Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Yli kuukausi sitten Terhiteciltä luvattiin korjausaineet kärryn kuomuun. Pyysivät kuvat, jotta näkevät vauriokohdan laajuuden ja osaavat laittaa oikean kokoisen palan tulemaan. Nyt kyselin uudelleen, kun ei ole aineita näkynyt, niin ilmoittivat toimittavansa aineet Helsinkiin, johonkin hiton veneliikkeeseen, josta ne voi noutaa ja MAKSAA. Selvisi sitten, että ne hiton tökötit maksavat yli 100e ja se töhnä on ihan samaa tavaraa, mitä olisin vaurion syntyessä saanut viereisestä veneliikkeestä varmaan halvemmallakin. Ja tietysti ei ollut sähköpostia edes kunnolla lukenut, niin oli lähettämässä väärän määrän aineitakin.

    Mikähän perkele siinä on, että suomalaisten valmistajien kanssa saa poikkeuksetta vääntää virhevastuuasioista? Kiinalainen olisi lähettänyt maksutta uuden kuomun ja Rymättyläläiset pihtaavat yhden saatanan tuubin kanssa. Kyllä kannattaa? Arvatkaa tuleeko enää ainuttakaan Terhitecin tuotetta pihaan ja muistanko jatkossa mainostaa Terhitecin jälkimarkkinoinnin laatua. Kyllä sen tietää, että kaikki avainlippupaskat pitäisi kiertää aina kaukaa, mutta joskus sitä sortuu ja hetken päästä vituttaa.
    Viimeksi muokannut audiq; 16.5.2014, 13:09. Perustelu: Poistettu perävaunun valmistaja tekstistä

    Comment


      Alkuperäinen kirjoittaja hopsis Näytä viesti
      Tampereen motonetissä sai myöskin massit takaisin, joku lappu vaan piti allekirjoittaa.
      Luitko edes mitä allekirjoitit? "Jatkossa luovun kaikista oikeuksista palauttaa tai saada rahat takaisin täältä ostamistani tavaroista..."

      Comment


      • Hauskinta hommassa on kuitenkin, että varaosamyyjä katsoi osat VagCatista, ja silti tuli väärät.
        Vanhat putket oli ensimmäisiä hakiessa vielä autossa, toisia hakiessa sekalaisena kasana pätkissä. Olisiko pitänyt laskea yhteen ja jakaa kahdella...?

        Comment


        • Kuriiripalvelun kuorma-auto toi painepesurin, mutta katkoi meidän liittymän risteyksessä jonkin puhelinkaapelin. Meillä ei ole mitään ongelmia, mutta epäilen että joku muu tien varrella saattaa kiroilla tällä hetkellä. Toivotaan vaan ettei joudu tappelemaan siitä kuka on vastuussa, vaikka mielestäni asia on aika selvä! Ja ei, en saanut vielä kuriiria kiinni, kun huomasin tuon vasta myöhemmin tänään kuriirin käynnin jälkeen.

          Comment


            Alkuperäinen kirjoittaja audiq
            Mikähän perkele siinä on, että suomalaisten valmistajien kanssa saa poikkeuksetta vääntää virhevastuuasioista?
            Hyvä kysymys... Valmistaja varmaankin uskoo, ettei suomalainen jaksa pitää oikeuksistaan kiinni, vaan tyytyy valittamaan kavereilleen Esson baarissa. - Nykyään Esson baarissa vaan tahtoo kuuluvuus olla merkittävästi takavuosia laajempi.
            Koska itse olen juuri hankkimassa peräkärryä, kiitän jakamastasi kokemuksesta ja kierrän "valmistaja X" - "valmistaja Y" -akselin kaukaa. :)

            Itseäni ottaa tällä hetkellä hienoisesti päähän teleoperaattori DNA:n asenne, kun yritin saada lainamodeemia oman modeemini takuuhuollon ajaksi:

