Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  Honda S2000. Ei ihan joka päivä tule vastaan noita.

  Comment


   Kaverilla on 2 tuollaista. Hommasi toisen syksyllä talviautoksi. Hieno auto. Ja ne imuäänet. Ainakin tuon kesäversion hiilikuituimutorvella.

   Comment


    Bentley Bentayga ja Maserati Levente peräkkäisinä päivinä ja jopa täkäläisissä kilvissä. Valkoisena komeita laitoksia.

    Comment


     Viime viikolla erittäin laadukasta kotiopetusta Lahdenväylän ja Kehä I liittymässä. Ramppi pohjoisesta itää; loiva kaarre, jossa helposti hallittava nopeus 60 km/h 80:n rajoituksella. Jono sumppuuntui aiheuttaen jarruttelua tavanomaista enemmän. Normaalistikin varovaisemmat ajaa 50:tä. Mutka oikenee ja kameratolpan kohdalla nopeutta enää 40 (rajoitus edelleen 80). Saavutetaan rampin ja kehän yhtymäkohta. Jono seis! Matelijan takana on jo sen verran rakoa, että jono pyrkii jyrkällä ohjauskulmalla liittymään kehälle ja ohi tulpasta. Ja ironisinta on, että rampin jatkeena oleva 3. kaista on ehkä n. km pitkä. Kivikon liittymän paikkeilla on kyltti kaistan päättymisestä 300 m päässä. Sillä matkalla ehtii katsomaan jo monta rakoa, johon mennä.

     "Opetin itse ja säästin." Näin nysvääminen liikenteessä vaan pahenee, kun siirretään omaa osaamattomuus seuraavalle sukupolvelle entistä pahempana.

     Comment


      Alkuperäinen kirjoittaja TomVi Näytä viesti
      Bentley Bentayga ja Maserati Levente peräkkäisinä päivinä ja jopa täkäläisissä kilvissä. Valkoisena komeita laitoksia.
      Bentley saattaa olla yhden tutun. Hän pyörii Tampereen suunnalla silloin kun ei ole Joensuussa. Saattaa liikkua myös valkoisella Ferrari GTC4 Lussolla. Olikohan hänellä myös valkoinen 488 vielä. No SF90 on ainakin tulossa.

      Comment


       Alkuperäinen kirjoittaja panu Näytä viesti

       "Opetin itse ja säästin." Näin nysvääminen liikenteessä vaan pahenee, kun siirretään omaa osaamattomuus seuraavalle sukupolvelle entistä pahempana.
       ​​​​Huomannut myös samaa kun tulee työn puolesta noita seutuja ajettua paljon. Ikävä kyllä yleensä siellä on maahanmuuttajia opettamassa ja opettelemassa. Niillä tuntuu muutenkin olevan vaikeaa tuo ajaminen usein, liikennesäännöistä puhumattakaan.

       ​​​​

       Comment


        En tiedä mistä näitä erikoisempia kulkineita nyt sikiää mutta E-Type Jaguar tuli vastaan.

        Comment


         Kyllähän nyt E-Typejä Suomessa on, Lahdessakin niitä on monena keväänä ollut joku yksilö. Tampereella olen ihan hiljattain yhden yksilön nähnyt.

         Comment


          Ah. Aina pitänyt jotenkin super harvinaisena autona sitä :D

          Viimeksi muokannut Killeri; 14.6.2020, 21:22. Perustelu: Tarpeeton lainaus poistettu.

          Comment


           Trafin mukaan viime vuodenvaihteessa E-Typejä oli rekisterissä toistasataa ...

           Comment


            Alkuperäinen kirjoittaja Kuppis Näytä viesti
            ​​​​Huomannut myös samaa kun tulee työn puolesta noita seutuja ajettua paljon. Ikävä kyllä yleensä siellä on maahanmuuttajia opettamassa ja opettelemassa. Niillä tuntuu muutenkin olevan vaikeaa tuo ajaminen usein, liikennesäännöistä puhumattakaan.​​​​
            Noh, ei ne sitä korttia saa kuitenkaan elleivät opi ennen sitä. Ovat tiukkoja inssissä ainakin opetusluvalla harjoitelleiden suhteen.

