Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • nomoreford
    vastasi
    Muutama tonni ässän askiin ..tuttaa paljon vähemmän kuin #%&"¤#% Rally TV! Live näkyy, mutta ei mitään muuta. Just kun ne sai WRC:n sovelluksen toimimaan, niin se lakkautettiin ja tilalle tuli Rally TV, joka saattaa hyvässä lykyssä joskus toimia.

    Leave a comment:


  • nomoreford
    vastasi
    Ässän laatikko meni laakeriremonttiin. Mutta ei tässä vielä kaikki. Paljastui, että tasurin ristitappi oli tehnyt itselleen reippaasti lisää tilaa ja jostain pitäisi saada ehjä tilalle. Eipä olekkaan ihan helppo homma. Ja nyt vielä kun tietää, että tuo ei ole ihan kamalan harvinaista, niin vielä vähemmän tekee mieli ostaa kolmella tonnilla käytetty laatikko, se ainoa jonka euroopasta löysin.

    Leave a comment:


  • jannekk
    vastasi
    Tietysti merkkikorjaamo haluaa vaihtaa OEM palat koska he tietävät että niiden kanssa ei ongelmia tule. Hieman epäilyttää tuo, ettei K-Auto saa sopeutettua tarvikepaloilla käsijarrua.

    Leave a comment:


  • Makrilli
    vastasi
    Piti tutkia asiaa lisää, oletin että käsijarrut ovat samaa tyyliä kuin omissa audeissa oli moottori painaa käyttöjarrujen jarrupalat kiinni levyyn?
    Porschen sähköinen käsijarru onkin käytännössä manuaalinen käsijarru sähkömoottorilla eli levyjen sisäpuolella on erilliset käsijarrun palat ja sieltä löytyy myös perus säätöruuvi.
    Autosta vaihdettiin ainoastaan käyttöjarrujen palat taakse enkä ymmärrä miten tuo voisi vaikuttaa käsijarruun, ellei tässä ole käynyt joku informaatiokatkos ja loppu olevat palat olivatkin käsijarrun palat.
    Autolle on aika marmoritiskille parin viikon päähän ja kuulemma he haluavat purkaa käsijarrut ja ehkä vaihtaa uudet OEM jarrupalat taakse.
    Tarkistin erWinistä ohjeet ja koitan huomenna säätää itse käsijarruja jos sillä tulisi kuntoon.

    Ja ettei menisi liian offtopiciksi: Turun huonokuntoisimmaksi tieksi äänestetty pätkä ottaa päähän, se kun on osa omaa kotimatkaa.

    Leave a comment:


  • jannekk
    vastasi
    Autonhan pitäisi siis tietää että minkä vahvuiset palat pitäisi olla. Aika erikoiselta tuntuu kyllä tuo.

    BMW i3:ssa vielä alkuperäiset palat joka nurkassa vaikka kilometrejä vasta reilu 100tkm.

    Leave a comment:


  • Makrilli
    vastasi
    50 tkm ajettu eTron GT takapalat lopput. Uudet marmorilta ~1000€
    No mutta ei hätää brembon palat on 200€
    Brembot palat paikalleen osaavalla pajalla mutta käsijarrun sopeutus ei mene läpi koska brembon palat on noin 2mm ohuemmat...
    Edes K-auto ei saa sopeutusta tehtyä.
    Ottaa päähän vaikkei kyseessä ole edes oma auto.

    Leave a comment:


  • VWarre-00
    vastasi
    Rotiform AVS (avus) vanteet saa vain 22" koossa. Persiist.

    Leave a comment:


  • TomVi
    vastasi
    7kk käytössä ollut läppärin akku kuoli. Väittää, että 48% akkua, kun ollut tunnin laturissa ja piuhan irrottamalla kone sammuu -_-

    Leave a comment:


  • tuomaspitkanen
    vastasi
    A7:sta varastettiin vanteet, auton alta.