            1. Ostin marraskuussa 2013 DNA:lta puhelinmyynnistä liikkuvan laajakaistan ja siihen Sierra Wireless AirCard 762S päätelaitteen
            2. Huhtikuussa 2014 päätelaitteesta alkaa irtoamaan näytön suojalasi
            3. Toukokuun 5. 2014 soitan DNA:n asiakaspalveluun ja saan ohjeen toimittaa päätelaitteen DNA Kauppaan huoltoon toimitettavaksi.
            4. Toukokuun 5. 2014 vien laitteen Ison Omenan DNA Kauppaan, jossa saan kuulla, ettei kyseinen DNA Kauppa anna lainalaitetta huollon ajaksi.
            5. En jätä laitetta vielä huoltoon, sillä ilman modeemia en pääse kotona nettiin, toisin sanoen en voi hyödyntää yhdessä modeemin kanssa hankkimaani dataliittymää.
            6. Toukokuun 5. 2014 otan yhteyttä DNA:n FB sivulle, josta varmistetaan ettei lainalaitetta automaattisesti anneta.
            7. Toukokuun 5. 2014 luen tarkemmin laitteen ongelmasta DNA:n sivulta
            7.1. DNA:n toimittama laiteohjelmisto siis tuhoaa modeemin akun (akku kuumenee ja turpoaa rikkoen myös modeemin kuoret)
            7.2. DNA lupaa korjauttaa vian takuuseen, mutta ei anna lainalaitetta korjauksen ajaksi
            8. Vian vakavuudesta ja mahdollisesta tulipaloriskistä johtuen toimitan laitteen DNA Kauppaan huoltoon toimitettavaksi toukokuun 6.
            9. Koska en saa lainalaitetta, ostan "uuden" päätelaitteen naapuriliikkeestä 80 eurolla.
            10. Samalla reissulla siirrän matkapuhelinliittymäni DNA:lta Soneralle
            11. Toukokuun 6. 2014: Jään odottamaan alkuperäisen modeemin takuukorjausta ja numerosta 14000 saamani tekstiviestin lupaamaa DNA:n yhteydenottoa.
            Viimeksi muokannut kvande; 18.5.2014, 09:52. Perustelu: Poistettu valmistajien nimet

            Comment


              Vituttaa ku soitellaan et passaako jos tuun 4:ltä kattoo autoa ja sitte ei saatana kuulu eikä näy ja ite on muuttanu vapaapäivän suunnitelmat ihan vaan sen takia.

              Comment


                Ei ehkä pitäisi keskeneräisestä asiasta mutta kuitenkin:
                Mikä helvetti on kun parkkipaikalla käy väärinkäsitys ja kaksi puskuria kohtaa noin 2 km/h nopeudella. Toisessa autossa puskuri pölyinen joten näkee ettei törmäys ollut niin kova että puskuri olisi edes osunut, ainoastaan kiinteä hinauslenkki. Hinauslenkistä sentin syvä kolhu muovipuskurissa, ei edes maalipinta rikki. Kummasti toinen osapuoli väittää että parit naarmut olisi tullut tuossa mällissä (ilman että vastapuolen autosta edes pölyssä jäljet) . Alustava korjausarvio 1600 euroa plus varaus että puskurin rakenteet voineet viottua- ja toisessa autossa vauriot tasan nolla, ei edes hinaussilmukan maaleissa mitään sanomista. Ymmärrän että uuden auton omistajaa vituttaa sentin kertaa kaksi painauma- mutta mitä järkeä on suunnitella autoja jossa tällainen pikku raapaisu maksaa pari tonnia. Noh noista saa nyt vakuutusyhtiöt keskustella keskenään, tosin työkaveri kertoi että vastaavassa tilanteessa ( kummatkin autot liikkellä parkkipaikalla) hänellä meni riita puoliksi - eli kummallakin omasta vakuutuksesta korvaus. Noh katsotaan- itselläni ei vaateita ja vakuutusyhtiöini saa hoitaa vastapuolen kanssa asioinnin täs
                tä eteenpäin

