Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Näyttää tuolla tien päällä ärsyttävän muutkin kuin perseilijät. Reaktioista päätellen joutaisin välillä alimpaan helvettiin kun menen idioottimaisesti pysäyttämään muiden etenemisen vaikkapa vaivaisen Stop-merkin takia tai pahimmillaan tyhjänpäiväisen suojatien ylittäjän päästämiseksi. Nopeusrajoitus +1-2 km/h maantiellä on varmin tapa saada aikaan jono kiinni puskuriin tai reipashenkisiä ohituksia keltaisella viivalla. Eli ei aina se pelkkä perseily v****a.

    Comment


      On niitä jotka edes yrittää noudattaa liikennesääntöjä ja sitten niitä, joita ei mitkään säännöt koske. Ihmekös tuo jos välillä kipinöitä lentelee.

      Comment


        Mikä lienee kuvan A5:n kohtalo?? Ollut jo monta päivää Toppilan K-Supermarketin parkkipaikalla...
        Attached Files

        Comment


          Olisiko verot/katsastus suorittamatta ja poliisi viennyt kilvet?

          Comment


            Eilen noin kuuden aikaan Tuusulan motarilla B5-korinen sininen A4 Avant ja harmaa susirumilla tummennetuilla valoilla oleva A5 (ehkä?) veti muun liikenteen seassa päätöntä kisaa. Meinasivat minultakin ottaa nokasta kulman pois kaistoja vaihdellessaan, jonka jälkeen melkein kolkkasivat toisensa kumit vinkuen ulos kun menivät kaistanvaihdoissa ristiin.

            Onneksi ei ollut klubitarroja. Järkyttävän lapsellista ja päätöntä menoa.

            Comment


            • Sehän on muotia ajaa ilman kilpeä. Tuohon vaan ei ole vielä keretty laittaa renkaita tyylin mukaisesti vituiksi vinolleen

              Comment


              • Tänään Länsiväylällä aamuliikenteessä joku vanhemman mallinen farkku-Focus, jossa ajovalojen lisäksi jokainen vilkku loisti tasaisen iloisesti oranssia valoa. Jäin miettimään, että minkäköhänlaisia ranetuskytkentöjä siellä on tehty, että moinen on onnistunut.

                Comment


                • Siellä on tehty itse jenkkiparkit ja säästetty vähän rahnaa. ;) Tai sitten vain jokin vilkkuja ohjaava keskusyksikkö pimeänä, ainakin joissain 2000-luvun alun ekoissa väyläohjatuissa ranuissa tuppasi olemaan vikaa, että vilkku jää palamaan yhtäjaksoisesti.

                  Minä näin, kun melkoisen huolettomasti lähti kadunvarsiparkista peruuttamaan farmarivolvolla jotain pikkuautoa päin, ja peräkoukun kohdatessa muovipuskurin huomasi, että nyt aletaan kääntämään toiseen suuntaan. Eipä tarvi enää ihmetellä, miksi autojen etukilvet ovat niin mutkalla.

                  Comment


                    Alkuperäinen kirjoittaja villho Näytä viesti
                    Tänään Länsiväylällä aamuliikenteessä joku vanhemman mallinen farkku-Focus, jossa ajovalojen lisäksi jokainen vilkku loisti tasaisen iloisesti oranssia valoa. Jäin miettimään, että minkäköhänlaisia ranetuskytkentöjä siellä on tehty, että moinen on onnistunut.
                    Oiskohan joku askarrellu jenkkiparkit ja menny vähän ketuilleen.

                    Comment


                      Laskin yhteensä 24 erilaista Porchea letkassa kohti pohjoista nelostiellä Mäntsälän kohdilla iltapäivällä kahden maissa. Työautosta menivät ohitse. Liekö joku kerhotapahtuma ollut, Suomen kilvissä olivat kaikki.

                      Comment


                        Kymi Ringillä ilmeisesti oli joku possu homma

                        Comment


                          Possukerhon syysajelu.

                          Comment


                            Muistaakseni toissapäivänä uudempikorisen muoviämpärin värisen Q7:n ja eilen samanvärisen tuoreen allroadin. Eilen hyvin erikoisen värisen oiskohan ollu b8 avant. Saatto olla c7 avantkin. Meni väriä hämmästellessä niin jäi malli rekisteröimättä. Muistutti vähän tuon bemarin väriä. Liekö ollut teipattu.
                            Attached Files

                            Comment


                            • Ihan sivuhuomiona, että onpas aivan sairaan hienot vanteet tuossa Japin kuvassa olevassa F30:ssa.

                              Comment


                                On kyl hienot vanteet, niinkuin koko autokin. Nakyy olevan koottavat HRE:t, ei ihan halvimmasta paasta...

                                Comment


                                  Lahtelaisessa kauppakeskuksen parkkihallissa ilmoitin punaiselle Skodalle äänimerkillä ettei tuki liikennettä kun oikealta, STOP-merkin takaa tuleva auto antoi hänelle tietä. Kun sain auton parkkiin käveli Skoda-setä kouluttamaan minua että täällä väistetään oikealta tulevia. Ilmoitin hänelle että parkkihallissa on väistämisvelvollisuutta osoittavia liikennemerkkejä kuten tuossa tilanteessa jossa hän jumitti liikenteen. Hetkeä myöhemmin havaitsin että Skoda-setä kävi kävellen toteamassa kyseisessä paikassa olevan oikealta tulevalla kaksin kappalein STOP-merkkejä.

