Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • #31
  Suomen pohjoisimpaan kaupunkiin on kesän kynnyksellä ilmestynyt hieno musta Audi S8. Alla riittävän isot vanteet, ei muuta... Kyseisen kaupungin ollessa väkilukuun suhteutettuna Suomen toyota-rikkain kunta, tuommonen äskasi kyllä huomataan kilometrin päästäkin.

  MUTTA ilmeisesti huomioarvo ei ollut omistajalleen riittänyt sillä eilen näin kyseisessä autossa järkyttävät säästöteksin LIEKKITARRAT konepellissä ja kyljissä!! Tuollaiset valmiit tarrasetithän ovat niin naurettavaa kuraa ettei edes nuoriso liimaile niitä teiniautoihinsa, niin miten joku voi semmoset laittaa äskasiin?? Valitettavasti kamera oli peräkontissa niin en saanu ikuistetua tuota järkytystä.

  Comment


   #32
   Tää kyllä tapahtui viime kesänä, mutta muistui taas mieleen kun ajelin moottoritietä Helsingistä kohti Kotkaa. Jossakin Porvoon paikkeilla moottoripyörällä ohittaessani ensinäkemältä UK:n kilvissä ollut miniä satuin vilkaisemaan sitä tarkemmin. Näky oli mielenkiintoinen, nimittäin Mini oli mitä ilmeisemmin tehty kahdesta ministä sitä hieman jatkamalla ja lisäämällä toiset pyöräparit taakse. Mutta jos ei kerran kuusipyöräisella ajoneuvolla ole lupa ajella, niin etummaiset takarenkaat olivat sitten otettu pois... :D Harmi kun pyörällä ajaessa kameran käyttö on hieman hankalaa... :D

   Comment


   • #33
    Joko bussikuskilla tarve näyttää että jos ei muuta niin täältä konepellin alta löytyy ainakin vääntöjä tai sitten koneella oli liian kuuma :). Näin Espoossa.

    Comment


    • #34
     Näinpäs ja kuulinpas ensikertaa miltäs se uusi A6 kasikoneella oikein kuulostaa.. aika röyhäkkään kuuloinen peli. Ja muutenkin katinkullassa näyttäisi kovasti olevan audeihin "haksahtanutta" porukkaa.. ikkunasta kun ulos vilkaisee niin silmiin osuu heti naapureiden pakastavedetyt A6 3.2 Quattro, A6 4.2 Quattro ja hieman varttuneempi allroad 4.2 V8

     Comment


     • #35
      Tästä on aikaa ja on sattunu mun serkulle.

      Se oli semmosella TOSI vanhalla Civicillä liikkeellä, jota piti kaasutella vähän että pysyis käynnissä. Noh, se oli ollu liikennevaloissa sitte, jossa on siis kaks kaistaa samaan suuntaan.

      No, tähän viereen oli tullu joku "tuninki-DX" tms. Hulluna kaasuttelu mun serkulle (joka on siis naispuolinen), että lähetään viivalle, katotaan, kyllä mie sulle pärjään. Noh, serkku ei tietty alkanu millekään sillä vanhalla Civicillä. Seku naureskeli siinä.

      Valot oli vaihtunu vihreiksi, ja serkku tietysti lähteny liikkeelle. Oli sitte ihmetelly, että mihin se toinen auto jäi...Sinnehän se jäi, tai ei se jääny, mut se lähti väärään suuntaan. Se oli lähteny viivalle mukamas ja sit oliki menny vahingossa pakki päälle :D

      Onneksi sen takana ei ollu autoa, niin siinä ei sen kummempaa sattunu. Mut saipa mun serkku makeat naurut.

      Niin se kannattaa varmistaa, että jos lähtee viivalle, niin laittaa sen ykkösen silmään, niin saattaa pärjätä paremmin :D

      Eilen sitte sattu meille itelle. Oltiin prätkällä liikenteessä. Pysähdyttiin liikennevaloihin. Jälleen kaks kaistaa samaan suuntaan. Vieressä vanha Datsun (vai Nissan?) Cherry. Nainen ratissa ja mies istuu kyydissä, varmaan vasta kortin saaneita molemmat. Noh, se nainen siinä vilkuili koko ajan vierelle ja kaasutteli, siis oli vähintään euroopanomistaja. Valot vaihtu vihreeksi, niin tää Cherry lähtee rengas vingahtaen liikkeelle ja polkee kaikki mitä siitä irti saa. No eipä sillä prätkällä tarvinnu kauheesti kiihdyttää ku oltiin jo edellä. Ne varmaan kuuli meikkiksen naurun remakan sinne autoon asti, ku niillä oli ikkunat auki. Ja vaikka mulla oli kypärä päässä. Mut kyllä mie nauroin, voi hyvänen aika :D Miksi ne jotku ei käsitä, että sellasta autoo on vaikee löytää, jolla pärjää prätkälle...Tai siis onhan niitä, mut ei tässä kylässä ;)

