Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Flunssaa yrittää puskea päälle...
    Eihän se auta, kuin sairastaa pois, vaikka kaikenlaista puuhastelua olisikin ollut tiedossa...

    Comment


      Toi kommunikointi on avainasia. Edellisessä työpaikassa ihmettelin kun useimpia ei tuntunut yhtään kiinnostavan miksi joku pyysi jotain tekemään tai mihin hänen tuotostaan käytetään. Ja myös vähän niinkuin putken läpi katsottiin, vaikka olisi ollut varsin hyödyllistä tietää myös jotain siitä mitä sen oman pikku putken ympärillä tapahtuu.

      Mulle sanottiin välillä, että tee nyt vaan se raportti äläkä kysele. Joskus sitten tein ihan tasan sen mitä pyydettiin ja kun toimitin tuotoksen, niin ihmeteltiin mitä tässä nyt on kun piti olla sitä ja tätä. Tein kyllä siinä sivussa jo sen minkä tiesin halutuksi ja sai sitten saman tien antaa senkin.

      Comment


        Alkuperäinen kirjoittaja hopsis
        Aja sillä malmikasalla nyt vaan niin ei tuu paha mieli.
        Ei kai Audin omistamisesta voi missään vaiheessa tulla paha mieli, etenkään ässä mallin :D

        Comment


        • Ei tule ei, eikä edes tartte olla ässä :D
          Varsinkaan silloin kun se keskustelee sekä pankkitilin, että kalenterin kanssa.
          Perkele.
          Sitten toinen nuppiin ottava, on oharit tekevä myyjä.
          Kaikki järjesteltynä autonhakureissua varten ja sitten tekstarilla perutaan koko homma.
          Onneksi sentään ennen kuin lähti ajelemaan pitkää siivua.
          Perkele.
          Tänään ostohousut olleet taas jalassa ja kahta härveliä ajettu. Toinen oli pommi ja toisessakin oli sanomista. Nyt on taas ostohousut kaapissa. Ei kauaa...toivottavasti.

          Comment


          • Piru, sakkoa stop-merkin ohituksesta pysähtymättä 48 euroa.

            Ja kurkkuakin kaivaa, pitänee axea sivellä ulkoisesti jos vaikka asettuisi. Sinkkiäkään ei ole kaapissa jotta vois sitä ottaa.

            Comment


            • Hannulla pienet ongelmat :) Viiskymppiä on aika pieni hinta ja kurkkua voi voidella kympin vodkalla :)
              Itsellä on jännät menossa kans potentiaalisen ostajan kanssa. Ensi viikolla ois nähtävästi parikin henkilöä hakemassa kutosta pihasta ja pitäs uusi surffailla tilalle. On se kun ei ikinä täydellistä ole myytävänä :)

              Comment


              • Alkuperäinen kirjoittaja elexter
                Itseä taas ottaa päähän duunarit, jotka näkevät vain oman duuninsa ja jättävät esimiesten ohjeistukset huomioimatta, koska: "Tuo uusi pomo nyt ei vaan tiedä mistään mitään ja me kyllä tiedetään miten näitä huommia kuuluu tehdä..."

                Juuri viime viikolla parin perus raksamiehen sooloilu sotki muita projekteja melko huolella. Oman hommansa hyvin osaava raksamies ei ymmärtänyt, että ne sovituista asioista poikkeavat pikku kikkailunsa aiheuttivat projektin muissa kohdissa ongelmia (jopa melko potentiaalisen vaarantilanteen).

                Tässä en ota nyt yhtään kantaa siihen jos esimies pätee vain koska voi (eli on rehellisesti k***pää). Sillä esimiehellä kuitenkin saattaa joissain tapauksissa olla parempaa tietoa tai esim. lain/standardin mukainen velvoite vaatia asioita tehtäväksi tietyllä tavalla.

                Itsellä ei siis ole alaisia, mutta tuolla saiteilla kun tulee pyörittyä asiantuntijatehtävissä (neuvvomassa asioissa, joista ihan oikeasti ymmärrän) niin tulee nähtyä aika paljon näitä duunareita, jotka vankalla vuosien kokemuksella tekevät asiat täysin ohjeistuksien vastaisesti. Syynä t'h'n yleensä on ettei ymmärrys järjestelmästä olekaan ihan niin hyvä mitä he kuvittelevat.

