Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Ei ole tosiaan mitenkään harvinaista. Pari kertaa on tullut ääni-, valo- ja käsimerkkejä kun rampilta tuleva ei ole osannut sovittaa omaa nopeuttaan liittyäkseen. Yleensä vielä niin, että omalla vasemmalla puolella on ollut joku, joten sinne ei edes voisi väistää, vaikka haluaisi.

    Ruuhkatilanteissa toki joustetaan, kun sitä rakoa ei muuten ole, mutta en kyllä jarruun tai kaasuun koske, jos edessä ja takana olisi tarjolla tilaa, mihin liittyä.

    Comment


      Se mikä eniten ainakin minulle ärsyttää on että ihmiset eivät haluvat väistää vasemalle kaistalle vaikka tilaa oliskin siellä. Kyllä jotkut väittää ettei olisi sallittu liikennesäännöissä tehdä näin mutta kylle itse annan tilaa sillä lailla jotta kaikille olisi sujuvampaa liikenettä.

      Comment


        Jos tilaa vasemmalla on niin isolle autolle saatan tehdäkin tilaa. Henkilöautolla jos ei osaa rampilla kiihdyttää niin en koe tarvetta joustaa.

        Comment


          Asiasta on monta mielipidettä. Asian kieltää tieliikennelain 61 §. Tässä faktaa.

          Comment


            Aina vain jaksaa ihmetyttää miten noi kiinalaiset kehtaa huijata sellaisessa asiassa, josta jää 100-varmasti kiinni.
            Nyt ostin 10 värin lajitelman "super ultra hyper flexible fire resistant 20AWG silicone" johtoja. (Piti korjata takaoven johtosarja.) Johdon spekseissä oli kerrottu, että tuossa 20AWG (0,5mm2) poikkipinta-alaisessa johdossa on 100 kpl 0,08 mm säiettä. Kun johdot tulivat, niin ne tuntuivat oletettua jäykemmiltä ja pikainen laskutoimitus paljasti, että kiinalainen olikin tinkinyt säikeiden määrästä 80%, mutta paksuus oli 0,18 mm. Tuli siis 20x0,18 mm johtoa. Eikä tässä vielä kaikki... yksi oli ilmiselvästi PVC-eristeinen.
            Click image for larger version  Name:	070420217463.jpg Views:	0 Size:	106,0 Kt ID:	1915045

            Kun kiinalainen jää valheesta kiinni, niin yksi kuva ei riitä. Seuraavassa mailissa pitää varmistaa, että kaikki toimitetut johdot ovat varmasti virheellisiä. Sen jälkeen pyydetään ottamaan kuvia johtojen merkinnöistä "tehdasta varten". Seuraavaksi varmaankin tarjoavat euron hinnanalennusta. Sitten kaksi euroa, kun "meillä on niin huonot katteet". Tätä pingiksen peluuta kestää oletetusti vähintään viikon verran ennen kuin "päällikkö antaa luvan" ja saan rahani takaisin. Juoneen kuuluu myös, että ehdottavat oikean tuotteen lähettämistä, mutta sellaistahan ei tietenkään oikeasti lähetetä, kun eBayn palautteen antamisaikaikkuna ehtii aikaa pelatessa sulkeutua.

            Muistuu mieleen esimerkki läppärin akusta. Läppäri kertoi akun kapasiteetin olevan noin 50% ilmoitetusta. Myyjä väitti tehtaan lähettäneen vääriä akkuja ja sain rahat takaisin. Puolen vuoden kuluttua tilasin samasta paikasta uuden akun. Tuli samanlainen "pieni" akku kuin ensimmäinen. Sekin oli kuulemma tehtaan vika... ja taas sain rahat takaisin. Oli siis harkittu huijaus, kun eivät olleet korjanneet ilmoitusta.

            Yksi "rehellinen" kinukki myi porakoneen akkuja. Taas oli kapasiteetista puolet hukassa ja myyjä tyrkytti 10% alennusta. Myyjän huippuselitys oli: "pls do not worry, our batteries used brand 2000mAh cells as 3000mAh ones 4000mAh cells as 5000mAh---how much you prefer?please".

            Yksi myyjän selitys tällaiselle huijakselle on, että jos ei laiteta isoa kapasiteettia, niin kukaan ei osta niitä!!! Kapasiteetin mittaaminen on kuitenkin niin helppoa, että ihmettelen kuinka nämä myyjät saavat kaikesta huolimatta positiivista palautetta. Itse ainakin tutkin ensin tuotteen ennen kuin annan myyjälle palautteen.
            Viimeksi muokannut pta; 9.4.2021, 13:20.

