Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Noinhan se menee, hieman teoriaan täytyy jatkojalostaa tosin. Rengaskuvio aukeaa hieman kun siltä pyydetään lisää voimansiirtoa kiihdyttäessä joka hyvinkin tehokkaasti poistaa kaiken roskan sieltä kuviopalojen välistä. Katsokaapa vajaavetoisen auton renkaita ja paljonko niissä on kiviä. Vapaastipyörivät on todnäk ammuttu ihan täyteen kun taas vetävät pyörät ovat lähes puhtaat ellei nyt juuri tarkastele soratien varressa tilannetta. Tämä se on just kun liitytään soratieltä isommalle päällystetylle tielle ja luonnollisesti kiihdytetään nopeutta niin kaikki se renkaisiin juntattu pasha lähtee lentoon. Eikä se jää siihen omalle kaistalle vaan ihan yhtä hyvin sekä pientareelle että vastaantulevien kaistalle, jokainen varmaan tietää millainen ilmavirta ja pyörteily auton takana maantienopeudessa on, ei siellä ole ihan vakioidut laboratorio-olosuhteet vaan kivet lentää mihin sattuu lentämään.

    Lopulta kyse on huonosta tuurista. Oddseja voi vähän parantaa pitämällä edellä ajavaan turvaväliä mutta äkkiä käy niin että takaa tullaan sitten (kiihdyttäen) ohi ja eteen jos jättää sen turvavälin ja taas ollaan alkutilanteessa ja vastaantulijoille ei mahda yhtään mitään.

    Comment


      Tehdäänkö aloite, että nastarenkaat kiellettävä?

      Comment


        Nastarenkaat olisi pitanyt kieltaa jo edellisen laman jalkipuinnissa. Ei ole enaa rahaa teiden korjaukseen ja Suomen paskakuntoiset tiet rapistuu edelleen tarpeettomien nastarenkaiden takia kiihtyvalla tahdilla. Kitkarenkaat riittaa ihan vallan hyvin, kun ihmiset tottuu niita kayttamaan.

        Comment


          Alkuperäinen kirjoittaja RS2 Näytä viesti
          Tehdäänkö aloite, että nastarenkaat kiellettävä?
          Ei tehdä.

          Comment


            Jokaisella on oikeus ja vapaus tehdä aloitteita, että siitä vaan tekemään aloite nastarenkaiden kieltämisestä, jos sille tuntuu.

            Comment


              Parkkipaikka syylät.
              Mukava huomata autossa skraidua ja lommoa muutaman kaupunkiparkkeeraamisen jälkeen.

              Comment


              • Onkohan kukaan tutkinut miten ylinopeussakot jakaantuvat kitka- ja nastarenkailijoiden välillä? Vähän saman tyyppistä asennevammaa tuntuu olevan kitkarenkailijoilla kuin säännöllisesti ylinopeutta ajavilla. - Ollaan olevinaan vähän muita parempia kuskeja.

                Comment


                  Et ole tosissasi :|

                  Comment


                    Alkuperäinen kirjoittaja audiq Näytä viesti
                    Tämä ikuinen "nasta lasissa" aihe ärsyttää, mutta samalla myös huvittaa, kun samat ihmiset eivät havaitse hirveä ennen kuin se rysähtää lasista läpi, mutta ikkunaan lentävä kivi tunnistetaan nastaksi nopeudesta ja ajo-olosuhteista riippumatta :)
                    Hehhe tämä on kyllä totta :D

                    Comment


                    • Alkuperäinen kirjoittaja audiq Näytä viesti
                      Jännä että lasiin lentelee nastoja kesät talvet, eikä koskaan kiviä kitkarenkailijoiden kumeista :) Nastat on renkaissa kiinni, joten ei niitä edes lentele tuolla, mutta vaikka lentelisikin, niin nastan massa on olematon ja ei kyllä tekisi mitään jälkeä mihinkään osuessaan sallituilla nopeuksilla ajettaessa.
                      Tää sun ensimmäinen viesti tähän kitka/nasta viestittelyyn poiki Taskin ja mun tuulilasivaurio-ilmoituksista. Taskin ilmossa oli nasta laitettu sulkujen sisään, mä nyt en edes nasta-sanaa maininnut omassani.
                      Taskikin sitten korjas jotta kivihän se tais olla joka tuulilasiin lenteli. Omasta en osaa sanoa mikä vaurion aiheutti, kuului vaan kova napsaus. Hatuttaahan se, sama mikä sen tuulilasin rikkoo.

                      Näin alkujuonnon jälkeen Jussi sä pidät mielellään tätä keskustelua yllä vaikka vaikka yhdessä viestissäsi sanot että sua ärsyttää tämä ikuinen aihe. Sä oot rakentanut tästä isompaa tarinaa mihin tässä ainekset riittää, samasta kynästä saadaan lukea sekä väittelijän että opponentin tuotoksia. Heittelet tässä kepeästi juttua asennevammoista mutta eiköhän me kaikki olla jollain tapaa asennevammaisia jos autoista on kyse. Ystävällisesti Sepi.

