Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Tuossakin on liikennesääntö jota ei paljoa noudateta. En muista minkä pykälän tms mukaan autoilija on velvollinen pysähtymään ja siirtämään esteen/esineen tms pois ajoväylältä.

    Itsekkin syyllistyn kyseisen velvollisuuden laiminlöymiseen, tosin eipä ole vielä tullut vastaan mitään suurta metkan varrella.

    Comment


      Tänään Vihdintiellä joku helvetin iso, keltainen Sub Urban jossa takana tarra: Vihreät - De Gröna

      Comment


      • Juuri hetki sitten kehä 3 liikennettä vähä ja itse liikenteessä vaihtolava kuorma autolla ja täys mälli päällä ja peilistä katsoin että nyt tullaan lujaa sininen A6 2004-> ohitti vaikka kaista tyhjänä kilometrin palasi omalle kaistalle n. 10cm päästä auton etunurkasta. Mistä näitä kuskeja oikein tulee?

        Comment


          Hyvin mahdollista, että sama vatipää on tehnyt mulle saman kuolemaa halveksivan manööverin pariinkin otteeseen, auto ja paikka täsmäisivät. Mikä helevetin kiire siihen oikealle kaistalle on nurkkaa hipoen?

          Erityisesti ihmettelen moottoripyöräilijöitä, jotka tekevät samaa. Siinä kun mun autoni edessä sattuukin olemaan peuranraato tai slaavilta pudonnut kuormalava, ollaankin pannullaan viidentoista metrin päässä mun keulani edessä ja mulla vauhtia kahdeksankymppiä - ilmajarrullisella kuorma-autolla. Älkää herrantähden ikinä ulosmitatko omaa pelivaraanne tuolla tavalla.

          Vähimmäistoive omalle kaistalle paluussa olisi se, että jättäkää nyt vähintään sen verran väliä, kuin olisitte jonoajossa valmiit hyväksymään perässätulevan kuorma-auton käyttämäksi turvaväliksi maantienopeudella. Uskoisin, että se on useimmilla enemmän kuin henkilöautonmitta.

          Comment


            Kulman pyyhkijöitä tapaan joka päivä parisen kymmentä. Siinähän se kuorma-auton edessä sitten työntyy, jos osuu. Ei siinä minulle mitään käy, mutta sille kulman pyyhkijälle voi käydä pahastikin. En ymmärrä, en millään. Minkään näköistä itsesuojeluavaistoa ei tunnu osalla olevan. Samoin osa pyyhki ohituskaistaa kaistaviivoja hipoen ohitse niin, että melkein osuu lokareihin.

            Eilen meinasin ajaa yhden säheltäjän päälle kuorma-autolla. Lännestä tullessa siinä Motonetin ja Jumbon välissä yhtäkkiä sen shikaanin jälkeen olikin kolme kaistaa ja äsken oikea kaista muuttukin yhtäkkiä Jumbon ramppiin vieväksi kolmanneksi kaistaksi. Välissä toki kaistanvaihdon kieltävä viiva. Siinä pitää kääntää ikäänkuin ohituskaistalle kaistalle, että pysyy ns. oikealla kaistalla shikaanin jälkeenkin ja toivoa, että ohituskaistalla kulkeva tajuaa kääntää myös yhtä jyrkästi.

            Änki siis kuvan mukaisesta kohdasta reunimmaista kaistaa suoraan ja jakajien jälkeen "rekkakoukkauksen" kanssa koukkasi ramppiin vastakarvaan: http://maps.google.fi/maps?q=Kauppak...16.43,,0,11.05 Nyt tuo ei tosin ole noin selkeä tietöiden takia.