    Varastetut vanteet näkyvät kuvassa eli Audin alkuperäiset Blade 20" vanteet ja päällä Continentalin kitkat koossa 255/35/20. Tämä tiedoksi, jos tulee myytävänä vastaan.
    Attached Files

    Leave a comment:


  • pv
    vastasi
    Kiinasta tilaamani auton perämerkki makaa satamassa.

    Leave a comment:


  • Cid
    vastasi
    Kutosen 360 kamerajärjestelmässä aina välillä satunnaisesti pimenee satunnaisia kameroita tai jopa joskus kaikki. Itse tuota tullut 2kk tutkittua ja kävi nyt myös K-autossa tutkittavana, samaan tulokseen tulivat siellä.
    Todennäköisesti jotain vikaa itse ohjauslaitteessa ja jos sen vaihtaa niin melkein 6k€ paukku. Firmware päivitettiin, mutta lopputulos ettei vaikutusta muuhun kuin, että kuvanlaatu parani.

    Totesin, että antaapi olla. Toimii 95% ajasta ja vaikka ei toimisikaan niin silti en 6k€ maksaisi. Peruutustutkien toimintaan, kun tuo ei silti vaikuta millään tapaa.

    Leave a comment:


  • hopsis
    vastasi
    Noita on nyt enemmän kun minun muistini mukaan yhtenäkään talvena aiemmin.

    Saa ihan kusi sukassa mennä eikä yhteenkään vesilätäkköön voi ajaa kun veden alla voi olla vaikka neliömetrin reikä.

    Leave a comment:


  • jaeger
    vastasi
    Teiden kunnossapito taas vaihteeks... oma moka tietysti mutta olihan tuo kettumainen keli ajella viikonloppuiltana kun vettä tuli saavista kaataen ja pilkkosen pimeää niin ei silmä havainnut noinkaan isoa kuoppaa. Siitäpä sit kaksin kappalein uutta rengasta ja vannetta metsästämään..
    Attached Files

    Leave a comment:


  • pta
    vastasi
    Matkahuollon ulkoautomaatit.

    Ensin pitää asentaa kännykkään appi ja antaa sille vaikka mitä oikeuksia. En minä tahdo jakaa koko elämääni Matkahuollon kanssa.

    Sitten kun -20 asteen pakkasessa yrität saada pakettiasi automaatista ja about tunnin tappelun jälkeen kuulet asiakaspalvelijalta, että Oneplus puhelimien kanssa ne ei toimi, niin alkaa otsasuoni pullottaa. Sitä ennen sain ohjeita, että kaikki BT-laitteet 10 metrin säteellä automaatista pitää sammuttaa (lukuunottamatta omaa puhelinta). Miten hitussa sammutan sen rivarin asujan Sony Bravia television, parkkipaikan BMW:n ja niiden 10 muun kännykkäni näkevän laitteen bluetoothit? (Plus ne hidden laitteet.) Muitakin huvittavia ohjeita sain. Ohikulkijat kommentoivat, ettei sieltä muutkaan ole pakettejaan saaneet.

    Ihan varta vasten ensimmäisestä parin viikon takaisesta epäonnistumisesta johtuen tilasin tämän paketin ärrälle ja siitä huolimatta se ohjattiin tuohon %&/(/&%&(/ ulkoautomaattiin.

    Leave a comment:


  • Styroks
    vastasi
    Ei mulla vaan jos on sisäänkirjautuneena.

    Leave a comment:


  • Lipponen
    vastasi
    Alkuperäinen kirjoittaja Styroks Näytä viesti
    Nettiauton beta-versio...
    Näyttää nettiauto palanneen ainakin hetkellisesti vanhaan muotoonsa.

    Leave a comment:


  • TomVi
    vastasi
    Toinen lauantai putkeen migreenin kanssa.

