Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Lohjalla tankkaamassa Lamborghini Diablo Roadster. Komia laitos...
    Attached Files

    Comment


      Eilen Imatralta palaillessa Parikkalan nurkilla tuli perä edellä vastaan letka... Juuri-sen-verran-alinopeutta-että-ärsyttää ajava neljän moottoripyörän ryhmä, ja niiden perässä Kaimaani... Pyörät ajoivat sellaisena about rekan mittaisena rykelmänä, ettei väliin olisi mahd. ohitustilanteessa kehdannut tunkea, ja Possu aivan viimeisen pyörän kannassa. Olisi pitänyt olla niin hyvä ohituspaikka, että olisi päässyt kaikista kerralla ohi (ja vielä tuolla mopokoneella). No, onneksi motoristit kääntyivät Särkisalmella Punkaharjun suuntaan.

      Comment


      • Perjantaina Velj. Keskiseltä lähtiessäni noin 70kpl Zetoreita tuli vastaan. Oli ukoilla kokoontumisajot, melkoisen ruuhkan vain saivat aikaiseksi matkatessaan noin 20km/h nopeutta.

        Comment


          Lauanataina Jyväskylästä lähteissä tuli useita prätkäletkoja vastaan. Vehkeitä muutamasta varmaan ainakin pariin kymmeneen per jono. Mitkä lie kokoontumisajot olleet päällä.

          Comment


            Vihreän Focus RS:n. On se vaan häpeilemättömän räikeä, ensimmäisenä tulee mieleen Chargerin 'Sublime Green'.

            Comment


              Lauanataina Jyväskylästä lähteissä tuli useita prätkäletkoja vastaan. Vehkeitä muutamasta varmaan ainakin pariin kymmeneen per jono. Mitkä lie kokoontumisajot olleet päällä.
              Varmaankin olivat Bomber-miittiin menijöitä, lehdessäkin siitä oli juttua.

              Comment


              • Joku joka veti jotain pontikka/hernerokkakeittojuttua perässä. Tämä Sulkavalla tänään ja kutostiellä oli rytyssyt ja kunnolla. Siintä juttua lehdestä. Toisen savut näin (kuormurikolari)

                Comment


                • Odottelin kadun varressa tilaisuutta ylitykseen. Vasemmalta tuli Ford jossa oli vielä talven jäljiltä viimasuoja keulassa. Vastakkaisesta suunnasta tuli samaan aikaan toinen auto nastarenkaat iloisesti allaan rapisten. Huh hellettä.

                  Edelliseen liittyen nainen ja Audi -havainto joku päivä aiemmin tällä viikolla: Hämeenkadulta Rautatienkadulle kääntyi ihan kivan näköinen tyttö nastarenkailla varustetulla A3:lla.

                  Comment


                  • Kasipätkä aamusta hertsikassa vanhoilla kilvillä, kusiainen iltapäivästä vanhoilla kilvillä larussa :)

                    Comment


                    • Äsken kauppareissulla liikennevaloissa vieressä peugeot 307 farkku ja suksiboksi katolla ja hakkapeliitta 5 rapisi alla. Talvi taitaa helteiden jälkeen tulla. Olikohan boksissa sukset?=) No 5kk ni voi päästä hiihtämään ;)

                      Comment


                        Joku joka veti jotain pontikka/hernerokkakeittojuttua perässä
                        ettei olisi vakautuskärry? minkälainen vetoauto oli, noita nimittäin ei montaa ole suomessa ainakaan suurempia. Oliko kullan/shampanjan värinen toyota land cruiser?

                        Comment


                        • Vetoauto taisi olla hopeinen hiace ja tuo hernerokkajuttu oli peräkärryn päällä. Keittojuttu oli tosin myöskin renkaiden päällä. Googlettaa piti, linkin mukainen http://koti.mbnet.fi/veke/Soppatykit1.jpg

                          Comment


                            Ok, tuli vaan tuosta pontikkapannusta mieleen, että vois olla muuta kuin esimerkiksi tämä muistuttaa semmosta hyvinkin erehdyttävästi :)

