Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Joo olipa yllätys taas. VMP.

    Comment


      Vaimo jäi pakulla valtatien varteen. Kävin sitten katsomassa. Starttimmoottori roikkui johtojen varassa asvalttia vasten. Kummatkin pultit vielä kiinni ja osia lohkosta ja kytkinkopasta vielä kiinni. Ylhäältä kun katsoo niin näkee nelospytyn kampiakselin laakerikaulan- eli näyttäisi että kiertokangen alaosa tullut lohkosta läpi ja repinyt startin irti..... Tätä voinee kutsua jo ns "täystuhoksi"

      Comment


        Voi vitun Itella. Firman muuttoa tehty viime viikon loppu ja tämän viikon alku. Tämän viikon perjantaina on uuden liiketilan avajaiset, lehdessä ja radiossa mainostettu tiettyjä erikoistarjouksia. Nyt kun saatiin uudet tilat siihen kuntoon että voi tavaraa ottaa niin tänä aamuna tilasin reilun 6000€ edestä myytävää avajaisia varten.

        Kaikki hyvin, keitä kahvit, lue päivän uutisotsikot. "Itellan kuljetuksessa perjantaihin kestävä lakko." Voi perkele. Vaihtuu satavarmasti kaikki tästä firmasta lähtevät kuljetukset johonkin muualle heti kun sopimuskaudet päättyy.

        Comment


          Alkuperäinen kirjoittaja Benkku Näytä viesti
          Vaimo jäi pakulla valtatien varteen. Kävin sitten katsomassa. Starttimmoottori roikkui johtojen varassa asvalttia vasten. Kummatkin pultit vielä kiinni ja osia lohkosta ja kytkinkopasta vielä kiinni. Ylhäältä kun katsoo niin näkee nelospytyn kampiakselin laakerikaulan- eli näyttäisi että kiertokangen alaosa tullut lohkosta läpi ja repinyt startin irti..... Tätä voinee kutsua jo ns "täystuhoksi"
          Valkoinen paku Muijalassa viime perjantaina? Ihmettelin ohi ajaessa kohtaloa.

          Comment


            Taloyhtiön vesijohto haljennut, remppa päällä, eikä vettä tule. Vähän ikävä yllätys kotiin tullessa, kun pitäisi laivareissulle lähteä työpäivän päätteeksi. Hyttiin siis suihkuun, bussimatkan ajan saavat muut kärsiä :P

            Comment


            • Audista kuuluu klappia silloin tällöin edestä, Corollan jarrut petti ja sekin klappaa edestä, emännän galaxy S5:stä näyttö halki. Eikai tässä, lompakon nyörit auki. :( Corolla jo huoltoon saatiin ja harmittaa kun ei oman auton projektia vielläkään pääse alkamaan. Onneks sataa vettä.

              Comment


                Uuden poppikoneen yhteydessä ilmestyi autoon "integroitu" hands-free toiminnallisuus. Näppärää ja kätevää kun ei tarvitse mitään korvanappeja yms, mutta jos sitä haluaa käyttää, ei voi enää ajaa poppikone pois päältä :)

                Comment


                  Mistään ei meinaa löytyä kohtuu hintaan ohutta kupariputkea. Biltemasta löytyi juuri sopiva pätkä (2m pitkä), mutta sen halkaisija oli 10mm, joka on liian iso, saisi olla maks 8mm ulkohalkaisijaltaan. 1/4" putki olisi paras, mutta olen löytänyt vain n. 2,5e/m maksavia ja pienin tilattava määrä 5m. Tarkoitus olisi tehdä todella pienellä budjetilla, joten tuossa ylittyy budjetti...

                  Comment


                    Alkuperäinen kirjoittaja Jusaberg Näytä viesti
                    Valkoinen paku Muijalassa viime perjantaina? Ihmettelin ohi ajaessa kohtaloa.
                    Jeps, Muijalassa tuo oli.

                    Comment


                      Näin sen sitten ihan oikein, että se oli startti joka roikkui. Epäilin ensin, että olisi vedetty ympyrät suoriksi ja kanttikiveen, mutta ei sellaista jälkeä näkynyt. No nyt ei tarvitse sitäkään enää pohtia.

