jätän tynmistelyt omaan arvoonsa.
        Lupaan jatkossa olla provosoitumatta liikenteessä ja omalla esimerkillä yrittää näyttää mallia noille "ralli kuskeille" yleensä kuitenkin seuraavissa valoissa seisoo samat autot jotka ovat aiemmin otsasuonet pullollaan pujotellut liikenteen seassa reilua ylinopeutta. Rauhallisesti pääsee ihan yhtä nopeasti perille ja myös varmemmin.

        Comment


         Keskiviikkona matkalla Forssaan edellä meni venäläinen autonkuljetusrekka täydessä lastissa. Yläkerrassa oli joku farmari perä menosuuntaan ja takaluukku auki. Mahtoi ottaa tuuleen kiinni varsinkin kun muita rekkoja tuli vastaan. Takaluukun pumputkin voi olla aika heikossa hapessa kun matka päättyy ja mitä lie töhkää auto täynnä. Onneksi oli kuiva keli. Käännyttiin Jokioisten haarasta kohti Forssaa, mutta teki mieli koukata Autokeitaan kautta ja kattoa mitä tapahtuu Pori-Helsinki tien siltatyömaan kohdalla. Ei olisi tainnut mahtua alta.

         No, siitä meidän takaa lähti sitten poliisin tummansininen siviilimondeo vilkut päällä sen perään, joten ei se olis varmaan sillalle asti päässytkään. Kummallista ettei kukaan vastaantulevista (edes rekoista) näyttänyt millään tavalla edes yrittävän kiinnittää kuskin huomiota.

         Comment


         • Oulun linja-autoaseman kohdilla bongattu Aston Martin keskiviikko päivällä. Oiskohan ollu DBS . On se hiano vekotin vaikka paskanen olikin :P~

          Comment


           Tänään joku musta Audisti ahdisteli lahden motarilla aamulla muita autoilijoita :)

           Se on muutenkin kumma, kun porukka luulee vasemmalla kaistalla aivan perässä roikkumisen ja välillä kaistan ulkopuolella käynnin antavan tilaa, jos vaikka jonoa on edessä loputtomiin asti molemmilla kaistoilla. Sen sai kokea Audi kuskikin, joka joutui ajamaan varmaan 1 metrin etäisyydellä edellä ajavasta ainakin sen reilun 10 km mitä sen perässä ajelin. Tilaa ei saanut.

           Iltapäivällä sain sitten kilpailevan tallin (VW) kuskin taakseni roikkumaan. Siirryin vasemmalle kaistalle pitkään jonoon ja kaveri tuli kovalla vauhdilla vähän ajan päästä perään. Jonoa oli siis molemmin kaistoin runsaasti. Siihen se jäi aivan puskuriin ja teki välillä koukkauksia kaistan ulkopuolelle roiskuttaen kivet ja paskan takana tulleiden tuulilasiin. Mutta tilaa on ainakin multa turha odottaa niin kauan, kuin edessäni on hidastavia autoja. 95 % noista roikkuja junteista meinaan rupeaa jäämään kun ne hidasteet häipyvät edestäni ja pääsen matkavauhtiini, loput menee raivona ohi ja myöhemmin matkavauhdissani ohitan :)

           Kyseinen vw mies jäi sitten rampista pois ja ennen sitä meni siis oikealle kaistalle ja kylvi tiukkaa tuijotusta minua kohti, ei jeesus mikä ..... :)

           Comment


           • Tiistaina noin kello 10-11 välillä jyväskylässä bongattuna kaksi concepti autoa mahdollisesti vw sciroccoja. (4 passattia meni samaan suuntaan myös, 1 edessä ja 3 perässä.) näytti pahasti volvo c30. mutta yhtäkkiseltään näyttää sciroccokin. ja linjat oli vain havaittavissa, koska conceptista kyse.

            Comment


             Vuoden eka prätkä bongattu itiksessä, no onhan täällä +7 ja auringonpaiste. :)

             Comment


             • HKI-HML motarilla näky tänään BAD-8 rekkarinen A8, kait se sitte oli paha ku siinä oli 4.0 TDi :)

              Comment


              • Vuoden eka prätkä bongattu itiksessä, no onhan täällä +7 ja auringonpaiste. :)
               Kyllä sitä tuli jo viime viikolla bongattua kehällä parikin motoristia. Hesaan kannattaa muuttaa jos haluaa ajella ympäri vuoden kaks pyöräsellä.. ;)

               Comment


                Bongattu OL-10 ja KeskisRamin Urkki tuuninkipajan takapihalla Siilinjärvellä.

                Comment


                • Vuoden eka prätkä bongattu itiksessä, no onhan täällä +7 ja auringonpaiste. :)
                 Kyllä niitä Kotkassa on pörrännyt läpi talven :)

                 Comment


                  Tarkemmin ajateltuna kävihän meidän työmaallakin yksi elementtimies läpi talven jollain monttuvehkeellä töissä.

                  Tuli vaan taas ihmeteltyä tätä "talvea"

                  Comment


                   Rouvani ajeli kaupungilla ja joutui pysähtymään suojatien eteen koska vastaantulija oli vasemmalle kääntymistään odottelemaan pysähtynyt suojatien eteen peittäen näkyvyyden. Rouvan takaa tuli pakettiauto joka veteli oikealta ohitse soittaen torvea ja näytellen käsimerkkejä.
                   Hieno asenne että osoitetaan mielta siitä että toinen noudattaa liikennesääntöjä.
                   On se vaan hienoa että poliiseja vähennetään koska niitä ei tarvita!

