Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi e-tron SUV

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  Nyt menee minullakin tuo kytkentärasia vaihtoon. Auto on 2020 ja 36tkm mittarissa. Jarruttaessa tuntui kova nykäisy, luultavasti takamoottorista, jonka jälkeen iso liuta vikailmotuksia tauluun. Esim: "Sähköjärjestelmä: häiriö! Uudelleenkäynnistys ei mahdollista. Hakeudu huoltoon." ja "Voimalinja: häiriö! Hakeudu huoltoon."

  Puoliteholla antoi sentään ajaa Audicenterin pihalle asti. Tänään soitettiin, että akkutakuun piikkiin menee koko homma, mutta vaihto ottaa kolme työpäivää, kun joutuu koko akkupaketin pudottamaan alas että rasian saa vaihdettua.

  voihanlol osaatko sanoa liittyikö sinulla tuo kytkentärasian ja takamoottorin hajoaminen jollain tapaa toisiinsa? Miksi takamoottori menee vaihtoon? Minulla tuli jarruttaessa tuo kova nykäisy, mikä tuntui vähän siltä kuin moottori olisi lyönyt kerralla regeneroinnin täysille. Mietityttää jos se on jollain tapaa voinut vioittaa moottoria.

  Comment


   En usko että liittyi toisiinsa ainakaan minulla.

   Kytkentärasia on mennyt aika monelta ennen sataa tonnia mitä olen naamakirjan etron ryhmistä lukenut. Juurisyytä tuon vialle en tiedä enkä usko audinkaan tietävän.

   Takamoottorista luulen ite että meni laakeri vastaavalla tavalla kuin Teslan ajomoottoreistakin mennyt. Tuohon viittaa se että mulla ääni koveni pikku hiljaa ajan saatossa. Uuden moottorin kun sai niin moottorin ääni katosi täysin. Sen mitä oon lukenu niin näissä jäähdytysneste kiertää moottorin sisällä ja jos joku tiiviste sieltä pettää niin neste huuhtoo moottorin laakerista rasvat jonka jälkeen alkaa ensin ulisemaan ja myöhemmin rahisemaan.

   Audin mielestä kaikki edellä mainitut viat luonnollisesti "yksittäistapauksia" ja goodwillistä saa vääntää. Etron ryhmää kun lukee facessa niin löytyy ainakin viisi muuta autoa heti joissa mennyt nuo täysin samat osat melkeen samoilla kilsoilla.
   Viimeksi muokannut voihanlol; 20.5.2023, 11:55.

   Comment

   Working...
   X