                      Comment



                      • Taski muokkasi kirjoitustaan. Ikävää jos ei pohdiskeluni auennut sinulle. Jos ei asia ole liian itsestäänselvä, niin joku päivä sen joku keksii laskea prosenteiksi. Jäädään odottelemaan sitä :)

                        Comment


                        • Jeps, odotellaan ja pidetään mieli avoinna. Mukavaa loppuiltaa!

                          Comment


                            Eiköhän tuo nasta vai kivi pohdiskelu on jo käyty loppuun? Jatketaan muilla aiheilla, kiitos!

                            Comment


                              Palataan oikeasti päähän ottaviin aiheisiin, nimittäin kaupalliset radiokanavat, niillä soivat typerät mainokset ('Like a boschhhhh' ym.) ja samaa puhkikulutettua paskaa / mitäänsanomattomia renkutuksia täynnä olevat soittolistat. Pahimpana kaikista Radio City (mainosten ja toistuvien kappaleiden takia), yöllä sieltä sentään kuuluu jotain vähemmän soitettua.
                              ​​​​​Suomalaisia poprenkutuksia soittavat kanavat vaihtuu kyllä äkkiä, jos sattuu tulemaan jotain Eriniä, Narttu Tiskaria, siiderivalaitten suosikki KaijaKoota, uutta Apulantaa tai mitään muuta pellolle levitettäväksi kelpaavan oloista settiä. Jos silloin ei ehdi sammuttaa talliradiota tai vaihtaa kanavaa niin käy hyvin nopeasti näin:
                              https://youtu.be/Mg87L-8KXT4
                              Siinä vaiheessa ilman taustaradiota täydessä hiljaisuudessa puuhailu tuntuukin oikein hyvältä vaihtoehdolta, ei sitä onneksi kukaan pakolla ole päälle laittamassa.
                              Viimeksi muokannut vV8m5; 9.11.2020, 19:39.

                              Comment


                                Eikun yle puhetta kuulumaan, se kai mulla radiosta "soi". Toki puuhastellessa tulee nykyään kuunneltua kaiken maailman podcasteja ynnä muita. Langattomien halpisnappien akun kesto tosin vituttaa ja jos langalliset laitat korviin niin ne on aina jossain kiinni kun koetat jotain tehdä.


                                Comment


                                  Yle Puhe pitäisi nimetä "Yle puhe ja musiikki". Hittoako sinne pitää musiikkia tunkea, jos se on "puhe"? Sieltä tulee monesti ihan mielenkiintoisia juttuja, mutta jossain vaiheessa väliin laitetaan jokin biisi soimaan, joka ei edes millään lailla kytkeydy aiheeseen. Sitten kun sen aika on, musiikki musiikkina ilman mielenköyhiä, tekopirteitä välilätinöitä sekä hahhahhaa-hauskoja mainoksia - eli kaupalliset kanavat on poissuljettu vaihtoehto. Firman transitilla keikkaa ajellessa vallitsee aika monesti radiohiljaisuus, ne muutaman tunnin rupeamat kuuntelee ihan sujuvasti vaikka omia ajatuksiaan.

                                  Comment


                                    Huoli pois, ollaan ihan siinä kynnyksellä että alkaa joululaulut soimaan joka paikassa.

                                    Comment


                                    • Onneksi on BT-mokkulat, voi kuunella puhelimen kautta Spotifyllä jotain hyvää albumia esim. Tai podcasteja tai mitä nyt haluaakaan. Spotifyä käyttäessä ei edes kuplaannu, olen sen käyttöönoton jälkeen löytänyt niin paljon uutta musaa eri genreistä, että ilman Spotifyä kuuntelisin todennäköisesti edelleen pelkkää metallia.

                                      Comment


                                        Ai että ihmemies on metallimies, ei uskoisi :D !

                                        Comment


                                          Kyllä sitä nykyään viilataan kuluttajaa linssiin, kun jugurttipurkissakaan oo ku terveisiä....
                                          Attached Files

                                          Comment


                                            Kyllä purkista löytyy sisällön paino/tilavuus. Mutta minä ostin taannoin palautusjuomajauhetta. Purkki on noin litran vetoinen, sisällön määrä 300g. Kyllä siinä huutonauru pääsi kun purkin avasin ja näin purkin pohjalla noi 2 cm kerroksen jauhetta. Jos sitä olisi kantta myöten laitettu, niin helposti se pönttö olisi painanut muutaman kilon. Näin sitä ihmistä "huijataan" :)

                                            Comment


                                              Onko se tarkoitus sekoittaa valmiiksi siinä samassa astiassa vai mikä juttu? Luulis että minkäänlaista logistista järkeä ei ole kuljettaa ja varastoida pakattua tyhjää ilmaa tai kuluttaa raaka-aineita ja energiaa isomman pakkauksen valmistamiseen.

