Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Joo, yhden kerran olin silminnäkijänä kun kansallispukuinen vähemmistöryhmän edustaja kolasi Nissanilla parkkipaikan reunalta valaisinpylvään nurin. Ilmoitin samantein poliisille, sieltä sitten soiteltiin perään parin tunnin päästä kun tekijät oli tavoitettu. Eihän se mitään ollut myöntänyt ja käräjille olisi pitänyt sitten lähteä todistamaan. Tapana kun kait on vielä hoitaa tällaiset asiat epäillyn kotipaikkakunnalla niin jätin sitten asian sikseen, ei paljon hokita jollain bussilitteralla lähteä päiväksi johonkin pitämään palkatonta vapaapäivää. Taloyhtiön pussista meni senkin tolpan korjaus, sinänsä vituttaa kun tässä yhtiövastiketta kuitenkin koko ajan maksetaan.

    Itteä vituttaa vaihteeksi työnantajan asenne/ohjeistus jotka on toisensa poissulkevia. Sanotaan että tuotteiden hinnoista ei saa tinkiä mutta kauppaa pitää kuitenkin tehdä. Tuli erä tavaraa hiukan halvemmalla, myin ekan palikan pois ja annoin asiakkaalle ohjehinnasta noin 10% alennuksen joka on varsin normaali käytäntö. Hetken päästä johtaja vittuilee puhelimessa että kusen omiin muroihini jos annan tuollaisia alennuksia. Ilmeisesti kyse oli siitä että se halvemmalla tulleen erän kate olisi pitänyt jättää kokonaan firmaan eikä siirtää asiakkaalle. Euromääräisesti oli kuitenkin aivan sama kate kuin missä tahansa muussakin. No katotaan montako kauppaa tulee kun en laske seuraaville kysyjille penniäkään, ovh hinnalla nimittäin en ole saanut myytyä yhtään tuotetta viimeisen 7 vuoden aikana.
    Viimeksi muokannut hopsis; 17.9.2015, 14:44.

    Comment


      Onneks tässä saa kotikylällä asioida, ja maksovat suoraan korvauksen mitä pyysin, menetetystä työajasta.

      Comment


      • Alkuperäinen kirjoittaja hopsis Näytä viesti
        --myin ekan palikan pois ja annoin asiakkaalle ohjehinnasta noin 10% alennuksen joka on varsin normaali käytäntö. Hetken päästä johtaja vittuilee puhelimessa että kusen omiin muroihini jos annan tuollaisia alennuksia.--
        Kysyin tarjousta isommalle määrälle varaosia. Myyjä oli ilmeisesti melko uusi ja laski melko olemattomat alennukset tuotteille, paitsi yhdestä laakerisarjasta -30%. Tällä tavalla tarjous oli ylivoimaisesti edullisin. Jossain muualla laskivat mm. ihan ohjehintojen mukaan. Minusta oli hienoa pelisilmää myyjällä, kun kymmenestä tuotteesta lähes normi hinta ja houkuttimeksi sitten yksi pienemmällä katteella. Myöhemmin kuulin, että myyjä oli saanut pomoltaan sanomista tarjouksestaan. Näin ollen jatkossa ei enää tuollaisia könttätarjouksia ollut luvassa. Ilmoitin myyjälle, että valitettavasti tilaan osat jatkossa ulkomailta suoraan ja käskin kertomaan pomollekin samat terkut. Ja niin tilasinkin seuraavalla kerralla. Kun on tilannut kerran, niin on paljon pienempi kynnys tilata uudelleen. Luulisi että se on kauppa joka kannattaa, eikä ylihinnoittelu.

        Comment


        • Tyttöä kun hakee eskarista ja yrittää palata tielle, joka kerta on taksari sprintterit 2 kpl blokkaamassa täysin näkyvyyden vasemmalle, liikekiinteistön parkit tien vieressä missä ne on, kuluttavat aikaa ilmeisti siinä kioskilla. Pitää vissiin käydä kysymässä jos vaikka jättäisivät parkin toiseen päähän autot ennenkö tulee vahinko.

          Comment


            Sepä oli sitten RiSassa moottorissa täystuho, reikiä kummallakin puolella lohkoa, jopa startti saanut iskua että on ihan palasina. Reijistä näkyy että ainakin 1 veivi on poikki. Purkaminen jatkuu, ja sitten saanee selville että mitä siellä on tapahtunut. Elämä on...

            Comment


              Nyt se on lempinimensä veroinen ;)

              Comment


                On se hyva opetella naita perusjuttuja ihan kantapaan kautta, k04-setin asennus menossa ja nyt vasta minulle kerrottiin etta auto pitas olla flashattuna vakioksi, ennen kuin aletaan flashaamaan uutta tunea... No ens viikonloppuna sit flashaystoimenpiteet niin paasee kurmuuttaan uutta turboa oikealla softalla. Rauta menee nyt paikalleen, Unitronic k04 ja saman valmistajan downpipe.

                Comment


                • Alkuperäinen kirjoittaja juutasqsa Näytä viesti
                  Sepä oli sitten RiSassa moottorissa täystuho, reikiä kummallakin puolella lohkoa, jopa startti saanut iskua että on ihan palasina. Reijistä näkyy että ainakin 1 veivi on poikki. Purkaminen jatkuu, ja sitten saanee selville että mitä siellä on tapahtunut. Elämä on...
                  Kenen softa siellä on?

                  Comment


                    Alkuperäinen kirjoittaja Kilu7 Näytä viesti
                    Kenen softa siellä on?
                    Erikoismoottorin softa, mutta ei kerennyt penkittämään että paljonko on hepoja ja vääntöä.

