Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Selättyihän se hemmetin nostin. Ohjeessa viitataan oikein kuvan kera säiliön huohotusruuviin ilmausruuvina. Piti siis pumpata nosturia ylöspäin ilmausruuvi auki. No ihme ettei ilmautunut, kun oli huohotusruuvi auki ja ilmausruuvi kiinni.

    Oli nostokin vähän vaivanloista, kun ohjeen mukaisesti oli huohotusruuvi kiinni eikä säiliöön tietysti päässyt korvausilmaan.

    Jos tuon ohjeen kirjoittajan näkis niin varmasti löytisi sellainen kieli että ymmärtäis kiinalainenkin, että pieleen meni.

    Comment


    • Facebook. Toimii taas näköjään mahtavasti. Lataa sivuja viikkoja vaikka speedtest osoittaa ettei netistä ole kiinni.
      Vttu, toisekseen auto antaa koodia:
      16683 - Boost pressure Regulation
      P0299 - 002 - Control Range Not Reached
      Eli taitaa mennä N75 kaupoille.

      Auto siis lastutettu viikko sitten ja nyt alkoi antamaan viikon jälkeen tätä koodia.

      Comment


        Heti tietenkin kun ostin "uudet" vanteet ja renkaat audiin ni se päätti hajottaa jotakin... Tietenkin just sillon kun ei ainakaan olis rahaa korjata.
        Viimeksi muokannut 54mmy; 7.3.2015, 21:03.

        Comment


        • Audi hajottaa aina jotain, kun et sitä odota ;)

          Comment


          • Ensin viikko flunssakuumeessa, siitä alkaa toipua, naksahtaa alaselkä. Sen verran hyvin menikin, että lanssilla piti tulla hoitoon. Että ottaa enemmänkin selkään kun päähän..

            Comment


            • Ajattelin lähteä tänään töistä ajoissa. En lähtenyt, koska kuormakuskilla oli superhyvä päivä ja oli liki 7 tuntia etuajassa... Ei ole ikinä tullut näin aikaisin ja tottakai tulee sillon sillon, kun itsellä on kiire.
              Attached Files

              Comment


                Alkuperäinen kirjoittaja Razur Näytä viesti
                Ensin viikko flunssakuumeessa, siitä alkaa toipua, naksahtaa alaselkä. Sen verran hyvin menikin, että lanssilla piti tulla hoitoon. Että ottaa enemmänkin selkään kun päähän..
                :( Ei ole selkävaivat kivoja, jos kohta mitkään muutkaan vaivat ei juuri naurata. Minä olen kärvistellyt kolmisen viikkoa rintarangan ongelmien kanssa, ei saa oikein nukuttuakaan eikä särkyläkkeistä ole juuri apuja. OMT-fysioterapiaa on minullaedessä jokusia viikkoja.

                Comment


                • KEsä tulee ja lumet sulaa viimein. Se ei ota päähän. Mutta kun lumi sulaa tallin rampista niin loivennus häviää ja minä en pääse autolla enää talliin. Se ottaa kohta päähän. Luiskaa taas ei betonilla pääse loiventamaan kunnes myöhemmin keväällä.

                  Ja auton myyminen on kanssa taas jotenkin tavallistakin ärsyttävämpää touhua.
                  Viimeksi muokannut LauriJT; 9.3.2015, 20:00.

                  Comment


                    Yritetty ostaa jo kolmatta päivää lisävakuutusta vaimon autoon. Puhelimessa jonotettu tänäänkin yli puolituntia, jonotusaikaa yhteensä liki 2 tuntia, jonotusaika luonnolliesti maksullista. Eivät vastaa soittopyyntöihin eikä vakuutusta voi muuttaa netissä. Taitaa mennä yhtiö vaihtoon.

