Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Mulla alkaa mietityttää kesän lähestyessä oman B5:n otto ajoon harrasteena. Nyt on ollut talven säilytyksessä muttei sitä raaskis myydäkään. Pihaan ei mahdu. Voisihan sitä kysyä piruuttaan taloyhtiöltä oisko yhtä ruutua vielä vapaana... Duunimatkat ja matkahommat firman autolla ja sunnuntait sit AUTOLLA.

    Comment


      Saa ehdottaa kemikaaleja että saa ruostumisen vauhtiin.
      Ferrikloridi. Käytetään esimerkiksi piirilevyjen syövyttämiseen. Rautakin ruskettuu sillä hyvin.

      Comment


        Ois voinu olla lapsivappaa viikonloppu hääpäivän kunniaksi ni eiköhä poika alota nyt oksentelun. Ei tarvi viettää sitäkää kahvia kummemmissa merkeissä ku eihän tuota kehtaa hoitoonkaa viiä ja sairastuttaa muita

        Comment


        • Mäggärin tapauksesta tuli mieleen maatalousfoorumilla taannoin ollut 'vanhat isännät' keskustelu. He kun tuppaavat neuvomaan just sillon kun neuvoja ei tarttis ja järkkäävät menoja sillon kun tarviis paria apukäsiä. Ja tekevät hommat hutasemalla alta pois, niin kun on kuulemma aina ennenkin toimittu. Niitä juttuja lueskellessa tuli mieleen väännöt oman isäukon kanssa, mut nykysin kun olen kuulemma ihan samanlainen, niin suhtaudun noihin juttuihin huumorilla. Ja arvostan suuresti edellisen sukupolven tekemisiä.

          Toki asian voi nähdä myös toisen omaisuuden kunnioituksen puutteena, joka on yksi tämän ajan ikävistä ilmiöistä.

          Comment


          • Pyykikoneen moottorista hiilet loppu.
            Eihän niitä mistään saa ennen maanantaita, sillo pitääkin jo lähteä reissuun. Olis voinu hyytyä eilenillalla niin olis saanu joskus kuntoonkin sen.

            Comment


              Tilasin kaverille Englannista Brembon satuloihin:
              - 3 pcs 36 mm dust seals and piston seals
              - 2 pcs 40 mm dust seals and piston seals
              ...ja tietenkin sieltä tuli vain nuo pölysuojat. Taas pitää alkaa vääntämään myyjän kanssa. Olisi kai sittenkin pitänyt tilata Saksasta tuplahinnalla, mutta silloin olisi jäänyt hyllyyn ylijäämää eli germaani olisi myynyt 2 x 8 kpl setit männäntiivisteitä - ei 3 + 2 kpl niin kuin oli tarve.

              Comment


                Ebay myyjän kanssa vääntöä. Baijerilaiseen kunnostettu ratti bägillä. Bägi vaan paljastu vähä jännäksi...








                Comment


                  Oho. Toi on jo aika röyhkeä petos jos ihan tieten myyty noin.

                  Comment


                  • Joo. Kannattaa laittaa suoraan palaute, niin muutkin on tietoisia.

                    Comment


                      Nyt on vähä selvinny lisää. Eli bägi on kuulemma "reconditioned", eli todennäköisesti tuohon lauenneeseen bägiin on vaihdettu uus nalli, eli luultavasti on ihan toimiva, mutta silti erittäin kyseenalaista toimintaa. Tuskin on pussia suunniteltu kestämään useampaa paukkua..? Noita samoja kakspiirisiä nalleja on monessa mallissa, joten halvalla on "ehjätty" vähä kalliimpi bägi. On maalisinetit laitettu kiinnityspultteihin, mitä ei näyttäis orkkiskuntoisissa olevan.

                      Comment


                      • Eikös bageistä repeä niiden oikeanlaista purkautumista ohjaavat ompeleet. Eli niitä ei voi korjata mitenkään järkevästi. Ja helpoin korjaushan noihin on vain vastuksen asentaminen paukun tilalle, jolloin näyttää sähköisesti ehkältä olematta kuitenkan toimiva.

                        Comment


                          Juu kyllä voi olla juuri noinkin vastusjipolla tehty, mistään ei voi tietää. Näyttää kyllä et jotku punaset ompeleet/langat on katki tuosta säkistä.

                          Comment


                            Roskiskamaa.

                            Comment


                            • Noissa hidastuksissa näkyy se repeäminen..

                              https://youtu.be/UvIrXPmUras

                              Comment


                                Ihan suoraan disputea tuosta ratista. Hakekoot ite takasin ku tuollasta paskaa kehtaa edes myydä

                                Comment


                                  Kyllä, ihan samaa mieltä et roskiskamaa.

                                  Comment


                                  • Joo ei semmosta ole kuin kunnostettu airbag. Pissii myyjä silmään, paukun jälkeen ne on aina roskiskamaa. Melkein ebaylle antaisin jo tuommosesta vihjeen.

                                    Comment


                                      Motonet akku takuu... olisi pitänyt ostaa uusi laturi kelvottomien Ctek laturien tilalle.