    Leave a comment:


  • taski
    vastasi
    Työmatka-ajokkina toimiva Smart hyytyi eilen valoihin kotimatkalla. Robottivaihteisto ei halunnut kytkeä vaihdetta päälle, pysyi vapaalla vaikka mitä teki ja vilkutti vikasymbolia näytössä. Voi olla pikkujuttukin, mutta epämiellyttävä käry tunki nokkaan ovea avatessa, en tiedä liittyykö asiaan. Itsellä kun ei ole paikkaa, välineitä eikä tarpeeksi tietämystäkään niin pajalle menee (onneksi sentään lavetti vakuutusyhtiön piikkiin). Ja ainoa joka tuohon suostuu kajoamaan on merkkihuolto 400 km päässä...

    Leave a comment:


  • hopsis
    vastasi
    Ihmisten kusipäisyys taas välillä. Yksi hahmo täällä työpaikalla tuli tänä aamuna paikalle, pyöri tässä aikansa, noin 20 minuuttia. Sitten tokas että "lähden tästä koronatestiin." Ja nyt oli soittanut toiselle työntekijälle että joo meen kotiin kun oli positiivinen koronatestin tulos. Muijansa oli koronassa ja tämäkin sitten epäili samaa.

    Oliko ihan pakko tulla työpaikalle jos on noin vahva epäilys että on itekin siinä taudissa? Minun on vaimo menossa alle kahden viikon päästä selkäleikkaukseen, ei nyt just tarttisi saada koronaa tähän kohtaan. Semmonen leikkausaika siirtyy sitten 100% varmasti nimittäin tommosen takia.

    Leave a comment:


  • quattro20v
    vastasi
    Jonka senkin saa hukattua :)

    Leave a comment:


  • Lipponen
    vastasi
    Motonetistä saa parilla kympillä ladattavaa

    Leave a comment:


  • hopsis
    vastasi
    Ainoo hyvä ladattava ottalamppu jossain hukassa. Ei viittisi ostaa mitään parin kympin pattereilla toimivaa rimpulaa ja jos ostaa vähän kalliimman kunnollisen ladattavan niin se hukassa ollut löytyy seuraavana päivänä.

    Leave a comment:


  • Styroks
    vastasi
    Nettiauton beta-versio...

    Leave a comment:


  • kvande
    vastasi
    Terveisiä Hannoverista!

    Hollannista vuokra-autoksi saamani Dacia Jogger on ruvennut kolisemaan käynnistettäessä, täristämään tyhjäkäynnillä ja vaihteiden vaihtaminen on muuttunut, no vähintäänkin haastavaksi, sillä voimansiitopuolelle on muutaman sadan kilometrin matkalla kehittynyt paheneva ongelma.

    Olin yhteydessä vuokrafirmaan, jonka kautta paikallinen hinausfirma otti yhteyttä ja totesi, että voivat kyllä hinata auton pois, ja sitten jatkat matkaa jotenkin muuten. - Ai niin, junat ovat muuten lakossa…
    Päätin sitten palata huomenna Hollantiin Joggerilla. - Tai siis ainakin yritän palata.

    Pikaisen googlauksen perusteella näyttävät tuolla brittien Dacia-foorumilla puhuvan Dacia Joggerin voimansiirron ongelmista tyyliin, että vauhtipyörä-paineasetelma-vaihdelaatikko menee vaihtoon suurin piirtein 10.000 km välein.
    Tässä vuokrayksilössä mittariin tulikin juuri 30.000km.

    Jos täältä jotenkin vielä kotiin pääsee, niin onneksi on A8 odottamassa lentoparkissa.

    Leave a comment:


  • ttenhunen
    vastasi
    Valkoinen uudenkarhea kaikin koristein varustettu RS5 oli jätetty ostoksien ajan käyntiin invapaikalle Espoon Gigantti Megastoren eteen sunnuntaina 17.12.2023. Autossa ei ollut inva-tunnuksia. Armoton myötähäpeä ja ketutus. Olisi edes ollut bemari. Toivottavasti ei ole kerholainen.

    Leave a comment:


  • TomVi
    vastasi
    Eipä tuossa taida mitään olla tehtävissä, ei mene identiteettivarkaudestakaan vielä.

