Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Alkuperäinen kirjoittaja kvande
    Voi perseen suti. Eilen sain A8:n ajovalot kuntoon ja nyt huomasin, ettei lasinpesuri eikä lampunpesuri toimi.
    Kivasti pitä A8 huolen siitä, ettei vapaa-ajalla ehdi hölmöilemään: Tänään uusin lasinpesurin pumpun. Uusi osa Motonetista (12-1409) hintaan 9,90€. - Oli hyvin samannäköinen alkuperäisen kanssa, joten otin ko. laitoksen vaikka sen sopivuudessa ei A8:a mainittukaan.

    Sitten kotiin ja auto laiton alle (alkaa muuten D2:n umpioiden irrotus käydä sujuvasti). Uusi pumppu johtoon kiinni ja johan hurisee. Sittenpä ei muuta kuin vanha pumppu pois alta ja uusi paikoilleen. - Vieläkin hurisee hienosti, mutta vettä ei tule. (No oikeastaan uusi pumppu vaati vaan toooodeella piiiitkän primeroinnin, ennen kuin nestettä alkoi tulemaan.)
    Seuraavaksi liitoksien tiiviyden tarkistus, jonka jälkeen pesurin säiliö, ilmanpuhdistin ja ajovaloumpio paikoilleen. - Muuten homma onkin valmis, mutta enää liiokset eivät olekaan tiiviitä ja pesurin säiliö valuttaa sisältönsä työpisteelleni. - Ja ei kun taas umpiota irti.
    Lopulta löytyi sellainen pumpun asento, jossa vuotoa ulospäin ei ole (kop kop...). Ja umpio paikoilleen ja testiä ja hienoa, kaikki toimii. Paitsi. Nyt mittaristossa killittää pesunesteen vähyyden symboli. (Voi rähmän rähmä!)

    Onkos nyt niin, että C4 satkussa, 90:ssä jne, joihin tuo Motonetin pumppu 12-1409 sopii, toimii varoitusvalo virtapiri katkaisemalla, kun taas D2 A8:ssa valo syttyy, kun virtapiiri maadoitetaan pumpussa nesteen ollessa vähissä?

    No joo, oikeastaan minun pitäisi kuitenkin olla aika tyytyväinen, sillä nyt taas lasinpesuri toimi.

    Comment


      Alkuperäinen kirjoittaja kvande Näytä viesti
      Onkos nyt niin, että C4 satkussa, 90:ssä jne, joihin tuo Motonetin pumppu 12-1409 sopii, toimii varoitusvalo virtapiri katkaisemalla, kun taas D2 A8:ssa valo syttyy, kun virtapiiri maadoitetaan pumpussa nesteen ollessa vähissä?
      Tarvikepumppujen varoittimissa on ollut muillakin ongelmia.

      Comment


        Ja niiden tuotto on vain murto-osia alkuperäisestä. Itsekin erehdyin hinnan kiroissa moiseen, mutta oli pakko laittaa orkkis, että sai lasille asti vettä tulemaan.

        Comment


        • + meteli on hirveä.

          Aiheeseen: suolavellirapapaskakeli ja tiukka kalenteri seuraaville kahdelle viikolle. Huonomminkin toki voisi olla, mutta silti...

          Comment


          • Ja tarvikepumppu laski myös letkun aina tyhjäksi. Ei ole kivaa kun pyyhkijät ehtivät jo muutaman kerran pyyhkiä kuivaa lasia ennen kuin vettä tulee.

            Comment


              Kandee laittaa vastaventtiili sinne välille! http://www.motonet.fi/fi/tuote/12123...mm-pesuriletku

              Comment


              • Voi sitte olla jotkuu ihmiset täysin Perseestä! Mutta silti jätetään se turhista turhin yleistämine tällä kertaa pois.

                Comment


                • Auto "tikissä" kunnossa ja katsastettu.. Pitemmällä reissulla huomattiin ettei lämppärinpuhallin lähtenytkään pyörimään.. Ilman nyrkkiä. Silmissä pyörii muistikuvat jostain palstasta jossa homma tehtiin ja on yksi "mukavimmista" rempoista..
                  Millä tuo C4sen ropelli on kiinni moottorissa? Eikö saa irti vaan pitää nostaa koko laitosta että mahtuu tulemaan? Kennon vaihto (toivottavasti) jää tekemättä myöhemminkään.. Sit taas ottaa päähän lisää..

