Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Radio yms. asennukset / toimivat ratkaisut

Collapse
Tämä on kiinnitetty aihe.
X
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • En tiedä onko noissa sähköissä sitten tapahtunut jotain muutosta, mutta kyllä sieltä pitäisi johto olla sille mikä katkeaa, kun avaimen vetää pois. Sen ristiin kytkennän voi tehdä siinä adapteri johdossa (sille on ne liittimet millä tehdään) tai sitten auton päässä kääntää ristiin johdot. Tuo nykyinen kytkentäsi kuluttaa akkua Alpinen kanssa aika paljon.

    Kuvat toki selventäisi asiaa, jos siellä on joku tehnyt jotain muutoksia johtoihin, tms.

    Comment


    • Mä nappaan kuvia tänään.. Antennikin taitaa olla aika huono kun rätisee kokoajan

      Comment


        Ei ollu ainakaan mulla A3 8p:ssä mitään muuta ku jatkuva virta. Omassa vaatii soitinkohtaisen poksin joka osaa ottaa auton ns herätteestä soittimelle käskyn mennä päälle ja sammua. Kaikilla muilla automerkeillä ollu ne piuhat joissa virtalukolta tulee piuhat mut audeissa ei ilmeisesti tule. :D Eikä ole A4 B6 ja B7:ssakaan, mihin olen törmänny sitä virtalukolta tulevaa virtaa.

        Tulee joku heräte joka tuo hetken virtaa avaimia käännettäessa ja kun avaimet ottaa pois taas tulee hetken virtaa. Eli jälkiasenteinen soitin käy päällä ja sammuu heti, orkkissoitin taas toimii normaalisti. Eli se poksi osaa lukea sen virtapiikin herätteeksi ja antaa sitten virtaa soittimelle että pysyy päällä.

        Comment


        • joo noi Can-purkkiautot toimii tarvikemankoilla silleen et on hetken päällä ku avaimet ottanu pois, ainaki mulla niin.

          Comment


          • Mistähän mahtaisi löytyä tuollainen 1-DIN adapteri aftermarketti radiolle B7:aan? Eli about tälläseen.

            Koitin intternettiä pelata oikein ajatuksellakin, mutta ei oikein meinaa tuollaisia löytyä. 2-DIN malleja löytyy kyllä, mutta 1-DIN ei mistään, ideoita mistä moisia metsästää, tai sattuuko jollakin olla moista kenties jopa suoraan tarjota..?

            Comment


            • Pitäis vetää K-line piuha mittaristolta concertti radioon, ku ei vielä ole. Se tulee "virtaliittimen" 3-pinniin, mutta mihinkä pinniin sitten mittaristolle? Harmaa, vihreä vai siniseen liittimeen?

              Autohan on A6, C5 vm.2003.

              Comment


              • Ettiikö Vertti tämmöstä
                http://www.autostudio.fi/tarvikkeet-...udi-a4-99.html

                Comment


                • Joo ilmeisesti sitten juuri tuollaisen tarvisi. Tuo lienee sitten sama B6 ja B7 malleissa? Muistaakseni B6:lle löytyi noita kuukkelillakin, mutta niissä ei ollut mainintaa B7 sopivuudesta niin en arvannut vielä pistää tilaukseen.

                  Jos tuon orkkis krammarin korvaa aftermarkettiversiolla niin tartteeko sinne jotakin kiinnityskehyksiä pultata 1din soittimelle? Vai onko orkkisradion takaosa 1din levyinen ja siten sopii tiputtaa uusi soitin vain suoraan sinne kiinni..?

                  Comment


                  • Jos jollain on käryä mistä sais S3 '01 2-DIN kehyksen, tuntuvat olevan kiven alla nekin, ostin 8P mallin, kun paikallisen hifiliikken myyjä vakuutti sen käyvän 8L:ään, eipä ollut lähelläkään.

                    Comment


                    • twistille tämmönen?

                      http://www.ebay.co.uk/itm/Audi-A3-8L...-/400398363020

                      Comment


                      • Vertti B6 ja B7 sisältä samanlaisia. Uskoisin että soitin on 1din levyinen

                        Comment


                        • Joo katos vaan, kiitoksia.
                          täytyy tarkistaa lähteekö räkki irti tuosta, mikä mulla on varastossa

                          Comment


                          • Alkuperäinen kirjoittaja HiTec Näytä viesti

                            Kyseisen sivun kuvan perusteella veikkaisin, ettei ole A3 8L -malliin sopiva kehys eikä siten S3:seenkaan... Omaan kulkineeseen tuli modattua saman ikäiseen A6:seen sopiva 2-din kehys, joutui hiomaan pois ainoastaan hieman kehyksen leveydestä, muuten istuu paikoillaan hyvin.

