Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

B8 madallus

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • B8 madallus

  Pitäisi saada vähän madallettua tota A4:n vakioalustaa kun nyt renkaan ja kaaren väliin jää turhan paljon väliä. Mielestäni vakioalusta on ihan riittävän jämäkkä normaaliajoon enkä haluaisi mitään kivireki alustaa mutta ulkonäön takia alustaa voisi madaltaa. Renkaina 225/45/18 ja vanteet 18x8 ET35 eli tulee melko optimaalisesti lähes lokareiden tasalle. Ajattelin noin 30mm madallusta, varmaan mahtuu pyörimään vielä kyseiset renkaat alla tuolla madalluksella? Olisiko ehdotuksia hyvistä madallussarjoista? Ajattelin Eibach Pro-Kit -30mm settiä kun ainakin mainostavat että alkuperäinen mukavuus säilyy. Onko muilla kokemuksia noista?

  #2
  Lähes kaikista, kuten tästäkin aiheesta löytyy paljon juttua foorumilta haun avulla.

  Kuvauksesi perusteella Eibachin -30mm jousisetti varmasti soveltuu hyvin tarkoitukseen. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että lyhyempi jousi on tarkoitettu toimimaan jämäkämmän iskunvaimentajan kanssa. Itselläni on myös tuo Eibachin -30mm alusta (eli iskarit sekä jouset), ja pirun mukavahan se on, mutta silti sopivan napakka arkiajoon.

  Ratakäytössä saisi mielestäni olla vieläkin napakampi, ja vakiokallistuksenvakaajat tulisi myös vaihtaa järeämpiin. Mutta tähän tarkoitukseen sitten löytyykin jo muita vaihtoehtoja.

  Comment


   #3
   Jos pelkät jouset ostat niin kivireki siitä todennäköisesti joka tapauksessa tulee.

   Suosittelisin koko alustasarjan vaihtoa niin ei mene hyvät ajo-ominaisuudet ihan hukkaan. Eibachilla on 30-40mm madaltava Pro System alustasarja joka on kuuleman mukaan hyvä. Mutta jos haluaa oikein sijoittaa kunnolliseen niin KW Variante 2 tai Eibach Pro-Street-S. Kummatki noista jälkimmäisistä on säädettäviä niin saa sen korkeuden sitten juuri sellaiseksi kuin haluaa.

   Comment


   • #4
    Tuon hintaiseen autoon melkein laittaa saman tien uudet iskaritkin...mutta 30mm kyllä pitäisi toimia ihan hyvin vielä vakioiskarinkin kanssa. ajettavuudeltaan se ei kyllä ole optimaalinen, mutta eibachin jouset on suht pehmeitä että ei siitä kivirekeä tule, pomppulinna korkeintaan.

    silti suosittelen etsimään jostain saksasta tms kokonaisen eibach satsin edit_ tai no toki moni muukin kunnon satsit ajavat saman asian, mutta eibach noista yleensä on se mukavin vaihtoehto. aika nihkeästi muuten näyttää B8:iin löytyvän, perkele, juuri mistään ei muuten löydy kun tarkemmin alkaa etsiä.
    Viimeksi muokannut kontio; 29.5.2009, 12:16.

    Comment


    • #5
     Katselin Eibachin sivuilta noita Pro System settejä mutta ei näytä olevan tarjolla B8 malliin niitä http://www.eibach.fi/cgi-bin/tuote.p...ne%20/%20Sedan vaan pelkkiä madallusjousia. Pro Kit jousissa taas kerrotaan että niitä voidaan käyttää alkuperäiseten iskareiden kanssa. Onko tuo nyt kuitenkin niin että jos hommaan tuollaiset pelkät Pro Kit jouset niin ajo-ominaisuudet huonontuvat alkuperäisestä? Ajo-ominaisuuksien parannusta en tässä välttämättä hae koska mielestäni jo vakio alusta on riittävän hyvä normaali ajoon mutta en tietenkään halua pilata ajo-ominaisuuksia tolla madalluksella.

     Comment


     • #6
      Noo... ei se parin kolmen sentin madalluksella huonone. Aika pehmeä voi tulla, eibachit on siis oikeasti pintapehmeitä jousia, sitten kun antaa mutkaan tulla reippaasti niin ainakin audin sinisten (B5) sportti-iskareiden kanssa toimivat hyvin ja jämäkästi.