    Leave a comment:


  • jarpale
    vastasi
    Joku nutipääpelle on taas tehnyt kourallisen käyttäjätilejä erinäisille seksitreffisaiteille minun sähköpostiosoitteellani. Jos tietäisin kuka, niin vääntäisin siltä nenän poskelle. Aika noloa, jos joku sattumalta näkee vaikkapa kotona. Voi mennä elämä selittelyksi... "En se minä ollut!" On kyllä kumma, ettei kaikki muista edes omaa osoitetta. Voiko tuosta edes syyttää oikeudessa? Sama ongelma on jatkunut jo toistakymmentä vuotta, joten meinaa usko loppua.

    Edit: Enkä ole siis itse mokannut tässä mitenkään. Ongelmana se, että Suomessa on useita saman nimisiä henkilöitä.

    Leave a comment:


  • hopsis
    vastasi
    Joo, onhan niitä kaikkia keinoja. Vaan ei ne auta jos user error eikä käytä niitä.

    Leave a comment:


  • TomVi
    vastasi
    Kaksivaiheinen tunnistautuminen, niin tekee elämästä vielä helpompaa.

    Leave a comment:


  • hopsis
    vastasi
    Aiempaa kvanden tarinaa naureskelin hyväntahtoisesti. Ilmeisesti karma osui omaan nilkkaan. Alkoi tuossa noin kaksi viikkoa sitten tulemaan sähköpostiin erikoisia ilmoituksia. Microsoft ilmoitti että oli yritetty epäilyttävistä paikoista kirjautua minun sähköpostiin, seuraavaksi tinderiltä tuli mailia että "tällä sähköpostiosoitteella on yritetty kirjautua mutta tällä mailiosoitteella ei löydy käyttäjätiliä". No en oo tinneriä ikänään käyttänyt niin ihan legitti viesti sinänsä mutta jossain joku botti on sinne kuitenkin pyrkinyt. Siitä samana päivänä tuli Steamista ilmoitus että käyttäjätilin sähköpostiosoite on vaihdettu.

    Pienen ajan sisällä niin monesta paikkaa tuollaista että aika selvä homma. Jostain netin paskasti suojatusta kannusta vuotanut sähköpostiosoite ja salasana. Ja koska olen tällainen boomer jolla joka paikkaan sama salasana since 2001 niin sitä komboa sitten botit rummuttanut joka paikkaan. Ei muuta kun välittömästi verkkopankeista luottokorttien verkkomaksurajat nollaan euroon kun en yhtään muistanut minne joka paikkaan olen luottokortteja lisännyt (esim. se Steam). Sitten vaihtamaan joka paikkaan salasanat. Suurin yksittäinen työmaa oli Steamin asiakastilin palauttaminen jossa meni muutama päivä ja kymmenkunta viestiä Steamin supportin kanssa.

    Oli pikkasen stressaavaa aikaa kun ei voi mitenkään muistaa mihin joka paikkaan on samat kirjautumistunnukset ja mihin niistä on laittanut esmes korttitiedot niin että voi vaan kliksutella tilauksia ilman mitään lisävarmistuksia tai MFA:ta. Ihan oma vika kun kahta tai kolmea salasanaa käyttänyt joka paikkaan, nyt on likimain kaikkialle vaihdettu ja niin että joka paikkaan on eri salasana. Tähän mennessä ei oo tiedossa että olisi aiheutunut mitään taloudellista vahinkoa mutta kylläpä kiristi pari päivää pinnaa aika raskaasti. Älkää olko kuten minä. Vaihtakaa niitä salasanoja älkääkä käyttäkö samaa salasanaa moneen eri paikkaan. Ei auta että se salasana on riittävän monimutkainen ja pitkä jota ei bruteforcella saa haksattua jos palvelin jossain vuotaa sen pihalle ja sama salasana on käytössä joka paikkaan muuallekin.

    Leave a comment:

Working...
X