Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Benkulle vinkiksi TN-Trading. Tekee Nummelassa iltahommina ja viikonloppuisin lasinkorjauksia.

    Comment


      Tänks Jukka, pitää pistää muistiin tulevaisuuden varalle. Emäntä Nummelassa töissä jopa niin voi hoitua vaikka työpäivän aikanakin.

      Comment


        Timppa on yleensä päivät itsekin oikeissa töissä. Tekee toiminimellä iltahommina korjauksia. Soittamalla toki selviää.

        Comment


          En nyt tiiä kumpaan tää pitäis laittaa, mutta pistetään tänne, koska lompakko ei ainakaan tykkää tästä. Ässäkuume taas nostaa päätään ja kiitos Sound:in, ei se ainakaan laskemaan päin ole vähään aikaan.

          Comment


          • Töistä lähtiissä huomasin että tuulilasi halki. Johan se 28.10 vaihettiin uuteen.

            Comment


              Onhan se yli kuukauden vanha.. johan se sietääkin vaihtaa :D

              Comment


              • Huolimattomasti asennettu, reklamaatiota vaan sisään. Ellei siis ollut kiveä, kaljapulloa tms. konepellillä :)

                Comment


                • Ei ole asennustekninen virhe, vaan kunnon kolo yläreunassa semmonne 25cm halkio lasissa. Eilen kotimatkalla siihen joku napsahti. Katon just ajotallennuskamerasta josko sais tapahtumakohdan ilmoitettua vakuutusyhtiölle.

                  Comment


                  • Huonoa tuuria. Eipä silti, itselle kävi vähän sama viime vuonna -- taisi kaksi kuukautta päästä nauttimaan ehjästä lasista, kun lensi vasempaan reunaan moottoritiellä kivi tai nasta ja lasiin ilmestyi pitkä halkeama ihan silmissä.

                    Ottaa päähän varsinkin näillä keleillä apinat, joiden on moottoritiellä pakko päästä ohi ja jäävät sitten eteen kyhnäämään.

                    Comment


                      Alkuperäinen kirjoittaja RistoEe Näytä viesti
                      En nyt tiiä kumpaan tää pitäis laittaa, mutta pistetään tänne, koska lompakko ei ainakaan tykkää tästä. Ässäkuume taas nostaa päätään ja kiitos Sound:in, ei se ainakaan laskemaan päin ole vähään aikaan.
                      Eipä mitään, täytyyhän sitä kerhotoveria "auttaa". ;)

                      Comment


                      • klo 22:23 alkanut lattioiden pesu. Ja kiukulla.. Pitää tästä lähtien ilmeisesti hoitaa ruokahuolto samaan aikaan laulellen ja kolistellen.. Jotain taas vissiin tehny väärin, tietäs vaan mitä....
                        .

                        Comment


                          Se kun kiertelee kaupassa ja miettii mikä oli se neljäs asia mitä varten tänne tulin. Kotona selällään auton alla katson vaihdelaatikon pohjaproppua ja muistan… noh ei sit vielä vaihdeta öljyjä sinne. Vaihdampa uudet xenon polttimot. Mätänetissä oli myyjä kiikuttanu asiakas palautuksen tarkastamatta hyllyyn. Noh rikkihän se lamppu oli siellä paketissa. Kauppaan jäi yksi hyllyyn koneen mukaan… toivotaan toivotaan.

                          Comment


                            Noin 33500€ vaje.

                            Comment


                            • Sain hitto Tampereella parkkisakot :D

                              Comment


                              • 55€ jäi kiinni laskennallinen vuositulo, että jäi korkeempi isyysraha saamatta. Tulee sit vajaa tonni turpaan koko jaksolla.

                                Comment


                                • Rengasvandaalit asialla vol.X. Jouduin tohon cq:oon vaihtamaan kesärenkaat takaisin alle jo edellisen tempauksen jälkeen, ja nyt ei ole enää yhtään kappaletta ehjää ja kelpoisaa kokoa kaivaa reservistä edes alle, kun tarvitsee toisella autolla ajaakin. Ei vaan pysty ymmärtämään mikä tuossa autossa niin paljon jotakuta pännii, että tarvitsee jatkuvalla syötöllä vandalisoida. Keletanattu... Suattapi olla että piakkoin myyn pois pilkkahinnalla, kun ei aika (ja/tai lompakko) enää anna periksi ennen reissuunlähtöä tehdä tuolle yhtään mitään, ja surku tulee katsoa kun nököttää ruudussa vandalisoitavana.

                                  Comment


                                    Foorumin markkinapaikka jossa ihmiset eivät tiedä tuotteidensa hintoja tai vuosimalleja.

                                    Comment


                                    • Alkuperäinen kirjoittaja HiTec Näytä viesti
                                      Töistä lähtiissä huomasin että tuulilasi halki. Johan se 28.10 vaihettiin uuteen.
                                      Kävin Autoklinikalla kysymässä mielipidettä mitä tehdään. Asentaja sanoin että ei tekis mitään. Sovittiin että vaihdetaan koko ruutu tammikuussa

                                      Comment


                                        Tuo suolan määrä tuolla teillä vaikka on ollut plussa kelit ties kuin pitkään. Joutu autofoaminkin jäljiltä oikeasti hinkkaamaan että sai suolat irti pinnasta. Mikä siinä on että sitä pitää kylvää heti jos on alle +5? Ei vaan ymmärrä.