                Koulun penkki antaa hyvän teoriapohjan ja kokemus hyvät käytännontaidot. Paras olisi jos molemmat löytyisi samalta henkilöltä. Valitettavasti kuitenkin molempien kerääminen vaatii aikaa, joten työelämässä teoria ja käytäntö joudutaan usein jakamaan useamalle henkilölle. Tässä kuitenkin ongelmaksi muodostuu kommunikoinnin puute jolloin teoria ja käytäntö ei kohtaa.
                Olen tämän suhteen aika pitkälti samoilla linjoilla Hannun kanssa. Yksi olennainen osa esimiestyötä on nimenomaan varmistaa se alaisten riittävä tietoisuus omien hommien vaikutuksista erilaisten sidosryhmien prosesseihin. Osa duunareista tietysti hyppää vaikka kaivoon kyselemättä, kun käsketään. Mutta moni myös osaa ajatella itse ja kyseenalaistaa kaiken missä ei vaikuta olevan mitään järkeä. Se taas johtaa juurikin siihen sooloiluun, mikäli ei olla käyty läpi yhteisesti projektin tai tuotantoprosessin eri osa-alueita perusteluineen siitä, että miksi jotakin täytyy tehdä juuri tietyllä tavalla. Perusteluksi ei lasketa sitä, että "teet näin, koska käsketään", se kuuluu armeijaan eikä kehitykseen pyrkivään työympäristöön. Tuo kaikki liittyy täysin esimiespuolen henkilöjohtamistaitoihin, ja kykyyn tunnistaa alaistensa menetelmät, tarpeet ja ajattelumallit.

                Itse olen myös saanut todistaa juurikin tuon tyyppisiä ongelmia, kun tietoa ei firman periaatteiden mukaisesti haluta jakaa ja porukka suorittaa omia työvaiheitaan ilman mitään tietoa siitä, että kuinka ne vaikuttavat ympäristöön. Tuossa omassa tapauksessa homma tosin meni niin päin, että kyseinen leikkiesimies ei edes ymmärtänyt, että mitä oikeastaan olin tekemässä ja käytännössä yritti määrätä tekemään täysin kaikkien sääntöjen ja ohjeistuksien vastaisesti. Uusi duunari olisi luultavasti totellut sokeasti ja jälkeenpäin olisi sitten paskaa lentänyt suuntaan ja toiseen. Itse lähinnä koen vain loukkaavaksi oletuksen siitä, että vuosia samoja hommia tehnyt työntekijä on liian typerä ymmärtämään edes omia tehtäviään. Nimim. vuosikaudet käytäntöä, ja pikkuhiljaa neljä vuotta teoriaa päälle sieltä koulun penkiltä :)
                Viimeksi muokannut hattis; 18.10.2015, 07:50.

                Comment


                • Nämä auton "ostajat". Laitetaan viestillä ensin hyvä tarjous ja, kun koitan soittaa niin ei vastata. Laittaa viestillä, että on töissä eikä pysty puhumaan ja soittaa kun pääsee töistä. Tämän jälkeen ei kuulu sitten ikinä mitään. Sanoi, että voisi tulla tänään autoa katsomaan. Ei muutan, mutta olis toinenkin ostaja, jolle piti autoa näyttää eilen, mutta siirsin sitä tämän paremman tarjouksen vuoksi.
                  Piti käydä eilen mahdollisten kauppojen jälkeen hakemassa uusi kulkine tilalle, mutta jäi nyt hakematta, edellämainitun kaltaisen apinan takia.Prkle..

                  Comment


                  • Ja vitutuskäyrä vaan nousee... Tänään kauppareissulla huomasin, että joku aatu on päättänyt hierasta etukulmaa.. Keskiviikkona kun auton pesin, ei ollut moista jälkeä..

                    Ei nyt huvittais tota vakuutukseen pistää kun ei tuota rahaa ole liiaksi, saisko tuota myllyllä piiloon?
                    Attached Files

                    Comment


                    • Näyttää niin hennolta hierasulta että vois mennäkkin. Iteltä just myllyteltiin paaaaljon pahemman näkösiä piiloon :)

                      Comment


                      • Sitten pitää vaan metästää henkilö jolla on kalustoa ja halua koittaa hieraista tuota piiloon..

                        Comment


                        • Pitäisi kyllä saada myllyttämällä piiloon, kun ei pohjamaali näy mistään. Kuvasta vähän vaikea sanoa, mutta voi lähteä jopa hartiavoimin hinkkaamalla.

                          Comment


                          • Kaj Kunnas TV:ssä, tällä kertaa EM-lentiksen kommentaattorina. Voiko ihminen olla noin jäässä ja silti päästä telkkariin!? Ottakaa hänet pois lähetyksestä, kiitos!

