Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Brabus A Mersu, sitä ensimmäistä korimallia. Saksalaisilla kilvenaluksilla ja ruosteessa kuin vain mersu voi olla

    Comment


    • Edessä ajava bemarikuski ajoi jakajan väärältä puolelta. Oli varmasti tuttu reitti, kun oikealla puolella oli suuria monttuja asfaltissa. Vasemmalle kääntyi nuolivaloista päin punaista. Toki ei tullut vastaan autoja. Itsellä ei ollut niin kiirusta, joten noudatin liikennesääntöjä. Eipä tuo bemaristikaan kenellekkään vaaraa aiheuttanut. Olisi ollut mielnkiintoista seurata autokamerasta kyseisen kuskin koko ajoreitti ja paljonko voitti ajassa.

      Comment


        Alkaa motarilla vauhdit taas olemaan sitä luokkaa, että päälle 110km/h ohituskaistalla ei riitä mihinkään vaan jää jalkoihin. Sinänsä outoa, että keli on ollut etelässä koko talven täysin kesä, mutta vasta silti marras-helmikuu mentiin talvirajoitusta. Samat nastat kaikilla alla, keli tismalleen sama, rajoitus sama, mutta jostain syystä silti nopeuksissa on selvä ero kuukausin mukaan. Tai enemmänkin ihmetyttää, että miksi ovat ajaneet vielä hetki siten hiljempaa, kun ei sen turvattomampaa ole ollut kuin nytkään...

        Tänään töihin ajaessa pidin cruisella 108km/h GPS:ään, ja vasemmalle kaistalle ei kyllä ollut asiaa kuin nopealle kurkkaukselle. Muuten joutui lynkkauksen kohteeksi.

        Paras oli, kun minut ohitti sellaista ehkä 112km/h nopeutta ohituskaistaa yksi auto ja sen perään tuli vielä kovempaa joku. Tämä perään jumiutunut heilutti molempia käsiään ilmassa turhautuneena ja suu jauhoi, kun joutui jäämään hitaan taakse jumiin. Eikä se edes sitten horisonttiin hävinnyt väylän auetessa, vaan ajoi ehkä 115km/h todellista. Toisaalta, voihan sitä lihatiskilläkin kirota muita jonossa numerolipulla edellä olevia, kun ne eivät päästä ohitse...

        Comment


          Ensimmäistä kertaa eläissäni sain takapuskuriin yhdistelmän hiillostamaan. Painoin oikein kännykästä gepsin auki ja tarkistin, sama 82km/h jota kruisen 85km/h pikavalinta on ennenkin tuottanut. En lähtenyt muuttamaan nopeuttani painostuksen alla vaan ajattelin että menköön Scaniallansa ohi jos haluaa. Ei se sitten mennyt ohi, ajoi siinä 10 metrin päässä takapuskurista 15 kilometriä siihen asti että itse poikkesin pikatieltä pois. Joskus jostain haastattelusta muistan lukeneeni kun raskaan liikenteen ammattilainen kertoi miten pikkuautoja pitää aina välillä vähän työntää edestä. No, ehkä se rekkapenalla helpottaa parin viikon päästä kesärajoitusten astuessa voimaan. Sitten ei tarvi scanian rattia enää puristaa niin raivolla kun ei oo pikkuautot tientukkeena ajamassa kahdeksaakymppiä.

          Comment


            Joo tota Jasson motaria ajelen itsekkin, kertonee vaan siitä, että tien nopeusrajoitus on pielessä :)

            Myönnän olevan se hurjapää, joka pitää kesänopeudet näillä "kesäkeleillä" myös talvella :)

            Comment


              Kerran olen ollut rekan takana jumissa, kun peräkärryssä oli ehkä inansa liikaa kuormaa, enkä päässyt 1.9 tdi Passatilla ohituskaistoilla rekasta ohi. Ei siinä muuten mitään, mutta kun minun takana tuli toinen rekka ihan kärryssä kiinni. Ei sekään päässyt meistä ohi, joten siinä olin sitten kahden rekan välissä nätisti. Jos yritin jättää edellä menevään turvaväliä, niin takana tullut pyrki kaikin keinoin antamaan vauhtia. Mutta kai nuo tieliikenteen ammattilaiset tietää miten tiellä kuuluu ajaa.

              Comment


                Kusipäitä löytyy kaikenkokoisten autojen rattien takaa.

                Comment


                  Mutta kai nuo tieliikenteen ammattilaiset tietää miten tiellä kuuluu ajaa.
                  Jep, jos et aja yli rekan rajoittimen niin persiissä ne roikkuvat ja usein pelottavan lähellä. Kehä III tämä tulee harvinaisen selväksi.

                  Comment


                    Kohtahan saa ajaa kevytperävaunun kanssa 100 km/h ellei tiekohtainen nopeusrajoitus muuta kerro, joten se poistaa yhden ongelman. Mutta teki mitä hyvänsä, niin aina joku siitä mielensä pahoittaa. Jos tiekohtainen rajoitus on 80 km/h, niin mielellään jään sopivan matkan päähän yhdistelmästä, etenkin kuivalla kelillä. Mutta eihän sekään kaikille kelpaa, koska yhdistelmän perässä ajavahan se yleensä tientukkona on kun ei pääse yhdistelmästä ohi. Kai sitä on tullut jo niin vanhaksi, että sellainen dynaaminen suorittaminen on kyllä jäänyt melkein kokonaan pois.