            Siinä joku auto ajautui juuri tuolle reunimmaiselle kaistalla. Näytti hyvältä, kun kytki vilkun oikealle. Aloin lähestyä rinnalle, niin ei se mitään rampista käännykään vaan alkaa työntymään sitä kiilautuvaa kohtaa eteenpäin. Siitä olisi juuri vielä mahtunutkin hipoen rinnakkain, mutta minun ollessa jo takakulman kohdalla ottaa reilun vasemman kautta koukkauksen sinne ramppiin vastakarvaan takaisin ikään kuin u-käännöksellä.

            Oli pulssi hetken aika korkea, kun henkilöauton keula kävi 10cm päässä. Onneksi oli tyhjä lava niin räikkä ja jarrut pohjassa ehdin juuri väistää. Myönnettävä kyllä, että täydeksi ansaksi tuo oli taas onnistuttu tekemään tietyöporukan toimesta.
            Viimeksi muokannut jasso; 20.7.2011, 16:36.

            Comment


            • Nuoremman kostaapelin joka ei voinu irroittaa katsettaa joko mun audista tai mahdollisesti mun "rintavarustuksesta" Muutamat liikenne valot oltiin vierekkäisillä kaistoilla ja ei voinut olla huomaamatta mitä se katseli xD

              Comment


                Muistitko edes vilkuttaa? :D

                Vaihteeksi tuli nähtyä musta 360 fefe kaupungilla, oli suhteellisen räyheet äänet kun hieman herkku läppä avautui =)

                Comment


                • No poliisitkin on ihmisiä, mutta tuli tuossa parituntia sitten joku litteä punainen Ferrari vastaan, hieman ennen Kuusamoa.

                  Varmaan hatutti ajella kahen karavaanarin perässä;)
                  Viimeksi muokannut kapaz; 27.7.2011, 16:12. Perustelu: pikku i

                  Comment


                    Sunnuntaina Kalliossa kävellessä näin uuskoppasen TT:n ja kattelin perästäpäin, että onpas joku pilannu auton hirveellä lintulaudalla.... mut sit ku pääsin vierelle, niin sehän oli TTRS, eli tais olla alkuperänen kököstys.

                    Comment


                    • TTRS:ssä on tosiaan aika miehekkään kokoinen lintulauta.

                      Comment


                      • Tänään aamulla vastaan tuli avomallinen Carrera, ja kohta perästä päin ohitti Testarossa, kummatkin suomen kilvissä. Jälkimmäisen kohdalla meni auton soitin hetkeksi äänettömälle. Oli pakko sen pikkusen verran antaa kuuloelimille hunajaa kun kerran mahdollisuus oli... :)

                        Comment


                        • Tämmösiä vanhempia vekottimia on tullu tässä bongailtua edellisviikon ja sitä edellisen viikon aikana..

                          http://aijaa.com/v.php?i=001068349368.jpg
                          http://aijaa.com/v.php?i=009068349369.jpg
                          http://aijaa.com/v.php?i=005238349370.jpg

                          Tuommoosia tullu vastaa enempikin, mutta noista sai otettua kuvan jopa. :)

                          Comment


                          • Testarossa bongattu arvolleen sopivasti Jakomäen ostarin vieressä;) Saattoi tietysti olla replikakin.

                            Comment


                            • Tänään joku uuno veti asuntovaunua ilman lisäpeilejä. Auton omista peileistä ei varmasti nähnyt mitään. Turvallista matkaa vaan kaikille!

                              Comment


                              • Musta vanhahko Chevy Van ajeli edessä, jossa oli huomattavan leveät renkaat vasemmalla puolella autoa ja kapeat oikealla puolella... aika häiriintynyt näky... Olisiko leveät olleet noin 245 levyiset ja kapeat jotain 205 leveät noin suunnilleen.

                                Comment


                                • Ensimmäistä kertaa R8:n livenä. Eilen illalla yhdentoista aikaan Tampereella rantatiellä tuli vastaan. On se vaan nätti!

