Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Samijkl, :/ viimeks ku mellä posahti niin tuli yks ruumis ja toinen rampa... siitä on aikaa, mutta toivottavasti ei koskaan toistu.
    Viimeksi muokannut okkim; 12.2.2017, 07:42. Perustelu: Poistettu tarpeeton lainaus.

    Comment


    • Viimekerrasta kolmisen vuotta kun sama kone syttyi, silloin päästiin paljon vähemmällä. Jos sen metallinilmaisimen raaskisivat jo investoida.

      Hiojalta paloi naama ja hiukset ja kädet ensitietojen mukaan, toivottavasti vielä toipuu.

      Comment


        Mikä siellä räjähti?

        Comment


        • Joku saatanan patonki halusi väen vängällä änkeä stop -merkin takaa eteen. 10 sec töötti pohjassa ja ei mitenkään noteerannut, hiljalleen vain lipui eteen. En usko että olisin siinä jäisellä tiellä kerennyt pysähtyä, juuri kumminkin sain väistettyä vastaantulijan kaistalle ja kerkesin vielä omalle takaisin ehjin pellein...

          Comment


          • Järjetön autokuume nostaa päätään. Just vuosi sitten ostettu tuo c5 mutta nyt tekisi mieli päivittää uudempaan. Eikä vanhoistakaan pääse eroon. Eikä tyhjällä lompakolla otsanhierontakaan auta. Asiaa ei helpota lainkaan myöskään se, että sain sähköfillaristakin aika pätevän tarjouksen ja nyt pitäisi olevinaan kaikki taas saada.

            Comment


            • Hiomakone, tai pölyhän se oikeastaan räjähti.

              Comment


                Vissiinkin puunhiomispölyä? Ilmeisesti aika kova paukku.

                Comment


                  Nuo pölyräjähdykset on kyllä arvaamattomia ja vaarallisia. Riittävän tiheä pölymäärä ilmassa ja sopivasti lämpöä/kipinöintiä, niin se on siinä. Ennen muinoin viljamyllyjä räjähteli silloin tällöin juuri saman ilmiön vuoksi.

                  Comment


                  • Puupölyä juu.

                    Comment


                      Hermosärky repii vasenta puoliskoa lantiosta alaspäin. Kolmatta viikkoa. Kohtaa saa pullistuma kyytiä jos ei ala asettumaan.

                      Comment


                      • Laiton perjantaina myöhään illalla (n.23.40) toriin myynti-ilmoituksen ajettavasta ruohonleikkurista. Ei ollut priima eikä täysin kunnossakaan, joten hinta oli melko edullinen. Ajattelin että jos nyt joku kiinnostuisi että sais pois nurkista.

                        Aamulla sitten aamupalan aikaan joku koitti soittaa mihin en viitsinyt vastata ja viestiä kohta että olisi kiinnostunut tuon ostamaan. Soitin takaisin ja sovittiin että katsotaan illemmalla hakua kun oli lapsen synttärihässäkkää siinä päivällä. Sen jälkeen katsoin sähköpostiin että onko muita kiinnostuneita ollut, ja olihan niitä. Siinä oli periaatteessa joku 10 postia ennen tätä kenen kanssa kaupat sovittiin, joten pääsi ikäänkuin jonon ohi ihan vahingossa.

                        Normaalisti kun olisin "reilusti" antanut ekalle ostajalle tuotteen. Enkä ole muillekaan viestiä laittaneille ehtinyt vastailla että meni jo. Illalla kun laitoin tuon myydyksi, niin yhteydenottoja oli ollut yhteensä 57 kappaletta, alle vuorokaudessa. Hinta oli siis ainakin kohdallaan...

                        Ottaa päähän siis tämä oma nössöys, kun mietin ostajia keille olen tehnyt "oharit" :D

                        Comment


                        • Kivi napsautti ennestään paskasta maalauksesta sentin kokosen palan pois juurikin ikkunan tiivisteen vierestä. Missäpä paikkamaalaat näillä keleillä :(

                          Comment


                            Tosissaan kiinnostunut soittaa, tosi ostaja saapuu paikalle. Jos myisin vaikka autoa, niin se joka ensimmäisenä tulee sen hakemaan saa sen. Ei ole minun pulmani jos ensimmäinen soittaja ei pääse heti hakemaan mutta toinenpa pääsee :) avyvjonominäensin. Ei tainnut noita olla keltainenpörssiaikaan :D

                            Comment


                              Reipas kiihdytys liikennevaloista, ja kesken kiihdytyksen kuuluu POF sekä scccchhh. Sitten kabiinista Ffuu...
                              Illalla pääseekin taas talliin tutkimaan mikä ahtoletku antautui...

                              Comment


                                Mullakin joku jättäny jälkiä etupuskuriin

                                Comment


                                • VW ei vaan osaa tehdä lukkolaitteita! Polosta oli jo ostaessa takakontin lukko rikki, eli ei sytyttänyt kontin valoa ja nyt pimeni repsikan etuoven lukko. Saksasta purkuosaa tilalle uudemmalla revisiolla jos noihin nyt jotain olisi edes tehty paremmin.

