Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • pta
    vastasi
    En tiedä haukkuisiko Profiteilen vai DHL:n vai kummatkin. Tällainen laatikko odotti kotiportailla reilu viikko sitten.
    Click image for larger version  Name:	Profiteile.jpeg Views:	0 Size:	135,9 Kt ID:	1938942

    Miksi niiden pitää pakata 2 settiä jarrulevyjä, kansipahvit ja ilmanputsarit yms samaan laatikkoon? Aina. Luulisi sakemanninkin jotain fysiikasta ymmärtävän. Kuitenkin tähänkin lähetykseen kuului 2 laatikkoa, joista toisessa oli ainoastaan yksi pari jarrulevyjä. Toki sekin laatikko oli DHL:n uudelleen pakkaama - mitä lie sille alkuperäiselle tapahtunut. Kaikki noi painavat olisi mahtunut yhteen laatikkoon, jolloin kevyempi kama olisi säilynyt ehjänä. Nyt Mahle/Behrin termostaattikin oli kuin jyrän alle jäänyt. Mitään lähetyslistaa ei tietenkään löydy, joten en tiedä onko jotain tulossa jälkitoimituksena vai onko osat tippuneet jonnekin matkan varrelle.

    Lähetyksestä puuttuu nyt yli satasella osia: vielä pari kansipahvia, sensoreita, tomaattiöljy jne. Profiteilen aspa ei ole vastannut mitään maileihin ja puhelimitsehan heitä voi tavoitella vain ma-ti klo 8-12. On niin paska firma, että kaikkihan sinne soittaa samaan aikaan ja jos vahingossa pääsee läpi, niin luuri lyödään korvaan heti kun alan haastamaan engelskaa. Saksaksi saa vähän parempaa palvelua eli ehtii sanoa Guten Tag ennen kuin puhelin alkaa tuuttaamaan varattua.

    Positiivista asiassa oli ainoastaan se, että kuski osasi soittaa ennen toimitusta. Olishan hän toki voinut ystävällisesti mainita, että paketti on päästä auki, jolloin olisin ottanut sen henkilökohtaisesti vastaan ja samalla seisomalla reklamoinut asiasta.

    EDIT: Tuli toinenkin positiivinen asia mieleen: Tilaus on maksettu luottokortilla. Ehkä pitää koeponnistaa mitä tapahtuu jos lähettääkin seuraavan rekkulan sinne.
    Viimeksi muokannut pta; 14.4.2022, 01:27.

    Leave a comment:


  • Merza
    vastasi
    Jep. Jos nyt kuukauden selviää ilman Vehokäyntiä, niin laitan heti viestin tuonne "Iloiset asiat" threadiin. Tosin vielä kesärenkaiden vaihto Veholla mutta sitä ei lasketa...

    Leave a comment:


  • vV8m5
    vastasi
    Tähtikeula hylkii Renaultin tekniikkaa, eihän se sian sydämen saanut ukkokaan pitkään elänyt.
    Itekään eivät huoltoukot Mersupajalla tiiä missä vika, vaeha koapeli, vaeha poksi...

    Leave a comment:


  • jannekk
    vastasi
    Taitaa siinä sittenkin olla jotain perää kun sanovat, että mersu on rahamiehen auto,

    Leave a comment:


  • Merza
    vastasi
    MB S205 on ollut kuukauden päästä mulla jo vuoden ja meni eilen yhdettätoista kertaa Veholle. Kaasuläpän runko ahtoputken kiinnityskohdasta murtunut ja ahtoputki sekä sokka risana... Touhutonneja pitäisi olla aina hanskalokero täynnä.

    Leave a comment:


  • quattro20v
    vastasi
    No mikäs täs ny, tän kesän ekat lumimyrskyt. :)

    Leave a comment:


  • taski
    vastasi
    Kohta tulee vesisateet, se kyllä jouduttaa lumien lähtöä. Vaan ei se akuuttia tilannetta helpota, symppaan kyllä lumitöihin joutuvia. -Päähän ottaa tällä hetkellä muutama asia, eikä vähiten tuo itänaapuri.

    Leave a comment:


  • Styroks
    vastasi
    Aika äkkiä nää lumet lähtee kun päivä alkaa vähän reilummin paistamaan.

    Leave a comment:


  • hopsis
    vastasi
    Eilen oli aika brutaalin näköistä kun keskellä sitä perkeleellistä myrskyä joutsenet lentää kiukulla täysi jälkipoltto päällä takaisin kohti etelää. Meni tää viimeisin lumen määrä kyllä vähän överiksi kun ei pysty tässä koronasta toipuessa oikein käsipelin sitä pihasta poistamaankaan. En oo mitään linkoo tai konetta hommannu kun on nuo työhommat sen verran kevyempiä nykyään että pystyy ja jaksaa ihan kolallakin tehdä lumityöt työpäivän perään vaikka sitä lunta on tosiaan tänä talvena riittänyt sen verran että vähemmälläkin olis pärjänny. Nyt tosiaan loppu kyllä happi kesken ja oli pakko jättää urakka vaiheeseen. Ei ne ihan paskaa puhu kun sanoo että saattaa viikkokausia kestää että ihan 100% palautuu suorituskyky koronan jälkeen.