                                  Comment


                                  • Joku harmaa sämplyä veti eilen puolenyön jälkeen pimeenä motarilla. Ei palanu ees rekkarikilven valot. Ainoo valo mitä autosta lähti oli oman auton ajovalojen heijastukset edellä ajavan takavalojen umpioista. Mitä aktuaali kakkaa?

                                    Jos auto on ihan palasina niin parempi olis ajaa esim. päivällä vaan, jos on pakko ajaa. Protestoin kyllä tätä esitystä valo- ja äänimerkein, mutta tuskin meni perille, kun ylipäätään tollaisella setupilla on liikenteeseen lähdetty. Eikä auto näyttänyt edes kovin vanhalta, 2010-luvulta.

                                    Comment


                                      Jollain oli veneilykausi loppunut: Touaregista ilmeisesti irronnut traileri, vene ja traikku kaiteessa

                                      Comment


                                        Joku elämäänsä kyllästynyt dynaaminen työmatkapyöräilijä ajoi tänä aamuna valaisemattomalla tieosuudella pimeällä pyörällä, jossa ei ollut ainuttakaan heijastinta ja kuskilla oli vielä tummat vaatteet ilman heijastimia. Pikkuisen vaikea tuollaista on huomata hyvissä ajoin. Pitikö ihan väkisin siihen autokaistalle tulla?

                                        Comment


                                        • Typ43 kampissa

                                          Comment


                                            Tuollaisen Kehä 1:sen ruuhkassa, ei kyllä itsellä ollut mitään hajua mikä auto kyseessä https://www.nettiauto.com/nissan/cedric/10435888
                                            Eli oli Nissan Cedric Impul 632S

                                            Comment


                                            • Tänään Tampereelta Orivedelle päin ajellessa joku veti melkoisen isoa venettä hopeanvärisellä maasturilla jokseenkin vauhdikkaasti. Minulla oli ohituskaistalla mittarinäyttämän 106 vauhtia ja kaveri veti heittämällä ohi koko letkasta. Päätellen loittonemisvauhdista veikkaisin yhdistelmän nopeuden olleen 125-130 kmh. Mitäs jos se heilahtaa hivenen, silloin tulee kyllä rumihia ruu... Voi itku

                                              Comment


                                                Täällä Saloussa on parina päivänä näkynyt mielenkiintoista kalustoa.
                                                Mm. juuri oluelta päiväpunkulle siirtyessäni risteyksen ylitti keskimoottori 205 ja heti perään pätkäurkki. - Sen verran molemmat raottivat kaasuläppää, että pieni onnen kyynel herahti hepin nokasta.

                                                Ai niin, Katalonian ralli...

                                                Comment


                                                • 5 auton "ketjukolari" Kehä III:lla. Ensimmäisenä kasassa ollut uuden karhea TTS ilmeisesti pysähtynyt sen verran ripeästi ettei takana tulleet tojotat oikein pysyneet mukana.

                                                  Comment


                                                    Bentley Bentaygan ykköstiellä, aikamoinen möhkö

                                                    Comment


                                                    • Ihan minttikuntoinen ja ruosteeton upian hopia B6. Tuskin sataa tonnia vielä ajettu <3

                                                      Comment


                                                      • Kattokaiteettoman farmari B6. Näytti ihan B5:stoselta, hyi saatana!!

                                                        Comment


                                                          Tässä on parin päivän viive, mutta maanantaina parikin mieleen jäänyttä. Aamulenkillä pimeän aikaan tuli sillalla vastaan pyöräilijä. Tummat vaatteet, ei heijastimia, vanha ruosteinen jopo ilman valoja - en ole varma oliko takana edes kissansilmää. Ja ajoradalla, kun vieressä menee hyväkuntoinen ja leveä kelvi. Liekö vielä hengissä...

                                                          Saman päivän iltapäivällä puolestaan katumaasturi meinasi teilata fiestan; päätti ajaa kääntyvien kaistalta suoraan ja kiilata päälle. Oma rivakka jarrutus pelasti osumalta. Ja sellainen paikka, ettei siinä normaali ihminen voi vahingossa ajaa suoraan, ihme touhua.

                                                          Comment


                                                            Eilen töistä lähtiessä tosin hyvin valaistulla kadulla. Mustiin pukeutunut mustalla pyörällä ilman valoja, myös ajoradalla joka oli eilen älyttömän liukas. Vieressä paljaalle asvaltille aurattu pyörätie. Tämä kyseinen pyöräilijä ajaa samassa paikassa joka päivä aina ajoradalla aina mustissa vaatteissa valoitta. Samalla puolella tietä riippumatta siitä kumpaan suuntaan on menossa. Odotan hetkeä että pääsen kysymään mikä on syynä pyörätien karttamiseen.

                                                            Comment


                                                              Japi, tuo minun havaitsemani liikkui Marjalan suunnalla, liekö sama kaveri. Voi tietysti olla, että pelkää sepeliä; sitä on paikoin aika reippasti kelveillä. Minultakin meni keväällä kahdesti rengas fillarista, kunnes vaihdoin pistosuojattuun.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X