Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Nykypäivänä ei ole konstikaan selvittää ajoneuvon omistajatietoja ja sitä kautta yhteystietoja. Jos siis jollekin autoilijalle on tähdellistä asiaa, niin soittaminen ei ole isokaan ongelma. Itse en halua katsella mutkaraudan piippuun, joten olen aika varovainen enkä lähde ehdoin tahdoin ketään pysäyttelemään ellei hengestä ole kysymys.

    Comment


    • Itse olen muutaman kerran väläyttänyt pitkiä ja laittanut sen jälkeen päivävaloille ja renkannut niitä parikertaa, niin on mennyt viesti perille pimeästä perästä. Kerran oli myös tila-auto pösö edessä joka oli sitä ikäpolvea, ettei ollut mitään päivävaloja vaan hänellä ei yksinkertaisesti toiminut takavalot. Tämän perässä ajoin hetken pitkillä, jonka jälkeen sammutin valot päivävaloille (kun ei kokonaankaan pois saa), niin sen jälkeen syttyi sumuvalot. Eli voi todeta, että hän tiesi että perä on pimeä.

      Mutta tosiaa, jos joku vilkuttelee ja soittaa torvea, niin en myöskään itse ihan heti pysähtyisi. Välillä tuntuu riittävän joillekin se, että ajaa Audilla, niin vetää herneet nenään vaikkei tekisi mitään tyhmää vaan ohittaisi normaalisti :)

      Comment


      • Pitkästä aikaa joku pölvästi ajoi perässä joillain viimesen päälle pimppimagneetti-ksenoneilla. Hitto että häikäs kivasti, vaikka koitti pienessä kyyryssä ajaa ettei peileistä osu suoraan silmään.
        Eikä yllättänyt että autona e36 biimerin rämä. Onneksi oli telonut etupuskurin johonkin, koska muuten olisi varmaan sumaritkin loimottanut...

        Comment


          Audisti paransi taas meidän mainetta: Veikkolasta motarille etu-sumarit päällä. Siitä sitten pujotellen, koukkailen ja kiihdytellen ja muiden persiissä kiinni. Itse ajelin ihan rauhassa ja oltiin kehä 2:sella samaan aikaan....

          Comment


          • Tänään taas näkynyt "loistavia" suorituksia. Joillakin tuntuu olevan hirveä tarve todistella omia ajotaitoja huonossa kelissä.

            Comment


              On varautumisessakin eroja: ykköstiellä veti täysperäyhdistelmä rajoitinta vasten. Oli veto-auton kotipaikaksi merkitty Pello, oliskohan ollut jotain kunnon rengasta alla ja kuskille tuttua touhua. Seuraava oli sitten liettualainen puoliperäyhdistelmä, suti mottoritiellä mäkeä ylös korkeintaan 10 km/h, varmaan oli ylpeä itsestään kun suomalainen kolleega vetää heittämällä ohi....

              Comment


              • Ehkä tuolla onnettomalla mitsulla ajelu aiheutti sen, että muutama asia kotimatkalla otti hieman kupoliin. Joku naikkonen ajeli pelkillä päivävaloilla perä pimeänä. Lukuisat valon vilkutukset eivät tuoneet mitään muutosta, eikä tööttäys vierellä edes pään kääntymistä, kun vierelle yksissä valoissa pääsin.

                Kaupan pihassa joku laiska oli jättänyt auton käyntiin sisällä käynnin ajaksi. Ehkei nyt kovin pitkäksi aikaa, mutta ihan periaatteen tasolla tuomitsen tuommoisen täysin, enkä olisi yhtään harmissaan jos joku nisti veisi tommoselta juntilta koko auton.

                Ja sitten nuo ainaiset sumaripellet. Nyt kun keli ehkä juuri ja juuri "oikeuttaa" niiden käyttöön, niin sitten ne takaset ei kuitenkaan pala, vaikka nehän ne tuolla tarpeellisemmat on. Oikeasti tuolla pyryssäkin ne etuset on vähän siinä ja tässä ovatko tarpeelliset, mutta monessa ne taitaa automaattisesti syttyä takasten kanssa.

                Huh, pääsinpä avautumaan...

                Comment


                  Tänään käytin sumareita ilman omantunnontuskia.
                  Attached Files

                  Comment


                  • Niin tein itsekin. Pointtini oli juuri se, että nyt kun takasia kannattaisi polttaa, niin silti vain ne etummaiset karvanoppavalot loimottaa...

