Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Olin menossa eilen iltapäivällä uimaan, mutta halli olikin suljettu kahdeksi päiväksi. Kostoksi tulin kotiin, lämmitin mikrossa aamullista kahvia ja otin 3 tunnin voimapäiväunet.

    Comment


    • Flunssa ja B8:n narisevat ovipahvit!

      Comment


      • Kutonen otti vapaapäivän, ei vaan jaksanut hörähtää tulille, menin sitten töihin luotettavammalla brittitekniikalla. Levätköön perkele, kohta saa maata ruudussa muutenkin. Katsotaan viitsinkö ostaa vielä edes uutta akkua, viikonloppuna nykyinen C-tekin jatkeeksi, jos saisi vähän lisäikää.

        Comment


          Flunssa.. jo toista viikkoa.

          Comment


          • Syncron perä paljastui kuvan mukaisen kuntoiseksi. Vuotaa siis perän ja viskon välistä.
            Attached Files

            Comment


              Pikkuveli oli voittanut Katajan eurokorispelin väliajan vaparikisasta viikonlopuksi käyttöönsä Laakkoselta uuden Audi A4:en ja käytti sitä minullakin ajettavana. Mikäkö ottaa päähän? Väärä korimalli, moottori, vaihteisto, varustetaso ja ennen kaikkia vetotapa.

              Comment


                Kävin pesasee vähän autoa columbuksen itsepalvelu pesussa, niillä pesulan harjoilla kun en ala omaa autoa hinkkaamaan niin otin oman kintaan ja ämpärin messiin aivan kuten ennenkin. Tälläkertaa tultiin kertomaan että tällänen peli ei vetele että ei saa omilla aineilla tänne tulla pesemään. Kerroin että ei ole mitään omia aineita pelkästään pesuhanska, ei vaan voi kuulemma mennä näin. Pitäisi ostaa heiltä sitten pesu sieni jos haluaa sillä pestä, kysäsin vaan että pitäiskö sitten joka kerta ostaa heiltä sieni jos haluaa siellä käydä niin sanoi että kyllä sillä sienellä voi pari kolme kertaa pestä?

                Mites sitten kun seuraavalla kerralla pesee sillä niitten sienellä ja taas tulee itku silmään? No kerroin kyllä että en tule sitten enään ikinä takaisin jos kerran näin on.

                Ymmärrän hyvin sen että jos joku painaa pesuun kaikki omat aineet mukana ja käyttää vaan vettä heidän toimipisteessä että ei mene ihan pelikirjan mukaan mutta nyt jätin vain kuluttamasta heidän harjaa.

                Pitäkööt tunkkinsa.............

                Comment


                • Harrastus budjetin ollessa rajallinen joudun jättämään tämän hienon clubin jäsenmaksun maksamatta, kiitos tästä kuuluu maamme hallitukselle joka päätti laittaa moottoripyörät verolle.

                  Comment


                  • Pelko kävi toteen että S6 laatikon ecu uinu selkää sekä mukavuus boksi..
                    Kiitos edelliselle omistajalle.

                    Comment


                      Pienestä se joskus on kiinni...

                      Comment


                        Autonpesijät olivat sitten pesseet Portterin katon. Konttaamalla menneet katolla, no nyt se on perunapelto.
                        Tämän ilmoitti teippari, kun oli kattoa meinannut teipata.

                        Hommat seis ja auto peltipajalle katon oikaisuun. Että sellasia pesijämiehiä.... Tulee kohtuu kallis keikka, kun joudutaan oikomaan ja maalaamaan. Saa taas tehdä monta parin kympin pesua että tämä moka on tasoitettu.
                        Viimeksi muokannut pulla; 13.12.2016, 09:01.

                        Comment


                        • Nyt mä olen kuullut(lukenut) kaiken...

                          Comment


                            Mitä helvettiä!? Ei ole paljoa järki päässä pakottanut. Mitä ne oikein kertoivat selitykseksi?

                            Comment


                              En ole pesijöiden kanssa puhunut, teippari käyttää heitä ( ei käytä enää) ja häneltä tuli info.
                              En tosiaankaan ymmärrä. En vaan ymmärrä. Selvittelen kunhan on kierrokset eka laskenut tarpeeksi.

                              Comment


                                Helpompaa pestä kun näkee läheltä pestävän kohteen...? Eikö ne tikkaista/telineistä ole kuulleet?

                                Comment


                                  Ettei nyt vaan olisi kyse "koneinsinooreista"...

                                  Comment


                                    185riviä neljään sarakkeeseen oli liikaa microsoftin exelille… ohjelma ei vastaa. Eli alustanakin wintoosa. automaattinen tallennus ja versiohistoria ? Onneksi ei pitäisi hävitä kuin muutama muistiinpano.

                                    Comment


                                      Minulla oli joskus joku kommervenkki koneessa, ja Office-ohjelmissa tallennus ruksutti aina 20-60 sekuntia. Joskus ronskisti pidempäänkin. Ongelma hävisi aikanaan itsestään. Joku täällä tietää varmaan syynkin. Sinun tapauksessa ei varmaan kuitenkaan samasta asiasta kyse.

