Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Evo kuskin joka meinasi EVOttaa kylkeen. Avensiksen kuski mateli alinopeutta tämän edellä, ilmeisesti useamman kilometrin oli jo ajellut perässä ja ihan puskurissa kiinni. Lähdin siinä sitten kolmen vilkutuksen jälkeen ohi, "savutuksensäädin" pohjassa, noh, siinä vaiheessa kun audin nokka oli mitsun takaoven kohdalla niin eiköhän tämäkin herää ja lähde ohittamaan. Eikä se stana edes varmaan huomannut koko tilannetta, sain hivenen seistä jarrulla!

    Comment


      Oli se päässy jokusen kilometrin ku oli omatekemät laidat hajonnu ja siinähän se sitä hevon p*skaa tieltä siivoili sinisten vahtiessa maijan kyydissä.
      Paskempi juttu. Syö varmaan muuten miestä lakasta pari kuutiota sontaa pois tieltä :)

      Comment


      • Eikä sitä varmaan saa edes jättää ihan pientareellekaan, vaan pitää kiikuttaa hieman edemmäs.
        Kun itsellä oli vielä VW kädi, kävin läheisen tallin takaa hakemassa hevosenpaskaturvetta täyslaidallisen. Oikeasti raskasta ainetta kosteana. Lähelle pohjaanlyöntikumeja kuormattiin ja piti olla tarkkana, että takapyörät olivat kovalla alustalla, että pääsi liikkeelle.

        Puutavaraliikkeiden tienoilla näkee (onneksi harvoin) myös henkilöautoja, joihin pitkä tavara on kuormattu niin, että tavara tulee ulos etusivuikkunasta. Niittää rankasti satoa, jos osuu esim. pientareella liikkuvaan pyöräilijään.

        Comment


          Poikkesin eilen illalla tankkaamassa, ja huomio kiinnittyi viereisellä mittarilla asioivaan vanhaan pariskuntaan. Autona heillä oli vanhempi Berlingo tms. koppiauto, en tuota niin tarkkaan katsonut. Muori huomautteli miehelleen melko painokkaaseen sävyyn, että: "Yhtään et ota enempää, kuin tarvitaan. Sen verran että päästään kotiin asti." Vastaavia huomautuksia tuli useampia, kun ukko naputteli automaattia.

          Lopulta päästiin lorottelemaan ainetta tankkiin, joka tosin loppui melkein heti kun oli alkanutkin. Berlingon poistuttua paikalta kävin ihan mielenkiinnosta kurkkaamassa paljon sitä ainetta oli tankkiin laitettu. Vajaa kymmenen litraa, ja siitä mustasta pistoolista vieläpä. Säästöä se on sekin ;)

          Koko episodin ajan lorotin ysikasia Audin tankkiin, loppusumma 110 euroa. No, elämä on valintoja.

          Comment


            Viikonloppuna erään kauppakeskuksen parkkihallissa malliesimerkin kuinka parkkeerata ässä.
            Attached Files

            Comment


              Toihan on ihan oikein pysäköity. Ei tohon kahta tollasta audia mee että sais ovet vielä auki.

              Comment


                Ainakin jos haluaa omat kyljet pitää suorina. Noi parkkihallit on kyllä vihoviimeisiä surmanloukkuja. Ajatteleeko ne suunnittelijat oikeasti että kaikki kaupungissa asioivat ajavat jollain Smartilla joka mahtuu siihen 2 metriä leveään ruutuun.

                Nykyään voi onneksi jättää marketin pihassa siihen lapsiperheruutuun, jossa on sen verran tilaa ettei naapurit kolhi ovilla jos ite ajaa keskelle ruutua. Oma kääpiö on vielä lapsilukon takana joten itseaiheutettuja vahinkoja ei tarvi pelätä.

                Comment


                  En meinannutkaan nyt että kyseinen auto olisi jotenkin väärin pysäköity, toisin olisi jos esim. kuvan reunassa näkyvä Auris olisi näin pysäköinyt. :P
                  Viimeksi muokannut Pena2; 27.9.2011, 18:56. Perustelu: Typo.

                  Comment


                    Noin minäkin pysäköin. Oikein.

