Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Ohjaustehostin vuotaa nesteet pihalle ja viikonloppuna pitäs lähtee Nilsiään...

    Comment


      Piru vie ei auttanut laatikkoöljyn vaihto käyttöautoon, kyllä se on uskottava että kolmosen synkroja on sorvattu ilman suojalaseja :/

      Comment


        Vetonivel porsi Tampereen ohitustielle ja tässä ootellaan hinaajaa lahdentien rampissa

        Comment


          Elisa. Laajakaista katkeaa pariksi minuutiksi joka ilta n. Klo22:00

          Comment


            No alkoihan se takaluukun lukko kettuilemaan. Mikrokytkinjumppaa siis luvassa, jipii.

            Comment


              Sheriffin pohjapelti S6:sen alla. Vittu Mitä Paskaa riehua sitä yksin takaisin paikalleen auton alla. Meni kaikkiaan varmasti tunti enemmän pelkästään ton pellin purkuun ja takaslaittoon.

              Comment


                Kiitti vaan muistutuksesta. Minulla on auto jakopäähuollossa, ja muistin juuri että kellarissa on uusi pohjamuovi, sekä sen kulmapala joka piti suorittaa samaan konkurssiin. kele sentään.

                Comment


                  Ei nyt mitenkään pahasti ota pattiin, mutta miksi tori.fi:ssä ei ole pakko laittaa kunnon yhteystietoja, kun myy tuotetta? Olisin halukas ostamaan yhdeltäkin myyjältä koko kasan valoja mitä siellä tyrkyttää, mutta ei vastaa sähköpostiin eikä puhelin numeroa näkyvissä. Vastasi kysymykseen valojen kunnosta, mutta ei enää puhelinnumero kysymyksiin. Liekkö huijari joka myy ilmaa... Olkoot sitten :(

                  Comment


                  • Issias ottaa päähän ja jalka on todella kipee plus veltto, meinas tulla oikein kyynel silmää kun käveli autolta kotiin prkl. Onneksi sain hyvät lääkkeet..

                    Comment


                    • Alkuperäinen kirjoittaja ^^BeBe Näytä viesti
                      Ei nyt mitenkään pahasti ota pattiin, mutta miksi tori.fi:ssä ei ole pakko laittaa kunnon yhteystietoja, kun myy tuotetta? Olisin halukas ostamaan yhdeltäkin myyjältä koko kasan valoja mitä siellä tyrkyttää, mutta ei vastaa sähköpostiin eikä puhelin numeroa näkyvissä. Vastasi kysymykseen valojen kunnosta, mutta ei enää puhelinnumero kysymyksiin. Liekkö huijari joka myy ilmaa... Olkoot sitten :(
                      Ne ei halua myydä. Kitaraa ostaessani lähetin kyselyjä monella myyjälle Torissa ja Huutonetissä. Tosi nihkeästi vastasivat. Ebaystä sitten huusin kaksi kitaraa, joista toinen jopa tuli kotiin asti. Otti päähän, kun yksikin Huutonetin kitara oli ihan vieressä, mutta myyjä ei vastannut kysymyksiin, niin joku muu sen sitten huusi.

                      Sama kuvio tuntuu olevan yritysmaailmassakin. Kiinasta kun kysyy tavaraa, niin vastaavat heti. Jostain jenkeistä tai euroopasta, niin osa vastaa, osa ei. Suomesta kun kysyy, niin todella usein jättävät vastaamatta sähköpostikyselyihin. Miettinytkin, että miksi laittavat sellaisia yhteystietoja, joiden kautta ei kuitenkaan saa vastausta kysymyksiin.

                      Comment


                      • Alkuperäinen kirjoittaja Samii- Näytä viesti
                        Issias ottaa päähän ja jalka on todella kipee plus veltto, meinas tulla oikein kyynel silmää kun käveli autolta kotiin prkl. Onneksi sain hyvät lääkkeet..
                        Täällä kohtalotoveri ilmoittautuu. Viikkoa ennen joulua vietiin ambulanssilla lasarettiin ja siitä eteenpäin vetänyt 6-8 panacodia + buranat kaupanpäälle/päivä. Kovasti olen ohjeiden mukaan koittanut varovasti venytellä ja jumpata, mutta ei sen kanssa vieläkään ilman lääkkeitä pärjää. Jos ei tämän kuun aikana ala helpottamaan, niin sitten aletaan miettiä jatkotoimia. Nelos- ja vitosnikaman välinen pullistumahan sieltä vuosi sitten löydettiin ja se ärsyttää hermoa.

