Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Suolaus ottaa päähän, ei meinaa millään saada kylkiä sileeks... Äskenkin auton pesun jälkeen ajelin porukoille, siellä vielä puhdas auto. Mutta porukoilta kun siirty himaan, niin oli jotain ihanaa skeidaa tuupattu tien täydeltä ja auton perä taas ihan ruskeena...

    Ei oo tää "talvi" mukavaa aikaa tarkalle autonpesijälle, ei :D

    Comment


    • Juu, kyllä tuo liikasuolaus suorastaan hatuttaa, mukavampi olis ajella ns. normitalvikeleissä.

      Itse en siitä välitä onko auto sitten paskainen tai ei.
      Kunhan liikuttaa paikasta toiseen.

      Das Auto.

      Comment


        Audi päätti työsopimuksen Hartolaan. Ehdin minä sen omistamaankin jo pari tuntia.

        Comment


        • Mitä tapahtui?

          Comment


            Edessä kuskin puolen ulompi murros antautui. Aamulla uusin silmin hakemaan pois.

            Comment


            • Voi paska mikä tuuri

              Comment


              • Talvi yllätti kävelijän; eilen illalla kunnon puolipannut luu edellä jäähän. Ei tuo talvi ole tarkoitettu ihmisiä varten, pitäisi vaan pysytellä neljän pyörän päällä, silloin ei sentään ole ikinä liian liukasta. Päähän ei tosin ota quattrokelit, mutta se että ajaminen on aika tuskallista. Kai sitä kaikella kivalla on hintansa. Lisäbonarina illalla töihin, jossa saa kävellä sen ~10k askelta kahdeksaan tuntiin.
                Viimeksi muokannut hattis; 13.1.2015, 22:42.

                Comment


                • Kun daewoo evanda tuntuu tehokkaalta ja kivalta ajaa, niin tajusin miten syvällä suossa sitä jo ollaan. Aiemmin tuota lainanneena olen vain kauhistellu kuinka hirveä sillä on ajaa. Tuntuu K03 bi-turbokin varmasti jo tehokkaalta, kun (toivottavasti) saapuu ensi viikolla Virosta vaihtomoottori.

                  Comment


                    Kiitos illan naurahduksesta :D

                    Comment


                    • Audi päätti sylkäistä jäähdytinnesteet pihalle kesken työmatkan, eikä ole edes kylmä..

                      Comment


                        A4:ssä (ACK) startti eli aiemmin omaa elämäänsä jääden pyörimään vaikka kone jo kävi. Ja vaikka käänsi virta-avaimen 0-asentoon. Vaihdoin virtalukon pohjan ja muutaman kerran on tehnyt sen jälkeenkin. Ei ikinä vaikka hallilla että olisi pääsyt tutkimaan. Tänään onnistuin jotenkin stumppaamaan risteykeen auton ja käynnistyksen jälkeen taas startti jatkoi iloisesti pyörimistään koneen käydessä. Pysäytin heti risteyksen jälkeen, käänsin virrat pois, startti jatkoi pyörimistään. Aiemmin tuo on rauhoittunut kun pykälä päällä on seissyt pari sekuntia jarrulla nyt vaan pyrki pyörimään. Sitten: elektrik kaputt. Kaikki virrat katosi. Pitänee tutkia joku päivä kun huvittaa lähestyä tuota keksintöä. Mitään en kyllä noista sähköistä tajua.

                        Comment


                          Vastaavan vian mulla Golfissa ainakin aiheuttaa solenoidi. Kopautus solenoidin päälle on aina lopettanut tuon. Eli startin solenoidin vaihdolla lähtisin liikenteeseen.

                          Comment


                            Vaihtostarttia suosittelen. Sontaa, santaa ja rasvaa luultavasti täysi niin ei jaksa palautua perille asti. Toki voi purkaa, putsata ja kasatakkin :)

                            Comment


                            • Alkuperäinen kirjoittaja Japi Näytä viesti
                              --Aiemmin tuo on rauhoittunut kun pykälä päällä on seissyt pari sekuntia jarrulla nyt vaan pyrki pyörimään. Sitten: elektrik kaputt. Kaikki virrat katosi. Pitänee tutkia joku päivä kun huvittaa lähestyä tuota keksintöä. Mitään en kyllä noista sähköistä tajua.
                              Jos haluaa autonsa polttaa, niin tuo jarrulla vastaan pistäminen on ehdottoman hyvä juttu! Mutta älä pidä palovakuutusta, kun en haluaisi osallistua uuden autosi hankintaan. Hanki päävirtakatkaisin, iso sammutin ja yleismittari. Sillä yleismittarilla voit paikallistaa sen sähkövian. Noille muillekin keksit varmasti käyttöä. :)