      Comment


      • #7
       Toi setti näyttäisi madaltavan edestä 35mm ja takaa 30mm joten ehköhän sellaisen uskalla sitten autooni asennuttaa jos se ei vielä vaikuta ajo-ominaisuuksiin negatiivisesti.

       Comment


       • #8
        Alkuperäinen kirjoittaja mane Näytä viesti
        Toi setti näyttäisi madaltavan edestä 35mm ja takaa 30mm joten ehköhän sellaisen uskalla sitten autooni asennuttaa jos se ei vielä vaikuta ajo-ominaisuuksiin negatiivisesti.
        Jos sinulla on tehtaan sporttialusta, voi siihen heittää ongelmitta joko H&R:n (suosittelen omasta kokemuksesta) tai Eibachin madallussarjan. Jos taas on ihan vakiojousitus, eli ei sporttialustaa, kannattaa katsella suoraan korkeussäädettävää sarjaa. Vakioiskarit eivät toimi madallusjousten kanssa pidemmän päälle kunnolla -> kuluvat pahimmillaan nopeasti.

        Comment


        • #9
         Autossani on ihan vakioalusta. Kyselin vielä Eibachin maahantuojalta löytyykö heiltä autooni Pro-System sarjaa joka sisältäisi jouset ja iskarit mutta B8 koriin ei niitä tosiaan ole. Kysyin heiltä myös Pro-Kit jousisarjasta ja sain vastaukseksi että Pro-Kit jouset toimivat ongelmitta vakio iskareilla koska ne on suuniteltu toimimaan juuri niiden kanssa. Täytyy ilmeisesti nyt sitten hommata tuollainen Pro-Kit sarja ja jos vakio iskarit kuluvat nopeesti piloille niin vaihdattaa sitten uudet madallus iskarit tilalle.

         Comment


          #10
          Itselläni oli B8 avantissa KW:n V2 alla ja suosittelen ehdottomasti. Hieman kalliimpi kuin muut ratkaisut, mutta ehdottomasti hintansa arvoinen. Korkeuden saa juuri haluamakseen eikä takuulla jää harmittamaan, ja myös jäykkyyden pystyy säätämään juuri haluamakseen. Itse laitoin aika matalaksi, mutta jätin iskarit hieman pehmeämpään asetukseen. Normaali alustaan verrattuna kovuutta ei tullut lisää juuri nimeksikään.

          Comment


           #11
           Mites ajovalojen kans jos xenonit nokalla, eikös madaltaminen vaikuta niiden säätöihin? pitääkö ruveta muokkaa säätötankoo kun ohjelmalla niitä ei saa näyttämään alemmas vaikka on yritetty
           Vastaan tulijat vilkuttelee pitkiä...

           Comment


           • #12
            terve. laitetaas tänne omasta autosta tietoja. itse ainakin olin kiinnostunut mitoista madalluksen jälkeen.
            eli auto on 2009 mallin A4 avant s-line. mitat keskiöstä kaareen oli 35,8 joka kulmassa, eibach sportline jousilla 33,5 joka kulma. eikä saisi olla ainakaan mun renkailla(235/35-19) yhtään matalampi. nimittäin maavaran osalta, muuten näyttää hyvältä ja ajokaan ei mennyt ainakaan huonompaan suuntaan vs. s-line.

            Comment


            • #13
             minkä merkin jousilla kannattas lähtee pudottamaan 20-30mm
             että tulis hyvä "ryhti"
             vai löytyykö marmorilta originaali s-line settiä .mihinkä hintaan.
             onks tietoo....

             Comment


              #14
              Eibachia voin suositella.

              Comment


              • #15
               Yksi a5 sb nähty mikä pudotettu eibachin jousilla. Tuli aika hyvä ja etenkin tasainen pudotus.

               Comment


               • #16
                B8 etuveto sedaniin pitäisi etsiä jouset. Ei tarvitsisi hirveästi madaltaa ja saisi mukavan pehmeänä pysyä, kunhan pahimmat keikkumiset saisi pois. Eibachin jousia ajattelin siihen, mutta pudottaako ne todella sen 35mm edestä vai vähemmän? Onko suosituksia, pelkillä jousilla mennään tässä rassissa.

                Toki jos jollakulla on sopivia s-line tai sporttijousia tarjota niin toki saa ehdottaa.

