Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • Ajelin Kehä3 länteen. Kurvasin vihdintielle etelään päin. Nuolivalo oikealle paloi vihreänä, mutta edestä hujahti pakettiauto (en äimistyksissäni kiinnittänyt merkkiin huomiota, kokoluokka pieni transit, ei paripyöriä) joka hinasi siirtokilvissä olevaa Scaniaa.

  Comment


   Onkohan nuo muuttuvien nopeusrajoitusten leditaulut jotenkin vaikealukuisia, kun niitä on niin käsittämättömän vaikea noudattaa? En ole koko keväänä ja alkukesästä saanut ajaa kangasala tampere väliä nopeusrajoitusten mukaa, kun aina on edessä joku alle nopeusrajoituksen pönöttäjä. Useasti nopeus nousee jo kolmannen taulun kohdalla sallittuun mutta löytyy näitä 80 ja jopa 60 körötteliöitä ihan koko matkaksikin.
   Tänään illasta sai taas todistaa peritamperelaista punaisista piittaamattomuutta, eli melkein 5 sekuntia palanut punainen. Niin kun oikeen reilua ylinopeutta kun ajaa niin vielä kerkeää. Saman risteyksen jälkeen sitten saikin hidastella ja väistellä kun joku elämäntapaintiaani paineli paljainjaloin yli neljäkaistasta tietä. Seuraavalla kadulla tuli pariskunta keskellä tietä kävellen vastaan. Vieressä kulki kuitenkin jalkakäytävä.
   Viimeksi muokannut ^^BeBe; 30.6.2018, 21:07.

   Comment


   • Ainoot kerrat, kun Lahdentietä pääsee Kangasalan ja Tampereen välin ajamaan sallittua satasta, on iltasin/öisin. Muuten siellä on _aina_ joku hinaamassa nopeudella 60-80.

    Comment


     Allekirjoitan kaksi edellistä kommenttia. Jostain löytyy aina se jonon jetäjä.

     Comment


      Ongelma on siinä kakkoskulkineessakin.

      Comment


       Matkasta noin puolet on tuplakeltaista, ramppeja tasasin välein. Lähes joka rampilta toiselle pääsee pienempääkin tietä, jos kova nopeus jännittää. Tampereenpään alun remontti vähän helpotti lahteenpäin lähtiöitä, kun motarilta liittyvien kaista jatkuukin suoraan erkanemiskaistana seuraavalle rampille. Jännä paikka tosin sekin kun vasemmalle tanpereelle kääntyville on STOP-merkki niin myös oikealle lahteen lähtiät vetäävät liinat varmuuden vuoksi kiinni vaikka edessä sulkuviivalla oleva kiihdytyskaista. Merkki ei siis koske lahteen lähtiöitä.

       Comment


        Alkuperäinen kirjoittaja Zoml Näytä viesti
        Ainoot kerrat, kun Lahdentietä pääsee Kangasalan ja Tampereen välin ajamaan sallittua satasta, on iltasin/öisin. Muuten siellä on _aina_ joku hinaamassa nopeudella 60-80.
        Sama vika Oriveden suuntaan. Nelikaistaisen ohitustien jälkeen on monta km jatkuvaa keltaista viivaa ainakin Teiskon liittymään asti ellei pidemmällekin. Käytännössä ensimmäinen ohituspaikka on vasta Ruutanan Shellin jälkeen. Sittenkin jonottajia riittää, kun kukaan ei uskalla ohittaa, vaan odottaa sitä ainoaa pitkää ohituskaistaa, jossa kauhea härdelli sekä hitaiden että nopeiden tunkiessa yhtä aikaa ohittamaan. Sitä odotellessa ehtii jo ohittamaan koko jonon joko pidemmillä vedoilla tai puikkelehtien, jos vaan vastaantuleva liikenne sen sallii.

        Comment


         Juu, Shellin jälkeen siellä pääsee ohittamaan eikä se edes ole mikään huono paikka mennä jos vaan on menossa heti kun paikka tulee. Yleensä ei paljoa jaksa ohitella ennen Orivettä, siitä eteenpäin sitten pääseekin yleensä menemään jo väljemmässä liikenteessä.

         Comment


          Täällä päin on vaikea lukea ihan normaalejakin rajoitusmerkkejä. Kaikki ei ole vielälääm tajunnu, että on kesärärajoitukset.

          Comment


           Eilen 21:00 aikaan Urjalan lähistöllä pitkillä suorilla prätkän ilman valoja. Suoraa oli toista kilsaa, osassa puut varjosti tien osassa oli aurinkoa pellolla. Näin mustan prätkän/kypärän varjoissa ilman valoja ainoana vastaantulijana siinä vaiheessa kun olin siirtynyt ohitukseen, tuli kiire. Uskoisin tämän night riderin haukkuvan Audikuskia tietämättä, ettei edessä pala lamput !

           Comment


            Ei tänään mutta eilen, MB G4x4², aika huiman kokoinen ja näköinen vekotin jo peilissä lähestyessään moottoritiellä... Taisi olla jopa Suomen kilvissä.