                              Comment


                                Videoita ei voida toistaa Chrome-selaimella. Käytä Mac OS X:n kanssa uusinta versiota Safarista.
                                On se perhanan vaikeeta vuonna 2015 tukea videopalvelussa kaikkia yleisimpiä alustoja ja selaimia... huah kaippa MTV3 käyttää edelleen Microsoft Silverlightia Ja google tai omppu on tehny jonkun päivityksen johon vasta heräillään MSleirissä. Kummasti netflix ainakin toimii, käsittääkseni sekin pyörii tällä ***tanan keksinnöllä. Yritäppä uusimma Ubuntulla... Noh ehkä se on parempi, että käyttis ja selain toimii kunnolla. Kaikesta sitä kimpaantuukin kun tottuu sulavaan ja käyttäjäystävälliseen :D

                                Comment


                                  Olen luullut että jotain pientä osaan autojen kanssa puuhastella- paskat! Hiacessa vastustaa pelkääjän puolen lähivalo, näyttää liian lähelle ja kuviokaan ei ole oikea. Katsastusmies tästä jo huomautti. Selvittelin asiaa ja ongelmana ettei h4-polttimo pysy kohdillaan. Kädellä kun painaa liittimestä niin valokuvio on oikea. Otin ilmansuodatinkotelon pois tieltä ja yritin tuota polttimoa kohdilleen- ei sitten millään- varmaan tunnin verran tuota yritin. Sitten yritin ottaa umpion irti- mielestäni kaikki ruuvit auki (myös maskin alta)eikä lähde minnekään. Kädet naarmuilla ja oli pakko luovuttaa. Seuraavaksi varmaan sitten kunnon patentti ja kuminauha kehiin pitämään polttimoa oikeassa asennossa. Turhaan kanssa tilasin uuden pyyhkijävivuston, vanhan rikki menneen nivelen saanee kuminauhalal ehjättyä :-)

                                  Comment


                                  • Kasmirin joku mikälie ränkytys soi päässä, vaikka kuulin vain ensimmäiset 5s radiosta. Rikos ihmisyyttä vastaan!

                                    Comment


                                    • Cupralippa kohtas tiensä pään, kun tässä aamusella porukoilla kävin.. Mukavat säärenkorkuset kasat jäänyt auralta suojatien kohalle ja viimeseen risteykseen ja niihin irtos. Ei tullut siellä fiksattua kiinni vaan ajelin takas, parkkipaikalla sit olikin enää jälellä kuskinpuoleinen viimenen 30cm.. Johan se siellä syksystä asti urhoollisesti roikku :D

                                      Comment


                                        Jaaha. Taas kerran YT:t joten auton hankinta täytyy siirtää tai unohtaa riippuen lopputuloksesta.
                                        Onneksi ei ole ole velkaa satoja tuhansia.

                                        Comment


                                          Eilen peruutin kärriä ja sitten pysäytin auton. Otin kärrin irti ja pam. Kärri pomppas takapuskuriin ja kiva naarmut siitä tuli. Olin peruuttanut renkaan päälle joka potki sit takas. kele!

                                          Comment


                                          • Saatanan saatana että minä vihaan tuota B6 kontin avausmekanismin ja kilpivalojen paskametalli metallia. Kilvenvalojen pultinkannat katkenneet ja valot pysyy vain kilvenalusella paikallaan. Haluaisin tuon paskan irti, mutta koko kesän oli kontin verhoilu irti ja aika-ajoin sitä kolistelin ihan turhaan

                                            Comment


                                            • Videoita ei voida toistaa Chrome-selaimella. Käytä Mac OS X:n kanssa uusinta versiota Safarista. On se perhanan vaikeeta vuonna 2015 tukea videopalvelussa kaikkia yleisimpiä alustoja ja selaimia... huah kaippa MTV3 käyttää edelleen Microsoft Silverlightia Ja google tai omppu on tehny jonkun päivityksen johon vasta heräillään MSleirissä. Kummasti netflix ainakin toimii, käsittääkseni sekin pyörii tällä ***tanan keksinnöllä. Yritäppä uusimma Ubuntulla... Noh ehkä se on parempi, että käyttis ja selain toimii kunnolla. Kaikesta sitä kimpaantuukin kun tottuu sulavaan ja käyttäjäystävälliseen :D
                                              Viime viikolla 2x Ubuntu 14.04 koneeseen Katsomo & HBOnordic toimimaan tällä: https://www.youtube.com/watch?v=Hd2kerWTIHY

                                              Viimeisen viiden vuoden aikana on Katsomo mennyt käyttökelvottomaksi noin 2 kertaa vuodessa ja sitten saa odotella kuukausia, että joku kehittele uudet moonlight pipelight kikkareet.