                            Comment


                            • Tällästä ongelmaa:

                              http://cdchangeremulator.com/index.p...d&productId=79

                              Onkohan linkin takaa löytyvää tuotetta saatavilla jostain muualta? Näyttäisi olevan tuolta loppu. En ainakaan samanlaista mistään kuuklella löytänyt.
                              http://cdchangeremulator.com/audi-co...ux/prod_9.html

                              Tällä hetkellä on tehdasasennettu(?) ipod hässäkkä kiinni siinä mihin tuo aux in pitäisi kytkeä. Kaikki siis yhdessä palikassa bosen signaalien tms. kanssa.

                              Comment


                              • Moro moro,

                                Tuli hankittua pari viikkoa sitten 2003 vm. TT ja pitkään en ehtinyt ajelemaan, kun alkoi Concert soitin ärsyttää. Hirvittävän nykyaikainen ei tuo pelkkä CD soitin ole, joten hankin tilalle Pioneerin BT soittimen: http://www.verkkokauppa.com/fi/produ...50BT-autoradio
                                Huom. soitin toimii tajuttoman hyvin ja saumattomasti bluetoothin välityksellä ainakin Android puhelimen ja Täbin kanssa, hintakaan ei päätä huimaa.

                                En sitten tietenkään arvannut, että johdotus ei menekkään yksiin ja pitkään lueskeltuani erilaisia foorumeja (myös tätä ketjua) tajusin, että tarvitsen soittimeen adapterin. Tilasin tuollaisen adapterin: http://www.erikoisvaruste.fi/product_details.php?p=1033
                                Radion antennin adapteria en tarvitse ainakaan vielä.

                                Sain soittimen paikalleen ja johdot kytkettyä, mutta...taka-ovissa olevista kaiuttimista ei kuulu pihaustakaan. Selvittelin hieman kytkentää ja ainakin seuraavanlaista outoa löysin.
                                Auton johdoista löytyvät K-BUS (diagnostiikka?) ja DWA-GND (hälyttimen maa?) pinnit eivät osu kohdalleen adapterin pinnien kanssa. Vaikuttaako mihinkään tai paremminkin vaikuttaako takakaiuttimiin? Voisiko joku neuvoa, että mihin kohtaan tuo adapterissa oleva sini-valkoinen johto kannattaa kytkeä, jotta takana olevalle vahvistimelle saa herätteen? Epäilen, että Pioneerin soittimen adapterissa oleva sini-valkoinen johto (johdossa haaroitus myös soittimen kaukosäätimelle, säädintä en omista/tarvitse) ei siihen käy..? Soittimen punainen johto meni kiinni adapterin keltaiseen, joten soitin itsessään käynnistyy vain nappia painamalla...jossain vaiheessa jos jaksan säätää voisi soittimenkin laittaa heräämään virta-avainta kääntämällä, mutta toistaiseksi tuo riittää.

                                Pieni romaani tuli, mutta toivottavasti on tarpeeksi infoa, että saisin musat pauhamaan kunnolla :) kuvia voin laittaa jossain välissä, jos joku tarvitsee.

                                Comment


                                • Radiosta tulee sini-valkoinen johdin ja kytketään adapteriin sini-valkoiseen, jolloin heräte menee vahvistimelle. Ilmeisesti radiossa on myös rca-linjalähdöt, joten siitä pitää kytkeä tuohon adapterin RCA taka-kaiutin liittimiin. Suositteleen kääntämään jatkuvavirran ja herätteen nurinpäin. Pitäisi kai onnistua suoraan Pioneer-adapteri välissä ohjeen mukaan. Näin kytkettynä ei tyhjennä akkua.

                                  Lisäksi voi vaatia jonkun asetuksen kääntämistä radion asetuksissa, jotta linja-lähdöt ja signaalivahvistimelle lähtee.

                                  Comment


                                  • Lähti vihdoin futaamaan, kiitoksia avusta! Pioneerin soittimessa tuo linjalähtöjen asetus löytyy vain ja ainoastaan "Initial" asetuksista...siks varmaan meni ohi.

                                    Comment


                                    • S4 B5 - Concert II asennus

                                      Elikkäs.. Olen kytkemässä Concert II B5:seen! Näppäinvalot ei toimi, eikä myöskään sammu avaimesta ( ei se mitään, asia hoituu adapterilla )

                                      Kysymykseni onkin, että takapää ei kuulu ollenkaan ja radion kuuluvuus heikko.. Autosta löytyy: Musta ja Ruskea ISO-Liitin + Antennikaapeli, ei muuta. Taitaa olla suuri ongelma, vai onko jotain konstia miten sais rokkaamaan?