                Comment


                • #17
                 Mulla olisi B8 sedanin sport jouset vapaana. Laitoin privaa.

                 Comment


                 • #18
                  Tässäpä olisi kuvia omasta kiesistä mihin on laitettu tuo Eibach prokit -30/30mm. Alkuperäinen alusta on mallia sport, mutta ei s-line..? Näin lukee varustelistassa. Oli ihan yhtä korkea ennen madallusta kuin se ihan ns. normialusta...

                  http://mk.kuvat.fi/#/kuvat/Autot/Aud...+S-line+Avant/

                  Comment


                  • #19
                   Lainataanpas tätä topikkia ku hieman siihen liittyy.

                   Elikkäs viitsiikö joku katsoa omasta b8 3.0 Tdi guattro automaatista mitkä ovat akselimassat? Yritin täältä ja netistä etsiä mutta en löytynyt...

                   Comment


                   • #20
                    Hei onko kellään kokemusta näistä? http://www.huuto.net/kohteet/eibach-...4-b8/242523739

                    Comment


                    • #21
                     Nuo tulee alle http://www.slamit.net/product/6575/h...-a5-a7-quattro
                     Heti kun vaihtuu kesäpyörät alle.
                     Edukkaasti sain black fridayn johdosta.
                     palaan asiaan tuonnempana
                     Viimeksi muokannut jari_t; 31.1.2013, 17:50.

                     Comment


                     • #22
                      Tilasin tohon berttaåttaan H&R:n low version jouset. Lupaavat pudotusta 40 - 45mm. Nyt alko kuitenkin epäilyttää putooko liikaa, kun aika matalalta tuo vaikuttaa jo nyt. Mikähän on vakio b8:n mitat kaaresta navan keskelle? Mulla on n. 360mm. ja tuntuu, jos tuosta vielä 45mm. tippuu, ni oisko jo liian matala..

                      Comment


                       #23
                       B8 madallus

                       Kato Jap3n b8sin tai mun auton ketju niin näät miten paljon tipahtaa.

                       Omasta mielestä juuri täydellinen madallus. :D
                       Viimeksi muokannut sv; 10.4.2013, 06:32.

                       Comment


                       • #24
                        Jep, hyvältähän nuo näyttävät. :)

                        Comment


                        • #25
                         mites nuo etupään jouset kannattais vaihtaa.
                         ei näy iskarin yläpäätä konehuoneen puolelta.

                         Comment


                         • #26
                          Sieltä konehuoneen puolelta neljä pulttia auki, vetarin kiertävä iskarin jatke irti tai löysälle ja vielä ylätukivarsien yhdistäjäpultti pois. Sitten pitäisi saada iskari yläpäineen ja ylätukivarsineen kokonaan irti.

                          Comment


                          • #27
                           Itse en ottanut tuota yhdyspulttia irti vaan ylätukivarret sisäpäistään irti. Huomattavasti helpompaa. Vakaajan yhdystangon jouduin myös irrottamaan ja jarrusatulan, että iskaripaketin sai pois.

                           Comment


                           • #28
                            Jos haluaa pinta pehmeän alustan,niin H/R on oikea vaihtoehto.
                            Nautinto ajaa.
                            Ainoastaan routa montun jälkeen huomaa ettei ole orggis alusta.
                            Suosittelen.
                            Tällä hetkellä varaa säätää -30mm ja lokarin kaareen on 350mm matkaa.
                            Eli säätö varaa on + tai - suuntaan.
                            Mutta tämä on se mitä hain.

                            Comment


                             #29
                             Jos haluaa pinta pehmeän alustan,niin H/R on oikea vaihtoehto.
                             Pinta kovuuteen/pehmeyteen vaikuttaa enempi iskari kuin jousi. Mulla on samoilla iskareilla ollut H&R ja Eibach jousia niin jousilla ei ole ollut mitään eroa kovuuteen ainoastaan korkeuteen. Korkeuden takia merkkiä vaihdoinkin, H&R ei vaan pitänyt korkeuttaan. Iskareina on Bilsteinit.

                             Comment


                             • #30
                              Ok. Täytyy katsoa kuinka nuo jouset väsyy.
                              Ja bilsteinin iskareilla näköjään H/R satsi on tehty...
                              En silti ymmärtänyt pointtiasi.
                              Mulla on H/R alustasarja kiinni.
                              Vai oliko sullakin alustasarja?

                              Comment

                              Working...
                              X