                    Comment


                    • Kotiin ajaessa Espoossa Länsiväylällä Martinsillan kohdalla A5 8T3 kaistojen välissä syvällä pöpelikössä. Kirkkonummella Defender Helsinkiin menevällä kaistalla myös erittäin syvällä pöpelikössä. Matkalla joku C Mersu ohitteli väärältä ja oikealta puolen perä heiluen. Väläytteli valoja takana vaikka ajoin 85 vakkarilla. Ohitteli ja jäi kohta seuraavan taakse välillä vilkku vasemmalle ja välillä oikealle.
                      Kirkkonummen jälkeen kaksi aura-autoa joiden väliin muitten turvallisuudesta piittaamatta piti ML mersun päästä ajamaan 30kmh

                      Comment


                        Joku lähi-idän hemmo veti vanhalla bemarilla max 40kmph kehä ykkösellä keskikaistaa ja jumitti koko liikenteen. Bemmi tietenki ihan takarenkaat lintassa ja joillain kesärenkailla kun veteli edes takas sutien. Sitä saavutettaessa liikenne tökki ja nyki ja sen jälkeen ihan vapaata kaistaa pitkät matkat.

                        Ois saanu poliisi poimia sen sieltä sivuun ennenku vie muitakin mukanaan.

                        Comment


                        • Musta A3 8L tuli aamun lumituiverruksessa maantiellä vastaan ilman mitään etuvaloja (ei edes parkkeja). Perässä paloi sentään valot. Lieneekö elämäänsä kyllästynyt?

                          Comment


                            Kaveri meni kerran (joskus kun mekin oltiin nuoria ja ennenkaikkea köyhiä) hakemaan jotain linttapolkuluisupulkkabemaria. Oli kelitkin katellu valmiiksi jotta ei pitäs lunta tulla, plus 4. Toisin kuitenkin kävi, takaisinpäin tullessaan bemarin onnellinen omistaja huomasi jotta lunta, liukasta, bemarin nastat jossain muualla kuin renkaissa. Loppuviimein vein sille paremmat talviset sinne 100km päähän ja paikallinen rengasfirma hoiti loput..

                            Noista auton käyntiinjättämisistä, voihan se olla joku akkuvikanenkin. Tai sitten vaan juntti. Nykyään noita onneksi enää harvemmin näkee, en tiedä kultaako aika muistot vaan kovemmilla pakkasilla aikoinaan saattoi parikymmentä olla kaupan edessä käynnissä.

                            Comment


                              Mulla oli yhdessä autossa joskus turbotimer. Talviaikaan kovemmilla pakkasilla tuli kyllä jätettyä sen varaan käyntiin. Avaimet sai ottaa taskuun ja ovet normaalisti lukkoon, käsijarrun vapauttaminen sammutti moottorin jos ei siinä vaiheessa ollut avaimet taas virtalukolla.

                              Siinä oli säätö muistaakseni 20s-20min. Aina jäi joku katsomaan kun lähti autolta ja jätti sen käyntiin. Sitten ne katto vielä enemmän ihmeissään kun se omia aikojaan sammui parin minuutin päästä. Piti vielä kaukostartti rakentaa mutta se oli manuaalivaihteiseen vähän turhan hankala ja jäikin lopulta tekemättä.

                              Comment


                              • Eilen joutui vilkuttamaan valoja ja seisomaan torvella t-risteyksessä jossa oli vielä liikennevalot. Saavutin tämän vajakin jo edellisessä T-risteyksessä kun ei osannu valita suuntaa kahdesta mahdollisesta ja pyöri ympyrää keskellä risteystä. Noooh, sitten madeltiin sinne seuraavaan risteykseen ja yritin itse päästä vasemmalle. No se ei ollut siinä valoissa seistessä saanut päätettyä kumpaan suuntaa kääntyy eikä saanut sitä katiskaansa liikkeelle valojen vaihtuessakaan. Aloitin valoshowlla ja kun se kaasu ei löytynyt vieläkään, torvea soittamalla kuittasin hivenen vastaantulijan puolelta ohi. Tämä tampio seisoi molemmilla kaistoilla eikä liikkeelle päässy eikä kyllä havainnoinut yhtään mitään mitä ympärillä tapahtuu. Eikä se keli mikään huono siinä vaiheessa enää ollut.

                                Comment


                                • Tuo käynnissä ollut auto oli joku uudehko bemari, joten oletan ettei akussa ollut vikaa, mutta mistäs sitä tietää...
                                  Sillä hetkellä laitoin sen vain sen piikkiin, että satoi lunta ja tuolla tavalla sai pidettyä ikkunat enempi auki ja auton lämpöisenä. Herran oli helpompi siitä lähteä liikkeelle. Onhan se nyt vähän rahvasta alkaa ikkunoita putsaamaan.

                                  Vastaavaa kieroonkatsomista aiheuttaa kyllä nekin, jotka tankkaa auton ollessa käynnissä. Nää on näitä periaatteellisia juttuja, joista itse pitää kiinni.

                                  Comment


                                  • Valkoisen A7:kan, jossa oli pyyhkäisty lumet osaksi kuljettajan kohdalta tuulilasista. Muuten täysin lumikasa. Ajonopeus ei riittänyt kaupungissa lumen poistoon ja sivuikkunat täysin ummessa.

                                    Comment


                                    • Volvo V70:n jonka kone porsi kesken matkan.

                                      Comment


                                      • DNA1964 Californian kilpinen Ford Mustang Länsiväylällä just nyt.