                  Comment


                    Itse leikkasin dremelillä puhallinkoteloon huoltoluukun, jonka kautta vaihto onnistui huomattavasti sujuvammin. Laitoin kuvia asiasta tänne foorumille ja selostuksen, en vaan kuollakseni muista, että minne.

                    Edit: Haku auttoi: *Kliks* Viesti #81

                    Comment


                    • Vasta joulukuun alun tienoita lähtee puslat tulemaan ulkomailta, perhana jotta seisoo roipe vielä pitkään. Ei nyt oikein 2-3vk toimitusaika taida pitää paikkaansa. Eipä tekiskään mieli päästä q hommia koittamaan.

                      Comment


                      • Läksin tol firman kinnerillä motarin rampille, niin kyl siinä odotellessa ehtis jallun lukemaan kannesta kanteen ja vaihdevälit hieman pitkiä.

                        Piti oikeen kvg, niin onhan sielä julmat 59hp/109nm, 0-100km ilmoitettu 17sec.

                        Hieno peli. ":D"

                        Comment


                        • Pakastin hajosi. Ei siinä muuta, mutta toinen pakastin on aivan täynnä syksyn satoa ja sunnuntaina ostetut poronlihat olivat tuossa hajonneessa pakastimessa. Ulkona tietysti nollakelit, joten ei säily tavara sielläkään.

                          Onneksi on naapurit ja heillä pakastimessa hiukan tilaa. Kahden aikoihin yöllä on vaan hieman ikävä mennä kysymään, että sopisiko pakastimeen tavaraa. =)

                          Comment


                          • On tänään taas turhaan pulssi noussut, kun luulin omassa puhelimessa olevan vikaa, kun tehtiin liittymään hiukan muutoksia, mutta onkin ihan Suomen laajuinen ongelma Elisalla. Meinas puhelin muutamaan otteeseen saada kyytiä.

                            Comment


                            • Tänään just töissä aloin kattomaan puhelimesta yhden laitteen tietoja eikä millään päässyt googleen. No kaveri tokas nohevana vieressä että hänellä on tuolla ipad joka ainakin toimii, toisinkuin mun s4. No ei toiminut se omenakaan :)

                              Comment


                              • Harvemmin ottaa päähän, mutta tänään hieman kyllä kyrsi kotimatkalla:

                                Ensin työmatkalla huomasin, että jarrut on aika pehmeät jarrutuksen jälkeen esim. risteyksessä. Töiden jälkeen motonetin pihassa tarkastus ja toteaminen, että talvella tehty liitos putkesta suihkuttelee. Eikun putki ja letku varmuuden vuoksi kainaloon ja kotiin. Päivällä hieman ihmettelin myös ahtojen kokonaan puuttumista välillä. Välillä taas ahtoi ihan normaalisti. Kilsa, pari ennen pihaa sitten hoksasin hieman normaalia paksumman savun taustapeilistä. Samalla alkoi satunnaisesti kuulumaan mieto "poksaus" tsm, kun siipi otti kompurakoteloon kiinni. Eikun rohkeasti kotiin talliin, ahtimen ja jarruputken vaihto, tasan neljä tuntia.
                                Oli sitten aika tarkkaan vuosi sitten huollettu ahdin saanut noin sentin poikittaisvälystä, perkele. Yhden kiinnitysmutterin vielä hävitin kanssa, mutta saa pysyä kolmella, kunnes kehtaan asialle jotain tehdä.
                                Klassisesti tuntuu vähän tältä:
                                https://www.youtube.com/watch?v=r2pHBWSzT3g

                                Comment


                                  Tampereen ohitustiellä ennen karkunvuoren tunnelia oli valkoinen transportteri parkissa ja otti musta kuvan

                                  Comment


                                  • Btdt.

                                    Ja kaveri ajo letkassa motaria, kevyt ylinopeus koko porukalla ja kaveri pääsi kuvaan, muut ei.

                                    Hänellä oli golf mikä katsastettu pakuksi, tais olla siis jo kilpiä lukeva tutkaauto kun poimi runkonopeuden ylittäneen joukosta?

                                    Comment


                                    • Alkuperäinen kirjoittaja Juha| Näytä viesti
                                      Koodaa pois käytöstä, niin mäkin tein ton kulutuksen takia.:D
                                      Miten tämä tapahtuu?

                                      Comment


                                        http://www.stemei.de/pages/coding/au...ungsanlage.php
                                        Tuossa ohje miten sitä voi säätää, en tiedä saako samasta myös säädettyä kokonaan pois päältä.