      Comment


      • #36
       taitaa Leenalla olla puutetta huumorintajusta... ?? :)

       Comment


       • #37
        :D ++++

        Comment


        • #38
         Heheh, oikee meisinki! :)

         Comment


         • #39
          Ei mulla huumorintajua puutu, sillonki nauratti niin hirveesti :D

          Mut joo, jos se oli oikeesti huumoria se kiihdyttely, niin aika vakavalta näytti ainaki kuski :) Se oli vaan niin hauska tilanne...

          Lopetan siis tämän jutun sit tähän :)

          Comment


          • #40
           heh

           tuli tuosta teipatusta a8:sta mieleen että meidän pihalla täällä oulussa kaakkurissa on tuommoinen harmaa uuden karhea huihai coupe. Se ois ollu varmaan ihan hieno jos se teippailu ois jätetty tiettyyn asteeseen, kuten tummennuksiin ja joihinkin pieniin teippidetaljeihin, muttaku ei. siinä on jostain kärkkäseltä hommatut helevetin isot siniset liekkipallot ja jotai kynnyslistatieppejä pitkin poikin. nofear (tms) silmät ikkunoissa ja olikoha siinä perus hajukuusetki en muista enään. voi luoja sitä ollaan katottu monesti. no mutta mutta.. omaa silmää vartenhan ne autot rakennetaan eikä muiden.

           Comment


           • #41
            Äskettäin Turku - Pori tiellä tuli vastaan leveän kuljetuksen varoitusauto valot vilkkuen ohjaten kaikki vastaantulevat autot aivan pientareelle. Tätä seurasi vielä poliisiauto joka varmisti, että kaikki ovat ohjetta noudattaneet. Siinä sitten kaikki autot jonossa pientareella kyhjötettiin. Meni hetki kunnes vastaan tuli kahden kaistan levyinen kuljetus, jokin helvetinmoinen turbiini tai vastaava oli siellä rekan lavalla. Olikohan menossa Olkiluotoon tai vast, mene ja tiedä. Eipä ole ennen meikäläistä vastaan tullut noin leveä kuljetus ja vieläpä keskellä päivää klo 14:00 aikaan. Tuli valokuvakin näpsäistyä, mutta nyt ei ole mitään mukana millä saisin sen heitettyä koneelle.

            Samalla reissulla näin kun joku nuori kloppi ajeli Turussa Puistokatua (yksisuuntainen) väärään suuntaan aika pitkänkin matkaa kunnes ensimmäiset autot tulivat vastaan. Siinä meinasi yksi 80-luvun Lada saada uutta peltiä. Aika nopeasti papparainen sai kuitenkin Ladansa pysäytettyä nelipyöräluisusta huolimatta.

            Olipahan taas tapahtumia pienellä matkalla.

            Comment


             #42
             Eilenkin joku tuli puistokatua vikasuuntaan neljän ruuhkassa. Turistit perkele...=)

             Comment


             • #43
              Turun Brahenkadun varrella asustellessa näkee harva se päivä vekkuleita tilanteita, kun suoritetaan "pikapujottelua" koska autoja tuleekin kaikilla kaistoilla vastaan.

              Comment


              • #44
               Audi A8 W12 ja rekisteri AUD-1 kyyditsi Stingiä porin l-kentältä konserttialueelle ja takaisin P-saattuessa.. Äijästä niin viis mutta kulkupeli oli kyllä sairaan siisti. Kyllä itsellenikin ns escort kyyti kelpaisi varsinkin jos alla olisi noin kallis auto.

               Comment


               • #45
                Tänään esitteli Volvoilija "OX-8" miehisyyttään liikenteessä käyttämällä muita autoja pujottelukeppeinä. En ole pitkän autoiluhistoriani aikana nähnyt koskaan niin läheltä keulaa ja perää sivaltavaa kuskia, taisi ajaa tarkkuutta tai sitten oli kevyessä mielenhäiriössä. Kauan tuollaista ei voi harrastaa kun joku pelästyy ja pelti kolisee.

