Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    RS Q8 lipui tuossa viikonloppuna vastaan. Melko majesteettinen kokonaisuus.

    Comment


    • Vastaan tuli uudehko BMW x3, kontin luukku komeesti pystyssä. Sadan metrin päässä kieri lonkero- ja sandelssitölkit vastaan... Voi sitä vahingonilon ja säälin ristiriitaa minkä pääsi työmatkallaan kokemaan. :D

      Mitenkähän noin ylipäätään päässyt käymään. Onko bemarin kontin aukaisunappi jotenkin esillä ja kaljat ovat ite tahtoneet ulos?

      Comment


      • Peuran sivupeilistä, kun veti kolmoislutzin. Otti vähän osumaa.

        Comment


          RS Q8 bongattu taasen, liekkö sama mikä viimeksi, tiedä häntä. Edelleen melko majesteettinen tuote.

          Comment


          • Ei tapahtunut tänään, mutta tuli mieleen tuosta peuran kolmoislutzista:

            Comment


              Mikkelissä Ranskan kilvissä oleva Tesla. On siinä saanut istua kahvilla kerran tai kaksi jos ajamalla on etelä-Savoon tuotu.

              Comment


              • Tukholman reissulla tänään osuttiin sattumalta Kungens Kurva Bilträff-tapahtumaan. Vahvasti oli konsonanttiaudit edustettuna, lukuisten muiden tehovehkeiden lisäksi. Aika kovaa annatusta lähistön teillä... Yhtään koppalakkia ei näkynyt, aika rauhassa saavat harrastaa. Kaikista ahkerimpana kaahaajana täytyy mainita vajaavetoisella 1.8t b5 aanelkulla päästänyt sankari. Vaarallinen kaveri...ei ainakaan nolottanu kovin kun toinen pyörittää rinkiä uudella corvettella...

                Comment


                  Joskus se Audimulkun stereotypia on ihan ansaittu.

                  Ajelin tuossa eilisen ja tämän päivän aikana noin 1200km pitkin poikin maata. Pohjanmaalta Kainuuseen ja Savon kautta Keski-Suomeen, lopulta Pirkanmaalle. Koko reissun aikana ei mitään murhetta tai ongelmaa missään muualla, ei edes vitostiellä Kuopion suunnalla tai ysitiellä missään kohtaa vaikka ne on yleensä niitä kohtia joissa saa verenpaineen helposti nousemaan. Vaan kaikki tiet idästä tai pohjoisesta tullessa vie lopulta Tampereen ohitustielle. Se se on sellainen latu joka jotenkin onnistuu aina keräämään kaiken pahimmat shit4brainssit ja osaamattomimmat alisuorittajat.

                  Liikennettä oli alkuillasta sen verran että oikea kaista on tukossa siinä nopeudessa mitä raskas liikenne kulkee. Vasen kaista veti ihan kohtuudella ja sielläpä itsekin, mittarinopeutta vähän alle 120 eli todellista se 110km/h mitä kaikki muutkin sillä kaistalla ajoi edessä ja takana. Vaan eikö sieltä joku oman elämänsä superstara, pipo päässä vanhalla Q5:lla tuikkaa kolmenkympin nopeuserolla oikealta kaistalta eteen noin puolentoista metrin päähän. En varsin nauti siitä kun edellä ajavat jarruttelee moottoritiellä, vielä vähemmän nautin siitä jos itse pitää jarruttaa ja kaiken eniten vähiten pidän siitä että joku kusipää kiilaa tuolla tapaa eteen niin että auton törmäystunnistin triggeröityy ja jarruttaa automaattisesti niin että ihan varma en ole minkälainen pandemonium sinne minun taakse jäi.

                  Valkoisen jenkkikilpisen Q5 KPK-44* kuskille terveisiä, hommaappa joku toinen auto jossa on isommat peilit kun ei ne Q5 norsunkorvat näköjään riitä. Tai vaihtoehtoisesti etsi jostain ruosteinen vintilä ja kairaa sillä päähäs reikä että valuu välillä isompi täytös pihalle eikä tarvi liikenteessä perseillä.

                  Comment


                  • Kyllä tänään taas pisti silmään, miten moni rinkelikeulainen ajoneuvo suoritti "stereotypiaa". Taidan olla tulossa vanhaksi..