                                      Avut olisi enemmän kuin tervetulleita!

                                      Comment


                                      • Tuli hankittua A6 -11 ja siinä on MMI navigointi plus,BT handsfree,kuuden levyn cd vaihtaja ja multimediasoitin jossa 2x sd korttipaikka, mutta ei aux eikä sitä liitäntää johon saa sen usb johdon.
                                        Kysymys: miten saan iphonesta spotify:n kuulumaan auton soittimesta ja mistä sais (muualta kuin audin liikkeestä) sen puhelin adapterin iphoneen jotta voi laittaa puhelimen latautumaan käsinojan sisässä sijaitsevaan puhelin paikkaan?

                                        Vinkkejä otetaan vastaan (muutaman päivän täs nettiä kahlanneena)!
                                        Viimeksi muokannut kylmis72; 7.9.2013, 11:41.

                                        Comment


                                        • Mikäs mahtaa olla kun kuskinpuolella pääkaiutin soi noin puolella äänenvoimakkuudesta? Soittimena pioneerin perussoitin ja erkkasarjana resolutionin 2-tie sarja, jossa diskantti kuitenkin soi oikealla voimakkuudella kuskinpuolellakin.

                                          Comment


                                          • Veikkaan jakosuotimen jonkin komponentin antautumista
                                            Viimeksi muokannut okkim; 8.2.2016, 18:26. Perustelu: Poistettu tarpeeton lainaus.

                                            Comment


                                              Ei jaksa puhelimella selata koko juttua läpi.

                                              Eli autona b6 sedan consert2 soitin vaihtui pioneerin deh80prs soittimeen, kaikki toimii, mutta millä saan soittimen sammumaan virtalukonkautta?

                                              Comment


                                              • Minä pistin erillisen kytkimen. On myös olemassa boksi joka älyää niitä kolmea johtoa jotka sinne mankan taakse menevät
                                                Viimeksi muokannut okkim; 8.2.2016, 18:26. Perustelu: Poistettu tarpeeton lainaus.

                                                Comment


                                                  Nopealla selauksella en löytänyt vastaavaa mutta elikkäs. Autona s4 b5 -99, auto tuli ilman soitinta minulle ja aloin soitinta asentamaan mutta, bosen äänentoisto ja mistä saan siihen vedettyä piuhat että saisin musiikin kuulumaan.

                                                  Linkin liittimelle pitäisi saada jostain kaveri vissiin että musiikin saisi kuulumaan?

                                                  http://hexaxd.kuvat.fi/kuvat/Autot/A....jpg/_full.jpg

                                                  Comment


                                                  • Tuossahan tuo taitaa tässäketjussa olla ihan muutamia viestejä yllä. Eli Adapterin ja herätteen vahvistimelle tarvitset. Soittimesta riippuen myös linjamuunnosboksin.

                                                    Comment


                                                      Mistäs noita adaptereita voisi saada vai saako itse tehtyä?

                                                      Comment


                                                      • Ebay on pullollaan ja löytynee motonetistä, jne.

                                                        Comment


                                                          Alkuperäinen kirjoittaja HiTec Näytä viesti
                                                          Minä pistin erillisen kytkimen. On myös olemassa boksi joka älyää niitä kolmea johtoa jotka sinne mankan taakse menevät
                                                          Miten kytkit tuon.

                                                          Olisko helpoin vetää sulakerasialta kokonaan uusi johto?

                                                          Comment


                                                          • Mankan taakse tulee jatkuva virta, haaroitin siitä kahteen. Toinen menee mankan jatkuvaan virtaan (keltainen) ja toinen menee kytkimen kautta mankan herätteeseen (punainen). Tällä konstilla mankan muisti säilyy mutta heräte toimii kuten avaimesta kääntäisi, mutta käytetään erillistä kytkintä. Ei tarvi ihan pikku matkaa varten etes laittaa mankkaa päälle jos ei halua. Itselläni suht hidas käynnisteinen Pioneeri joten mielestäni ihan kätevä näin.

                                                            Comment


                                                              Mulla samalla tavalla HiTecin kanssa. Hyväksi havaittu keino.

                                                              Kysymys liittyen bosen subbarivahvistimeen, paljoko tuo tuuttaa hattiwatteja ilmoille. Jostain muistaakseni joskus löysin, mutta nyt en löydä mistään tietoa. Jos joku tietäs niin saisi köyhänmiehen projektin käyntiin.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X