                Joskus kesäkuun alussa Vallila-Töölö suunnalla meni samaan suuntaan muun liikenteen nopeutta uudehko BMW. Muuten siihen ei olisi kiinnittänyt mitään huomiota mutta niin pitkälle kuin tuota näki, lähti kaikista valoista punaisilla liikkeelle. Eikä ollut mitään "vanhoja vihreitä", selvästi hiljensi ja katseli ympärilleen ettei tullut ketään kylkeen tai sattunut poliisia näköpiiriin. Ajattelin ensin että liekö vaikka kiire sairaalaan kun vilkkaassa kaupunkiliikenteessä ajaa niin törkeästi, enemmän harrastukselta tuo kuitenkin näytti. Meinasi ajaa bussin keulaan ja pyöräilijän yli Mannerheimintielle kääntyessään. Katselin peilistä kolmevuotiasta poikaani ja ajattelin mielessäni millaisia yllätyksiä voi nurkan takaa tupsahtaa. Seuraavan päivän lehdissä oli juttua kaverista joka oli painellut poliisia karkuun uudenkarhealla BMW:llä pitkin kävelyteitä Herttoniemessä. Poliisi oli kuulemma löytänyt vanhan tutun kotiosoitteestaan ja auto oli vielä hehkunut kuumana. Artikkelissa mainittiin että tyyppiä ei saatu millään keinoin kuriin, oli kuulemma jatkuvasti tapana ajella valoista välittämättä, kuvauksesta päätellen lienee ollut sama henkilö.

                Onhan sitä nuorena tullut itsekin hölmöiltyä oikein kunnolla ja kerättyä kyseenalaista kunniaa mistä ei kehtaa edes mainita. Joku raja pitää kuitenkin löytyä, se ei saisi olla pelkästään kiinnijäämisen pelko.

                Comment


                • #46
                 Tänään oli kumma päivä.Tuli nähtyä yhtä ja toista.
                 Ensin Turun motarilla stadiin päin tullessa ennen ämmässuota oli ohitus kaistalla suksiboxin kuomu.
                 en tiedä tuliko siitä sälää mutta 500 metrin päässä oli ulkomaalainen paku tienposkessa boxi katolla mutta ilman kuomua:)Ei niillä kyllä näyttänyt olevan kiire sitä hakemaan.
                 Sitten alkuillasta Kehä 3:ltä kun noustaan Espoon ikean suuntaan niin yksi VATIPÄÄ harrasti liittymäperuuttelua Isolla volvolla ja ISO kuomullinen peräkärry kyydissä!!Ei halunnutkaan lähteä takas itäänpäin vissiin.Ei helvetti mistä näitä idioootteja oikein sikiää??

                 Comment


                 • #47
                  Tänään tuli Mäntsälässä vastaan uusi Allroad. Todella hienon näköinen kulkine "livenä" ! Keula todella massivinen ja arvokkaan näköinen.

                  Comment


                   #48
                   Kyllä ne täällä Jyväskylässäkin ehtii ja osaa!

                   Ajelin eilen keskustaa kohti Laukaantietä, cittarin risteyksessä viereen tuli joku kasari-opel, oisko Vectra ollu. Viis henkee kyydissä ja sieltä näyteltiin ties mitä kaikkea käsimerkkiä, oletin et ne halus viivalle.. En omallani kuitenkaan viitsinyt lähteä iltapäiväruuhkassa kisailemaan, Opel lähti huimaan kiihdytykseen ja antoi lusikan levätä pohjassa pidempäänkin..

                   En tiedä jäikö kuski katselemaan omaa kiihdytystäni (mummo lumihanges..) vai mikä sai Opelin kanttariin osumaan, huikea savu ja pöly ja sora ja tiesmikäpööly lensi silmille ja Opel keinahti aika reippaasti. Itse hidastelin ja katseltiin hallituksen kanssa että mitähän tuosta tulee. Vauhti näytti vaan kiihtyvän, sitten jonkin matkaa edempänä oikealta tuli Primera samalle kaistalle mun kans, Opel siis vasemmalla kaistalla.

                   Primera-kuski ei varmaan nähnyt Opelia kun alkoi vaihtamaan kaistaa(ilman vilkkua), Opel-kuski reagoi välittömästi ja lähti siirtymään oikealle. Tässä vaiheessa luultavasti havaitsi Opelin kun otti samantien tiukasti takas oikealle kaistalle. "Onneksi" Opel-kuski oli hereillä ja teki todella tiukan kurvin vasempaan ja sai kun saikin väistettyä Primeran perän..

                   Uskomatonta, tuli vaan jostain takaraivosta mieleen ne mainokset mis nuori hemmo kertoo tappaneensa kaikki muut kyydissä olijat.. Vauhtia Opelilla oli ainakin 100, jos ei enemmänkin. Ja kuudenkympin alue.. HuHHuH, onneks ei osunu!

                   PS. Piirros ois varmaan selvempi...