                                  Comment


                                  • Perjantaina tankilla ja toisella pumpulla joku vanhempi rouvashenkilö tankkailee uudehkoa farkkugolffia tms. Laittelin siinä korttia juuri automaattiin kun tämän naapuriauton kuskin ovi aukeaa ja ukko huutaa tälle emännälleen vähän närkästyneen kuulosesti että "mittari näyttää että tankki on jo täynnä". Liekkö ukolla uupuu tietoa pistoolin toiminnasta tai sitten luotto emäntään on huono... :)

                                    Comment


                                      Eilisillan kepakinhakureissulla näkyi mopoauto jossa koko toinen kylki kuin perunapeltoa. Lienee kipattu johonkin ojaan kyljelleen. Hymähdin.

                                      Comment


                                      • Mikko, liekkö ollut samanlainen tapaus kun Top Gearin testatessa Reliantia :) Tosin itse en ainakaan menisi kuskin avuksi nostamaan mopoautoa ylös, ovat ne vaan sen verran v-mäisiä vehkeitä liikenteessä.

                                        Comment


                                          Kotikadulla tänään Huoneistokeskuksen-oranssi TTS, ajattelin "hmm kiva työsuhdeautoksi", sitten huomasin että oli Ruotsin kilvissä eikä ollutkaan kinteistöfirman auto :D !!!

                                          Comment


                                          • Johan muuten oli sinivuokkoja tänään vt12:sta liikkeellä. Lappeenrannasta Lahteen ajellessani laskin ainakin neljä miekkahihaa pärrillä sopivin välein joiden lisäksi vielä samaa sukua olevia autoja pari kappaletta.

                                            Comment


                                              Töissä kuuntelin että mikä prkl pitää ohimenevällä kadulla noin kovaa meteliä ja kun pääsin ikkunalle katsomaan niin näky oli melkoinen. Hiacen perässä kärry jossa alumiiniset ajorampit takana roikkumassa maata vasten ja koko juna painaa menemään muun liikenteen vauhtia. Toivottavasti se mönkijä tai mikälie on jäänyt jo lastauspaikan pihaan ettei ole vauhdista pudonneena tuolla liikenteen seassa jossain.

                                              Kyllä tuon kolinan ja raapimisen olisi jo luullut kuulevan hyttiin asti kun kuului paksujen näyteikkunalasien läpi tänne sisälle asti.

                                              Comment


                                              • Motonetin parkissa tänään Pirkkalassa vanha Hiace myöskin. Takasivuovi oli auki. Sisällä 3 lasta ja 3 aikuista naista. Kun kyseessä oli ihan pakettiauto, ei pikkubussi, oli matkustusmukavuuteen panostettu ja nostettu nahkasoffa kyytiin.
                                                Matkustajat olivat pukeutuneet kansallispukuihin.

                                                Comment


                                                • Eilen päivällä lahdessa satamassa jokusen kymmenen vanhaa kupla wolkkaria yms. Tais olla Bug run kokoontumis ajo??

                                                  Comment


                                                    2-tahti pornosukkulan :D piti vähän aikaa hieraista silmiä, mutta kyllä se käyntiääni paljasti kivasti ton erikoisuuden :)

                                                    Comment


                                                    • 2000 -lukusen farkku Astran, nastarenkaat alla. Turvallista matkaa...

                                                      Comment


                                                        Kameleonttivärillä maalatun kuorma-auton.

                                                        Comment


                                                        • Apina Espoossa joka yritti kovasti kaahata kuorma auton alle!!! Vtuttaa jo kuskin puolesta :D

                                                          Comment


                                                          • Porvoon motarilla jonkun uhkarohkean fillarilla matkalla kohti itää. Oli onneksi edes kypärä päässä ja ajoi pientareen puolella.

                                                            Comment


                                                            • Varmaan joku venäläinen tai virolainen. Molemmissa maissahan saa ajaa motarilla fillarilla... Ja molemmissa maissa saa tehdä motarilla u-käännöksen niillä "turvakääntöpaikoilla"... Omituisuuksia vaan meille...

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X