            Lahden motarilla K75:sen kohdilla eteen ohituskaistalle yritti kiihdyttää joku 2010 musta S-sarjan mersu. Aivan järkyttävä nokipilvi nousi jokaisesta neljästä putken päästä. En tiedä oliko vain niin huonossa kunnossa vai jokin ebay-lastu. Ihan kiiltävä ja hieno se muuten kyllä oli, joten ainakin itseäni olis hävettänyt ajaa sitä tuossa kunnossa.
            Viimeksi muokannut jasso; 15.6.2020, 20:33.

            Comment


            • Aamulla töihin mennessä sattunutta Treella: Ajelin moottoriliikennetiellä 100:n alueella n. 85 kmh muun liikenteen mukaan. Takana tuli jokin sininen bemu n. 200 m päässä. Kun moottoritie alkoi, edellä ajavat jatkoivat entisellä vauhdilla eikä minun takana tullutkaan osoita ohittamisen merkkejä. Vilkku päälle ja jokusen sekunnin päästä kaistanvaihto. Pääsin kolmen auton ohitse kun takana tullut X5 kuski painoi tallan pohjaan ja ajoi reilusti alle metrin päähän perästäni, mittarinopeuteni sillä hetkellä 107 ( tod. n. 103 ). Oikea kaista sillä hetkellä tukossa joten en voinut kuin jatkaa vasemmalla kaistalla. Kevyesti vilautin jarruvaloa. Se oli virhe, tuli entistä lähemmäksi ja huudatti torvea. Väistin lopulta oikealla kun se oli mahdollillista. Kaveri ajaa melko vauhdikkaasti ohitse ja kohdallani tekee koukkauksen kylkeäni kohden. Sivuetäisyyttä jäi juuri ja juuri sen verran ettei peilit osuneet tai sitten bemun peili oli sen verran korkeammalla. Tekisi mieli heittää tästä kuvattu video tuubiin ja tänne linkki, taidan nyt kuitenkin jättää ne hommat muille. Mikä ihme tapa tästä on suomessa tullut ? Ohituksen aloituksen voisi näyttää valoja vilkauttamalla eikä vaarantamalla kaikkien terveyttä.

             Comment


              Tuo minäminäminäminä ilmiö on valitettavan yleistä tänä päivänä.Ihmisillä on vain liian kiire juosta pakoon omaa itseään. Sen kohtaaminen pelottaa liian paljon niin on parempi pitää elämässä koko ajan vauhtia yllä josta aiheutuu taas se että muita pystyy vaarantamaan liikenteessäkin...

              Comment


               400 Km iltareissu kaverin kyydissä 6-tietä etelä-Karjalan puolella. Nopeutta oli mitä 2300 kilon venetraileri kanssa järkevä pitää eli 80-90, kohteliaasti annettiin tietä myös takana tulijoille aina kun mahdollista. Mutta kuinka monta paskaa ohitusta tuohon voi mahtua? Iso osa ohituksista keltaisen viivan alueella, sitten suurin osa tekee ohitukset liruttelemalla hyvin pienellä nopeuserolla, että ohitukseen menee 500-1000 metriäkin vastaantulijoiden kaistalla, jopa yksi nopeasti kiihtyvä Tesla onnistui liruttelemaan erityisen hitaasti ohi. Yksi pikkuauto onnistui ohittamaan hyvän näkyvyyden kohdalla, että vastaantulija joutui väistämään ja me hidastamaan. Ylinopeuden pelko taitaa olla melkoinen, että ei uskalleta kiihdyttää dynaamisesti ja käyttää pienempää matkaa, vaikka oikeasti turvallisempaa olisi ohittaa suoralla tiellä reippaasti.

               Comment

               Working...
               X