Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    No C5:n samat polttimot käy sivuvilkkihin kun etuparkkeihin. Joten helppo laittaa orassit parkit.
    Cabriossakin samat polttimot joten jos haluaa "jenkkiparkit" helppo se on. Toki katsuri ei tykkä!!

    Comment


    • Ei mutta siis oikeat jenkkiparkit missä vilkku palaa koko ajan ja vilkkuu vilkkuessa. Eikä mitkään keltaset parkit. Foorumillakin tainnut parissa s4:ssa olla jenkki valot kiinni.

      Comment


      • Alkuperäinen kirjoittaja alpi Näytä viesti
        Oli kyllä joku spesiaaliviritys, jos oli sumarit umpioissa. Puskuriin ne nimittäin on tehtaalla asennettu ;)
        No olisko ollu tupla parkit sit umpioissa? Nimittäin jäätii isännän kanssa kummastelee ku palaa nää "oranssit parkit" ja jotkut toiset himmeet kirkkaat niiden alla. Ja ei ollut ajovalot päällä. Sumarit oli kyllä puskurissa ja nekin paloi. Sähkövika sitten ollu??

        Comment


          Parkit on noissa orkkiksissa ylimpänä ja niitten alla lähinnä kaukovalot. Sähkövikaa ja kaukot palanu himmeenä? Tahi sitten jotkut tuuninki-umpiot tms.

          Comment


            Lahden motarilla vihreä Subaru Legacy farkku ja omituiset aivoitukset.

            Saavutin vasemmalla kaistalla ajavan suben, mittarissa sillä oli n 120 mittarinopeutta. Rekkojen yms. ruuhkan jälkeen siirtyi oikealle kaistalle ja baana oli vapaa minulla. Lähdin painamaan eteenpäin tarkoituksena ohittaa tämä subbe. Vaikka kaasupohjassa Berlingolla vetäisin mitä irtosi, niin lopputulema oli että ajettiin 150 rinnakkain, johon lopetin kiihdytyksen. Tämä jatkoi vielä tovin kiihdytystä ja vähän myöhemmin siirtyi takas vasemmalle kaistalle mun eteen. Saavutimme silloin ruuhkan.

            Ruuhkan jälkeen kun baana vapautui, niin jäi eteen ajamaan sitä 120 mittarinopeutta tulppana. Hiukan myöhemmin rekka lähti ohittamaan toista ja himmailin ajoissa hissukseen vauhtia. Ihmettelin miksi subbe ei hidasta ollenkaan ja vähän ajan päästä joutui tekemään paniikin omaisen tiukan jarrutuksen päätyen aivan rekan perälautaan kiinni roikkumaan.

            Rekan jälkeen meni oikealle kaistalle taas kiihdyttäen yli rajoitusten, kunnes menimme samasta rampista ulos Keravan kohdalla.

            Aika tuurilla seilasi se laiva, onnea vaan matkaan !

            Comment


              Tutkan vaasassa kuninkaantiellä aivan koulun kohdalla. 10 pojoo ja papukaijamerkki miekkahihoille!

              Comment


              • Itteni hölmöilemässä liikenteessä :-(. Aninkaisten sillalta ku käännytään Tampereentielle (http://g.co/maps/htc3u) tuli täys oikosulku meikäläisen päähän ja vetäsin lahjakkaasti punasista läpi. Ihmettelin et mitäs ku jalankulkija keskellä tietä ja fillaroitsijakin tulossa viel vasemmalta kovaa vauhtia vaik jalankulkijoitten valo punasella. Jotenkin vaan silmä ja aivot sano et jalankulkijoitten valo oli punasella vaik itellä se punanen oli. Onneks valojen jälkeen olevasta liittymästä ei ketään tullut vasenta kaista.

                Comment


                • Tampereen motarilla, kehä 1 liittymän lieppeillä opel astra viron kilvissä ja rinkelit keulalla. Piti peilistä muutamaan kertaan kattoa että mikä sieltä oikeen tulee.