                                  Comment


                                    Alkuperäinen kirjoittaja pulla Näytä viesti
                                    Hermosärky repii vasenta puoliskoa lantiosta alaspäin. Kolmatta viikkoa. Kohtaa saa pullistuma kyytiä jos ei ala asettumaan.
                                    Voin suositella hyvää selkäkirurgia.
                                    T. nimimerkillä - kokemuksesta puhun

                                    Comment


                                      Työnjohto nykysessä firmssa, ei oteta vastuuta omista mokista tai mistään muustakaan... Jos EK alueella ois putkarille paikkaa auki ni täällä ois varsin pätevä kaveri siihen hommaan.

                                      Comment


                                      • Aamupäivällä kävin heittämässä rompetta tallille. Siinä sit kotiinpäin ajellessa pääs kamerapaku yllättämään prkl.

                                        Comment


                                          Elisan asiakaspalvelu, muuton yhteydessä laajakaistan/viihteen siirrossa kului 2kk. No nyt kun netti saatiin toimimaan soitettiin Elisalta ja tarjottiin uutta puhelinliittymää, irtisanottiin yksi tabletin mobiililaajakaista ja keskusteltiin nettiliittymistä. Nykyiseen taloon ei ole tarjolla kuin adsl liittymä joka nyky mittapuulla on hidas tultiin siihen lopputulokseen että laitetaan tulemaan uusi reititin ja siihen uusi liittymä SIM-kortilla ja irtisanotaan adsl liittymä. No tää juttuhan meni taas niinku strömsössä, kaikki irtisanottavat liittymät irtisanottiin mutta uusia sopimuksia ei kukaan sitten tehnytkään. Tänään soittaessa asiakaspalveluun ei otettu asiaan oikein mitään kantaa eikä tilannetta edes pahoiteltu, nyt on sitten irtisanottu loputkin liittymät Elisalta koko taloudessa ja siirrytty kilpailijan leiriin.

                                          Comment


                                            Maanantaista alkaen tehtävä kahden työt, kollega jää saikulle työuupumuksen takia. Nyt on jo kädet täynnä hommia ja en aatellu itteeni uuvuttaa työkuormalla...

                                            Comment


                                            • Elisasta mullakin sanottavaa.. Oneplussan autolaturia yritin tilata kiinasta mutta muistaakseni vaati jotain hemmetin rekisteröitymistä tmv. mitä en malttamattomana jaksanut tehdä ja ajattelin sen Elisalta sitten tilata.. tuli viesti että saatavuushaasteiden vuoksi tilaus siirtyy viikolle 1 (tilasin siis joskus jouluna)
                                              Sitten viikolle 2.
                                              Sitten viikolle 4.
                                              Sitten viikolle 9.
                                              Tänään viesti että siirtyy viikolle 14. Pieni juttu mutta mikä siinä on noin vitun vaikeata? :D

                                              Comment


                                              • Samaan rappuun pesiytyneet pilviveikot ottaa kuuppaan. Ei siinä, kukin mun puolesta poltelkoon mitä lystää, mutta kun toi paska haisee rappukäytävän lisäksi myös meillä sisällä. Mitähän tolle vois tehdä? Isännöitsijää tai taloyhtiön hallitusta ei kiinnostanut, vaikka kuulemma aikasemminkin ollu samanlaista porukkaa jolloin murtauduttiin varastoihin jne...

                                                Comment


                                                • Soita skoudet. Niitä kiinnostaa kyllä.

                                                  Comment


                                                  • Sehän tuossa Samulin ongelmassa on vikana, ettei esim. tupakointia huoneistoissa voida vielä kieltää (ohje on siitäkin valmisteilla). Taloyhtiön tehtävänä on hoitaa käytäväovi tiiviiksi ja ilmanvaihto kuntoon joka vanhoissa taloissa voi olla aika haastavaa.

                                                    Poliisia ei kiinnosta pössyttelijät eikä mietojen lääkkeiden käyttäjät. Tästä on minulla paljon kokemusta.

                                                    Comment


                                                    • -50-luvun talo ja ilmanvaihto ihan perseestä. :D Ilmanvaihdossa siis ainakin tässä meidän kämpässä ongelmia, joihin taloyhtiön kanta oli "avatkaa ikkunoita". Julkisivurempan yhteydessä kylppärin poistoilmaventtiili oli vedetty tästä kämpästä jostain käsittämättömästä syystä vedetty umpeen. Joku konsulttifirma tota ilmanvaihtoo kävi tutkimassa ja todettiin, ettei sitä ilmanvaihtoa edes ole. Tulipahan nyt vaan vielä mieleen. :D Ei siis periaatteessa mikään ihme, että pari kerrosta ylempää "valuu" aromit tänne asti..

                                                      Comment


                                                      • On se vaan aika erikoista jos kissalan poikia ei kiinnosta. Ihan äskettäin oli kiinnostanut vastaavassa tapauksessa ja oikein koiran kanssa koluttiin kellarit yms.

                                                        Comment


                                                        • Täytyy varmaan sinne suuntaan vinkata, luulis niitä täälläkin kiinnostavan. :D

                                                          Comment


                                                          • Meillä vastakaisessa rapussa haisee kans pilvi. Siel ravaa poliisit ovella yhtenään, mutta ei vaikutusta. Aina vaan haisee.

                                                            Comment


                                                              Jos ei asunnosta löydy paria grammaa enempää niin turhaa juoksua. Siitä voi antaa käyttörikos sakon.
                                                              Vaatii kymmeniä grammoja (myynti) että oikeasti jotain tapahtuu.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X