                    Comment


                      Kävin isollakirkolla ja takasinmatkalla oli aika tiukka tilanne. Edessäni ajanut auto vähensi yhtäkkiä vauhtia ehkä 15 km/h ja sitten alkoi aikamoinen seilaaminen ei mennyt metriäkään suoraan, reuna- ja keskiviivat ylittyi jatkuvasti ja tätä jatkui kymmenisen kilometriä. Meinasi törmätä ensiksi pientareella seisovaan autoon ja sitten vielä vastaantulevan rekan keulaan- tuossa kun oli tuo tilanne rekan kanssa tuli itselleni mieleen se mihin se edessäajanut auto oliis luultavasti päätynyt nokkakolarin jälkeen.... Tuskin oli kyseessä yhtäkkinen pikakänni niin eiköhän siellä ollut känny korvalla.....

                      Comment


                        Näitä kännykkä korvalla kahta kaistaa edestakaisin seilaavia vain näkyy vieläkin. Yksi tiukahko paikka tuli tässä kotinurkilla, kun kärkikolmion takaa tuli kuorma-auto suoraan eteen, kun kuskin oli tärkeämpää seurata kännykän ruutua kuin tieliikennettä.

                        Comment


                          Ajelin kuntosalille ja pitkässä loivassa alamäessä oli liikenne pysähtynyt - peräänajon takia. Jälkikäteen selvisi että olivat fiksusti jääneet selvittämään tilannetta tukkien liikenteen pitkän liikenteenjakajan kohdalta. Itellä autossa ihan bränikät nastarenkaat niin ei ollu hirveen hyvää tatsia kuinka liukas tie oikein on. Siinä sitten pysähdyin jonon viimeiseksi ja kun otetaan huomioon että on talvi & Lahti niin ei ole hirveen isoa luottoa ettei joku puhelinta näpräävä henkilö aja perään == laitoin hätävilkut päälle (ja myöhemmin tarkistin ettei ole juurikaan lunta mikä heikentäis sivuvilkkujen suorituskykyä).

                          Silloin kun hankin tämän A7 niin samoihin aikoihin muuttui jokin laki mikä ei enää velvoittanut poliisia tulemaan paikanpäälle pienen vahingon sattuessa, joten hankin autoon eteen sekä taaksepäin kuvaavan kameran. Kuitenkin joskus tulee se tilanne missä vastapuoli kiistää kaiken ja syyttää minua. Tämä nyt olis ollu aika läpihuutojuttu jos olis peräänajo sattunut mutta olishan tuonkin korvausprosessin joku selittelijä saada varsin vaikeaksi.

                          Olin siinä peileistä katsoen jo ihan "cabin crew be seated during takeoff" kun tuo mazda lähestyi Audia. Kameran wide-linssi saa näyttämään että kohde on kauempana kuin oikeasti.

                          Comment


                          • Mikä ihmeen sattumus olikaan Vammalan "aamuruuhkassa" tänään, mutta pääkatua peräkkäin mentiin W201 Mersu, B4 Audi, Sierra ja 200-sarjan Volvo. Olisi näky hyvin voinut olla 30 vuoden takaa. Kertoneeko maamme autokannan vanhenemisesta erityisesti taantuvilla paikkakunnilla? :)

                            Comment


                              Vammala on itseasiassa kasvava kunta, ihme ja kumma. Itselläkin muutto kunnan rajan yli sinne vielä tän kuun aikana.

                              Comment


                                Hezekiel tänä aamuna kun tulin töihin edessäni ajoi B3 80 1.8S vm.88 ja näitä ei kyllä näe pk-seudulla, ei ainakaan talvella. Ohitin kehällä sitten Compella ja näytin peukkua.

                                Comment


                                  Aamulla oli Sammonaukiolla Tampereella Typ 89 90 kokenut pienen peltivaurion. Toivottavasti ei mene lunnaiksi, ohi ajaessa ihan siistin näköinen peli vielä.