                        Comment


                        • Ei noi buranat ja panacodit auta.. Ittellä on nyt selässä 8h lämpö juttu selässä ja lihasreleksanteja plus tulehdus kipulääkettä sitten vielä lääkäri laitto jotain geeliä joka lihaksia rentouttaa/poistaa tulehduksia... Tuntuu kuin joku polttas jalkaa koko ajan ja toi jalan velttous ärsyttää kanssa. =/ Nyt oisi automaatti poikaa kun kytkin jalka on pois pelistä.
                          Viimeksi muokannut okkim; 13.2.2014, 20:11. Perustelu: Poistettu tarpeeton lainaus.

                          Comment


                          • Lämpö vaan pahentaa noita rangan ongelmia. Kylmäpussia, C vitamiinia tuhti annos aamulla yleiseen tulehdukseen ja B vitamiinia kanssa ronskisti hermotulehdukseen.
                            Ja jos jollain haluaa hölvätä kipupaikkoja, niin illodin ajaa saman asian kuin nuo kylmägeelit eikä tule niiden sivuvaikutuksia.

                            Kaulapanta olis helvetin hyvä laite jos pitää noita kaularangan nikamia rauhoittaa. Mut eipähän nuo lääkärin pökäleet niistä ymmärrä mitään.

                            Comment


                              Itse en kyllä ajaisi autolla ollenkaan jos noin vahva lääkitys päällä (tod. näk. kolmiokamoja?)

                              Comment


                                Täällä kanssa vedetty panacoddia, tradolania ja voltarenia selän takia. Vuosi on nyt mennyt että pärjää ilman lääkkeitä, mutta silloin kun tilanne oli akuutti pari vuotta sitten meni pari viikkoa josta en muista mitään.

                                Nyt käyn fysiossa, vielä kun muistaisi ja jaksaisi kaiken arkiahertamisen keskellä vielä harjoitella.

                                Suosittelen kaikille ennakoivaa syvien vatsa- ja selälihasten treenaamista, sekä isojen jalkalihasten venyttelyä.

                                Comment


                                  Fysiatrille mars kaikki selkävikaiset. Normaali terveydenhuolto ei aiheesta tajua mitään. Sain itse ensimmäistä kertaa kunnon hoitoa selkääni, kun kävin yksityisellä ja lääkäri sattui olemaan päivätyöltään fysiatri.
                                  Vanha työterveydenhuolto vaan antoi 2 päivää saikkua ja nappeja, ei niillä selkä tule kuntoon.
                                  Myös kiropraktikko auttaa asiaan. Toki kaikki riippuu vamman laadusta.

                                  Comment


                                    Itsekin (194cm) selkävaivojen kanssa kärsiny piiiitkään. Diacorissa sattui kohdalle jokunen vuosi sitten urheiluliäkäri. Nappien sijaan kehoitti roikottamaan ruotoa (=roikkumaan tangon varassa) niin ettei jalat kosketa lattiaan, pari minuuttia päivässä koska ihminen on kuulemma rakenteeltaan vahvasti apinan sukuinen :)
                                    Miten oikeassa tämä herra olikaan, selkävaivoja ei ole ollut sen koommin.