                            Comment


                              Windows. Joku kehtaa pytää tuollaisesta shaissesta ihan rahaa. Yrittänyt hankkia ajureita koneeseen mikä on 5v vanha. Helpottaa kummasti kun verkkokortin ajurit puuttuu. Joka linkki netissä tuntuu johtavan johonkin ajuripäivittäjään, kun toisella koneella etsii. Milläs lataan ne ajurit koneelle jos se ei saa yhteyttä internettiin. No ei hirvittävästi nettiä tuolla koneella tarvitsisi paitsi että näytönohjaimen ajurit ei toimi ennen windowsin päivitystä... Ja kyllä pakko käyttää Win XPtä.. Seiskan juuri poistin kun Wanhat pelit ei suostu toimimaan. Ei suostu siis millään 98/2000/Xp moodeilla jne. Kai se on pikkuhiljaa pakko lopettaa haaveilu kunnon rallipeleistä..

                              Koneessa Ubuntu toimii ihan loistavasti joten raudassa ei ole vikaa.

                              Jotenkin aina kun yritän käyttää mitä tahansa microsoftin luomusta, niin alta puolentunnin alkaa syke nousta..

                              Comment


                              • Päivitystä edelliseen tilitykseen: Selvisi säikähdyksellä. Löyty pesukintaan kautta kaveri joka sai naarmut veke, ja nyt on taas parempi mieli. :)

                                Paitsi nyt ketuttaa että kyseinen kohta on peilipinnalla toisin kun muu auto.. :D
                                Attached Files

                                Comment


                                • Itse tyytyväisenä rullailen kokokiilto autolla :D
                                  Kyllähän se vei 2 tyyppiä 16h :D

                                  Comment


                                    Ei muuta kun saman kaverin luokse ja koko auto käsittelyyn ;)

                                    Comment


                                    • Viedään sitten keväällä kun on talven naarmut hankittu. :D

                                      Comment


                                      • Oli audi sit päättäny valutella jarrunesteet työpäivän aikaan allensa. Muutama kk sit vaihdoin satulaan tiivisteet mäntineen taakse, oli sit susi männän tiiviste. Ois ollu muutakin tekemistä töiden jälkeen...

                                        Comment


                                        • Tuttu tunne edellistalvena sama homma mutta kotipihassa. Parin asteen pakkasessa sitte vaihdoin taakse putket ja letkut autokatoksessa. [emoji28]

                                          Comment


                                          • Minä sain sentään siihen työpaikan halliin sisälle lämpimään :)

                                            Comment


                                              Kolme päivää sitten vaihdoin fillariin sisäkumin, noh tänä aamuna olin lähdössä töihin ja otin fillaria varastosta - kas kummaa joku madafakin apina puhkonu just sen renkaan, minkä vaihdoin. Kivahan se olisi vielä kelien salliessa polkea työmatka, mutta ei niin ei.
                                              Viimeksi muokannut Zeronine; 21.10.2015, 20:30.

                                              Comment


                                                Vituttaa kun pitää lyyä veekasi tulille? Kuulostaa first world probleemilta :)

                                                Comment


                                                  Eeeihän se niin haittaa, paitsi että tekis mieli ajella pidemmälle kun töihin :p

                                                  Comment


                                                    Autokuume. Ja se, että Veho ei katso tarpeelliseksi vastata kysymykseen auton varustelusta. No, samapa tuo hakeeko auton Raisiosta vai Berliinistä...

                                                    Comment


                                                    • Veskuh, kohtuu hyvän kuvan Audin varusteista saa my.audi.de:n kautta. Tarviit VINin, sen saa esim bilteman-nettisivun kautta rekkarin avulla. Sitten vaan kirjaudut tuonne Saksan my Audi -palveluun ja lisäät auton itsellesi.

                                                      Comment


                                                        Kiitos vinkistä. Nyt ei enää ota päähän ainakaan se Vehon auto, ihan karvalakkimalli ;)
                                                        Mutta voisihan olettaa myyjän vastaavan, jos kerran myydä aikoo...

                                                        Comment


                                                          Toimiikos tuo my.audi.de taas? Jossain välissä ei näyttänyt varusteita ollenkaan.

                                                          Comment


                                                            Toimii ihan myaudi.audi.com myös jos ei halua saksaa käyttää.

                                                            Comment


                                                              Vanteiden kehät. Ei kiinnosta käsin kiillottaa ja kysyin paljonko maksaa kiillotus plus vähä täytettä yhteen niin vastaus on että järkevämpää ostaa uudet kehät kun alkaa kunnostaan noita. Prkl enköhän ostas uusia jos ois rahaa. Sivujen hinta tietojen mukaan kunnostus ois jääny äkkiseltää halvemmaksi mutta ei sitte. Kohta vois olla 3osaset 18x10 rh pd1 kaupan ;)
                                                              Viimeksi muokannut any1; 22.10.2015, 20:25.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X