                  Comment


                  • Alkuperäinen kirjoittaja Crash_ Näytä viesti
                    Sitten vt12 hollolasta ku lahteen ajelin tossa 40min sitten oli siinä kukkatalo töyrylän kohilla pelti rytissy. Oli poliisia,ambulanssia,palokuntaa paikalla.
                    Tämmöstä oli siis käynyt...
                    http://www.ess.fi/?article=339858

                    Comment


                    • Harmaa Nissan GTR joensuun keskustassa, valoista lähti hätäsesti. Aika kipee vehje

                      Comment


                        Aamulla töihin kävellessä jolkotti koira kaikessa rauhassa toista puolta vastaan. Eikä näkynyt ketään lähimaillakaan joka olisi haukkua kaivannut.
                        Attached Files

                        Comment


                          Olen kävellyt Thurmanninpuiston läpi satoja kertoja 2010-2011. Eilen oli ensimmäinen kerta, kun mopopojat työnsivät - siis työnsivät mopojaan. Jes! Vahingonilo on paras ilo! :)

                          Paikalla oli kaksi ihan oikeaa poliisia. Saisivat tulla useamminkin.

                          Taustaa: Tuolla puistossa on moottorikäyttöisella ajoneuvolla ajo kielletty.

                          Comment


                          • Joku umpi kännissä oleva nuori pohjosist tuli jutustelee omiaan viimeyönä ku oltii parkissa hansatorin kulmilla lahdessa. Ihasteli mersua ja kehuskeli omistavansa audin. Kuulemma 2,6V6 TDI koneella oleva A4. Vajaaveto kuulemma. Hetki siinä jutusteltiin ja itse pysyin kannalla että taitaa olla kylläkin 2,5 pata eikä 2,6 koska itse en ole moisesta kuullu. No viimeinki myönsi et papereissa 2,5 pata ja on kuulemma nivalassa jollain mustosen pajalla porattu isompaan kokoon. Kuulemma Piippolan nopein audi ;)

                            Loppu aika meni siihen et kuuntelin et tarina vaihteli koko aika suomen nopeimmasta pohjois-pohjanmaan nopeinpaan audiin. Veti kaven hiljaseksi ku tuumasit et löytyy multaki 2,6V6 bensa koneella ja sit tuo 4,2V8 bensa. Mersu sattuu olee isännän joka istu vieres. Tarjouduin lähtee "kokeilee" et mikä kiihtyy nopeiten. Ku mainittua tuli tuo V8 hävis jannu ku pieru saharaan, oletin et yks nopea diisseli oli varmasti piessy mun vakio kasin....

                            Comment


                              En ole ihan varma. Vaihtoehtoja tällä hetkellä hännätön ja töpöjalkainen kissa, hassun näköinen koira tai hemmetin iso rotta.

                              Olisi kai pitänyt kiihdyttää yli jotta näkisi paremmin :-D

                              Comment


                                Miekkahihat Joroisten varalasku paikalla, piti oikein peukkua näyttää sedille kun ovat kerrankin oikeassa paikassa tutkaamassa (=
                                Itse en saanut muuta kuin käden noston molemmilta pysäyttäjä poliiseilta, tosin tutkaaja näytti että vauhtia vois vähän laskea (108 näytti navi) :D

                                Comment


                                  En ole ihan varma. Vaihtoehtoja tällä hetkellä hännätön ja töpöjalkainen kissa, hassun näköinen koira tai hemmetin iso rotta.
                                  Toissa syksynä jotakuinkin kuvausta vastaava otus pisteli parvekkeemme (maantasakerros) editse... Pimeä ja sateinen syysilta (ja perjantai), niin havainto jäi epämääräiseksi ja oletin huonossa kuosissa olleeksi supikoiraksi. Tosin kalakaveri, joka asui puolen kilsan päässä, kertoi toiste äimistelleensä samanmoista otusta auton valoissa.

                                  Comment


                                    Mökiltä eilen tullessa välillä Kuortti-Lusi tuli todistettua varsin suoraan se, että ohituskaistateillä ei osata ajaa. 100km/h alueella joku veti kärryä ja jonossa mittarivauhti heilui 75-80km/h välillä. Edellä meni jotain 8 autoa ennen kärryä tiiviissä jonossa. Ohituskaista kun alkoi, nostin ensin omalla kaistalla jonon mukana vauhtia hetken, kunnes edellä ajavan kaasujalka herpaantui jossain karvan 100km/h mittarinopeudessa. Siitä lähdin sitten ohituskaistalle onnellisena, että pääsen helposti sen hidastelijankin ohitse.

                                    Vielä mitä. Vedin 120km/h mittariin ohituskaistaa ja pääsin kahdesta autosta ohitse ja niistä toinen oli se, joka ei löytänyt kaasua. Siitä toisesta autosta pääsin ohitse vasta ihan kaistan lopussa kun nostin 125km/h mittariin. Ja mikä oli lopputulema kaistan loputtua? 5 autoa yhä edessä ja heidän edessään se sama helkutan kärryn vetäjä. Ja vauhti putosi jälleen sinne 75-80km/h.