                            Comment


                            • Tungin ahtaahkoon väliin hallitusti sörkan rantatiellä tarkoituksena sujuvuus ja hitaan rekan ohi. Takana civikki ja 2kollia otti torvella kantaa asiaan. Hetken päästä koukkasivat vasemmalle kaistalle, lämä pohjaan ja eteeni piti päästä. Seurasin peilistä tilannetta, ja mikäli olisin provosoitunut olisi osunut aivan varmasti. Vaan kun en :) jarrutin heille aukon eteeni, jolloin repsikka iloisesti kääntää päänsä ja näyttää keskisormea heidän kääntyessään hampuriksen autokaistan suuntaan.
                              oli muuten siisti civikki, näky olevan oikein lasikuidusta tehtyä etupäätä, tosin maalipinta suhteessa muuhun korin pääsääntöisesti vallitsevaan väriin oli hieman eri sävyinen, tosin mulla oli aurinkolasit päässä havainnoidessani ko. asiaa. ruumiinrakenne näillä alfauroksilla näkyi myös olevan sellainen, että jos käteni huolimattomasti olisin kohti oikaissut, heitä olisi äkillisesti väsyttänyt paikanpäällä.
                              Ja kehun itteäni vielä kerran, en provosoitunut tai ottanut mitään kantaa :)

                              Comment


                              • En tänään, mutta eilen n+10 karavaanaria ajamassa Etelään päin kutostiellä. Ilmisesti Suviseuroista palaamassa. Hieman näyttivät tukkivan liikennettä, nuo "kaikkien kaverit". Itse onneksi olin menossa eri suuntaan.

                                Comment


                                • Nykyään näkee myös karavaanareita jotka ajavat reippaasti ylinopeutta. Nykyään ei oikein tiedäkkään menevätkö hiljaa vai lujaa. Eikä tunnu ole edes väliä onko auto vai kärry. Yks v70 (volvo) jannu päätti vetää 100km/h alueella n. 140km/h karavaanari kärryään ja kaks kaistasella ohittelikin yhdistelmällään iloisesti.

                                  Comment


                                    Yks v70 (volvo) jannu päätti vetää 100km/h alueella n. 140km/h karavaanari kärryään ja kaks kaistasella ohittelikin yhdistelmällään iloisesti.
                                    No tuohon on ihan perus-settiä tuossa lahden motarilla. Vähintään se 130 mittarissa, autona perus volvo tms ja ihan helvetin iso koppi perseessä kiinni. Kyllä se iso koppi on vakaa siellä perässä kun mennään suoraa, mutta auta armias kun pitää tehdä äkkinäisiä väistöjä....

                                    Comment


                                      Eilen töistä ajellessa tuli kanssa vastaan vuosituhannen vaihteen ajan VW polo, perässä kaksi kertaa auton kokoinen asuntovaunu. Nopeus ehkä noin 65-70 km/h. Ei ihan hetkeen ollut malttanut väistää tien sivuun, siinä määrin pitkä letka oli perässä. Arviolta 30-40 autoa jurrutti siinä takana.

                                      Miten kehtaa, en voi käsittää...

                                      Comment


                                        Nyt viimeviikon lopulla kun tuolla jossain oli jonkun uskonnollisuus vakaumuksen omaavien kokoontumis ajot, oli noita vaunuja ja autoja liikenteessä enemmän kun tarpeeks. Kiire näytti olevan sinne ja vielä kiireempi pois. Valoista lähettiin kumit sauhuten ja kaupunki alueella ajettiin varmaan 60-70kmh. Oisivat voineet jäädä kotiinsa eikä tulla tuonne liikenteesään näyttämään että ollaan *jotain*, meillä on kiire, saahaan tehä mitä halutaan ja muut väistää meitä. Oikein rupes vituttamaan olla liikenteessä perjantaina, toinen oli maanantai ilta..

                                        Comment


                                        • No tuohon on ihan perus-settiä tuossa lahden motarilla. Vähintään se 130 mittarissa
                                          Jep. Lahden ja Tampereen motaria tulee aika ahkeraan höylättyä pakulla, vauhtia semmonen reilu satku kun viisaat päättäjät ovat joskus päättäneet ettei Sportterilla parane 120 kmh ajella. Jatkuvasti pyyhkii ohi vaununvetäjiä, peräkärryn vetäjiä, erinäisten firmojen teipeillä varustettuja pakuja jne. Ei siinä, ei tuolla valvontaakaan näy, joten sama kai se olis ittekin laskea menemään. Mutta kuten sanonta kuuluu, vain köyhillä on kiire, joten ajelen jatkossakin sitä satkua.