    Leave a comment:


  • vV8m5
    vastasi
    Rannassa taivasalla oleva muurattu grilli nyt tuollaisen 80cm lumikinosten hautaamana, että kyllähän sen tuolta tietysti esiin saa kaivettua tai sitten virittää pallogrillin keskelle pihaa. Mopoilukauden aloitustakin saa tosiaan venyttää pitkälle kesäkuulle, no onpa paremmin aikaa tehdä isommat huollot sillekin...

    Leave a comment:


  • Japi
    vastasi
    Mikäs se estää grillaamasta vaikka keskellä talvea? No joo kyllä alkaisi itellekin riittämään. Prätkäkausi taitaa tosiaan alkaa lähempänä juhannusta kuin aprillipäivää tällä menolla. Tosin 9 vuoden tauon jälkeen uudelleen alkanutta laskettelukautta voi jatkaa pitkälle kalenterikevääseen. Varmaan vielä vappuna on Joensuun korkeuksilla ihan hyvät laskukelit.

    Leave a comment:


  • vV8m5
    vastasi
    Loppuu jo huumorintaju tämän lumentulon suhteen. N. 3pvää taukoamatonta sadetta ja reilu 60cm kertynyt. Vähäistähän tuo tietysti on jos vertaa pohjois-Norjan tai alppien päiväkohtaisiin sademääriin, mutta silti nyt ollaan jo pitkällä huhtikuussa ja tällä menolla grillaamaan pääsee ehkä juhannuksena.

    Leave a comment:


  • TomVi
    vastasi
    No juu ei ne edullisia ole mutta onneksi ulkomailta tilaaminen on helppoa. Ja juu eihän se olisi pakko noita kaikkia vaihtaa pelkän prossun takia mutta fiksumpaa vaihtaa kerralla kaikki ns nykyaikaan, ettei vuoden päästä tarvii taas ihmetellä, kun koneesta loppuu puhti.

    Leave a comment:


  • Outonaapuri
    vastasi
    No sehän on sit isolta osalta oma päätös kun tuskin se ydin on mukanaan noita vienyt.

    Toki koneiden ja komponenttien nykyhinnoissa riittää vitutuksen aihetta.

    Leave a comment:


  • TomVi
    vastasi
    Pöytäkone mutta samalla menee emolevy, prossu, prossun tuuletin ja muistit vaihtoon.

    Leave a comment:


  • Outonaapuri
    vastasi
    Oletan että kyse on läppäristä, koska pöytäkobeeseen toki saa halvemmallakin varsin soivia prossu/emo paketteja.

    Leave a comment:


  • TomVi
    vastasi
    Tietokoneesta kärvähti ilmeisesti yksi prossun ytimistä. Taas saa laittaa vajaan tonnin palamaan.

    Leave a comment:


  • jannekk
    vastasi
    Oliskin vain jääkaappi joka olisi hajonnut, vaan kun ensin astianpesukone lykkäsi vedet lattialla ja menee keittiön lattia uusiksi + kuivaus yms. Ja samaan kasaan hajosi 21 vuotta palvellut Allawayn keskuspölynimuri. Imuriin nyt onneksi saa melko edullisesti osia, joten se saa palvelusvuosia lisää.

    Leave a comment:


  • Randomi
    vastasi
    Jääkaappi taisi haistaa lomarahat, kun tervehti iloisesti vilkkuvalla säätöpaneelilla heti aamusta.

    Leave a comment:


  • ^^BeBe
    vastasi
    Lähtee talouden toisestakin autosta takapenkit vkl aikana ja maanantaina konttorille. Vaikka eipä sillä veroalennuksella tietysti enää säästä edes kk dieseleitä.

    Leave a comment:


  • vV8m5
    vastasi
    Prkl löpökin jo 1,7-1.8e litralta, mutta siis krhm köh köh...ei kukaan sitä autoonsa tankkaa, eihän?

    E. Taitaa aika moni maanviljelijä omat autonsa tankata farmisäiliöstä.
    Viimeksi muokannut vV8m5; 9.3.2022, 21:24.

    Leave a comment:


  • pv
    vastasi
    2,30€/l dieseliä lorotellessa Kyllä meinasi olla monttu auki, onneksi ei itse tarvinnut maksaa. Omat bensa autot tosin pitäis molemmat tankata.

    Leave a comment:


  • VWarre-00
    vastasi
    Välilevy selässä naksahti vaihteeksi...ei hiihtolomalla rinteeseen...toivottavasti on aurinkoa mistä nauttia.

    Leave a comment:


  • pta
    vastasi
    Kahdessa vuodessa on dieselin hinta noussut euron.
    Unkarissa oli kuulemma eilen 1,40 €/l.