                    Comment


                      Evo kuskin joka meinasi EVOttaa kylkeen. Avensiksen kuski mateli alinopeutta tämän edellä, ilmeisesti useamman kilometrin oli jo ajellut perässä ja ihan puskurissa kiinni. Lähdin siinä sitten kolmen vilkutuksen jälkeen ohi, "savutuksensäädin" pohjassa, noh, siinä vaiheessa kun audin nokka oli mitsun takaoven kohdalla niin eiköhän tämäkin herää ja lähde ohittamaan. Eikä se stana edes varmaan huomannut koko tilannetta, sain hivenen seistä jarrulla!
                      Ei osata katsoa peiliin, kun ollaan totuttu harvaan liikenteeseen - "ei sieltä kuitenkaan ketään tuu". Saksan autobahnilla evoluutio karsisi aika nopsaan tuollaiset poukkoilijat seasta.

                      Comment


                        Taas kliksahti jollain keski-ikäisellä (itsekkin tosin taidan jo kuulua tähän ryhmään vaikka en sitä itse myönnäkkään) aamulla. En varmaan olisi saanut mennä hänen ohi tms. Eli tapahtuma oli seuraava:

                        Tulin aamusella Vuosaaresta ja olin kääntymässä itäväylälle keskustan suuntaan. Vasemmalla kaistalla hivuttautui Citikka C5 kohti valoja. Kirjaimellisesti hivuttautui. Valoihin oli n. 50 m ja valoissa seisoi yksi auto vasemmalla kaistalla ja kaksi oikealla, ja tämä citikka liukui valoja kohden noin 10-15 km/h vauhtia. No minä sitten koukkasin siihen sen eteen vasemmalle kaistalle (vilkutin kyllä hyvissä ajoin jne, eikä omakaan vauhti ollut lähelläkään sallittua edes). No valot kun vaihtuivat ja päästiin itäväylälle, niin citikki-kuski vaihtoi oikealle kaistalle ja posotteli siltatyö alueen läpi arviolta 80-100 km/h, rajoitus 50 km/h. Luonnollisesti meni kaikista ohi oikealta puolelta. Itse kiihdytin siltatyömaan jälkeen matkanopeuteen edelleen vasemmalla kaistalla. Hiukan ennen Hertsikan marmoria saavutin tämän citikka-kuskin joka nyt ajoi vasenta kaistaa bussin takakulmalla ja kaista tyhjä hänen edessään nopeudella 70-75 km/h, rajoitus 80 km/h, eikä aikomustakaan kiihdyttää.
                        Siinä kun alkaa se kolmas kaista niin menin oikeasta reunasta ohi sekä bussista että citikasta ja palasin vasemmalle kaistalla ajaen rajoitus +10-15%. Tämän kun huomasi, niin tuli roikkumaan hanuriin ja väläytteli valojakin. Ilmeisesti kyseistä herraa ei saa ohittaa missään tilanteessa.

                        Comment


                          Siellä se on sitikkamies keuhkonnut työpaikallaan tyypillisestä audikuskista: kaahari, joka ensin kiilasi eteen ja sitten ohitti oikealta... :D

                          Comment


                            Itse katselin aamulla, kun moottoritielle liittyvän rampin jälkeen ohittamani Focus (ajettiin siis peräkkäin ramppia alas) sai kerättyä sen sallitun satasen ja vähän ylikin ja poukkasi eteeni roiskien kurat tuulilasiin (rampista matkaa ehkä pari kilometriä, jos sitäkään). Tämähän aiheutti vain kevyttä harmitusta, varsinkin kun Fordin puskurissa roikkui Verso-mallin Anjovis. Fordin kuski ilmeisesti pyrki pois kiireisemmän edestä.

                            Kenkuttamaan alkoi siinä kohtaa, kun Anjovis pyyhkäisi Fiikuksen perässä eteeni, melkein puskuria hipoen. Vitutus nousi, kun nämä sankarit poistuivat kahden sadan metrin päässä olevasta rampista moottoritieltä. Itse en siis ajanut alle suurimman sallitun. Ei sillä, etteikö minua saisi ohittaa, mutta onko se pakko suorittaa vesisateessa puskurit hipoen..