                                  Comment


                                    Taas kerran paikallisen "liikennekauhun": oli pysähtyneenä tien vasempaan reunaan ja lähti liikkeelle katsomatta/käyttämättä vilkkua suoraan eteeni. Siitä sitten 20-60 km/h tunnissa välillä keskellä tietä välillä lumipenkkoja hipoen. Kyseessä siis vanhempi herrasmies ja vanha Saabi. Suuria vaikeuksia valtatiellä pysyä viivojen välissä ja nopeus vaihtelee ilman mitään näkyvää logiikkaa. Risteyksissä ryhmittyy miten sattuu ja tukkii toiseen suuntaan kääntyviltä tien, odottelee sitä kilometrin mittaista aukkoa etc

                                    Comment


                                      Brysselissä kävellessä Audi E-tron GT kuskin joka jostain syystä päästi auton vaeltamaan päin bussikaistaa erottavia betonikohoumia, ovat noin 20 cm korkeita pyöreäkulmaisia. Katsoi kyllä suoraan eteenpäin mutta hieroi oikein huolella kuskinpuolen renkaat ja vanteet noihin korokkeisiin. Oikein sieluun sattui katsella tuollaista

                                      Comment


                                        Viitasaarella nelostien varressa keulakolaroitu valkoinen lötkö :(

                                        Comment


                                          Moottoripyörän omalla kaistallaan pyörännavoista alaspäin. Muu osa vähän vähemmän omalla

                                          Comment


                                            Sattuu silmiin..

                                            Comment


                                              Tulee mieleen eräs entinen kluubilainen jolla oli 3BG:n passatin alla bentleyn vanteet.

                                              Comment


                                              • Tampereella, Nokian moottoritiellä oli uudehko Challenger pamahtanut keskikaiteeseen melko mojovasti ja siitä ajoradan yli penkkaan. Paikalla oli myös joku kyykkypyörä joka saattoi olla onnettomuuden osapuoli. Jos saa arvata, niin on oudokseltaan kokeiltu Hemin venttiilin nousua sadesäällä siten että murjaistaan kaasu pohjaan ja vaihdetaan samalla kaistaa.

                                                Comment


                                                  Mitenhä lie palio sattus Vesalla silmiin ku näkis toyotan missä rotorit xD

                                                  Comment


                                                    Kyllä vielä enemmän sattui silmiin joskus Classic motor shown parkkipaikalla Bentley jossa oli ainakin auton hintatasoon nähden halpisvanteet. Jotkut perus alut. Toinen on EU kilvet jossain 80 luvun tai vanhemmissa autoissa.

                                                    Comment


                                                      Talvi tulossa: huoltsikan parkkiin hurautti daami Focuksella nastat alla

                                                      Comment


                                                      • Alkuperäinen kirjoittaja vaaltone Näytä viesti
                                                        Sattuu silmiin..
                                                        Nätit vanteethan noi on, ja se että merkit ei natsaa, ei luulis olevan niin iso juttu. Joku varmaan repii verkkareitaan, kun vaimon Seatissa on kanssa Audin vanteet...

                                                        Talvi tulossa: huoltsikan parkkiin hurautti daami Focuksella nastat alla
                                                        Meilläpäin olen kesän mittaan useasti nähnyt (ja kuullut) yhden daamin C-sarjalaisella mersulla (~vm. 2010) rapsuttelevan nastoilla. Eikä ole ollut ainoa kesällä nastoilla ajellut...

                                                        Comment


                                                          Postnordin alihankkijoilla ei vissiin kovinkaa tiukkoja kriteereitä kuskien osalta: ohitus VT25 risteysalueella ryhmityskaistoja pitkin reilua ylinopeutta Ategolla juuri ennenkuin 100 km/h rajoitukset alkaa. 100:sen rajoituksilla heilu pitkin kaistoja 90 km/h. SItten 80 rajoituksilla roikku edelläajavan persiissä ja lähtee ohittamaan kurvissa. Vastaantulee pakettiauto, Atego vasta päässyt ohitettavan rinnalle, ei kun kiilataan ohitettava pientareelle. Harmi että tuossa välissä tuli sheriffit vastaan mutteivät nähneet tuota perseilyä. Kuvista päätellen ajelee usein täällä päin: https://trucks.1g.fi/kuvat/I-L/Kulje...y/IMG_2061.jpg

                                                          Comment


                                                            Hoh, mun työnantajalla on myös Atego samalla rekkarin kirjainyhdistelmällä ja helposti väärinluettavalla erolla numero-osassa. Saatiin taannoin hyvin myrkyllinen ajotapapalaute Hangon läheltä samaan aikaan, kun meidän auto oli aivan toisella puolella Suomea. Ero selvisi noista Postnord-teipeistä, me emme tee alihankintaa. Ilmeisesti kyseenalainen liikennekäytös kuuluu laajemminkin ko. kuskin repertuaariin.

                                                            Comment

                                                            Working...
                                                            X