    Leave a comment:


  • välkky
    vastasi
    Kerro heti missä noin halpaa on? Varmaan eka numero livenny yhellä hutiin. :)

    Leave a comment:


  • nomoreford
    vastasi
    Jep, just tankkasin diisseliä kokonaisedulliseen 2,28 litrahintaan. Kyllähän tuo sapetti, kunnes hoksasin ajatella miten pieni murhe tämä isossa kuvassa on. Pääasia on, ettei senttiäkään mene väärään osoitteeseen.

    e: Vaikeuksia erottaa ykköstä ja kakkosta...
    Viimeksi muokannut nomoreford; 9.3.2022, 15:10.

    Leave a comment:


  • pta
    vastasi
    Ottaa päähän: kiisselivero (ja moni muukin asia kuten Put In)

    Click image for larger version

Name:	070320228573.jpg
Views:	637
Size:	58,8 Kt
ID:	1936921
    Maanantaina oli "halpaa" bensaa.
    Tiistaina kiisseli oli 16 senttiä kalliimpaa. Olisi pitänyt ajaa letkassa autot kylmäasemalle, mutta kun olen lapsillekin pienestä pitäen opettanut, että vältetään turhaa ajamista, niin... Ja täydellä tankilla kulutus on korkeampi kuin vajaalla...

    Heleniltäkin soittivat ja tyrkyttivät uutta sähkösopparia. Näköjään sähkön (energian) hinta on about kolminkertaistunut kahden vuoden takaisesta jos nyt yrittäisi uusia 2-vuotisen sopparin. Kesäkuussa pitää sitten miettiä mitä sen kanssa tekee.

    Leave a comment:


  • Randomi
    vastasi
    Vein Passatin jakohihnan vaihtoon.

    3h ennen sovittua noutoa tuli puhelu, että oli käynyt pieni vahinko ja jako on nyt autossa sekaisin. Kone ei kuulemma ollut käynnissä, vaan oli purkaessa hypännyt, mutta eivät saa kohdalleen. En tiedä miten tämä on mahdollista, jos on lukitustyökalut käytössä, tai sitten kyseinen AD-ketjuun kuuluva firma on niissä säästänyt.

    Pitää kuulemma purkaa hybridi-yksikkö irti koneesta, että saa jaon kohdalleen ja ainoa lupien omaava asentaja lomalla ensiviikkoon. Kuulostaa melko työläältä operaatiolta..

    Kaippa siitä vielä kalu tulee, mutta sapettaa ajaa huollon sijaisautolla näillä bensanhinnoilla, kun voisi sähkölläkin ajaa.

    Leave a comment:


  • lateski
    vastasi
    Luulin Kufatecin olevan laadukas ja asiallinen verkkokauppa retrofit-johtosarjojen tarjoana, mutta jouduin mielestäni karvaasti pettymään.

    Ostin MY2010 B8 Avant neloseen adapterisarjan takavalojen päivitykseen B8.5 malliseksi, mutta siinä osoittautui olemaan enemmän työtä kuin plug&pray -sarjalta osasin odottaa. Luukun valojen adapterit sopivat täydellisesti ja ulommalta valolta tuleva johto sisemmälle vilkulle riitti mainiosti, mutta ulompien valojen adapterit ei sopineetkaan faceliftin umpioihin ollenkaan. Valojen yhteydessä tuli onneksi liittimet johtoineen mukana, mutta faceliftin liittimen runko ei sopinut adapterijohtosarjaan eri pinnien takia. Liitinongelman sai korjattua vaihtamalla auton omaan johtosarjaan liittimien rungot faceliftin rungoiksi.

    Tästä tuohtuneena kirjoittelin Kufatecin aasiakaspalveluun informatiivisen sähköpostin aiheesta ja ensimmäikseksi he väittivät minun tilanneen väärän johtosarjan autooni. Autossani oli 2010 vuosimallin mukaiset pre-fl LED-takavalot ja he tarjosivat tilalle hehkulankavalojen johtosarjaa, jossa oli myös sama fl-valoon tuleva liitin sama kuin minun sarjassani. Tarkensin vielä kuvien kera minkälaiset liittimet ja valot oli kyseessä, ja koitin kysellä, että miten faceliftin valoille tarkoitettu johtosarja voi toimia missään muussakaan autossa, kun facelftin valoihin tulevat liittimet oli molemmissa sarjoissa väärät, eikä nyt ollut kyseessä sopimattomuus muutettavaan ajoneuvoon. Seuraavana vaihtoehtona oli leikata uudesta umpion liittimestä muovinen haitta pois edestä, tai silpoa johtosarja ja tehdä se uudelleen oikealla liittimellä. Lähtökohtaisesti uuden umpion silpominen ei kuulostanut houkuttelevalta ja ilman valojen mukana tulleita johtosarjoja olisin joutunut köyhtymään lisää tämän yli 80 € adapterisarjan lisäksi. Tuohon rahaan olisi kannattanut ostaa marmorilta tai Tepolta oikeat liittimet ja pinnit suoraan ja rakentaa setti alusta alkaen itse.

    Leave a comment:


  • okkim
    vastasi
    Tee vaikka oma threadi, tässä siitä ei kannata keskustella.

    Leave a comment:

Working...
X