Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Katse vaan eteen päin. Kyllä se siitä.

    Comment


      Samaa vikaa täällä. Vajaa 10v vaan oli alla. Onhan täs säätöä asioissa, mutta ei asiat huonompaan ainakaan voi mennä.

      Comment


      • Aika parantaa haavat, uutta kehiin.

        Comment


        • Voimia poijjaat! On sadepäiviä, on aurinkopäiviä, on poutaisempia jaksoja, ukkosta. Kaikella on merkityksensä ja tarkoituksensa. Aurinkopäiviä teille toivotellen!

          Comment


            Autokuumetta alkaa ollla kohta +40 astetta että nyt joku hakemaan ässä pois nii pääsee kaupoille :D

            Comment


            • Lähetin tuotteen takuuseen viime viikon perjantai aamuna. Kysyin sitten tiistaina että, mitäs sille kuuluu. Vastaus oli jotteivat oo kerenny avaamaan päivän postia. Vielä tänäkään päivänä eivät ole tainnu avata posteja, kun ei oo kuulunu.

              Comment


                Rakennusliike. V*ttu jos näin huonolla asiakspalvelulla ( narinalistan korjauksella) pitäisi korjaamoa, niin loppuisi duunit alle vuodessa. Milloin ollaan missäkin eikä ehditä vastaamaan puhelimeen, tekstiviestiin saatikka s.postiin. Ja kaikesta yritetään venkoilla ja vääntää.
                Onneksi loppuerä on iso ja olen jo laskenut että saan tekemättömät hommat hoidettua muuta reittiä, jos ei tämä koopää saa asiaa hoidettua.
                Tekisi mieli mennä kotiovella käymään, mutta en viitsi vaimoa ja lapsia säikyttää...

                Comment


                  Mitäs sitä pörssikurssien seurailua yrittämään, kun ei edes bensan hintakäyrän kanssa tule toimeen - aina kun hinta on alhaalla, on tankki jo täynnä...

                  Comment


                  • Perkele.
                    307 Pösöön ei tarvinnu tehdä remonttia kolmeen vuoteen viiden kympin pakoputkea ja öljynvaihtoja enempää, Audiin menee kerrossiivoojan palkka parin kuukauden välein.

                    Ajossa kuului omituinen napse, rautakaupan pihasta lähtiessä olikin sitten tuulilasi halki, kaksi halkeamaa kauniisti linjassa toisiinsa nähden ja napsunnan säestyksellä yhdistyivät yhdeksi halkeamaksi...

                    Comment


                      Naishenkilö tuli pakulla A6:sen takaoveen..

                      Comment


                        Laskujen jälkeen jäi ruhtinaalliset 80€ neljäksi viikoksi, saatana.

                        Comment


                        • Kyl täytyy sanoo että tilituli ja samantien meni.
                          Viimeksi muokannut Hallikainen; 13.2.2015, 12:25. Perustelu: typo

                          Comment


                          • Tämä kuukausi ollu ittelläkin vähän niukka. Tankki on täyttynyt nätisti Masterilla ;) Onneksi tili on kohta ja kyhnyä pitäis erinäisistä osista kans tulla (Jinx). Kiertoon nekin tosin heti menee...

                            Harmittaa myös kun toivoin broidin kautta saavan jonkun suht halvan sähkärin käymään, mutta pari nopeata käyntiä ja pari "pikku" osaa maksoi yli 200 euroa. Noh, ajattelen kyllä niin että yrittäjä saa tosta rahasta näppiinsä suunnilleen sen 1/3, ettei sekään siinä mielessä paljoa tienaa, mutta kuitenkin vähän kirpasee.

                            Comment


                              Perjantai ja 13. päivä ylläri pylläri - pitäisi olla jo valmistelemassa lähtöä, mutta vieläkin jumissä töissä laatimassa jotain kommenttiyhteenvetoa toisten suttailemasta sekundasta. Eiköhän nähdä, miten tästä eteenpäin...