                                    Ei hemmetti! Se veti sitä kärryä ohituskaistan ajan vähintään +30km/h kovempaa kuin muulloin. Kun oli itselläkin vielä lankomiehen ranskanrapea hoppa alla, niin lappulattiassa sai vetää eikä silti päässyt juuri kenestäkään ohitse.

                                    Comment


                                    • Tuo on jokin käsittämätön ilmiö, kuinka sen matelevan jonon vauhti ohituskaista kohdalla hetkeksi kiihtyy aivan selkeästi -laskeakseen kaista jälkeen taas.

                                      Comment


                                      • Alkuperäinen kirjoittaja jtlukkari Näytä viesti
                                        Tuo on jokin käsittämätön ilmiö, kuinka sen matelevan jonon vauhti ohituskaista kohdalla hetkeksi kiihtyy aivan selkeästi -laskeakseen kaista jälkeen taas.
                                        Paras on vielä, että välillä se ekana oleva lyö pedaalin pohjaan kaistan ajaksi ja kun kaistat loppuu ja on enää yks kaista turva-aitojen välissä niin seistään sillä keskimmäisellä pedaalilla. Turvallista matkaa o/
                                        Itse kerran todistanut kun muutaman auton letka kaasuttaa 80->130+ ja kaistan lopussa eka seisoo jarrulla :D 130+ Siksi kun itse kiihdytin sinne asti ja totesin ettei järjen häivää, kun letka katoaa horisonttiin :D

                                        Comment


                                        • Iltapäivällä Joensuussa Siltakadun jatkuessa kaksikaistaisena 80-rajoitettuna Siilaisille ryhmityin uloimmalle kaistalle. Takaa kurvasi sisemmän kaistan paalupaikalle Kymco-merkkinen mopon kilvin varustettu skootteri. Huuli pyöreänä seurasin, kuinka vieressä kulkeva skootteri kiihdytti oman navigaattorini mukaan tasan 80 km/h nopeuteen. Olisi varmaan mennyt kovempaakin, mutta oli hitaammin liikkuvaa kalustoa, mm. rekka edessä.
                                          Melko rohkeaa.

                                          Comment


                                          • Lappeenrannassa Taipalsaaren tiellä tuli tänään illalla vastaan DMC.

                                            Comment


                                              Skootteristi oli ilmeisesti OEM henkisenä palauttanut skootterin vakiokuntoon, poliisin termejä käyttäen virittänyt. Tehtaan vireessähän nuo kulkevat juurikin noin liukkaasti. No, en nyt tosiaankaan tarkoita että kuristusten poistaminen olisi suositeltavaa, kun kuristetuillakin tuo moposkootteristien etenemisen seuraaminen liikennevirrassa on joskus hyytävän jännitysleffan katseluun verrattava kokemus. Kerran vaan oli kavereiden kesken puhetta väärien termien käytöstä. Noita 80 KM/H kulkeviahan ei useinkaan ole viritetty, vaan Suomi-kuristukset vaan on poistettu.

                                              Comment


                                                Lappeenrannassa Taipalsaaren tiellä tuli tänään illalla vastaan DMC.
                                                Työkaveri kertoin nähneensä tuon DeLoreanin pari päivää sitten Lappeenrannassa Kaukaan tehtaan kulmilla.

                                                Comment


                                                  Viime viikolla Hartikaisen pihasta kurvasi myös DeLorean. Täällä tuo on satunnaisesti näkynyt jo toistakymmentä vuotta. Oli ainakin aiemmin paikallisen yrittäjän omistuksessa. Samalta henkilöltä taitaa nykyään löytyä myös vanhempi Ferrari. Lieköhän noita DeLoreaneja Suomessa useampia?

                                                  Comment


                                                  • Porsche Cayman S nähty Saarijärvellä työharjoittelupaikan parkkipaikalla. Isot kihot näköjään käymässä.
                                                    Viimeksi muokannut Ukkopaha; 14.9.2011, 13:58. Perustelu: oho, Porchet pois ja Porschet tilalle :D

                                                    Comment


                                                      Olen matkalla aamupäivällä kolmostietä pohjoiseen vaihteeksi omalla autolla. Liikennettä on niin, että kahdelle kaistalle piisaa, sateesta huolimatta kuitenkin mennään ihan normaalisti tökkimättä. Riihimäen kohdalla yhtäkkiä jarruvalot alkavat vilkkua ja väki vääntää kiireellä oikealle kaistalle jonomuodostelmaan vauhdin pudotessa sataseen, allekin.