            Comment


            • B5:sen ajonesto rupes temppuilemaan, tuli putsattua lukupuolan liitin mutta ei ilmeisesti vaikuttanut asiaan. Nyt istuu sitten pihassa taas jonkin aikaa.

              Comment


                Allun kuskinovi se vaan jatkaa ruostumista alalistan alta. Kolme tarjouspyyntöä kaikki yli €2k ja koko ovi vaihtoon.

                Jos löytyisi ruosteettomampi ovi, sen voisi maalauttaa ja asennella itse. Paljon hommaa toki.

                Comment


                  Minä ostin neljä ovea, hiekkapuhalsin kaikki (meni noin 80 kiloa hiekkaa), hapotin ja vein maalarille. Enää ei tarvisi kuin olla aikaa asentaa ne.

                  Comment


                    Keslustelu rengasliikkeistä siirretty tähän: https://www.audiclub.fi/audifinns/fo...st%C3%A4/page3

                    Comment


                      Nesteen Easy Wash nappasi A8:sista takapuskurin kromilistan kulmasta kiinni. En tiedä miten edes mahdollista, sillä ei niissä mitään ulokkeita ole ja ehjä lista, mutta niin se vaan on harja napannut kiinni. Sentään syyllisestä jääny todisteet.

                      Sen verta vekkiä tehnyt, ettei tuohon auta kuin uusi lista.

                      edit: Nesteen asiakaspalvelu hoiti tämän homman asiallisesti eli ei ota otsikon mukaisesti yhtä paljon enää päähän :)
                      Attached Files
                      Viimeksi muokannut jasso; 19.4.2021, 13:09.

                      Comment


                        Tiistaina vaihdatin uuden tuulilasin, tänään napsahti kivi keskelle alas ja säröhän siihen tuli. Alle sata kilsaa se näki tietä, taidanpa korkata kaljan auki.

                        Comment


                        • Viereisen auton kuljettaja pamautti ihan huolella ovella auton kylkeen. No jälkihän siitä jäi. Sattui tietysti osumaan koripeltiin, niin se on vähän niin kuin entinen auto sitten, kun joutuu maalaamaan. Meinasi kuski vielä livetä paikalta, mutta sain pysäytettyä. Saa nähdä tekikö vahinkoilmoituksen sovitusti. Hitto että ottaa pattiin tuollaiset, kun koitettu pitää hyvänä autoa ja sitten joku vähät välittää toisen omaisuudesta, vahingoittaa sitä ja koittaa luikkia vielä karkuun.

                          Comment


                          • Alkuperäinen kirjoittaja joninono Näytä viesti
                            Tiistaina vaihdatin uuden tuulilasin, tänään napsahti kivi keskelle alas ja säröhän siihen tuli. Alle sata kilsaa se näki tietä, taidanpa korkata kaljan auki.
                            Itse kävin boss gloss autopesussa. Joku ukko mainosti jonossa kiveniskemien fiksausta. Noh menin sinne pesun jälkeen, ja laittoi pari osumaa lasista. En tiedä miten sen teki, mutta lähes kokonaan katosivat ne jäljet näkyvistä. Porasi, liimasi ja skrabasi jämät pois. Itse sain istua autossa odottelemassa ja samalla täytin laput vakuutusyhtiölle. Jos teippaa iskemät ja käy näyttämässä niitä asiansa osaavalle fiksaajalle, niin ei niistä paljoa harmia tule, ellei lasi ehdi halkeamaan.
                            Viimeksi muokannut Killeri; 17.4.2021, 11:28. Perustelu: Lainaus kuntoon.

                            Comment


                            • "plug n play" asennukset. Kaksi kertaa tilannut Kufatecilta asennussarjan, sähkoinen takaluukun avaus ja keyless entry. Kummankin asennus ei ole ollut mikään niks naks homma. Takakontin kanssa johtosarja oli kasattu väärin, Liittimet yms oli kyllä oikeaan vuosimalliin, mutta johtojen pituudet prefacelifin mukaan. Kessyn kanssa selvisi vasta koodausyritysten jälkeen, että comfort module ei olekaan highline -mallia. Nyt ei avaimeton käynnistys enää pelaa. Eivät nyt kuitenkaan Kufatecilla osanneet sanoa, mitä se coding dongle muutti, että avaimeton startti ei toimi.