                    Comment


                      Turunväylällä jo 120 km/h rajoituksia, kaikki ei niitä vaan huomaa, jurnuttavat satasta vasenta kaistaa. Ja sitten samaa satasta 60 rajoituksilla, tietyömaalla. Oliko se sillai että liikennemerkit on turisteja varten?

                      Comment


                      • Turun väylän rajoitukset on ihan vitsi. Sama lepuuttaa hermoja ja ajaa 80 kellonajasta ja vuodenajasta riippumatta oikeaa kaistaa. Aamulla näin CLS Brabuksen maailman navassa josta on liian pitkä matka joka paikkaan.

                        Comment


                          Valottomia mersssumiehiä useammankin. Vähän heikosti nuo tuolla sateisen sumuisessa säässä näkyy.

                          Comment


                          • Keltanen ei kyllä sovi mihinkään, paitsi koko keltainen Q2 :P

                            Comment


                            • T-Roc Cabriolet. Luulin että noita on vain tulevaisuudessa.

                              Comment


                              • Morjesta vaan sille uudella valkoisella Q7:lla ajaneelle, joka kiilasit Pilkon rampilla Joensuussa sulkuviivan yli liikennejakajakaiteen ja valkoisen C6 A6:n välistä reipasta ylinopeutta meidän jo hidastuskaistalla ajaneiden eteen. Voin sanoa, että pahin perseily mitä viimeisen vuoden aikana tullut nähtyä, parantaa kyllä merkillä ajavien mainetta. Toivoittavasti oli miehekäs olo ratissa.

                                Comment


                                  Oliko kuskilla heijastinta/huomioväriä päällä? Ainakin joku raksamies tjms. on ajellut vanhempikorisella ihan päättömästi harvase päivä. Liekkö vaihtanut uudempaan.

                                  Comment


                                    Uusikorisen "toyota supran" keltaisena. Ei pöllömmän näköinen.

                                    Comment


                                    • Alkuperäinen kirjoittaja GaIIe Näytä viesti
                                      Oliko kuskilla heijastinta/huomioväriä päällä? Ainakin joku raksamies tjms. on ajellut vanhempikorisella ihan päättömästi harvase päivä. Liekkö vaihtanut uudempaan.
                                      Sen verran yllättävä tilanne oli, että en huomannut kiinnittää kuskiin huomiota. Mietin, että olisiko joku ollut koajolla vähän "testaamassa". Tosin vastaavan väristä 4M Q7 ei taida kaupungissa olla myynnissä Nettiauton perusteella.

                                      Comment


                                      • Ykköskopan Fiat Panda Van äsken, eilen Peugeot 504 cabriolet.

                                        Comment


                                          Parit kuolemattomat motoristit. Eilen illalla mustiin pukeutunut mustalla pyörällä. Ihan kuin tarkoituksella olisi ajellut autojen ”kuolleissakulmissa” ensin teiskon tiellä ja sitten rantatiellä täällä tampereella. Useaan otteeseen huomasin että ajoi jonkun kiinni ja siihen jäi takarenkaan kohdalle jumittamaan toiselle kaistalle. Tänään sitten rantatunnelissa olin antamassa tilaa vaihtamalla vasemmalta oikealle kaistalle että motoristi pääsee ohi, niin tämä pölvästi päättää vetää silti oikealta ohi vaikka olen jo puoliksi oikealla kaistalla. Ja pikkasen hipoen sitä kenet minä ohitin juuri. Varmasti oli vilkku meikällä päällä tarpeeksi ajoissa ennekun lähdin kääntämään. Näin koko tilanteen peileistä hyvin, eli mitään vaaratilannetta ei kerennyt syntyä. Mutta entäpäs jos en olisikaan kuikkinut peiliin enää sen jälkeen kun varmistin että tilaa on... niinkuin moni tekee.

                                          Comment


                                            Toista kertaa elämässäni 370Z:n ja ekaa kertaa avona.

                                            Comment


                                            • Toyota GR Supra Edition One tuli vastaan Punavuoressa.

                                              Comment


                                              • Mouhijärven-Suodenniemen välisellä valtatiellä Lada Bohse Eurostar. On se huikea peli!

                                                Comment


                                                  Oli kyllä pakko googlettaa, ikinä kuullutkaan tuollaisesta. Vaan kyllä onkin komea.

                                                  Comment


                                                    Kaikkea ne saksalaiset keksii.

                                                    Comment


                                                      Mattamustan Model3? Teslan...

                                                      Comment


                                                      • Herttoniemessä hetki sitten punaisen S1 Audin kuski ei paljoa piitannut suojatiestä/ pyörätiestä. Porukka ylitti tietä ja tämä sankari kääntyy oikealle ylittäen suojatien melkein teilaten muut. Viereisessä risteyksessä kuoli muutama päivä sitten pyöräilijä vastaavassa tilanteessa.

                                                        Comment


                                                          B6 allroadin
                                                          Attached Files

                                                          Comment


                                                            Ei varsinaisesti liikenteessä, mutta oli pakko aamulla töihin tullessa pyöräyttää auto ympäri ja mennä varmistamaan että mitä paikallisen autoliikkeen pihassa oikein myydään.

                                                            Comment


                                                              Eilen alkuillasta ryntäs pari kaksjalkasta hirvieläintä aivan puskista eteen Malminkaarella, niin että joutui kevyesti hypähtämään jarrulle.
                                                              Ei paljon itsesuojeluvaisto päätä pakota, kun hidastamatta hölkkää näköesteen takaa suojatielle. Tiellä sallitusta 50 km/h nopeudesta pysähtymismatka on yllättävän pitkä, jos oikein tiukka paikka tulee.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X