                   Comment


                   • Ei mitenkään tavatonta tuommoinen. Esimerkiksi tässä päivänä eräänä ajelin ja päästin keskisaarekkeelle odottamaan jääneen jalankulkijan tien yli. Takaa tuli Allroad, joka sitten väläytteli pitkiä. Hohhoijaa.

                    Comment


                    • Tulee harvemmin käytyä marketeissa, mutta tänään Lahden Prisman parkkipaikalla oli puolen päivän kantturoissa uutta ja vanhaa Audi kalustoa kiitettävästi.
                     Nuorimmaiseni laski yli 20kpl kun käveltiin autolta parkkialueen läpi sisään markettiin.

                     Comment


                      Valkoinen Lamborghini gallardo ajeli tänään itäväylällä, kivat pörinät tuli kun vähän kiusasi.

                      http://www.flickr.com/photos/15001980@N02/2286349790/

                      Ilmeisesti tämä yksilö kyseessä:

                      http://www.nettiauto.com/viewVehicle.php?id_car=1714576

                      Hertsikaan kääntyi.

                      Comment


                       Lahdessa näin Venäjän kilvissa A4 DTM-Editionin. Piti oikein ottaa silmä käteen ja miettiä että onko toi nyt RS4 vai mikä.. Oli niin saman näköinen. Jälkeen päin tehty nettikatselmus vahvisti sen DTM:ksi. On muuten siisti luonnossa.

                       Comment


                        Hiihtolomaliikenne 5-tiellä oli tänäkin vuonna sitä yhtä ja samaa. Eritoten paluu matkalla tuli nähtyä aivan käsittämättömiä ohituksia mäen nyppylän juurelta hirveään lumipyryyn ohitettavan auton takapuskurista. En tiedä mistä ihmeestä keräävät kaiken sen rohkeuden moiseen, kun tien pintakin on jäisen luminen ja polanteinen ja autossa perhe sekä työsuhdefarmari pakattu suksiboksia myöten täyteen tavaraa. Luulisi muutenkin olevan perseestä ajaa aivan puskurissa kiinni, kun edellä ajavan lumipyryltä ei mitään näe.

                        Kova on kiire suolakuran keskelle takaisin stressaamaan ja huutamaan otsapunaisena kehien ruuhkiin. Pakko päästä katsomaan mailit ja kehittää työstressi jo hyvissä ajoin lauantai illaksi :)

                        Hyrynsalmen kohdalla oli sitten muutama ohittelija syvällä lumipenkassa. Vajaa kolmea tuntia ennen paikan ohittamista radiosta tilanteesta jo kerrottiin, mutta ohittaessa siellä ne yhä autoissaan istuivat syvällä hangessa. Poliisit juttelivat keskenään kauempana bussipysäkillä.

                        Kannatti vetää riskillä lomalta kotiin. Kiva keksiä miten saa lasten itkun hiljaiseksi, vaimon taas leppymään, tavaran ulos sieltä lumihangessa olevasta autosta ja matkan jatkumaan :)

                        Comment


                         Kyllä sanon, että kiirehän se pahin vihollinen kaikkeen autoiluun liittyvissä asioissa on. Varsinkin kun siitä tekee 'henkistä'.

                         Parasta unohtaa moinen.

                         Comment


                         • On se kevät tullut kun työmatkalla vastaan tuli kolme porschea, ferrari f355 ja kaksi moottoripyörää. :D
                          Ohan noita pyöriä ja porsseja kyllä näkynyt jo viime kuussakin satunnaisesti.

                          Comment


                           Tänään tuli tosiaan Ruoholahdessa keltainen prätkä vastaan. Joku 600:nen kyykky taisi olla. Tosin olihan tänään ihan keväinen ilmakin, sulat ja kuivat tiet, jotain +8°C ja aurinko helotti täydeltä taivaalta. Ihan kiva sää, mutta aivan liian aikaisin. Q-kelejä tässä vielä kaivataan, ei kesärengaskelejä.

                           Comment


                            Usein nähty samassa paikassa, mutta tänään konepelti pystyssä Vuorikadulla Kuopiossa punainen S2 coupe. Kenenkään täältä?

                            Comment


                            • Itse olen nähnyt kanssa brätkiä nyt useampana päivänä. Jotenkin huvittavalta tuntuu, helmikuu kuitenkin menossa. Itsekin kävin korttelin kiertämässä viikko takaperin ja kyllähän naapurit vähän naureskeli ;)

                             Q-kelejä tässä vielä kaivataan, ei kesärengaskelejä.
                             Toiset ne vaan ajaa kesärengailla koko talven ;)

                             Comment


                             • Minkä *#%!n talven??? :D Talvi on silloin ku on paljon lunta maassa :( Ehkä se ens vuonna tulee tänne Turun kupeeseenkin...

                              Comment


                              • Vois kyl kääntää kesärenkaat alle viikonloppuna, kun talvirengaspakko loppuu, se on nimittäin ihan varma että renkaanvaihdon jälkeen tulee talvi.

                               Comment

                               Working...
                               X