                                        Viimeksi muokannut Killeri; 7.2.2018, 15:25.

                                        Comment


                                        • Tuplat Lommilassa. Transporter-kuskilla vähän parannettavaa reflekseissään.

                                          https://vimeo.com/255160460

                                          Comment


                                            Taitaa Pornstarter kuski kanssa tänään ottaa hieman... :D

                                            Comment


                                              Teslan Joensuun Jyskin pihalla kolmen jälkeen iltapäivällä.

                                              Comment


                                                Brabus Viton, ihan siisti jostain 90-luvun lopulta?
                                                Avensis 2004 tms tuli vastaan perässä ja keulassa vaihtettu Toyon merkit Lexuksen merkkilogoon.
                                                A7 Audeja on yllättävän paljon liikenteessä.

                                                Comment


                                                  Punaisen, valkoisen vai harmaan? Noita taitaa kolme pyöriä nykyään täällä.

                                                  Comment


                                                  • Tampere, Lielahti. Punainen RS6 4G Avant liikennevaloissa ja harmaa S4 B8 sedan BudgetSportin parkissa, kyllä näitä konsonantteja tietysti jonkin verran kadullakin pyörii mutta tuo RS6 piristävän näköinen.

                                                    Eikä ainakaan näkynyt mitään klubiin viittaavaa kummassakaan.

                                                    Comment


                                                      Aamusella joku tavan tuulispää Pösóllä. Lasetti Tuusulanbaanaa hyvää matkavauhtia, jotain 110:ä Hesaan päin. No ei siinä - ajattelin, että kerrankin jollain on hyvän sujuva matkavauhti. Sitten se leikkasi sen kehä I:lle nousevan rampin ylikovaa ja lievästi aliohjaten, vauhtia edelleen joku vajaa satanen. No, ehä siinä mitään, kerkee perille ajoissa. Jatkoin omaa ajelua noin 82:a perässä.

                                                      Mestarintunnelin paikkeilla olin jo saavuttanut Pösöön. Tarinan mieleenpainuvin osa oli kuitenkin se, kuinka ronskisti Pösöstä katosi vauhti aina kameroitten kohdalla, arviolta noin kakskymppiä alle nopeusrajoituksen aina cameroitten kohdalla. Vasemmalla kaistalla tietenkin normaalivauhtilaisten matkantekoa häiriten. Kameran jälkeen aina semmonen intervallikiihdytys yli rajoitusten kunnes seuraava tolppa vei aina vauhdin tunteen. Huvittavaa seurattavaa, kun noin harvinaisen varman päälle ohitti kamerat :) Päivittäin näkee toki sitä lievempää jalka pois kaasulta ja taas takaisin 78 matkavauhtiin.
                                                      Viimeksi muokannut JonasK; 17.2.2018, 20:31. Perustelu: eiku aliohjaten :D

                                                      Comment


                                                      • Alkuperäinen kirjoittaja teuska Näytä viesti
                                                        Eikä ainakaan näkynyt mitään klubiin viittaavaa kummassakaan.
                                                        Ei taida "raha"miehet/naiset näitä saitteja lukevan tai niihin kuuluvan. Aika paljon RS-autoja itsekin bonganneena Lahdessa.

                                                        Comment


                                                        • Kyllähän RS6 vielä on aikas harvojen saatavissa, mutta tuo B8 S4 alkaakin olla hieman eri asia ja kyllä niitä klubissa on Tampereenkin suunnalla.

                                                          Comment


                                                          • Olisin "saanut" rotiskon lunastukseen, mutta olisi tullut takkiin rahallisesti ja muutenkin. 50:n alueella 5xx bemari pisti kolmion takaa kovaa ylinopeutta risteyksen yli ilman jarrutuksia eli kuka ehtii ekana tyyliin tai sitten höyryissä. Vedin liinat kiinni, kun olin tilanteen tasalla. Onneksi oli sula ja nastoilla karhennettu asfaltti, niin ei tullut peräänajoa, vaikka läheltä piti.

                                                            Comment


                                                            • Aamulla Kehä III länsipäässä Turuntietä ennen, idän suuntaan. Ajelin oikeaa kaistaa rajoitusten mukaan ja vasemmalta paukki vironkilvissä sedan 5-sarjan Bemari ohi. Katoin jo siinä vaiheessa että kyl nyt on kiire.
                                                              No se joutui himmailemaan että pääsee pujottelemaan vasenta kaistaa "nyhjäävän" pakettiauton ohi. Ja sitten koukkasi oikean kaistan kautta takaisin pakun eteen kun oikeallakin oli edessä tulppa, enää hiukan ennen kameraa. Sitähän tämä sälli ei nähnyt vaan polkaisi lapun lattiaan heti pakun rinnalla ja mä aloin jännäämään, että välähtääkö, välähtääkö ,VÄLÄHTI! :D Oli siinä pari kymppiä päälle varmasti.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X