                Comment


                • Alkuperäinen kirjoittaja kvande Näytä viesti
                  --
                  Koska itse olen juuri hankkimassa peräkärryä, kiitän jakamastasi kokemuksesta ja kierrän ******-Terhitec -akselin kaukaa. :)
                  Ole hyvä. :) Kuomun valmistajan (Terhitec) osalta on selvä peli, mutta perävaunun valmistaja ei ole vielä vastannut reklamaatiooni. Laitan sinulle kärryn valmistajan osalta loppuraportin, kun se muutaman päivän päästä toivottavasti tulee.
                  Viimeksi muokannut audiq; 16.5.2014, 13:12. Perustelu: Poistettu perävaunun valmistaja tekstistä

                  Comment


                    Sitä vartenhan ne vakuutukset on. Ei siitä kannata hermoilla, maksoi sitten kympin tai kymppitonnin. Ei tarvi olla edes uusi auto. Minulla oli aikanaan vanha Pontiac johon naapurirapun muija peruutti Corollalla pienen kolhun takalokarin kaareen. Ei suostunut kun pyysin 50€ sovitteluksi, meni sitten vakuutusyhtiön korjauksiin jotka lopulta maksoi takaposken maaluksineen noin 800€ ja naapurilta bonusten pudotukset.

                    Comment


                    • Tammikuussa laitettu uusi vetonivel ja taas rikki. Suojakumi poikki ja tietysti jo rutisee mukavasti. Mukavaahaan noita on neljänkuukauden välein vaihdella ja tapella takuusta, kun ei ole korjaamolla vaihdettu! Olisi pitänyt taas maksaa uusi ja vanhan palautettuani jäädä odottamaan takuupäätöstä. Jotenkin se ei vaan nyt käynyt. Ja kyllä ihan laatu nivel piti olla.

                      Comment


                        Alkuperäinen kirjoittaja hopsis Näytä viesti
                        Sitä vartenhan ne vakuutukset on. Ei siitä kannata hermoilla, maksoi sitten kympin tai kymppitonnin. Ei tarvi olla edes uusi auto. Minulla oli aikanaan vanha Pontiac johon naapurirapun muija peruutti Corollalla pienen kolhun takalokarin kaareen. Ei suostunut kun pyysin 50€ sovitteluksi, meni sitten vakuutusyhtiön korjauksiin jotka lopulta maksoi takaposken maaluksineen noin 800€ ja naapurilta bonusten pudotukset.
                        Ehkä ammatin varjopuolia- herkässä nenässäni vaan käy semmoinen lievä urean tuoksu. Eli olo kuin hienostorouvan puudelilla ( vaikka laskun maksaa kaikki vakuutuksenottajat).

                        No joku joskus sanoi hyvin:

                        You get to meet all sorts in this line of work
                        Treachery and treason ... there's always an excuse for it
                        And when I find the reason I still can't get used to it

                        And what have you got at the end of the day?
                        What have you got to take away?
                        A bottle of whisky and a new set of lies
                        Blinds on the windows and a pain behind the eyes

                        Scarred for life ... no compensation

                        Comment


                          Kesken suihkun alko puskea tällästä. Tervetuloa Kuopioon.
                          Attached Files

                          Comment


                            Kaljahana?

                            Comment


                              En minä ainakaan haluaisi joutua suoraan maksamaan omasta pussista jos satun jonkun autoa vahingossa kalliisti kolhaisemaan tai toisaalta jos joku ajaa minun autostani vaikka puskurin päreiksi niin parempihan se on ottaa raha sieltä vakuutuksista jos vastapuoli on persaukinen tai ei muuten vaan halua hoitaa.

