Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Hyvät naurut kyllä sai pitkäksi aikaa tuosta Salon uimahallitapauksesta, ja mikä parasta tämä vasemmankaistan nöyrä ja epäitsekäs naisihminen tuskin enää jatkanee uudella kaudella kunnallispolitiikassa tms. tämän jälkeen. Toivottavasti.

    Comment


      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/7...e-5495cc709dcc

      Nyt sitä mielensäpahoittajaa vasta alkaakin harmittaa, kun noin muistetaan niitä uimahallin työntekijöitäkin. Niitä jotka tässä naurettavassa episodissa "kuraa" niskaansa sai.

      Comment


        Sitten ne mielensäpahoittajat rakentaa mökin vesistön rannalle jossa menee veneväylä ja niitä harmittaa kun sitä väylää pitkin kulkee veneitä joista lähtee ääntä ja aaltoja...

        Comment


          Tämä uimahalli-gaten mielensäpahoittaja on omien sanojensa mukaan 'liian rehellinen politiikkaan'. Vaikuttaa kaikin puolin kyllä yhtä suoraselkäiseltä ja rehelliseltä kuin vaikkapa Nissan-Renaultin entinen pääjohtaja Carlos Ghosn, joka makseli firman tililtä mm. omia sijoitustappioitaan. Hänen yritystoiminnassa tekemistä virheistä Nissan kommentoi: "Tekevälle sattuu" :D

          Comment


            Ei kai tuosta uimahallicasesta voi muuta sanoa, kuin että on heikolla tolalla mielenterveystyö Suomessa. Toivotaan että äänestäjät muistaa keväällä.

            Comment


              Alkuperäinen kirjoittaja jta Näytä viesti
              Bannattu Pasi A se näemmä yrittää tulla provoilemaan. Bannia pidennetään...
              Mitähän mä nyt olen mennyt tekemään ?

              Comment


                Se oli RS2 Pasi A.

                Comment


                  Joillakin ihmisillä ei ole elämää, joten voi käyttää aikaa ja vaivaa turhanaikaiseen provoiluun.

                  Comment


                  • Ei tämä sinänsä erityisemmin ota päähän, mutta pieni huomio. Tuttavat ja ystävät kysyvät välillä neuvoja autonvalintaan tai laittavat linkin autosta, jota ovat menossa katsomaan. Mielestäni noihin on ihan mielenkiintoinen aina vastata ja antaa kommentteja.

                    Yleensä annan aika rehellisen, mutta asiallisen vastauksen. Esimerkiksi yksi tuttu pohti valintaa käytetyn F30 330e ja 328i nelikon välillä, joista suosittelin jälkimmäistä nelivedon takia, jonka myös minä kaksikosta valitsisin pidempien siivujen ajamiseen, hänellä ei myöskään ollut latauspaikkaa plugarille, mutta osti kuitenkin 330e:n. Toinen tuttu katseli etuvetoista melko karvalakki B8 2.0 tdi A4:sta, joka ei ilmoituksen perusteella vaikuttanut ehkä ihan Nettiauton parhaalta yksilöltä, joten yritin varovasti ohjata ottamaan asiassa aikalisän sekä koejamaan jotain muutakin autoa. Molemmat olivat kuitenkin valintansa selvästi jo tehneet, ja lähinnä hakivat vahvistusta ostokselleen.

                    Miksi kysyä kommentteja, jos on käytännössä päätynyt ostamaan jo tietyn yksilön autokuumeisena?

                    Comment


                      Ei autokuumetta ikina jarjella voi selittaa, se menee aina tunteella. Sitten kun tunne on ylittanyt tarpeeksi pahasti jarjen, niin ostokrapula on ISO. Ei siita kannata muiden puolesta mieltaan pahoittaa.

                      Comment


                        Vähän reilu viikko nyt odoteltu vakuutusyhtiöltä tarkastajaa kolarikorjaamolle. Sieppaa enimmäkseen todella vähäiseksi jääneet ajelut ennen peuran itsemurhasuoritetta.

                        Comment


                          Alkuperäinen kirjoittaja +RISU Näytä viesti
                          Ei kai tuosta uimahallicasesta voi muuta sanoa, kuin että on heikolla tolalla mielenterveystyö Suomessa. Toivotaan että äänestäjät muistaa keväällä.
                          Mutta, tämähän oli ihan mielenterveysammattilainen, joka on kyseessä. Ei ole eka kerta, kun pääsi lehtiin: https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005091911.html

                          Maallikon arvio: hohhoijaa.

                          Comment


                          • Ottaa päähän kun joutuu toimimaan Garminin tuotetestaajana mukamas valmiille, yllättäen myynnistä jo poistetulle kameralle ja sen lisälaitteille.