                              Comment


                                Pe 13. Töissä vittumaiset asiakkaat... Auton ettiminen, jostain pitää tinkiä, quattrosta ja turbosta en tingi... valinnan vaikeus, B7 Avant 2.0tfsiq ois eniten mieleen muttei tahdo löytyä sopivaa S-lineä

                                Comment


                                • Länsinaapurista löytyi viimein auto ja myyjä joka oli valmis myymään vientiin.

                                  Nyt, kun rahat on vaihdettu kruunuiksi ja pitäisi sopia päivä, että autoa voisi mennä katsomaan/ostamaan, niin ukkelia ei tahdo saada enää kiinni.

                                  Viimeisin viesti oli, että sunnuntai ei hänelle käy ja kun tiedusteltiin, että mikähän päivä sitten kävisi, kun meidänkin lähdössä olevasta seuruueesta kaikki on töissä käyviä ihmisiä, eikä sinne lähdetä ihan tuosta vain ajelemaan, vaikka yksi vapaa-päivä tarpeen tullessa voisi järjestyäkkin.

                                  Vähänhän tuo meinaa sylettää...

                                  Comment


                                  • Kunnon räkätauti päällä jo viikonlopun. Jospa ehtisi viikolla kuntoutua, että pääsisi hiihtolomaa viettämään edes jotenkin toimintakykyisenä.

                                    Comment


                                      1. Aamulehti tulee aamulla viiden-kuuden aikaan semmoisella räminällä, että taidan lopettaa tilaamisen. Postiluukkua jo tuunattu pehmustein, mutta pelti laulaa edelleen.

                                      2. Kuka suakeli suunnittelee semmosen automankan, että valaistusta ei saa himmennettyä tai vaikka kytkettyä pois. Kökkö ajaa pitkää matkaa pimeällä, koska pakko kuunnella jtn, että jaksaa ja mankka hohkaa niinkuin hammaslääkärin työvalo :/ Eikö näitä laitteita testata oikeassa elämässä??? Toisessa autossa soittimessa välkkyy oikein valoshow, onneksi TT:ssä on soittimen suojaläppä.

                                      3. Samsung S4 mini puhelintyössä. Korva soittaa puhelun aikana jollekin muulle, eli korva näppäilee... EIhän kyse ole kuin maksavista asiakkaista, nehän jaksaa oottaa, ku pitää soittaa uudelleen. Hands free auttaa paljon, muttei sekään aina toimi.

                                      Comment


                                        Jälkimmäisessä on kyse etäisyystunnistimen viasta (tai tahattomasti poiskytketystä näytön sammuttamisesta puhelun aikana). Jos lasin päällä on näytön suojakalvo joka asennettu väärin tai on alunperinkin vääränmallinen niin että se peittää etäisyystunnistimen niin kosketusnäyttö ei lähde pois päältä vaikka vie puhelimen korvalle. Löytyi sille näytön sammuttamiselle puhelun aikana ihan on/off asetuskin. Normaalisti näyttö sammuu heti kun puhelimen eteen tulee parin sentin päähän jotain kiinteää.

                                        Comment


                                        • Ville, Postin varhaisjakeluun vaan yhteys postiluukun räminän suhteen. Jakajan ammattitaidottomuutta, jos sitä ei onnistu käyttämään äänettömästi. Varsinkin, jos on erikseen pyydetty toimimaan hieman hiljaisemmin tietyssä osoitteessa. Monesti sitä ei vaan tiedä, että nykyinen toiminta häiritsee, ennen kuin siitä ystävällisesti huomautetaan. Nämä tilanteet tulleet tutuiksi, kun joskus itsekin ollut kyseisessä lafkassa töissä vuonna miekka&kilpi :)

                                          Comment


                                            #Kela #opintotuki #takaisinperintä #+15% #2vuodentakaa

                                            Comment


                                            • welloo +1

                                              Itselle tuli kans pikkusen perintää parivuotta sitten. Meinasivat haluta toistatonnia, mutta sain sen tiputettua puoleen onneksi. Maksuaikaahan ei tullut ollenkaan muistaakseni?