                              Comment


                                Alkuperäinen kirjoittaja Novatron Näytä viesti
                                Kesken suihkun alko puskea tällästä. Tervetuloa Kuopioon.
                                Täälläpäin on ojassaki puhtaampaa vettä :D

                                Comment


                                  Joo mutta jos siellä on damagea valmiiksi (mitä et halua itse maksaa) niin onko enään vahinko kun sama kulma sopivan tilaisuuden tullen kolahtaa uudestaan?
                                  Ei tästä kannattane enempää vääntää, mutta siis puskurissa jäljet jotka mielestäni mahdottomat yhden osuman osalta- ja vastapuolella jotenkin kovin valmiina hirveen paljon näkökohtia mikä kaikki voinut vioittua. Ja selvennyksenä: kohtuulliset kulut esim muovikorjauksiin erikoistuneen yhtiön toimenpiteistä (sisältäen maalauksen) olisin hoitanut omaan piikkiin(. Vastapuoli kuitenkiin vaatii puskurin vaihtoa yms, jolloin menee vakuutusyhtiön selvitettäväksi. Ja jonkinmoinen valistunut arvaus on että silloin tilanne menee niin että kumpikin kantaa omat vahinkonsa ( jotka minulla =0) Ja vielä maineen riippeiden pelastamisen osalta en itse ajanut ja olin todistettavasti ainakin 40 km päässä tapahtumahetkellä. Ja jos jonkun mielestä tuntuu ok se että useamman tapahtuman seuraukset niputetaan yhteen ja maksatetaan vakuutuksesta niin mikä siinä- vakuutusmaksuissa se sitten näkyy.

                                  Comment


                                    Vakuutustarkastajat on aika haukkoja, ei sieltä kovin helposti mene läpi mitään ihan mahdottomia. Siinä on auton omistajan halut ja todellisuus kaksi eri asiaa.

                                    Comment


                                      Huuto.net siellä on ostaja ilmeisesti aina alakynnessä verrattaessa esim. ebayn toimintaperiaatteeseen. Ostin 7kpl kokis laseja huutonetistä huimalla 5e:llä. Ilmoituksessa luki, että laseja on 6+2. Kävin hakemassa lasit paikanpäältä ja hakiessa katsoin pari kappaletta laseja, että ovat ehjiä, vasta kotona huomasin, että laseja olikin 6+1. Otin yhteyttä myyjään joka lupasi selvittää asiaa ja vastasikin sitten, ettei ole siellä vaan ovat pistäneet lasit muovipussiin ja muovipussin kiinni. Ilmoitin, että ei ollut muovipussissa ja muovipussi oli vieläpä kaikenlisäksi auki eikä kiinni haettaessa. Lupasi jälleen selvittää asiaa, mutta mitään ei enää kuulunut. Pistin sitten huutonetissä negatiivisen palautteen ja vastaukseksi sain tälläisen: "staja väitti paketista puuttuvan lasin, näin ei todellakaan ollut. Vedätystä? Väitti olevan likaisiakin, mutta osa oli jopa uusia ja paketissa??Koko paketin hinta kokonaista 5 euroa:) Jos et ollut tyytyväinen olisit palauttanut ja saanut rahat takaisin"

                                      Eipä mulle sanonut mitään ainakaan tuosta palautus vaihtoehdosta väitti vaan lasin olevan mulla.

                                      Comment


                                        Nakkelin muutossa noita keräykseen. Voi kun olis tienny että ne jollekin kelpaa niin oisit saanu ilmatteeks. :)

                                        Comment


                                          Olisi kelvannut kyllä, vieläkin kelpaisi parin eri malliset lasit :). Mitään en kyllä enää osta huutonetistä p*ska paikka.

                                          Comment


                                          • Eihän se huutonetistä huonoa tee, jos joku yksittäinen myyjä on epäasiallinen?

                                            Comment


                                              Alkuperäinen kirjoittaja japirtti Näytä viesti
                                              Nyt on käytössä myös rahanpalautus tarpeettomasta ostoksesta, tietysti jos 14 päivän sisään sen palauttaa.
                                              Täähän on iloinen uutinen, varmaan saaneet tarpeekseen rahoja takaisin vaativista asiakkaista :)

                                              Comment


                                                Alkuperäinen kirjoittaja Buuhiz- Näytä viesti
                                                Eihän se huutonetistä huonoa tee, jos joku yksittäinen myyjä on epäasiallinen?
                                                Ei ensimmäinen huono kokemus ja tuo palaute menettely on ihan surkea verrattuna vaikka ebayn vastaavaan.