                                    Comment


                                    • Itse loukkasin selän joku 6 vuotta sitten. Hoidettiin kipulääkkeillä, relaksanteilla, fysioterapeutilla olin venytyksessä ym. Magneettiröntgeniin tms en ole vieläkään päässyt. Selkäkipu tulee sykleittäin kuin salama kirkkaalta taivaalta ja sitten on parista viikosta kuukauteen saikulla.
                                      Olen huomannut että veto/kylmän saaminen selkään on yksi suurimmista syistä selkäkivun alkamiseen, toinen paha on tikkailla seisominen/ edestakainen nouseminen työpäivän ajan (sähkäri ammatiltani) ja kolmas on pitkään makoilu sohvalla/ sängyssä esim flunsassa ollessa.
                                      Kuitenkin rakensimme uuden talon vähän reilu vuosi sitten ja niin vähän kipuja/ sairaslomia ei ole kuuden vuoden aikana ollut kun rakennusvaiheessa ja n 3kk sen jälkeen. Kovaa treeniä tuo raksaaminen eli voipi päätellä että selän ja vatsan lihaskunnolla on todella suuri merkitys selkäkipujen poissapitämiseen. Sen vain unohtaa aina kun kipuja ei ole eikä jaksa treenata juuri silloin kun treenaamaan pystyy. Kiputilassa on helvetin hankalaa ja kivuliasta yrittää vahvistaa lihaksia.
                                      Viimeksi muokannut peeki; 13.2.2014, 23:24. Perustelu: Kirjoitusvirheitä korjattu

                                      Comment


                                      • Kaikkia edellämainittuja (roikkumiset, kylmät ja lämpimät, kiropraktikot, osteopaatit, kumminkaiman ja muiden tutun tuttujen suosittelemat noidat ja selänparantajat ym. maailman parhaat puoskarit, erilaiset napit ja geelit relaksanteista opiaatteihin jne.) on kokeiltu ja ennaltaehkäisevästi jumpattu ja venytelty, mutta kun kipu iskee, se laukeaa parhaiten kipulääkityksellä. Ja itselläni 2xpanacod ja 1xburana 800 vie kivun kuudeksi tunniksi. Eli kun on akuutti kipuvaihe päällä, se talttuu tällä annoksella 4x vuorokaudessa otettuna. Eihän ne missään nimessä mitään paranna, mutta helpottaa olon tilapäisesti. Kun se selkä on paskana niin se on paskana. Toistaiseksi en ole sellaista ihmemiestä tai -naista löytänyt joka sille olisi täyden avun osannut antaa.

                                        Mutta meistä ja meidän selistä jokainen on yksilö. Joillakin toimii yksi, toisilla toinen hoito. Kun vaan löytää itselleen sopivan, niin sitten on hyvä.

                                        Comment


                                        • Meillä vanhempi tyttö (4v) saa joskus semmosia komentelukohtauksia (yleensä vähän väsyneenä), että jotain pitäisi saada just heti ja jos ei saa niin pientä läpsimistä ja potkimista saattaa esiintyä. Ei siinä mitään, ollaan käytetty tämmöstä sylissäpitoa (virallinen(?) termi on kai joku holding-kiinnipito), jossa rauhotellaan tyttö. Mikä kyllä meillä toimiikin.
                                          No eilen sattui eräs sukulainen olemaan sitten kylässä (en ollut itse vielä ehtinyt kotiin) kun sattui tuommoinen tilanne, missä vaimo otti tytön syliin. Sukulainen sanoi jo ennen sitä, että vaimon olisi pitänyt tehdä niin tyttö halusi, eli antaa periksi kiukuttelulle. Ja tämä sylissäpito oli kanssa jo niin väärin, että jo uhkailtiin ilmoituksella lastensuojeluun!
                                          Hitto että ottaa päähän tommonen uhkaileminen, kun joku ei tajua, ettei siinä ketään satuteta tai tehdä muutenkaan mitään pahaa.

                                          Comment


                                          • Juuri pari päivää sitten katselin kun kaverin mukula kiukutteli ja aikansa kiukuteltuaan sai tahtonsa läpi. Ihmettelinkin aiemmin, että miksi se rääkyy, mutta olikin opetettu siihen. Ei ymmärrä.

                                            Comment


                                              Lievästi yleistettynä, se on sitä nyky kasvatusta ku ollaan lapselle kavereita, eikä vanhempia.