                            Comment


                              Itäväylälläkin saa ajaa ohi mitä kaistaa käyttäen huvittaa, kun ei ole moottoritie.
                              Välillä ihmetyttää todella tuo harhakäsitys, että oikealta ei saa mennä ohi jos vasenkaista ei vedä. Sit vielä pidätään kynsin ja hampain kiinni siitä harhakäsityksestä ja tukitaan liikenne. Ohi ajaminen on eri asia kuin ohitus.
                              Motarillakin voi mennä oikealta ohi kun ei sitä varten vaihda kaistaa kahta kertaa = ohitus.

                              Comment


                                http://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/tu...vaaseen/913000

                                Piti kahesti kattua että mitäs vit...

                                Comment


                                  Alkuperäinen kirjoittaja amalin Näytä viesti
                                  Itäväylälläkin saa ajaa ohi mitä kaistaa käyttäen huvittaa, kun ei ole moottoritie.
                                  Välillä ihmetyttää todella tuo harhakäsitys, että oikealta ei saa mennä ohi jos vasenkaista ei vedä. Sit vielä pidätään kynsin ja hampain kiinni siitä harhakäsityksestä ja tukitaan liikenne. Ohi ajaminen on eri asia kuin ohitus.
                                  Motarillakin voi mennä oikealta ohi kun ei sitä varten vaihda kaistaa kahta kertaa = ohitus.
                                  Ja sanotaan nyt siis vielä, että itseähän ei haittaa/haitannut että oikealta ohitellaan. Mutta se kävi kyrsimään että siinä siltatyö kohdalla painellaan huomattavaa ylinopeutta. Lähinnä vain hymyilytti tuo citikan toiminta :)

                                  Comment


                                    Juu shitikka miestä mäkin tarkotin, että ihan turhaa mielenilmasua kun sä menit oikeelta ohi, jos se nyt sen takia sulle valoja vilkautteli.

                                    Comment


                                      Siltä tuo nyt ainakin vaikutti... ajatusten lukija en tosin ole, että ei voi varmaksi sanoa mitä siellä sitikka miehen pääkopassa liikku :)

                                      Comment


                                        Transportteri tuli vastaan kehä ykösellä, ei siinä mitään mutta oli peräkärry perässä ja mitä muutakaan siinä kyydissä kun helikopteri. :)

                                        Comment


                                          RistoEe, mullekin yks sitikka on vilkutellu valojaan, ku olin hänen edessään liittymässä kehälle, ja kolon tullessa kohdalle ampasin urku auki liikkeelle... Eihän sitä tosin voi tietää, vaikka olisi sitikassa sähköt vain sekoilleet juuri sopivassa kohdassa :P

                                          Comment


                                            Kehä kolmosella on Ansatien risteys poistettu, mutta siinä on vielä tilapäisasennuksena suojatie ja jalankulkuvalot, jotta pohjoisen puolen bussipysäkiltä pääsee Kehän yli ennen alikulkujen valmistumista. Eilen aamulla hieman ennen seitsemää bussista jäi pois yksi ihminen ja tilasi napilla itselleen vihreät, eihan siitä toki muuten yli mitenkään pääsisikään.

                                            Siinä valoissa odotellessa laskin pikaisesti, että tämä ylittäjä pysäytti ainakin kolmetoista ajoneuvoyhdistelmää, neljä linja-autoa ja alun toistasataa henkilöautoa minuutiksi. Kehän aamuliikennevirrassa tämä hidastus aiheuttanee jarruttelutarpeita vielä huomattavasti kauempana kuin tässä yksittäisessä kohdassa. Äkkiä väittäisin, että hiilidioksidi- ja pienhiukkaspäästöt olisivat jääneet merkittävästi pienemmiksi, mikäli tämä yksittäinen bussimatkustaja olisi tullut omalla autolla töihin.

                                            Comment


                                              Tuossa Ansatien risteykses o jono sunnuntaisinki...