                      Comment


                      • Soneran masto pätkinyt erittäin pahasti kuun alusta lähtien. http://www.tilannehuone.fi/tehtava.p...2b3ce160f0f887
                        Tänään olisi ollut vähän sellaista kiireellisempää asiaa, mutta ei löydy yhteyttä ei... Temppuili yhteys samalla tavalla kuin jo viikkoja aiemminkin.

                        Comment


                        • Tällä hetkellä pännii NIIIIIIIIIIN moni asia että ei voi listata ku muutaman...

                          1. Naiset ja suhteet niiden kanssa.

                          2. Työt (96h töitä tällä viikolla joista 80h jälellä).

                          3. Autoni teki jotain outoa. Jarruttaessa tuntuu kuin yksi levyistä olisi karvan kiero (1-2 henkilöä kyydissä). Mutta kun oli takakontissa tavaraa ja 3 hlöä kyydissä niin tuntu ettei meinaa kaistalla enää pysyä vaan vispaa ihan ku ois joku heittäny vibran renkaan sisään.

                          4. Asuntotilanne.

                          edit, sana vähän miellyttävämmäksi kai
                          Viimeksi muokannut DaMonsta; 27.5.2014, 23:10. Perustelu: kirosana pois

                          Comment


                          • Biltemasta pari viikkoa sitten ostettu VAG lambda antaa vikakoodia. Nettiä kaivelin ja sieltä löytyikin ettei bilteman VAG lambda toimi oikein! Aattelin että nou hätä, kuitti löytyy et pääsee vaihtamaan. Kappas kehveliä, siinä lukeekin "auton elektroniikka, ei palautus oikeutta." Toivottavasti vaihtavat yleismalliseen joka toisessa pakosarjassa on ja toimii vallan mainiosti! Kiristää muutenkin valmiiks ni sit myyvät vääriä osia. Ei naurata yhtään tällä hetkellä, mut ei se naurata myyjääkään jos ei suostu vaihtamaan!

                            Comment


                              Alkuperäinen kirjoittaja audiq Näytä viesti
                              Soneran masto pätkinyt erittäin pahasti kuun alusta lähtien. http://www.tilannehuone.fi/tehtava.p...2b3ce160f0f887
                              Tänään olisi ollut vähän sellaista kiireellisempää asiaa, mutta ei löydy yhteyttä ei... Temppuili yhteys samalla tavalla kuin jo viikkoja aiemminkin.
                              Menikö sinulta sauna?

                              Comment


                                "auton elektroniikka, ei palautus oikeutta.
                                Tarkoittaa 99% varmuudella että et voi ostaa sähköosia ja seuraavana päivänä palauttaa vaikka et olisi/mukama et olisi kokeillutkaan kyseistä osaa. On nimittäin suht monessa paikassa kyseinen käytäntö.
                                (tietysti sopimalla osto hetkellä ja myyjän sekä asiakkaan hyvällä yhteis ymmärryksellä tuokin on kierrettävissä)

                                Comment


                                • Sain vaihdettua lambdan ja tuli rahaa vähän kotia päin! Piti ekana vanha irrottaa ja kuskata paikan päälle ni onnistu! Kyseli auton mallin yms. Kertoilee kuulemma eteenpäin ettei pelaa ainakaan kyseisessä moottorissa! Nyt tuli alaväännötkin takasi ku lambdat pelaa.

                                  Comment


                                  • Neljä korjauskehotusta ja hylsy katsastuksessa. Kaksi oli taktikointia, kolmas ihan aiheellinen ja neljäs eli hylsy tuli liian tyhjästä pissapojan säiliöstä, ei pese audi valoja jos nestettä on alle tietyn rajan. Pitikin pestä menomatkalla jonkun lokkiparven ripulit siitä lasista.

                                    Comment


                                      Nää on hienoja. Kahvia ja pullaa siellä kyllä jaetaan mutta oliskohan saanut litran vettä säiliöön että olisi voinut testata pesurin toiminnan ja sitä myöten leiman paperiin ilman uusintanäyttöä? Yhtä saatanan rahastusta koko katsastus nykyään. Oikeita vikoja ei löydetä edes pyytämällä ja tuollaisiin sitten tartutaan.