                    Comment


                    • Tänään oli pitkästä aikaa mukava päivä töissäkin näin maanantaina, kun kuuden jälkeen töihin ajaessa alkoi jo aurinko nousta ja aamu kirkastua. Tästä hyvästä aamusta innostuneena päätin sitten töiden jälkeen kaivaa painepesurin ja muut vehkeet tallista autonpesua varten. (Olen talven päässyt pesemään audin kaverin hallissa lämpimässä) mutta tästä se tämän ketjun pääosa alkaakin, vastoinkäymistä toisen perään. Ensimmäinen päänsärky alkoi siitä, kun pesurin paineletkua en meinannut löytää mistään. Kun letkun vihdoin löysin ja ajattelin alkaa pesemään, niin liittimet paineletkussa olivat särki. (Tähän mennessä tehokasta päivänvaloa tuhlattu jo 45min) alkoi siis toisen letkun metsästys, hukassa sekin. Puolen tunnin etsimisen jälkeen löysin vihdoin toisen paineletkun ja ajattelin jo, että nyt saa jo alkaa saippuaa sekoittamaan. Mutta ei! Toisen paineletkun liittimet ei sopinu pistooliin. (VMP) siinäpä sitten päätin vaihtaa liittimet sopiviksi, mutta kyllähän te tiedätte kuinka hyvin aukeaa veden kanssa tekemisissä olleet kierteet? No puolen tunnin kuuma/kylmähoidon ja putkitongeilla vääntämisen jälkeen jotenkuten. (Alkoi hämärtää jo, mutta päätin silti pestä ainakin vanteet) sitten pistooli kiinni ja pesuri päälle. Ei tuu vesi läpi, tästä nopee johtopäätös että pistoolin kahva paskana. No ei auta kun vaihtaa toiseen pistooliin, mutta eihän se niin helposti onnistu kun letkussa painetta ja vettä, ei ne liittimet auennu. Tästä johtuen piti purkaa pesurin pään liitin että sai paineet purettua ja pistoolin vaihdettua. No eikun vaihto ja liitin kiinni, nyt pelittää! Mutta siinä vaiheessa kello löikin jo seitsemän ja pihalla pimeää. Tässä pienessä v*tutuksen multihuipentumassa pesin molemmat etupuolen vanteet.

                      Comment


                      • No joo. Kyllä syö miestä kun kerrankin päätän vähän raottaa puskuria pois että saan umpion pois. No eihän siinä mikään. Umpioirti, tiivistin sen kun imi vettä jostain kulmasta. Kasaan laittaessa sitten kävikin ilmi että puskurin vahvikepalkki oli joskus väänytnyt ja ottanut tietenkin niin kovasti itseensä että täytyy sekin vaihtaa :(

                        Comment


                        • Katselin talvikumeja ja ilokseni totesin, että niillähän ajaa vielä ensitalvenkin. Kuinka ollakkaan lähempi tarkastelu osoitti, että kiitos Turunväylällä olleen montun/objektin takarenkaiden rungot pettäneet. Jysähdys oli kova ja tarkistin renkaat,ei puhki, toisessa vanteessa vain jälki. Noh nyt pari viikkoa myöhemmin patteja senkun ilmestyy takapyörien kylkiin.... Eli maaliskuun puolessa välissä pääsin vielä ostamaan parin uusia nastapyöriä. Eniten vituttaa, että kotipaikkakunnalla noita olisi ollut neljät parit, mutta en kehtaa kesärenkailla lähteä työntämään tuota 250 kilometriä. Saati laittaa emäntää puikkoihin kesärenkailla.

                          Comment


                            Kuvaan liittyen, vesi, kura ja suola tehneet tehtävänsä.. kele. Muuten ei niin harmittaisi, mutta vajaa vuosi sitten vaihdatin suojakumit "ennakoidusti", koska ensimäiset murtumien merkit olivat esissä. Entiset kesti (ainakin) 10 vuotta. Uudet ei vuottakaan..
                            Attached Files

                            Comment


                              Ei menny TaoTao heittämällä katsastuksesta. =(
                              Oikee raidetangon pää menee vaihtoon ja päästöt liikaa. Lambdan arvot noin 0.988 ja HC 190 kun 2 olis vissiin optimi. Lambdatkin vaihdettu syksyllä.
                              Tosin katti oli kylmä kun en ajatellut että päästöistä jäisi, mutta nyt kävi näin.

                              Comment


                              • Argh. Ensin lataat 3h päivitystä GTA V:hen ja kun päivitys on ladattu tulee ilmoitus että servut on "unavailable".
                                Kyllä syö miestä taas vaihteeksi.

                                Comment


                                • Rojautin pesuhalliin autolla ja pohjasta ryykkäs kiinni kunnolla. Mitähän lie ottanu kiinni. Lähtee nimittäin takajouset ainakin takas vakioiksi. Paska halvaus meinas tulla.

                                  Comment


                                  • Alkuperäinen kirjoittaja Munkkiniemen Kreivi Näytä viesti
                                    Katselin talvikumeja ja ilokseni totesin, että niillähän ajaa vielä ensitalvenkin. Kuinka ollakkaan lähempi tarkastelu osoitti, että kiitos Turunväylällä olleen montun/objektin takarenkaiden rungot pettäneet. Jysähdys oli kova ja tarkistin renkaat,ei puhki, toisessa vanteessa vain jälki. Noh nyt pari viikkoa myöhemmin patteja senkun ilmestyy takapyörien kylkiin....
                                    Itsellä kitkoista takarengas tyhjänä. Löytyi naula, mutta runko oli kuulemma ehtinyt mennä pilalle tyhjänä ajosta. Eivät suostuneet paikkaamaan. Pintaa on vielä 7.5mm jäljellä. Eipä tässä olisi, kuin taajamassa pyörimistä, joten kait tuolla voisi körötellä vielä hetken.