                    Tämä oli pienoinen testi että kestääkö vakio alakerta RS4/6 turboilla ja viinalla ja 1.7BAR paineella.

                    Ei kestänyt, seuraavaksi rakennetaan kone kestämään uusia tuulia...

                    Comment


                      Tarkoittaa siis sitä, että se puoli on kondiksessa :)

                      Eivaan vakavammin ottaen - virittäessä joskus tapahtuu myös jotain epätoivottua. Sitä ei kokonaan voi mitenkään välttää. Tässä ajotilanne hajotessa on ollut aika epätyypillinen eli pikkuvaihteen riuhtaisu, jossa tuskin ne ahdot edes ovat olleet täysin mukana.

                      Comment


                        Puhelimesta näyttö paskaksi eikä enää reagoi kosketukseen. Onneks oli vanha nokia vielä tallessa johon kahen markan sim adapterilla sai nykyisen sim kortin vielä paikalleen. 400% varmaa tosin että sillä adapterilla se kortti jää jumiin sinne.

                        Comment


                          Joku rakastaa minua.
                          Attached Files

                          Comment


                          • Lukeeko tossa ylempänä Pese minut tai jotain sinne päin? Niin pölyn peitossa toi kirjoitus, että ei oikein saa selvää :D

                            Comment


                              Se on albania ja tarkoittaa rakastan Sinua :) !

                              Comment


                                Harrastelija on oikeassa. Siinä ylempänä lukee "PESE MUTKIN", mutta kirjoitus ei enää tahdo näkyä pölyn alta. Uusi teksti on albaniaa: "Të Dua Ty".

                                Comment


                                • jarpaleen talossa ei tarvita heippalappuja, kun on rinkulakeuloja piirrustusalustoiksi. Mitä seurannut, niin ei taida olla ihan ensimmäinen kerta.

                                  Comment


                                    Audi talossa. Ei ole varaa paperilappuihin.

                                    Comment


                                    • Mulla taas lukee takalasissa HOMO GAY tekstit. Että muakin rakastetaan :D

                                      Comment


                                        Laita viereen sitten tarra :D !

                                        Comment


                                        • ;D Pitäs laittaa jo melkeen. Lähin maanantaina ajelemaan töihin ja sitten takalasiin vähän roiskii vettä. No sieltähän tosiaan paljastu nämä tekstit. En siis huomannu mitään vaikka kävelin auton takaa sisälle :D

                                          Comment


                                            Jokavuotinen pikkujouluhömpötys näköjään alkanut jo.

                                            Comment


                                            • Tabletista meni lasi rikki. Ei ymmärrä miten on voinu tuolla pakettiauton keskiselkänojaboksin sisällä mennä rikki. Eihän tuossa ole kukaan edes istunut. Puoli vuotta sitten tuo lensi auton katolta pitkin asfalttia kun läksin testiajolle. Tippui sen verran sopivasti akku puoli edellä ettei lasiin tullut edes jälkiä. Kestäviä näköjään nämä samsungit. Uusi lasi ei maksa kun 49euroa, äsken tilasin. Vielä tällä pystyy kirjoittamaan, mutta ikävästi lasin sälöjä menee sormiin kun hipelöi tätä ruutua.

                                              Comment


                                              • SCF Huoltoon pistin Lumia 1020:n, löystynyt USB-liitin, virtanappi löysä myöskin.

                                                Tuli takaisin 53€ laskun kera, eivätkä edes huoltaneet. Mekaanisen vian takia.. Mutta jos olisin pulittanut 200€ uudesta näytöstä, olisi nämä vanhat mekaanisen vian aiheuttamat komponentit saatettu takaisin takuun piiriin.

                                                VMP

                                                Comment


                                                  Oon sanonut ennenkin ja sanon taas, välttäkää SCF-huoltoa kuin ruttoa jos vain suinkin mahdollista. Siellä on jotain muutakin nyt pielessä, huoltoajat on venyneet aika kestämättömiksi. Normaalisti kohtuullinen huoltoaika on esim. 1-2 viikkoa, nyt kesän ja syksyn aikana normi tuntuu olevan 4-6 viikkoa.

                                                  Comment


                                                    Alkuperäinen kirjoittaja jarpale Näytä viesti
                                                    Joku rakastaa minua.
                                                    Jää muuten makeat jäljet lakkaan tollaisista :D

                                                    Comment


                                                      Heikela jattaa RR Korporaation. Vuosikausia on tyopaiva alkanut Korporaation kuuntelulla ja taalla ulkomailla podcastilla, mitahan sita nyt sitten?

                                                      Comment


                                                        DHL... paketti jumissa kiinassa. Kaipa se sieltä joskus tulee.

                                                        Comment


                                                          Alkuperäinen kirjoittaja +RISU Näytä viesti
                                                          Heikela jattaa RR Korporaation. Vuosikausia on tyopaiva alkanut Korporaation kuuntelulla ja taalla ulkomailla podcastilla, mitahan sita nyt sitten?
                                                          Iso harmi itellekin. Fiksun rentoa kuunneltavaa. Pitkän aikaa yöhommissa tuli kanssa odotettua klo 6:tta. Nimensä mukainen ohjelma, vaikka Harrinkin jutut sopivan omalaatuisia.

                                                          Comment


                                                            Heikelän poislähtö taajuuksilta kyllä harmittaa....

                                                            Comment


                                                            • Kirjaimellisesti: Parisen viikkoa on jo päivittäin särkenyt hennosti kajuuttaa aamusta iltaan, lienee jokin niskalihasjumi syynä siihen.
                                                              Autokuumekin olisi ja sopivaa kotteroa ei tunnu löytyvän kasikymppisen syrjäyttäjäksi ;)

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X