                                              Comment


                                                Nettiauton kyselijät alkavat välillä ärsyttää, toisaalta naurattaa.
                                                Vaikka mainittu ettei vaihtoa, niin vaivaiset 17 vaihtotarjousta silti tullut. Sitten useampi jo tarjonnut usean tuhannen alle pyyntihinnan(3/4 pyyntihinnasta) ja pari suorastaan loukkaantunut ja alkanut haukkumaan/vähättelemään, kun totean ettei tule onnistumaan. Täytyy sanoa, ettei nykyihmisille ole ilmeisesti mitään käytöksen alkeita opetettu.

                                                Comment


                                                • Tuli quattroa ja nastoja ikävä, kun ajelin appiukon volvolla, jossa kitkat, ja jäin parkkiksen loivaan mäkeen sutimaan... :D

                                                  Comment


                                                  • Etelän suola/plussa-kelit, ei saa pidettyä autoa puhtaana vaikka päälläin seisoisi prkl..

                                                    Comment


                                                    • Joo eilen pesin ja siivosin autoa 5h, nyt se on jo samannäköinen kun eilen aamulla :D

                                                      Comment


                                                      • Voiskohan sitä lähettää valtiolle laskua auton pesusta/puhtaana pidosta tuon saamarin suolaamisen takia. Jokuhan voisi harkita korvaushakemusta esim. auton enneaikaisen ruostumisen johdosta mikäli niin on päässyt sattumaan. Toisin sanoen ottaa myös tuo älytön suolaus nuppiin ja kovaa.

                                                        Comment


                                                          Matkahuollon parkkiksella tapahtuu:

                                                          Parkkis on täysi. Keskellä pihaa on Vito tyhjäkäynnillä ilman mitään indikaattoria mahdollisista aikeista. Itse huomasin lähtevän auton, laitoin vilkun, odotin ja rauhallisesti otin paikan auton lähdettyä. Alan purkamaan paketteja kontista. Vito tuli puolen metrin päähän Audin puskurista, äijä tulee ulos ja yrittää könytä väkisin siitä autojen välisestä raosta, työntäen meikäläistä röyhkeästi pois edestä! Itsellä oli sen verran hyvä stanssi, etten juurikaan horjahtanut, vaan ukko joutui luikertelemaan selkäni takaa Viton keulaa pyyhkien. Olin sen verran hämmentynyt, etten mitään osannut edes siinä hetkessä sanoa. Kai se oli jonkunlainen mielenosoitus parkkiruudun "varastamisesta"?? Kiivaammalla kaverilla olisi tuossa vaiheessa paketit tippuneet käsistä ja Viton keulaa olisi ehkä pyyhitty vähän enemmänkin. Varsinkin, kun vastapuolen fyysinen olemus ei oikein antanut katetta kyseisen kaltaiseen vittuiluun.

                                                          Olisin tosissani halunnut vaihtaa kaverin kanssa pari sanaa, mutta heppu pääsi karkaamaan toisesta ovesta, kun menin hetken päästä perässä matkahuoltoon.

                                                          Kaikenlaisia älyn jättiläisiä tuolla liikkuu.

                                                          Comment


                                                            Jos sillä oli vähän huono päivä.. No *ucks given. :)
                                                            Itteä 'ottaa päähän' nuo huohotinkaasut, kun ryhdyin viikko sitten taas ympäristörikolliseksi ja vedin huohotukset ulkoilmaan jäätymisen myötä.
                                                            Pitänee vuorata toi "makkara" jollain rautakaupan LVI-tuotteella, josko auttaisi. Vaatteetkin haisee, kuin olisi kovemmankin luokan bensalenkkari tms.

                                                            Comment


                                                              Kuopion moottoritie ja nimenomaan sen pohjoispuoli. Nyt kun sitä on vuodesta 2009 (?) rempattu ja härvätty. Ajettu muutama vuosi siinä 30 km/h ja välillä 50 km/h, 60 km/h, 80 km/h, 100 km / h ja ehkä jopa jossain välissä 120 km/h. Nyt se sitten alkaisi olla hyvinpitkälti valmis kaikkinensa.

                                                              Nyt siellä sitten pojottaa nuo nykyaikaiset muuttuvat nopeustaulut ja muut härpäkkeet. Ja ne on nyt olleet parisen viikkoa kunnolla käytössä. Ja tottakai nyt kun ne on asennettu niin kansalaisia pitää päästä holhoamaan eli jos vaikka sattuu olemaan normaali talvikeli eli 8 astetta pakkasta, kuiva talvinen tie niin tauluun jysäytetään "HUONO AJOKELI", rajoitus 80 km/h.

                                                              Ja se nyt tuntuu olevan tiehallinnon tai muun päättävän elimen takia aivan sama minkälainen keli tuolla on niin se on HUONO AJOKELI. Eikö nyt jokainen kuski osaa suhteuttaa sen oman nopeutensa siihen keliin ja ajella sen mukaisesti? Minä en ainakaan ole vielä tälle talvea tuota huonoa ajokeliä nähnyt.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X