                                    Comment


                                    • Alkuperäinen kirjoittaja itaplok Näytä viesti
                                      Kuvaan liittyen, vesi, kura ja suola tehneet tehtävänsä.. kele. Muuten ei niin harmittaisi, mutta vajaa vuosi sitten vaihdatin suojakumit "ennakoidusti", koska ensimäiset murtumien merkit olivat esissä. Entiset kesti (ainakin) 10 vuotta. Uudet ei vuottakaan..
                                      Tuosta on foorumilla varoiteltu. Ei kannata vaihtaa ennakoidusti, kun ne vanhat murtumaan alkaneet voivat kestää vielä kymmenen vuotta, mutta nykyosat kestävät keskimäärin puoli vuotta, jos ei ole merkin kanssa tarkkana ostotilanteessa. Laatuosat sitten muutaman vuoden. Siksi itse aion jatkossa suosia nivelen yli vedettäviä kumeja, kun taitavat olla vähiten huonoja kestoltaan.

                                      Comment


                                      • Passattiin joutui tänään vaihtamaan alkuperäisen ulomman suojakumin uuteen, olihan tuolla jo melkein puoli miljoonaa päästelty. Sinänsä jännää että takavetarien sisemmät kumit joutui vaihtamaan jo alle 300 tkm ajolle.

                                        Alle meni nyt löbron kumi, joka on sama GKN mikä oli alkuperäinenkin osa. Mielenkiinnolla jäämme seuraamaan miten kestää. Ainakin tuntui hyvin joustavalta ja löbron tyyliin mukana oli kaikki tarvittavat osat.

                                        Comment


                                          Argh. Ensin lataat 3h päivitystä GTA V:hen ja kun päivitys on ladattu tulee ilmoitus että servut on "unavailable".
                                          Kyllä syö miestä taas vaihteeksi.
                                          Minäkin tässä halusin pelailla(=mäiskiä) muutaman minuutin. Hitto mikä päivitys, 5 % jäljellä päivitystietoja + asennus varmaan päälle!

                                          Comment


                                            Maanteiden suolaus...ja varsinkin se nykyisin käytettävä tervasuolapaska, mikä jymähtää auton kylkiin kuin hirvikärpänen päähän.

                                            Comment


                                              En kyllä ole moista ongelmaa huomannut. Auto oli koko talven pesemättä, pesin normi metodeilla tahkolla niin hienosti lähti puhtaaksi.
                                              Et kai vaan lämpöisessä tallissa pidä autoa? Se nimittäin jymäyttää suolan kiinni kuin tauti.

                                              Comment


                                                Tuosta autonpesusta on oma threadi, pidetään ne jutut siellä.

                                                Comment


                                                • Täällä saa vapaasti testailla tekstin muotoilua, uuden ketjun tekemistä tai vaikka päällä seisontaa. Kaikki turhanpäiväinen tsätti myös kuuluu tänne.

                                                  Niin tuo oli vain lainaus tuosta osion otsikosta;))).

                                                  Comment


                                                  • Parcelforce uk kuriiri jumittaa jossain perhanan legoolandias (tanska) mun vag ajoitustyökalusarjan kanssa ei tainnu jakopää tulla valmiiksi vklpna

                                                    Comment


                                                    • Alkuperäinen kirjoittaja Kilu7 Näytä viesti
                                                      Löytyi naula, mutta runko oli kuulemma ehtinyt mennä pilalle tyhjänä ajosta. Eivät suostuneet paikkaamaan. Eipä tässä olisi, kuin taajamassa pyörimistä, joten kait tuolla voisi körötellä vielä hetken.
                                                      Paikkasin itse ja jatkan köröttelyä.

                                                      Comment


                                                      • Hain 5 talviseisonnasta. Ehjänä sen sinne kyllä jätin syksyllä..
                                                        Attached Files

                                                        Comment


                                                        • Vaikuttas jotekin hehkuvialta. Jotenkin noista valoista vaan saa sellaisen käsityksen..

                                                          Comment


                                                          • 4 hehku ja egr venttiiliä herjas.

                                                            Comment


                                                              Basil Fawlty näyttää ottavan jenkkejä sen verran päähän, että ne perhanat näyttää poistaneen koko "Fawlty Towers" sarjan Netflixin valikoimasta...

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X