                              Comment


                                Kiinan tulli palauttanut jo 7 kertaa paketin takaisin 2-4 päivän välein. Mikään ei näytä pysäyttävän tätä päättymätöntä luuppia.
                                Eri seurannat näyttävät tämän vähän eri tavalla, mutta "Return, Note: Security returns" viittaa mielestäni siihen, että ruostumattomat M8 niittimutterit ovat liian vaarallisia päästettäväksi maasta ulos.
                                Click image for larger version

Name:	image_74970.png
Views:	1902
Size:	76,9 Kt
ID:	1916405

                                Comment


                                • Ite kans laittelin kufateciltä piuhasarjan peruutuskameraa varten. Aspa on melkonen kivenkova paikka. Ymmärrän kyllä ettei tukea anneta mihinkään muuhun kuin heiltä ostettuun, ainakin erittäin selväks se kävi ku yritti kysyä et käykö purkuaudin kamera omaani heidän johtosarjalla. Tarjos vaan 600 euron pakettia kun 60 piuhaa kysyin. Sai sieltä kaivettua kuitenkin suosituksen, että mikä piuha on oikea. Se oli kyllä muutoin oikein, ohjeet tosin purkamiselle erittäin vajavaiset, joutui tukeutumaan erwiniin.
                                  Donglea en tilannut kun en niistä kamalasti hyvää lukenut, usealla tuntunut olevan ongelmia. Ja vcds oli itsellä.
                                  Jäi siitä operaatiosta vikakoodi, mut ei vaikuta toimintaan, eikä ole vielä ollut motia lähteä asiaa tutkimaan.
                                  Aiheeseen liittyen, ottaa päähän, että auton molemmat vannesarjat on kieroja, käytettynä ostetun auton kirouksia. Autoliike edes kilon verran tuli vastaan kesäsarjaan, mikä helpotti vähän.

                                  Comment


                                    C5 faceliftin vm 2004 ikkunahissi. Mur.

                                    Ikkunan kiinnikkeet ovat erilaiset kuin mitä olin hyllyyn ostanut pahan päivän varalle. Kumpaakaan versiota en löytänyt räjäytyskuvasta. Ainoastaan vanhemman varaosanumero 4B0837463B oli tuolla listattuna. Niinpä otin varaosa-autosta koko ikkunakehyksen laseineen ja hissimoottoreineen. Säädin kehyksen kohdalleen ja kas... ikkuna ei liiku kuin 5-10 cm kerrallaan vaikka kuinka yritin opettaa sille rajoja. Vaihdoin sitten kokeeksi tuon autoon kuuluvan 2004 mallin moottorin siihen ja ikkuna alkoi toimimaan.

                                    Stten kävin kokoamassa tuon rikkinäisen hissisysteemin varaosa-autoon sateensuojaksi. Sieltä kotia kohti ajellessani iski tajuntaan hämärä muistikuva, että faceliftissä on 1 mm paksummat sivuikkunat... Ja niinhän tönärikin sen oikeaksi todisti. Pitää katsoa päivännäöllä onko niissä kuinka paha sävyero. Pitää vielä jossain vaiheessa jumpata tuo uusiksi. Pelkkä lasin vaihtaminen ei riitä, kun ne oven karvaurat lienevät myös erilevyiset...

                                    Click image for larger version  Name:	200520217621.jpg Views:	0 Size:	154,2 Kt ID:	1917918
                                    Mikähän näiden varaosanumero on ja miten päin ne tuonne kuuluvat?

                                    Click image for larger version  Name:	200520217630.jpg Views:	0 Size:	176,3 Kt ID:	1917920
                                    Ikkunssa oleva suorakaiteen muotoinen kurajälki hämää pahasti, Ihan kuin tässä olisi ollut joskus vanhan mallin kiinnike. Sopiikohan se tähän uuteen kiskoon? Jäi kokeilematta.

                                    Click image for larger version  Name:	200520217631.jpg Views:	0 Size:	240,1 Kt ID:	1917919
                                    Oli niiden hissien kiskojen leveydessäkin eroa. Musta on vanha ja leveämpi. Se liukukin on näissä erilainen.
                                    Viimeksi muokannut pta; 20.5.2021, 23:56. Perustelu: typoja

                                    Comment


                                      Hömppäviisut ja Suomen höpöhöpöartisti. Aiemmin Oulun korkeudelta on sentään tullut kunnon yhtyeitä...

                                      Comment


                                      • Napapultti on kiinni…
                                        Viimeksi muokannut Killeri; 22.5.2021, 14:41. Perustelu: Tapatalk-allekirjoitus poistettu.