            Comment


             Aina nämä ottaa silmään kun näkee. Eli hopeinen B8 avant halogeeni/hehkulamppuvaloilla tuli vastaan vanhalla Tuuskilla. Välillä noita uitettuja näkee mutta en vain voi käsittää että miten noihin ei joku ole ottanut kunnon valoja, kun todennäköisesti auton lähtömaassa lisävarusteita ei veroiteta niin rankalla kädellä kuin meillä. Onneksi Suomen maahantuontiohjelmaan noita ei tietääkseni kuulunut.

             Comment


              Ei nuuka niksmanni ota xenonvaloja jos ei aja muualla kuin kaupungissa. Ei se koe niitä tarvitsevansa.

              Comment


               Joutui hieraisemaan silmiä Virkkalassa kun VT25 pitkin meni Mclaren, oranssi/musta.
               En tunnistanut mallia ja olin liian kaukana nähdäkseni kilpiä

               Comment


                Punaisen b7 pitkäkaton mikä oikaisi pikkusen liikaa vierumäen risteyksessä (tie 140, mistä pääsee myös matkakeitaalle). Pienellä pompulla siitä paineli kanttarin yli, että saattoi ehkä vannekin ottaa osumaa. Olin näkevinäni myös jäljen kanttarissa, mihin vanne ehkä otti. Enihuu, jos joku siellä suunnilla ihmettelee jälkeä vanteessa, niin tuossa mahdollisesti tullut...

                Comment


                 Volvon kyydissä somassa jonossa kolme (3) vihreää mk3 Golf varianttia.

                 Comment


                  Nardo-harmaa RS3 sedan mustalla optiikalla, ai että! Jos pelimerkit riittäisi niin tällanen löytyis pihasta.
                  Attached Files

                  Comment


                   Jänönen hyppäsi kyytiin. Oli jonkun 20km kyydissä kunnes pysähdyin tarkistamaan vauriot. Jullikka, ei edes maksanut.
                   Attached Files

                   Comment


                    Kai laitoit pataan (pun intented)?

                    Comment


                     Kangasalantien ja Hyllilänkadun risteyksessä Enset kolannut spandeksin katuun. Poliisi korjasi pakettiraketin kuskin maijan takapenkille.

                     Comment


                     • Joensuussa voi näköjään taksikyydin maksaa loimulohen lisäksi hengellään. [emoji16]

                      Comment


                       Kai tuo jäniseläin olisi kyytinsä voinut rahallakin maksaa.
                       Viimeksi muokannut jannekk; 12.7.2018, 18:47.

                       Comment


                        Se vaan tajus mittaria odotellessaan ettei oo taikinaa ja toinen vaihtoehto olis ollu maksaa luonnossa.

                        Comment


                        • Olin vasemmalle kääntymässä, tarkoituksena ajaa pihaan. Vilkun pistin päälle hyvissä ajoin, kun takana tuli auto. Tämäpä BMW-kuski päättää lähteä ohittamaan minut vasemmalta kun olen jo kääntymässä pihalle. Oli kolari erittäin lähellä.

                         Comment


                         • No huhhuh mitä latvaroso ollu taas liikenteessä. Joko ajatuskatko etteä meni vasen ja oikea sekasin tai sitten vaan kolmen kirjaimen aiheuttama lobotomia.

                          Comment


                           Alkuperäinen kirjoittaja hopsis Näytä viesti
                           Se vaan tajus mittaria odotellessaan ettei oo taikinaa ja toinen vaihtoehto olis ollu maksaa luonnossa.
                           Joo ei oo tarvinnu luontovisaa vinguttaa. Aina on puhumalla selvinny. Ja tää matkusti ihan vaan jäniksenä.

                           Comment


                           • Mun mielestä se on helvetin hupaisaa kun esim. lahden motarilla mitä juuri tänään ajelin (ja varmaan muuallakin) on tiputettu nopeusrajoitus 100km/h sen vuoksi kun ovat juuri tehneet uuden asfaltin ohituskaistalle eikä ole vielä katkoviivaa kaistojen väliin ehditty maalata. Hauskintahan tässä vielä on se että rajoitus muuttuu takaisin 120km/h heti kun pääset silkinpehmeältä uudelta pinnalta aivan saatanan rupiseen ja paikkailtuun perunapeltoon ajamaan. Ymmärrän tavallaan mut eihän tossa ole helvetinkään järkeä.. tai en tiedä ymmärränkö sittenkään.

                            Comment


                            • Pari petoa, mustaa amerikanrautaa ja kovasen pikkubusseja peräkanaa.

                             Comment


                              Kuuntelin pihalla kun tuli Enska-mopo tietä pitkin, loppui pärinä sitten tuohon meidän mutkaan. Pyörät lukossa oli vetänyt vasemmalle pientareelle pannut. Kaveri keräili itseään ja katsoi kynärpäät ja polvet. Mopo käyntiin ja matka jatkui. Oli tällä kertaa jopa ihan kilvellinen vehe- ei ole meilläpäin aina mikään itsestäänselvyys

                              Comment


                              • Wartburg 353 W farmari, "sinapin" keltainen/ruskea, ruostetta en havainnut, maali vois olla pääsääntösesti orkkis. Kääntyi Helsingin Kuusisaareen valoista. ja se legendaarinen pröpötys kuului loistavasti, mutta käryä en haistanut :)

                               Comment

                               Working...
                               X