                                          Comment


                                          • Madridin M40-kehätietä 19km suuntaansa on mun uusi työmatkani. Tarttis joku päivä pistää kamera autoon, kivasti rapisee aamu-unisuus kun törkkää sinne sekaan ;)

                                            Comment


                                            • Autonkuljetusrekka, tai paremminkin jakeluautokokoluokkaa, jossa oli pari Gallardoa kyydissä. Juu, ei ollut Suomessa.

                                              Sitten taas äsken Seutulasta kotiin palatessa rupesi ihmetyttämään tämä kotimainen liikennekulttuuri. Juuri melkein 1000 km sektorilla Sveitsi-Saksa-Itävalta alkuviikolla ajelleena ei kertaakaan tullut eteen ensimmäistäkään hasarditilannetta, eikä roadragea, vaikka vuokrafiikuksella tuli ajettua "reippaasti". 3-tiellä jossain Riihimäen ja Hämeenlinnan välissä joku passattikuski päätti yrittää väistää vasemmalle kaistalle rampilta tulevaa teinipoikien hondaa täysin peileihin katsomatta, vaikka itse olin jo ohittamassa tätä jäykkäniskaa n. 30 km/h nopeuserolla. Äänimerkki sai idiootin pysymään omalla kaistallaan, mutta aiheutti teinipojille roadrage-kohtauksen, ja heidän piti tietenkin näyttää miten kiinankiikku "kulkee".

                                              Comment


                                              • Joku aika sitten autonkuljetusrekka, missä oli _kaksi_ turbo-Supraa kyydissä. Hetken aikaa piti miettiä nykyistä maata ja valuuttaa, ja kiittää sitten EU:ta tästäkin näystä. Liikkeellä olin myöskin EU:n mahdollistamalla kulkuvälineellä (en kyllä muista oliko se Audi vai Toyota).

                                                Comment


                                                  Maanantaina näin kokkolassa erehdyttäväati ajoneuvon, joka näytti volvo amzon cabrioletilta. En edes tiennyt, että sitäkin on tehty vai oliko itsetehty. Niin, ja tusina SLS AMG tuli myös maanantaina vastaan. Johan niitä on tästä kylästy myyty kolme. Mistä lie ne 5 muuta on myyty. Tusina mersu.

                                                  Comment


                                                  • 70vuotias pariskunta toyota corollalla. Jännät pölykapselit oli alla. Pyörivät kun tuli viereen liikennevaloissa. Mitähän tuningia se oli? =)

                                                    Comment


                                                      Noo.. spinnerit?

                                                      Näin tänään Mondeon, jonka kuski ajoi kahdet valot NIIN keltaisilla, että toisissa valoissa jo risteävä liikenne väisteli. Kuskin vieressä apparin puolella turvaistuin, jossa pienet kädet heiluivat.
                                                      Viimeksi muokannut marre; 7.7.2010, 18:25.

                                                      Comment


                                                        Kasitiellä A3:nen, jossa oli saksan miniliput kummassakin b-pilarissa.

                                                        Comment


                                                        • Poliisit jotka olis varmaan halunneet pysäyttää minut.
                                                          Lähdin heidän perään ajelemaan vanhaa hämeenlinnantietä lievää ylinopeutta (samaa vauhtia kuin he)
                                                          Puolen kilsan päästä päästivät minut ohi ja lähtivät perään, mutta ajoivat sitten reilua ylinopeutta uudelleen edelle.
                                                          Oliskohan ruotsin kilvet ollut syypää kun eivät pysäyttäneet.

                                                          Comment


                                                          • Joku vanhahko mies ajeli motarilla Audi 80 ja peräkärry-yhdistelmällä hiukan reilua sataa. Sen verran näytti kuskilla ja kartanlukijarouvalla olevan ikää, että liekö unohtunut kokonaan, että kärry on perässä ja nopeuskin pitäisi olla sen mukainen. Oli hyvin pidetyn näköinen Audi, eikä peräkärrykään ikäänsä nähden huonossa kunnossa ollut.

                                                            Comment


                                                            • Uuden karhea helmiäispinkki Volvo V50 Tampereella. Kai se oli jonkun liikkeen auto. Väri mätsää varmaan kivasti kuskin kynsilakan kanssa! :D

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X