                            Comment


                            • Olikohan tämä nyt se nasta kun tuli vastaan tulleesta kuorma-autosta 70km/h vauhdissa? Sirpaleita sai imuroida takapenkiltä asti.
                              Attached Files

                              Comment


                                Veikkaan paripyörien välistä lentoon lähtenyttä kunnon kiveä.

                                Comment


                                  Alkuperäinen kirjoittaja Kraftwerk Näytä viesti
                                  Ei tämä sinänsä erityisemmin ota päähän, mutta pieni huomio. Tuttavat ja ystävät kysyvät välillä neuvoja autonvalintaan tai laittavat linkin autosta, jota ovat menossa katsomaan. Mielestäni noihin on ihan mielenkiintoinen aina vastata ja antaa kommentteja.
                                  Noissa suositteluissa on myös se riski, että jos niitä noudatetaan, niin voi saada haukut ongelmista, joita myöhemmin ilmenee.

                                  Mutta joskus toisinkin päin. Puolison sisko oli halpaa autoa vailla ja vilkaisin vähän nettiautoa. "No tuossa ois tuollainen, joka vaikuttaa ilmoituksen perusteella ihan asialliselta ja täyttää speksit." Isänsä kävi kattomassa ja teki kaupat saman tien. Useampaan kertaan kiittelivät hyvästä löydöstä, vaikken edes tehnyt juuri mitään.

                                  Comment


                                  • Panu on ihan oikeassa. Loppupeleissä kannattaa ostaa juuri se auto, mihin viimekädessä ajattelee olevansa tyytyväinen, koska kullakin automaku ja tarpeet ovat niin erillaiset. Toki joskus kova autokuume voi sokaista terveen järjen, että toinen kaveri mukana vähän jarruttelemassa tarpeen mukaan voi olla ihan hyvä.

                                    Comment


                                      Kun joku on minun mielipidettä kysynyt auton valintaan, olen sanonut, että valitse se mistä pidät, mikä tuntuu hyvältä ja mihin budjetti riittää.

                                      Comment


                                        Itellä tulee kavereilta kyseltyä aina mielipiteitä varsinkin jos harrasteita on ostamassa. Lähinnä siitä syystä, että kun en suoranaisesti mitään yhtä merkkiä harrasta niin voi omat pohjatiedot jonkun Bemarin mallivioista tai heikoista kohdista olla melko heikot ja se bemaristikaveri osaa apteekin hyllyltä ne riskit kertoa.

                                        Ei siinä, ei siitä auton ostosta tai ostamatta jättämisestä kukaan muu silti päätä kuin ostaja itse. Olen ostanut autoja joista on varoiteltu mutta olen jättänyt ostamattakin.

                                        Yksi kaveri meinasi ruveta vituttamaan kun yhtäkkiä päätti ottaa tuon "en sano mitään mihinkään autoon" asenteen vaikka tiesin hyvin että osaisi sanoa paljonkin sellaista mitä google ei.

                                        Comment


                                          Voi kun ihana, etta kaikki sosiaalinen media on taynnaan eraan suoratoistopalvelun ilmoituksia, mita henkilo onkaan kuunnellut vuoden aikana. Kyseisen palvelun markkinointiosastolle iso kasi, taysin ilmainen mainoskamppis kiertaa nyt ympari maailman.

                                          Comment


                                            Äläs nyt, minulle siitä oli hyötyä. En koskaan ole miettinyt kauanko tallissa menee aikaa, mutta kun näin kuuntelemani ajan tajusin että minähän kuuntelen Spotifytä vain tallissa. Eli se kertoi aika tarkasti minun olleen siellä tänä vuonna noin 97 työpäivää (8h/päivä) :)

                                            Comment


                                              Brexit!

                                              Tämä vieraslajiprojekti lähti vähän lapasesta, kun piti vaan käynnistää auto reilun 20 vuoden seisomisen jälkeen, mutta ajattelin samalla huoltaa jarrut ja vaihtaa eteen jäähdytetyt levyt ja samalla... Näitä piti oikeasti alkaa tekemään vasta eläkkeellä ollessani, mutta sinne tuntui olevan liian pitkä aika :D Ehkä noi eläkeputkikeskustelutkin kiirehtivät alitajunnassani projektin aloittamista.