                                                Comment


                                                • Audi hoksasi että edellisestä jäähdytysnesteiden vaihdosta on kulunu liikaa aikaa ja osoitti ihailtavaa omatoimisuutta tyhjentämällä työpäivän aikana liemet työpaikan pihalle. Ajatteli siinä kivasti omistajaansa, nyt mun ei tartte ko ettiä ja tilkitä tyhjennysreikä ja täyttää järjestelmä. Kiitos Audi, kiitos ihan vallan mahottomasti.

                                                  Comment


                                                    Noni, siinä ei nesteiden uusiminen enää "helpommaksi" voi mennä. :D

                                                    Comment


                                                      Heh, urssi hoksasi pari viikkoa sitten ihan saman tarpeen. Vuotokohta löytyi tosin aika helposti, ylävesiletkun klemmari oli katkennut, letku ampunut irti ja kone yltäpäältä märkä. Oli siinä tuuriakin mukana, oli mammalla ajossa sytyttänyt jäähdytysnesteen merkkivalon mutta alle kilometrin päässä kotipihasta ettei ehtinyt ihan kuivana pidempään ajaa.

                                                      Comment


                                                      • On se ovela vekkuli. Todennäkösin syy vuotoon koneen alaosassa etupuolella on vesipumppu. Tuleepahan nyt tehtyä jakoremppa samalla, johan sillä hihnalla on puolet kilometreistä täynnä. Vuodet tosin alkaa olla täynnä kohta, siitä tuo ovela pikku vekkulikekkuli varmaan keksiki tyhjennysreiän sijotuspaikan. On se älykäs auto. Aivan ihana. Tekis mieli rutistaa. Oikein kovaa. Kaatopaikan nostokouralla.

                                                        Parempi nyt kuin viikonlopun vajaan 2000km ajoreissun aikana, mutta ois rahalle muutaki käyttöä just nyt.

                                                        Comment


                                                          Täähän on iloinen uutinen, varmaan saaneet tarpeekseen rahoja takaisin vaativista asiakkaista :)
                                                          Motonetissä on mun mielestä "aina" ollu sellainen että voi ottaa molemmat vaihtoehdot mukaan ja palauttaa väärät takaisin sekä saa rahat kouraan. Tosin se saattaa olla että saattaa joutua sopimaan että tuo väärät takaisin ja saa rahat.

                                                          Comment


                                                            Ei ainakaan Salon Motonetissa saanut rahoja takaisin kun tänään kävin palauttamassa tuotteen,vaan kuittiin merkintä palautuksesta ja summan voi käyttää vuoden sisällä.Erikseen vielä kysyin tosta rahojen palauttamisesta.

                                                            Comment


                                                            • Ei ainakaan Salon Motonetissa saanut rahoja takaisin kun tänään kävin palauttamassa tuotteen,vaan kuittiin merkintä palautuksesta ja summan voi käyttää vuoden sisällä.Erikseen vielä kysyin tosta rahojen palauttamisesta.
                                                              Tuota selitystä Motonet jakaa aina kun palauttaa jotain, mutta kyllä se vaan niin menee, että ehjän osan voi palauttaa ja siitä on saatava rahat takaisin ilman sen kummempia selittelyjä miksi ei halua jotain "lahjakorttia". Tuo "lahjakortti" on Motonetin ihan oma juttu millä he saavat asiakkaan uudelleen käyttämään jo kertalleen firmaan tulleen rahan, eikä heillä ole mitään painavaa perustelua jättää palauttamatta rahoja takaisin, jos osa kerran kelpaa palautukseen ehjänä. Tuo merkintä, että vuoden sisään voi ostaa jotain "palautettavilla" rahoilla on sitonut asiakkaan pakko ostamiseen kyseisestä liikkeestä.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X