                                              Comment


                                                Alkuperäinen kirjoittaja gedu Näytä viesti
                                                RistoEe, mullekin yks sitikka on vilkutellu valojaan, ku olin hänen edessään liittymässä kehälle, ja kolon tullessa kohdalle ampasin urku auki liikkeelle... Eihän sitä tosin voi tietää, vaikka olisi sitikassa sähköt vain sekoilleet juuri sopivassa kohdassa :P
                                                Sehän voi toki olla, että sitikoissa on valikoiva sähkövika, joka ilmenee aina kun audi menee ohi =P

                                                Comment


                                                  Ansatien tunnelin läpikaivuuta odottelee yksi jos toinenkin kuin kuuta nousevaa. Kaivaisivat nyt.

                                                  Comment


                                                  • Typerääkin typerämmän tempauksen vetää punaisia päin hollolassa. Joku nuori sankari piikillä oli tulossa lahden suunnasta vt 12 (2 kaistaa jatkaa suoraa yksi kääntyville) hollolaan. Kaksi rekkaa oli pysähtynyt punaisiin olivat suoraan menevien kaistalla ja itse tulossa riihimäen suunnasta ja olin kääntymässä hollolan keskustaan. (Kansankadulle) Vihreät syttyi ja itse siinä sitten hidastelin vaihteiden kanssa ja kun pääsin risteysen keskelle piikki hurahti suoraan keulani edestä kahden kaistan yli. Jos olisin ollut "hereillä" valoissa se piikki olisi ollut audin keulaan. No komiasti tämä sankari jatkoi vielä seuraavatkin valot punaisia päin yhtään kattomatta ja sinne s-marketin suunnalle katosi. Itsellä ei ollut toivoakaan nähdä 2 rekan läpi tuleeko joku sieltä ja varsinkaan punaisia päin....

                                                    Holman liikenne ympyrässä vanhan heinolan tien puolella kettu joka ei pelänny mitään. Jotain auton alle jäänyttä eläintä se oli siinä syömässä keskellä kaistaa,pysähdyin ja huudatin tööttiä ei mitään noteerausta. Kiltisti sitten koukkasin vastaantulevien kaistan kautta ohi. Periaatteessa isäntä olis voinut sen mukaan kopata siitä vänkärin ikkunasta. Todellinen city-kettu ja iso semmoinen...

                                                    Comment


                                                    • Transportteri tuli vastaan kehä ykösellä, ei siinä mitään mutta oli peräkärry perässä ja mitä muutakaan siinä kyydissä kun helikopteri. :)
                                                      Taisi olla yksi Helitourin Robinson R22 koptereista, noiden kanssa olin aikoinaan enemmänkin tekemisissä.

                                                      Comment


                                                        Alkuperäinen kirjoittaja Crash_ Näytä viesti
                                                        Holman liikenne ympyrässä vanhan heinolan tien puolella kettu joka ei pelänny mitään
                                                        Olikohan sama kettu Holman ympyrästä 50 metriä Asikkalan suuntaan verisenä myttynä keskellä tietä tässä aamulla, jäänteistä päätellen oli ollut vähän isompi kettu tämäkin. Paikalla oli variksia sen verran haaskalla, että meininki oli kuin Hitchcockin Linnuista.

                                                        Comment


                                                          Valottoman poliisi-Transporterin.

                                                          Comment


                                                          • Alkuperäinen kirjoittaja alpi Näytä viesti
                                                            Olikohan sama kettu Holman ympyrästä 50 metriä Asikkalan suuntaan verisenä myttynä keskellä tietä tässä aamulla, jäänteistä päätellen oli ollut vähän isompi kettu tämäkin. Paikalla oli variksia sen verran haaskalla, että meininki oli kuin Hitchcockin Linnuista.
                                                            Paljon mahdollista. Tuo eilinen ei sit yhtään pelänny/varonu autoja. Toisaalta tääl on ihan liikaakin kettuja. Tulevat pihaan ja vievät aremmat kissat mennessään. Pari kk sitten pelastin naapurin kissan ketulta.

                                                            Comment


                                                            • 80- luvun porrasperä sunnyn Vaajakosken motarilla, vauhtia sillä oli arviolta 150 km/h. Ei oikein kalusto ja nopeus kohdanneet... Minä ja joku kanssa-autoilija Civic type-R:n ratissa katseltiin monttu auki sitä menoa.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X