                                        Comment


                                          Vajaaveto ajossa. Minä ymmärrän.

                                          Comment


                                          • Ei käynnistynyt Kainuun matka käsikirjoituksen mukaan. Tuli suoritettua Leppävirralla ripeähkö ohitus, jonka poliisi mittasi levikkeellä olleesta pimeästä pakusta. Maijassa kehotettiin hillitsemään nilkkaa ohituksessa ja muutenkin ajamaan rauhallisesti. Siitä' muistutettiin 480€ maksulla.

                                            Comment


                                              Määrittele ripeähkö ohitus? Paljonko oli ja millä alueella?

                                              Comment


                                              • Yleensäkkin jos ajaa vitostietä, niin poliisin näkee varmimmin juurikin leppävirralla (tarkemmin eteläpuolella olevalla isolla levähdysalueella) ja lapinlahti-iisalmi välillä. Toki kaasujalkaa kannattaa rajoittaa muutenkin, mutta nämä paikat huomioiden voi selvitä pienemmällä lomabudjetilla.

                                                Comment


                                                  Leppavirran alue ja Lapinlahti-Iisalmi akseli on taynnansa kameroita, joten alueella olevat posliinit on munkkipossun aaressa. Vitostie on kylla ansoitettua aika huolella. Jos ei ole turistina alueella, on ihan omaa holmoytta, jos kuvan itestaan otattaa. Taallapain maailmaa kaytamme Waze-applaria, ilmoittaa kamerat ja posliinit matkan varrelta, kunhan vain muut kayttajat niita ilmottelevat muiden tietoon.

                                                  Comment


                                                  • "Yksi pätevä keino noiden sakkojen välttämiseen on muuten sitten ihan rajoituksen mukaan ajaminen." :) Ymmärrän ohitustilanteiden ylinopeuden, ei siinä, turvalliseen ohitukseen monesti tarvitsee hieman enemmän sitä vauhtia, varsinkin kun tässä maassa se ohitettava usein unohtaa sen tärkeimmän velvollisuutensa ja alkaa nostaa itsekin vauhtia.

                                                    Aiheeseen lievästi liittyen. Ottaa ihan kiitettävästi päähän, kun ajaa vakkarilla tasan suurinta sallittua. Ohituskaistojen kohdalla en monestikaan nosta vauhtia, vaikka rajoitus tähän antaisikin tilaa. Silloin kaikki menevät ohi. Kuitenkin viimeistään 1 km kaistan loppumisen jälkeen joudun tiputtamaan vakkarista sitä vauhtia, täysin ilman näkyvää syytä.

                                                    Toisen kerran olin matkalla pimeällä tiellä kun takapuskuriin ilmestyi roikkumaan "geneerinen auto" niin lähelle, ettei etulamput näkyneet ihan koko aikaa, eikä vastaantulijoita eikä mitään estettä ohitukselle. Parin kilometrin aikana väläytin muutaman kerran takasumaria ja jarruvaloja ja sain vastineeksi pitkien vilkuttelua. Väläytin vilkkua, nähty on, mene ohi ja tässä vaiheessa alkaa torvi soida takana. Puuuuh. Pimeellä tiellä hankala väistääkään, mutta näin bussipysäkin kaukana. Totesin kyllä, että takanatulija on niin lähellä, etten uskaltais jarruttaakaan. Väistäminen oli vissiin virhe, kun kyseinen rakas kanssaihminen jäi sitten eteen junnaamaan 20 km/h alle rajoituksen.

                                                    ja nyt ollaan flunssassa. se ottaa päähän kirjaimellisesti kun huippaa.

                                                    Comment


                                                    • Joulu. Kuka tämänkin paskan on keksinyt.

                                                      Comment


                                                        Ghido, kun tuollainen "geneerinen" takapuskuriliima löytyy, niin tiputa nopeutta hiljaksiin ihan vaikka kahteenkymppiin saakka ja katso missä vaiheessa kelläkin tulee mitta täyteen.

                                                        Comment


                                                        • Tätä tulee itsellä harrastettua esim motarilla missä ei ole mitään syytä jäädä siihen taakse roikkumaan. Ei kylläkään yleensä tarvitse kuin 20 laskea nopeutta.

                                                          Comment


                                                          • Tulipa mieleen yksi hankinta, joka on jäänyt vieläkin tilaamatta:


                                                            Ja itse aiheeseen: helvetillinen ryysis jokaisessa mahdollisessa kaupassa. Alkuviikosta pitäisi vielä raahautua ostamaan joulupöperöt pl. kinkku, jonka ostin tänään.

                                                            Comment


                                                              Vitut*aa kun eräällä toisella forumilla eräs käyttäjä kyseli apua eräässä softamuutoksessa. Lupasin auttaa mutta mainitsin että asia ei ole ihan prioriteetti ykkönen ja menee ehkä joulun pyhille että saan homman valmiiksi.

                                                              Nyt sama jantteri on kyselemässä samoihin muutoksiin tekijää samalla forumilla ja samassa ketjussa. Jokseenkin epäkohteliasta minusta siinä vaiheessa juoksuttaa muita tekemään samaa hommaa kun yksi on jo saman työn aloittanut.

                                                              Oli viimeinen kerta kun lupaan auttaa ketään tuntematonta.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X