                                              Comment


                                              • Tainnut vaan tulla pakkausmoka tuossa, vajaatäyttö. Kyllä muistaakseni noissa on enemmän ollut mitä nyt itse joskus noita popsinut. Miten lie sitten päässyt laadunvalvonnasta läpi, luulis että nuo punnitaan ja vajaat ei päädy kaupan hyllyille. Ei tuo ole myöskään mikään sekoitettava eines. Tosin voin mä muistaa väärinkin tuon määrän kun ei vähään aikaa ole noita tullut ostettua. Olisit punninnut sen. Jos puuttuu tavaraa niin miljoonien vaateet oikeuteen kivusta, särystä, nälästä ja suunnattomasta harmituksesta.
                                                Viimeksi muokannut Eemeli82; 19.11.2020, 15:30.

                                                Comment


                                                • Rodejuomapurkit eivät ole ikinä täyteen pakattuja. Käyttävät samaa purkkia monelle eri valmisteelle ja siihen päälle vielä se ostajan kusetus niin selviää miksi ne on aina melkeen tyhjiä.

                                                  Comment


                                                    Alkuperäinen kirjoittaja Eemeli82 Näytä viesti
                                                    Jos puuttuu tavaraa niin miljoonien vaateet oikeuteen kivusta, särystä, nälästä ja suunnattomasta harmituksesta.
                                                    Kyllä nyt ainakin 500e pitää saada korvauksia mielipahasta ja menetetystä jugurtinsyömisen ilosta, kuten eräs veri iivöl akka sai kastuttuaan uimahallissa.
                                                    ​​​
                                                    Viimeksi muokannut vV8m5; 19.11.2020, 18:02.

                                                    Comment


                                                      maahan muutto myönteisyys. konkurssi eessä.

                                                      Comment


                                                        Bannattu Pasi A se näemmä yrittää tulla provoilemaan. Bannia pidennetään...

                                                        Comment


                                                          Jos pakatun elintarvikkeen pakkauksen ulkotilavuus on kohtuuttoman suuri sisällön määrään nähden ja on pelättävissä, että ostajia johdetaan harhaan elintarvikkeen paljouden tai muun vastaavan seikan suhteen, on pakkaukseen tehtävä sisällön määrää koskevia täydentäviä merkintöjä.
                                                          Tuon verran laista näkyy nopealla haulla löytyvän. Takaraivossa kummittelee jokin 70% minimitäyttöastevaatimus, mutta se oli varmaan aikaa ennen EU:ta.

                                                          Suurempi pakkaus tarttuu helpommin asiakkaan matkaan, mutta lisää logistiikan kustannuksia. Valmistajan voisi kuvitella etsivän ns. sweet spotia jossa käyrät leikkaavat.

                                                          Comment


                                                            Alkuperäinen kirjoittaja vV8m5 Näytä viesti
                                                            Kyllä nyt ainakin 500e pitää saada korvauksia mielipahasta ja menetetystä jugurtinsyömisen ilosta, kuten eräs veri iivöl akka sai kastuttuaan uimahallissa.
                                                            ​​​
                                                            Se uimahalligate oli kyllä priceless :)

                                                            Comment


                                                              Köyhien opiskelijoiden raha ei kelvannut, mutta miljonääri viissatanen kelpasi. Mutta ei sekään ilman mutinoita, jäi se 6.5 euron uimahallimaksu vielä saamatta. Kyllä ihmisella pitää olla paha olo, jotta tuollaisesta asiasta nostaa moisen metakan. Olen saanut sellaisen kuvan, että kyseinen henkilö on ihan kuntouimari ja osaa uintitekniikan. Eli jos ei nyt mummouintia pää ylväästi pystyssä ui, niin kyllä sitä vettä suuhun menee väkisinkin siinä vaiheessa kun pään nostaa vedestä hapenottoa varten. Ymmärsin myös että juuri se roiskuttelu niin, että meni ihan vettä suuhun, oli se joka kamelin selän katkaisi.

                                                              Kangasalla joku vuosi sitten eräs henkilö pahoitti mielensä kun lapset hyppi uimahallissa hyppylaudalta veteen ja siinä sitten roiskui vettä ympäriinsä. Tämä henkilö peräänkuulutti sivistynyttä ja hyvää käytöstä lapsilta uimahallissa, että meteliä ei saa pitää eikä varsinkaan vettä roiskia.

                                                              Kyllä minä olen niin mieleni pahoittanut kaikkien lasten ja uimarien puolesta.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X