                                                      Minä en ole huomannut mitään syytä moiseen manööveriin, ei ole kaistansulkemisliikennemerkkejä, ei romua tiellä, ei hälytysvaloja, joten jatkan itse vasemmalla kaistalla, mutta varoen, ties vaikka jokin syy äkilliseen jarrutteluun löytyisikin. Jo vain löytyy, jonon kärjessä ajaa - ihan tavallinen tunnuksellinen poliisiauto. Miekka-Skodalla on vauhtia aika tarkkaan satanen rajoituksen ollessa 120. Kukaan ei vain uskalla ohittaa.

                                                      Nappaan kruisen takaisin asetukseensa ja huitaisen heilahtamalla ohi koko letkasta. Peräti kummallisia naamanilmeitä tulee ohitettavista autoista suuntaani. En kuitenkaan keksi, mihin mahdoin heidän mielestään syyllistyä. Peilistä näen loppujenlopuksi muutaman rohkeimman seuraavan esimerkkiä ja suorittavan tuon miehuuskokeen: poliisiauton ohittamisen. Oooh.

                                                      Comment


                                                      • Tuota on täällä ennenkin ihmetelty, olen usein ollut se ainoa joka uskaltaa mennä poliisiautosta ohi ja muut katsovat hölmöinä "eikö se huomaa poliisiautoa". Eihän se ohi ajettu poliisi pysäyttämään lähde vaikka pari km/h ylittäisikin rajoituksen kunhan muuten ajaa siististi.

                                                        On taas se aika vuodesta kun on syytä muistutella läheisiä heijastimista ja valoista. Tulin maanantaina pimeän aikaan Ikaalisten suunnasta Tampereelle ja vastaan polki muutama pimeä pyöräilijä jota tuskin kukaan siinä kaatosateessa huomasi ennen kuin oli kohdalla. Pimeitä jalankulkijoita sattui matkalle useampia ja pisti miettimään tuleeko siinä edes mieleen kuinka huono näkyvyys jonkun yhdistelmän takana vesipöllyssä on pientareelle.

                                                        Comment


                                                        • Olin kaupassa käymässä kaverini kanssa ja kun menin audin luo niin kaveri sano että noi romaanit katteli sun autoo siihen maallii no menin autoo niin se tuli takasi valkosella mondeolla mun taakse ja katteli audia kun olin peruuttamassa, kai ne yrittää tulla keikkaa mut onneksi nään autoni ikkunasta suoraan ja hälyt on päällä+tarvittaessa löytyy muutakin kivaa. :)
                                                          Viimeksi muokannut Samii-; 14.9.2011, 15:42.

                                                          Comment


                                                          • Olin liikennevaloissa punaisissa ja katsoin peilistä kun vanhempikoppainen Octavia lipuu hitaasti lähelle.. lähemmäs.. lähemmäs.. kunnes osuu. Hätävilkut päälle ja menin ulos kyselee, että mitä vittua? Joku nelikymppinen akka oli, että osuko se muka?

                                                            "No osuhan se."
                                                            "Tuliko jälkeä? "
                                                            "En tiedä kun olet edelleen puskurissa kiinni. "

                                                            Peruutti ja totesin, että ei mitään jälkeä kun oli vaan muovi muovia vasten. Otin kuitenkin numeron ylös jos pesun jälkeen löytyy jotain. Ihmetytti vaan, että miten ei voi jumalauta tietää missä oman auton keula menee?

                                                            Comment


                                                            • Tulin maanantaina pimeän aikaan Ikaalisten suunnasta Tampereelle ja vastaan polki muutama pimeä pyöräilijä
                                                              Joo tässä muutama aamuna, kun ollu hieman sateista ja muutenkin pimeää, niin alkaa olla jo se aika, että kyllä fillaristitkin vois niitä valoja alkaa pikkuhiljaa käyttämään.

                                                              Tuosta parkista kun lähet pyörätien läpi tielle ja sivulaseissa pisaroita ym. muuta huurua saattaa joskus valotonta fillaria vaikeampi havaita.

                                                              Sentäs meikän luota lähtiessä kuitenkin tuota alamäkeä jonkinverran on, että sieltä polkijakin tulee hieman liukkaammin kuin tasaisella.

                                                              Toki pyrin olemaan varovainen, mutta silti.

                                                              Voishan sitä tietysti mennä töihin vasta kahdeksaksi, aina vaan tulee mentyä jo tunti aiemmin.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X