                                              Yritän siis haalia varaosia wanhaan Escorttiini tuolta saarivaltakunnasta, ettei tarvitsisi ensi vuonna jutella tullin kanssa. Tästä tuli lumipalloefekti: Tein tilauksen kaupasta A. Osa osista on siellä kalliimpia kuin kapassa B tai C, mutta postikulujen jälkeen oli kannattavaa ottaa kaikki osat samasta paikasta. Kauppa A ei pystynytkään toimittamaan kaikkia osia ja palauttai osan rahoista. Joudun siis tilaamaan osia myös kaupasta B ja siellä oli myös muita palikoita, joita saatan tarvita. Kannatti siis lisätä ne tuohon tilaukseen myös siksi, että postikulujen osuus pysyi kohtuullisena. Tämä lisätilaus oli helppo perustella (=valehdella) itselleen juuri postikuljen jakamisella usean tuotteen kesken. No arvatenkin kaupan B kohdalla oli sama juttu, ettei pystykään toimittamaan toista kaupasta A loppunutta osaa... Siis piti mennä ostoksille kauppaan C..., eikä sieltäkään voinut ostaa vain yhtä osaa, kun ne postikulut...:D VIelä en tiedä kuinka sen tilauksen kanssa kävi. Kuitenkin meni siis ihan hukkaan tuo eri kauppojen välinen hintavertailu ja excelin täyttämiseen käytetty aika.

                                              Nyt jännittää tuleeko kaikki osat tänä vuonna vai joutuuko näistä maksamaan alvit myös Suomeen. Vai miten siinä käy jos toimitus myöhästyy ensi vuoden puolelle?

                                              Tulipahan ainakin ostetua paljon joululahjoja itselle.

                                              Comment


                                                Mulla vähän sama juttu kun brexit toteutuu, ollut vaikka mitä watch-listassa ja täällä viikolla painettu ahkerasti sofort-kaufen.

                                                Comment


                                                  Migreeni jo toista päivää -_-

                                                  Comment


                                                    Migreeni on kyllä syvältä, mutta ei se kovin pahana ole, jos pystyy tänne kirjoittelemaan. Lähipiirissä on sellaista migreeniä, että silloin ei voi muuta kuin maata hiljaa pimeässä huoneessa ja välillä käydä päästämässä technicolor-haukotus isoon luuriin.

                                                    Comment


                                                      Onneksi on lääkkeet ja sai nukuttua, niin vei pahimman terän pois.

                                                      Comment


                                                        Alkuperäinen kirjoittaja pbablo Näytä viesti
                                                        Vähän reilu viikko nyt odoteltu vakuutusyhtiöltä tarkastajaa kolarikorjaamolle. Sieppaa enimmäkseen todella vähäiseksi jääneet ajelut ennen peuran itsemurhasuoritetta.
                                                        Kohtalaisen pahaa jälkeä sai peura aikaiseksi, vaikka herkästi rikkoutuvaa muoviahan näissä melkein kaikki keulanosat on. Tuollaista tuhoa ei ihan 60kmh rajoitusalueella taida tulla?

                                                        Comment


                                                        • Miksi en hakenut 16-tappista quattroa eilen :( Millonhan seuraavan näkee...

                                                          Comment


                                                            Alkuperäinen kirjoittaja pta Näytä viesti
                                                            Brexit!...Nyt jännittää tuleeko kaikki osat tänä vuonna vai joutuuko näistä maksamaan alvit myös Suomeen. Vai miten siinä käy jos toimitus myöhästyy ensi vuoden puolelle?
                                                            Tulipahan ainakin ostetua paljon joululahjoja itselle.
                                                            Voipi jäädä enkkupakettien saanti tämän vuoden puolella haaveeksi itse kullekin. Lentoliikenne on aikalailla kiinni ja kuulemma pakettiliikennekin siinä samalla sen uuden koronavariantin takia. Minulla taisi jäädä ainakin pari lähetystä sinne, ovat vasta lähtöterminaalissa eivätkä tod. näk. enää ehdi matkaan. Saas nähdä milloin sulku loppuu, voi kestää kauankin. Ja alkavatkohan terminaalit palautella paketteja rahtifirmoille ja ne lähettäjille ja homma menee senkin puolelta moninverroin hankalammaksi.

                                                            https://www.is.fi/paakirjoitus/art-2000007697026.html
                                                            Viimeksi muokannut ToniH; 22.12.2020, 09:41.

                                                            Comment


                                                            • Nojuu, mä tilasin briteistä teltan elokuussa, ja väärä teltta toimitettiin heti joulukuussa. Noh palautuksessakin meni pari viikkoo, eilen se oli päätynyt takaisin lähettäjälle. Yritin nyt patistaa firmaa että laittavat ees lähetykseen ennen 1.1.2021 niin menee vielä ilman tulleja. Sama se sit vaikka boksi makais kesään asti jossain varastossa Doverin satamassa, kunhan joskus tulee. Kunnon clusterfuck kyllä tää brittien touhu kaiken kaikkiaan, ei hyvää päivää.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X