                                        Comment


                                          Tuotahan vois kokeilla omassakin :)

                                          Comment


                                            Sukupuolineutraali avioliitto. There, I said it. Kissa on ulkona pussista jne.

                                            Itse asian sisältöön en ole puolesta tai vastaan, henkilökohtaisesti perus heteroateistia ei voisi paskan vertaa vähempää kiinnostaa. Mitä se minulle kuuluu mitä ihmiset tykönään tekevät, elämää oli eilen ja elämä jatkuu huomennakin. Se mikä tässä risoo on se, että mistään muusta ei julkisuudessa ja kahvipöydissä tulla seuraavaan kolmeen kuukauteen puhumaan. Sitten jos menee aidon rehellisesti ja provosoimatta sanomaan "Ei minua kiinnosta" niin pidetään heti tunteettomana ja empatiakyvyttömänä ihmishirviönä koska "eikö kukaan ajattele lapsia? Tasa-arvo. Hitler".

                                            Comment


                                            • Jos joku paheksuu niin voit todeta että tunteet ne on sullakin. Sun tunteet vaan ei hetkahda kyseisestä aiheesta

                                              Comment


                                              • Tähän voin yhtyä, täysin heterolla tavalla tottakai. Joka perhanan tuutista työnnetään tätä avioliitto lakia, itsellenikin asia on aivan sama ja olen huomannut saman Hitler ilmiön.

                                                Comment


                                                  Mikko veti kyllä kaikki kortit hihasta saman tien. :-p

                                                  Siinä kyllä komppaan, että alkaa jo valmiiksi ottaa päähän se, että mistään muusta ei varmaan hetkeen puhuta. Mutta saisko tässä kaiken tunnekuohun keskellä vietyä läpi jonkun autoharrastukseen positiivisesti vaikuttavan jutun vähän niin kuin vaivihkaa puun takaa? Toki nopea pitäisi varmaan olla.

                                                  Comment


                                                  • Samaa mieltä Mikon kanssa 100%. Laki on minulle aivan yhden tekevä, mutta ottaa päähän ettei muusta puhuta ja kaikki yhteiskunnan epäkohdat lakaistaan maton alle yhden "populistilain" takia.

                                                    Comment


                                                      Komppaan edellisiä täysin. Voisko ne keksiä jotain muuta välillä kun tuota avioliittolakia.

                                                      Comment


                                                        Onpa niin saatanan kumma että mannet kurvas jollakin 7-sarjalaisella penarilla suoraan invapaikalle ja rupesivat sitten sisävalon avulla meikkaamaan ja lähtivät siitä sitten kauppaan. Vittu nuo pahvihousut saa veren kiehumaan!

                                                        Comment


                                                          Ja toiset niitä joutuvat vielä "palvelemaan". Ai että olen hienon ammatin taas "valinnut". No jos tätä ei kovin montaa vuotta joutuisi enää kestämään :) #koulukutsuu.
                                                          Eipä sinänsä, onhan jokaisessa kansalaisenemmistössä/-vähemmistössä omat omenansa koreissaan, hyvät että huonot. Mutta jotenkin vain tuntuu, että tietyissä porukoissa niitä mätiä on enempi, kuin toisissa.
                                                          Viimeksi muokannut okkim; 28.11.2014, 20:26. Perustelu: Poistettu tarpeeton lainaus.

                                                          Comment


                                                            Manneilla oman duunin osalta on itsellä käytäntönä etukäteismaksu, kiitos. Se 1% noista joilla on oikeastikin rahaa tietävät kyllä mistä on kyse, loput 99% pilaavat tuon 1% maineen. Eikä tuota 1% haittaa vaikka kyyti sitten maksaisikin enemmän kuin laki sallisi. Toteavat, että firmahan tässä on maksumiehenä ja vinkkaavat silmää ;)

                                                            tuosta 99% osasta aika pieni osa rupeaa änkyttämään, ja yleensä kun toteaa, että voidaan me poliisitkin pyytää paikalle tarkistamaan, onko minulla oikeus veloittaa kyyti etukäteen, poistuvatkin autosta helkkarin nopeasti.

                                                            Comment


                                                              Joo näin se menee. Itsellä suurin huvitus tulee pojuttelusta, kun kysyy papereita. Sitten kun ne paperit on kaivettu esiin, niin meinaa itsellä alkaa hymyilyttämään, kun hlö on onkin neljä vuotta nuorempi. Mutta tyylinsä kullakin :D

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X