                                      Comment


                                        Jäärata ois vaan "oikea" auto seisoo odottamassa serkkupojan hitsaamista, "väliaika" auto porsi ja nyt vielä tallin toinen nosto-ovikin levis. Tietenki just siltä puolen missä toi väliaika-auto seisoo levinneenä eessä. No, viikoksi joulun viettoon ja sitten palata taas romujen kimppuun.

                                        Comment


                                        • Tilasin Vesivolkkariin osan eBaysta rallyegolf24.de-kauppiaalta. Koska kauppa näytti asialliselta, oletin heillä olevan asiantuntemusta, mutta myivätkin täysin toimimattoman osan. Käytetty osa kun kyseessä, niin toki väittävät, että "toimi toimi" ja minä vaan meinaan lähettää oman vanhan osan heille takaisin.

                                          Oppirahat ja silleen... Ärrin murrin...

                                          Comment


                                            Työajan myöhennys 2 tunnilla ensi vuoden puolella. Hyvästi vapaa-aika.

                                            Comment


                                            • Alkuperäinen kirjoittaja ^^BeBe Näytä viesti
                                              185riviä neljään sarakkeeseen oli liikaa microsoftin exelille… ohjelma ei vastaa. Eli alustanakin wintoosa. automaattinen tallennus ja versiohistoria ? Onneksi ei pitäisi hävitä kuin muutama muistiinpano.
                                              Google Sheets tai vastaava käyttöön niin nämä ongelmat jäävät historiaan.

                                              Comment


                                                Itsellä ja työkavereilla noin niinku yleensä onkin vain googlen hommat käytössä. Iso konserni vain ei haluaisi että ilmaista ja hyvää käytetään, vaan pitäisi käyttää kallista ja paskaa. Jako palveluna toimii joku perhanan box joka toimii ihan miten sattuu ja 1/60 projektimanuista sitä osaa edes välttävästi käyttää. Kuullu selityksiä että ei voi laittaa drivessa mitään kun jengi voi vahingossa/tahallaan jakaa niitä "arkaluontoisia" tietoja ulkopuolisille. Öö no lähes aina kun san jotain boxiin liittyvää, niin saan sinne linkin. Ihan kirjoitetun linkin. Sitäkö ei sitten voi jakaa kellekkään, kun silloin luku oikeus on kaikilla jotka vaan klikkaa sitä linkkiä. Mites olisi jaettu oikeus katsella/muokata kyseistä tiedostoa tai kansiota siellä boxissa, kun sellainen hieno sovellus oikeen tunnuksien kanssa on tarvinnut asentaa. Liian vaikeaa... vanhan duunipaikan koko sähköposti ja tähän liittyvä pyöri googlen yrityksille suunnatun palvelun päällä. Eli oma domain ja jotain extra palveluja kun maksat jotain ihan naurettavaa summaa.

                                                Comment


                                                • OT, mutta ei tuollainen 185 riviä neljässä sarakkeessa ole ongelma Excelille ja pakota vaihtamaan Google Sheetsiin. Mulla on tollanen harjoitus-Excel jossa "myyntidataa" viidessä sarakkeessa ~7700 riviä, siihen luetaan makrolla viidestä toisesta Excel-filusta ~800 riviä lisää vektorin kautta ja pyöritetään vielä pivotin kautta taulukoksi toiselle arkille. Ei ole kaatunut kertaakaan kun tuota makron tekoa olen harjoitellut.

                                                  Comment


                                                    Noi Excelin hitaudet saattavat johtua siitäkin, että Excelin asetuksissa tilapäis-/työtiedostojen paikaksi on määritelty joku muu kuin oman koneen joku hakemisto. Nimim. "3 kbps linjan päässä roikkunut Excel-työläinen ja väliaikaistiedostot pilvessä".

                                                    Comment


                                                    • Lokaalisovellukset alkavat olemaan aika 00's tässä kontekstissa. Oletan, että tässä ei pyöritellä mitään tieteellistä isoa daattaa monisatamegaisissa tiedostoissa, vaan jotain kevyempää. Niille on omat softansa ja niitä ei välttämättä kannata pilvessä ajaa.

                                                      Ainahan voi ostaa Sheetsin maksullisen version, niin saa kohtuuhintaista ja hyvää. Käytän kahdessa eri yrityksessä joka päivä monta tuntia G-suiten palveluita.

                                                      Comment


                                                      • Kun pitäisi navikoida oudossa kaupungissa oikeaan paikkaan. Niin yllättäen navigonin paska navi ei pysy tiellä gps häikkää. No vaihtoehto b sampan xcover 3, maps löytää osoitteen kyllä. Aloita nappia painaen no ei tämäkään paska ole kartalla. Onnekseni löysin tuurilla oikean tien ja sieltä kohteen. Kyllä meinas laitteet lentää lasista pihalle.

                                                        Comment


                                                          Kirosin syvästi kun ekan kerran koitin A8:lla navikoida johonkin. Kyllä ei tuplalasien läpi tunnu navi toimivan ja puhelutkin katkeilee. Kännykän navi siis kyseessä joka esmes S6:n kanssa toimii 5/5.

                                                          Comment


                                                            Siihen riittää ihan tavalliset lämpöeristetyt lasitkin, BTDT.

                                                            Comment


                                                              Tinon tapauksessa ymmärrän tuskan. Nimim. yhden puhelimen takaisin tien viereisestä ojasta hakeneena hermojen mentyä.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X