                                      Comment


                                        Ottaahan se päähän. Avasin ebayssä disputen, ainut vaihtoehto oli tavaran palautus. Myyjä hyväksy palautuksen, mutta lähetti samalla viestin et menetän sekä ratin että rahat jos lähetän takaisin. Sen jälkeen hän otti yhteyttä ebayhin ja pian case oli suljettu, myyjän hyödyksi, että näin. Nega palautekin poistettiin vaikka sentään itelläkin on 290 palautetta ja 100% enkä oo ku ehkä kerran aiemmin laittanu jolleki negatiivista.

                                        Tämä myyjä:

                                        valy776tanasescu

                                        Nimi: Tanasescu Marius

                                        Eli välttäkää ny ainakin airbägien ostamista kyseiseltä myyjältä. Ratti muuten kyllä on hienosti kunnostettu. Ilmeisesti bägien kunnostus on hyväksyttävää kehitysmaissa..?

                                        Comment


                                          Paypal tai luottokunta sitten seuraavaksi.

                                          Comment


                                            Joo, pitää paypallin kautta vielä yrittää ehdottomasti.

                                            Comment


                                            • Oli puhe että Allun laatikko korjataan loman aikana. Soitin tänään liikkeeseen eikä korjauksen ajankohdasta ollut tietoa

                                              Comment


                                              • Aika jännästi. En ole vielä koskaan hävinnyt ebays kun pistänyt kuvat ja perustelut. Jo toi myyjän lupaus et menettää rahat ja ratin yksin jo riittää ettei ole aikomustakaan noudattaa lupaamaansa. Tosiaan paypal tai luottokunta noilla tiedoilla pitäisi ratkaista hyväksesi. Rebuild tarkoittaisi että rattiin laitettu uusi airbag. Ei sitä että vanha survottu ja liimattu kasaan.

                                                Comment


                                                  No siinähän se olikin ku päätös tuli ennen kuin ite sain mahdollisuutta ebaylle asiaa perustella mitenkään. Kuvat laitoin kyllä siihen diputeen joka eka menee ensin myyjälle ja siinä on hänellä aikaa vastata, mut varsinaisesti ebaylle en ehtiny mitään laittamaan. Myyjä ilmeisesti väittää et ite oon "rikkonu" bägin(juu otinhan sen auki). Toki ilmaisin tyytymättömyyteni päätökseen johon vielä odotan vastausta.

                                                  Kokonaisuutena en kovin korkealta ton kans tipu, mut periaatteesta viedään asia loppuun asti. Viimesenä vaihtoehtona luottokunta on sit toki vähä hankala ku laskuttavat Paypallia, joka sit todennäköisesti laskuttais taas mua.

                                                  Comment


                                                    Payoalille vaan dispute. Kunnon kuvat ja selvitys ettei noita osia voi/saa korjata. Ja että tuote oli viallinen. Kyllä se sun eduksi tulee.

                                                    Comment


                                                    • Edelleen teiden ja katujen kunnossapito. Aivan sairaita monttuja 60 km/h teissä ja niitä paikataan hätäpäissään öljysoralla, joka irtoaa parin päivän päästä. Oman alueen katu paksulla sohjolla. Itse pääsin helposti sladitellen ja pohjaa kyntäen kotiin. Pololla ja toisillakin oli ongelmia. Ilmoitus kaupungille ja kävi "auraaja". Tie kapeni yhteen kaistaan ja sairaat lumimöykyt pientareeseen, jotka nyt ovat jäässä. Kyllä taas tulee kiinteistöverolle vastiketta. Vanha kunnon tiekarhu olisi tarpeen.

                                                      Comment


                                                        Työkaverilla on sellnen "leikki" kun tuolla maakunnissa ajelee, että koittakaas pidättää hengitystä se väli kun tietä ei ole paikattu tai kaipaisi paikkausta. Yllättävän helppoa..

                                                        Comment


                                                          No meiksin shitteristä hajosi edestä sisälokasuoja eilen hoitamattomalle tielle jäätyneeseen sohjovalliin. Löytyi miljoonana palasena kun pari kertaa ehti ajaa ylitse. En tiiä sitten kenelle asiasta reklamoisi kun sattui omalla pihatiellä. Taidan kirjottaa paikallislehteen.

                                                          Comment


                                                            Autojen myynti-ilmoitukset missä rekisterinumero ei näkyvissä. Ei pääse kattomaan speksejä trafin sivuilta. Jotkut liikkeet tätä ainakin harrastaa ripustamalla oman kylttinsä kilven eteen.

                                                            Comment


                                                              Just vitun joo. Shitteristä lopetti ohjaustehostin toimintansa ja jousitus jäi tonttiin. Tampereelta ajoin kotiin tuommoisenaan ja kotona tallissa totesin että ohjaustehostimen pumpun ja ohjausvaihteen välisten putkien kannake hajonnut, putket päässy roikkumaan vapaana ja hinkannut vetoakseliin ittensä puhki.

                                                              Tänä aamuna siitä halkes tuulilasi ja eilen putos sisälokasuoja tielle. Moottoriöljyäkin vuotaa ihan märkänään koneen kylkeä. Olis saanu vielä muutaman viikon kestää, nyt on jo romuäijälle soitto ihan liipasimella.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X