                                        Comment


                                        • Oma tyhmyys ottaa päähän. Väänsin polkupyörän keskiölaakerikuppia vastapäivään, kun yritin avata sitä. Oikeasti siinä on kierteet päin vastoin, ja se aukeaa vääntämällä myötäpäivään. Olikin ihme kun ei auennut.

                                          Onneksi laakerikupin huuli tulee keskiön ulkopuolelle niin, että sitä ei saa määränsä enempää runtattua kireämmälle.

                                          Comment


                                          • Harmi kun on täysin lahossa kunnossa, olis saattanu muuten innostua kokeilemaan onneaan, eiköhän tuo olis hakemisen hinnalla lähteny. Oli kyllä paljon muutakin jännää ko osoitteessa, kunto luokkaa tämä tosin.. Correct me if I'm wrong, mut joku 70 luvun Audi 60?

                                            Comment


                                              Alkuperäinen kirjoittaja Plati Näytä viesti
                                              joku 70 luvun Audi 60?
                                              Joku semmonen. Voi tosin mennä 60-luvun puolellekin.

                                              Comment


                                              • Joo, 60-luvun Audi 60. Alun perin myytiin vain nimellä ”Audi” ilman mallimerkintöjä. Isän pikkupoikana lukemista Tekniikan Maailmoista v. 1966 löytyi tuon mallin testi tuoreeltaan.

                                                Comment


                                                  Oli sovittuna kaupat vanteista vaimon tulevaan autoon. Kaveri lupasi hakea ne sunnuntaina kun ajaa siitä ohi. Perus torimyyjä myi ne kuitenkin jollekin muulle.

                                                  Ja joo, ymmärrän kyllä että eka joka latoo rahat tiskiin, on yleensä se joka saa kaman. Mutta ei se harmitusta poista.

                                                  Comment


                                                  • Itse yleensä sanon suoraan että ensimmäinen hakija on voittaja. Valitettavan usein niitä myynnissä olevia tavaroita ei sitten ylihuomenna tullakkaan hakemaan...

                                                    Comment


                                                      Tämän kanssa ei ollut mitään puhetta että eka hakija on voittaja tai mitään muutakaan siihen viittaavaa, että kaupat ei tapahtuisi sovitusti. Päinvastoin, lupautui jopa ottamaan renkaat pois vanteilta koska mulla ei ollut kesä-Sailuneille mitään käyttöä. Noutoaika oli sovittu ja yhteystiedot vaihdettu noutajana toimivan kaverin ja myyjän välillä.

                                                      Noh, onneksi ei ole akuutti hätä. Auto valmistuu linjalta vasta ensi viikolla ja talvivanteita tässä haeskelen.

                                                      Comment


                                                        Viikko sitten vaihdatin tuulilasin, puolen viikon maissa yksi kivi yläreunaan ja siitähän se sitten halkesi.

                                                        Comment


                                                        • Ei iso päähän otto, mutta autokuume. Isoin kuume on johonkin kesäharrasteeseen, mutta autolle ei olisi mitään varmaa talvisäilytystilaa, joten ostohousut on vielä kaapissa, kuitenkin nettiautoa selattu aktiivisesti. Joku jenkki ykkösvaihtoehtona, mutta joku kuplakin kovasti kiinnostelisi. Niissä kun hinnat lompakolle sopivampia.
                                                          Noiden lisäksi selaillut nettiauton tarjontaa kaikista mahdollisista 4.2 Audeista, missä tekniikka on kuitenkin tutumpaa. Mutta kuitenkin valintana ehkä vähän tylsä... "Onneksi" tuo talvisäilytyspaikka on vielä niin iso kysymysmerkki, että voi toistaiseksi vain jahkailla jostain harrasteesta. Ehkä ensi kesäksi sitten...

                                                          Comment


                                                            Toveri T.Hell, minä tunnen niin tuon tuskan, koska minulla on täsmälleen sama tilanne. Kesäharrasteeseen on ihan hirveä kuume, ykköskohteena amerikkalaisvalmisteinen C4 tai saksalaisvalmisteinen Z4. Mutta kun on se talvisäilytyspaikan puute, joka on estänyt vetämästä ostohousuja kainaloita myöten jalkaan.

                                                            Comment


                                                              Bilstein-iskarien laatu, takana B4 bilsteinit kesti huimat 1.5v ja reilun 2tkm. Kokeiltava Sachsia seuraavaksi kun tuntunut pakussa kestäneen kovaakin kuritusta kesät talvet.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X