                   Comment


                   • #49
                    Tänään kaupunkiin päin ajaessa risteyksen poikki veti joku traileria, jossa oli pikkuinen japsikottero kyydissä. Normaalisti auto kiinnitetään liinoilla renkaista yms. tukevista paikoista, tämä vetoauton kuski oli kiinnittänyt liinat sivupeileisin ja takaoven kahvoihin. Toivottavasti on auto pysynyt trailerin kyydissä.

                    Comment


                     #50
                     Pari vuotta sitten oli kehä ykkösellä Leppävaaran kohdalla peräkärry yksinään vasemmanpuoleisella kaistalla/pientareella. Vähän ihmetytti ajaa siitä ohi. No vähän matkan päässä oli sitten maasturi oikeanpuoleisella pientareella parkissa ja kuski ulkona päätä raapimassa. Ajattelin sitten että onneavaan yritykselle hakea peräkärry takaisin aamuruuhkassa. :) Jotenki oli siinä kumminkin onnistunut kun ei enää neljän aikoihin ollu siinä samassa paikassa.

                     Comment


                      #51
                      Kukashan oli tänään kolaroinut, mustan audi coupeen tossa manskulla. Finlandia talon paikkeilla. Keula ihan sisässä ja autossa oli tollanen evo spoikka kiinni.
                      n. klo 6.30 huomasin sen kun olin mennyt töihin. Ei kyl yhtään hajua että koska, mutta arvelisin että aamuyöstä tjsp.

                      Comment


                      • #52
                       No eilen pienemmässä liikenneympyrässä joku nainen päätti tulla mersullaan sivusta ihan nokan eteen ja jouduin jarruttamaan oikein kunnolla etten osuisi itse hänen kylkeensä. Itsehän olin jo ollut hyvän aikaa siellä liikeenneympyrässä ja hän vain tuli sivusta suoraan eteen eikä katsonut yhtään. Kehtasi vielä näyttää kansainvälistä tervehdystä, johon kyllä vastasin tietty takasin :)

                       Comment


                        #53
                        Eilen vähemmän komia neiti ulkoilutti pyöräillen komiaa sakemanniurosta (siis koiraa, canis lupus ;-)).

                        Sakemanni huomasi saksalaisen laatuauton lähestyvän ja leikkasi häntä heiluen suoraan tielle, suunta kohti kuljettajaa. Vähän aikaa abs säksätti hiekkatiellä. Pölyn hälvettyä näin neidin ja koiran poistuvan. Koiraa nuhdeltiin.

                        Isommalla tiellä rekka takapuskurissa olis ollut pikaisen priorisoinnin paikka...

                        Comment


                        • #54
                         Eilen ajeli joku naisihminen ihmeellisellä mersulla, kyseessä farmarimalli, jossa oli ikään kuin kaksi takaluukkua päällekkäin! Kyllä, oikein luitte. Siinä oli normaalin takaluukun alla hieman peltiä ja sitten taas palanen takavaloa. Eli tuplatakavalot! ;)
                         Vaikea selittää miltä se näytti, oli sen verran erikoinen kapistus. Jopa vaimoke huomasi asian ja ihmetteli mikä tuo on. Harmi ku ei ollut kameraa mukana.....

                         Ja kyseessä siis joku 200-300 mallin mb, vuodelta ~90.

                         Comment


                         • #55
                          Eilen Vuosaaressa, tuossa hyvätuloisten ja vauraiden kaupunginosassa :) liikennevaloissa Q7 traileria vetäen. Trailerissa vaatimaton, noin palttiarallaa seittemän kaheksanmetrinen kumipaatti, mercuryssä 1 kpl tms. palttiarallaa 225-250 kaakkia.

                          Comment


                          • #56
                           Oulussa tänään liikkui sininen variant Golf RS-merkillä varustettuna, putket oli myös asiaankuuluvasti väännetty maata kohti.

                           Comment


                            #57
                            Eilen ajelin hieman koomisen näköisen Hondan perässä. Pakoputken pään halkaisija oli melko tarkkaan sama kuin renkaiden leveys. "tuuninkia" parhaimmillaan ;)

                            Comment


                            • #58
                             Haukilahden rannassa parkissa muutama ferrari, morgan roadster ja monta aston martinia. Joku miittinki niillä tais olla.

                             Comment


                              #59
                              Kerrankin täällä mein kylällä tapahtuu:D. Oli tänään museotie päivät, ja äsken kävin kattoos yhtä farkku korillaa minkä jotkuu jannut oli vetäny katollee varsin hölmössä paikassa, eli siis omat kädet, vatasen jalat tyyliin xD. Se oli jo käännetty renkaillee ,ja aika säpäleinä oli

                              Comment


                              • #60
                               Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

                               http://koti.mbnet.fi/ketale/kuorma.jpg

                               Comment

                               Working...
                               X