                                              Comment


                                                Vähän samaa tässä. Ei tosin edes ensimmäinen kerta, kun tulee tonnipommi paybackkia ko. valtionlaitokselta. Ittensähän tässä saa toki kuulostamaan tyhmältä, kun "mitäs tienasit 1500 € yli tulorajojen", mutta ette usko että on tullut lähes koko koulu-ura elettyä aika tiukalla rahalla. Sen sijaan siinä mielessä ehkä erikoistilanne, että olen päättänyt jeesata muutamia läheisiä rahallisesti, mikä on laskenut kynnystä työntekoon. Kaipa tällaisia voisi toisaalta käyttää itkuvirsinä KELAlle, josko saisi vähän anteeksi...

                                                Comment


                                                • Joo siis, ite jouduin lähettämään palkkakuitit/tiliotteet ja kaikki mahdolliset että sain sen laskemaan ;d

                                                  Comment


                                                    Mahdatko Waldemar olla mahdollinen "rasisti"? :D Joku avautui juuri samasta asiasta riemurasiassa :D

                                                    Comment


                                                      Työttömyyskassa laskenu päivärahan 500€ pienemmän kuukausitulon mukaan, kuin mitä lähetetyssä palkkatodistuksessa on. Huoh...

                                                      Comment


                                                      • no huhhuh tätä ajoneuvoilun tulevaa verotusta.... Pitäis siis saaha toinen auto talouteen ja haussa farmari miel 2002+ vuosimallinen niin kyllähän näytä löytyis ja yks kiva olis mielessä, mutta katoin huvikseni et tänävuonna veroa sais maksaa 221g/km päästävästä jo 256,23 ja vuonna 2016 alkaen 324,48€!!! ei kele tätä trafin kiskontaa. sitte katoin tota uutta verotaulukkoa et 190g ja alle päästävät ovat vielä kipurajoilla. Nettiautoon kun laittaa seuraavat speksit hakuun
                                                        -päästöt alle 190 grammaa/km
                                                        -farmari
                                                        -vuosimalli 2002 tai uudempi
                                                        -hinta max 6000€
                                                        -bensakone ja 2 litranen

                                                        no niitä löyty jopa 700 kpl nettiautosta ja 90% niistä pösöjä sitikoita ja ladoja, Ei kiitos mitään näistä!!! no kai se on pakko hyväksyä tämä n. 68€ veronkorotus...

                                                        Ainiin Loppukevennys audi s6 c5 vero vuonna 2016=563,92€

                                                        Comment


                                                        • Oman 4.2 litraisen ostin juuri veron takia alle 2001 vuosimallisena. Tänä vuonna 286€ ja 2016 346€. Ei tunnu ihan niin pahalta.

                                                          Comment


                                                            Kamat kasaan ja nokka kohti kotia. Mielellään tänne mantsiin olisi jääny pidemmäksikin aikaan.

                                                            Comment


                                                              Maksuaikaahan ei tullut ollenkaan muistaakseni?
                                                              On tuossa sentäs 2kk aikaa, eli pakko vääntää duunia sen eteen. Juuri vapaaehtoisesti palautteli toista tonnia etukäteen männeiltä vuosilta ja luuli olevansa "selvillä vesillä" koko systeemistä.

                                                              Mahdatko Waldemar olla mahdollinen "rasisti"? :D Joku avautui juuri samasta asiasta riemurasiassa :D
                                                              Aikamoista sattumaa, mutta enpä ollut minä tällä kertaa. Ilmeisemmin en ole ainoa, joka näitä mukavia kirjeitä on tähän ajankohtaan saanut noukkia postiluukusta.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X