                                              Comment


                                                Meillä toimii myös tuo sama rauhoittelu. Jopa niin hyvin, että 2-vuotias pikkuveli on oppinut (valitettavasti) saman proseduurin. Poika alkaa jopa ilman syytä räyhäämään ihan vaan räyhäämisen vuoksi, tulee luo ja pyytää syliin "saanko tulla rauhoittumaan?" Mallioppimisen kurssi suoritettu kiitettävällä arvosanalla. Ja kyllä meillä syliin pääsee ilmankin, ei siitä pitäisi olla kiinni.

                                                Comment


                                                  se on sitä nyky kasvatusta ku ollaan lapselle kavereita, eikä vanhempia
                                                  Tätä se valitettavasti on. Ei näin...

                                                  Comment


                                                    No eilen sattui eräs sukulainen olemaan sitten kylässä (en ollut itse vielä ehtinyt kotiin) kun sattui tuommoinen tilanne, missä vaimo otti tytön syliin. Sukulainen sanoi jo ennen sitä, että vaimon olisi pitänyt tehdä niin tyttö halusi, eli antaa periksi kiukuttelulle. Ja tämä sylissäpito oli kanssa jo niin väärin, että jo uhkailtiin ilmoituksella lastensuojeluun!
                                                    Hieman kärjistäen: Halolla päähän sukulaista, jos ei ymmärrä että lapsella kuuluu olla rajat jne.

                                                    Ja tuosta päästää siihen mikä v*tuttaa yleisesti, nimittäin juuri tuo kun kultamussukka kiukuttelee niin periksi annetaan melkein heti. Ihmekös tuo että ns. häirikkö käyttäytyminen on lisääntynyt kun vanhemmat ei osaa kasvattaa omaa satoaan..

                                                    Comment


                                                      Urssi perhana jätti ensimmäisen kerran käynnistymättä. Monta viikkoa se on pihassa ollut ajamatta, akun latasin alkuviikolla täyteen ja nyt olisin pihassa hiukan siirtänyt toiseen paikkaan niin eipä lähe ei. Pyörii kuin tulpaton mopo. Bensamittari näytti olevan alle kaikkien alarajojen mutta on se ennenkin vielä samasta kohdasta tulille lähtenyt.

                                                      Pitää hakea kannullinen bensaa ja koittaa uudestaan, sormet kyynärpäitä myöten ristissä ettei sekin nyt täysi-ikäisyyden kynnyksellä ala tulemaan vanhaksi.

                                                      Comment


                                                        Jos sukulaisen suusta pulputtaisi tuollaista lastensuojelutekstiä niin olisi viimeistä kertaa käymässä ainakin meikäläisen luona

                                                        Comment


                                                          Peiponen puhuu asiaa. Mua vituttaa kattella ku ollaan jossain kyläs ja kakarat huhtoo ja huitoo kuinka sattuu. Itte ainaki ärähdän kuuluvasti kummiplikalle jos meno rupiaa oleen liian vilkasta.

                                                          Comment


                                                          • Jos sukulaisen suusta pulputtaisi tuollaista lastensuojelutekstiä niin olisi viimeistä kertaa käymässä ainakin meikäläisen luona
                                                            Sen verran on lähisukua, ettei ihan totaalisesti viitsi katkoa välejä, mutta pientä viilentävää vaikutusta varmasti on. Ja parhaansa tekevänä isänä tommonen lastensuojeluun ilmoittamisella uhkailu kuulostaa pahalta.

                                                            Comment


                                                            • Samalla linjalla peiposen ja horchin kanssa, kuten myös muidenkin tuota sylirauhoittelua harrastaneiden kanssa. Eipä se ole vierasta täälläkään ja jos tuohon joku sukulainen olisi tullut omia näkemyksiään tuomaan esille, ei olisi tarvinnut toista kertaa tulla. Itseasiassa tämä ohjeistus tästä sylissäpidosta tuli meille lastenpsykiatrilta...

                                                              Uhkaus, kiristys ja lahjonta toimivat kanssa omien ja muidenkin lasten kanssa.
                                                              Kun pelisäännöt on selvät, ei tule turhia konfliktejakaan.
                                                              Viimeksi muokannut jarituru; 14.2.2014, 14:38. Perustelu: Tarkennus

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X