                                      Comment


                                        50/60 tapaus, reilu leimamies olis voinu antaa jonkun noista anteeksi ja sanoa että laita kuosiin. Tai sitten tuo litran verran vettä säiliöön ja testannu uusiks. Mutta ns. virallisesti tuo menee noin, neljä korjauskehoitusta niin jälkinäyttö kutsuu.

                                        Comment


                                        • Eihän se toisaalta niiden homma ole, ja kun sanoin syyn niin vaikutti siltä ettei tiennyt tuollaista ominaisuutta. Lähinnä harmittaa oma laiskuus, tulee pesunesteelle hintaa kun 25e maksaa uusintanäyttö.

                                          Comment


                                          • Katsastuksissa niin kova kilpailu tarjoushintoineen, jotta jälkinäyttö melkein varmaa ainakin tietyillä asemilla.

                                            On, omakohtaistakin kokemusta, mutta vaihdoin asiantuntevaan katsastusasemaan ja jos auto kunnossa, niin turhia jälkikäyntejä ei ole tullut, siis etsimällä etsityistä vioista. ( ja niitä kyllä varmaan löytyisi keneltä tahansa)

                                            Comment


                                              Virallisesti menee miten menee mutta ei niitä pykäliä ole pakko lukea kuin piru raamattua, voi myös käyttää tervettä järkeä. Jos auto on muuten teknisesti sen verran ehjä ja turvallinen että sen voi päästää takaisin liikenteeseen niin ketä se palvelee että asiakas käy naapurin huoltsikalta hakemassa kannullisen pesuainetta ja palaa 5 min päästä takaisin uusintanäytölle?

                                              Comment


                                              • Meinasinpa vaihtaa raidetangonpään tänään. Kaksi päivää antanut wd40 kylpiä pulteille. Vaakatasossa oleva pultti on kuin hitsattuna niinni. Ja raidetangonpää kylvystä johtuen aivan holo, varmaan ruosteen voimalla mennyt leimasta läpi

                                                Comment


                                                • Tää v*tun vesisade. Kolme päivää satanu putkee ja terassin kaiteet odottaa maalausta ja rakennusta. Lauantain pitäs sateen loppua.

                                                  Comment


                                                    Kylläpä vastustaa tuon vanhuksen vaihdelaatikon irroittaminen. Ensin tappelin vetoaksilin laipan pulttien kanssa jotka tahtoi nylppäytyä. Sitten yritin varmaan 2 tuntia keksiä millä tuo työsylinteri on kiinni. Sitten ajelin kotiin hakemaan läppärin ja googlettelin aikani ja löysin sen putkisokan. Sai sen vielä irtikin mutta tuo 30 vuotta paikallaan ollut sylinteri ei hievahdakaan. Otin sitten letkun liitoksesta irti, lähti yllättävän kivuttomasti. No nyt sitten ottaa kytkinkoppa hammastankoon kiinni ja laatikko on jo tuloillaan pari kolme senttiä pitäisi saada taaksepäin. Pitää varmaan panna laatikko takaisin ja nujuta yläkautta raidetangot hammastangosta irti.

                                                    Comment


                                                    • Kardaani lähtö vuotaa, kivat hajut kattien päällä tuo öljy. Olisikohan se pitänyt vaihtaa kun laatikko oli irti?

                                                      Comment


                                                      • Sitten kun ei käryä, lisää öljyä lootaan. Ns. visuaalinen lootan öjlyntaso mittari.
                                                        Sait uuden lisävarusteen..=)

                                                        Comment


                                                          Pelkkiä roskakaloja verkossa: pari lahnanlimppua ja kolme kuhaa 1-1 1/2 kg yuk!

                                                          Comment


                                                            Mulle kelpaa sun roskakalas, tuo tänne vain!

                                                            Comment


                                                              Ensimmäinen kerta kun kuulen jonkun kuhaa nimittävän roskakalaksi. Lahnasta sen ymmärrän. Kun ei Nuijarilla hymiötäkään ollut perässä niin tosissaanko hän?

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X