Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Kusetuksen yritys, keleen pussihousut. Pitäisi aina kun koneen avaa, pitää uusia ruuvit,mutterit,pultit..=)

    Lähennyt tilaan DDR:tä ruuveja..=)))
    Tai kalliilla ko. henkiöltä.=)

    Comment


      Telkkarien jatkuva kehitys perkele. 3½ vuotta vanha 50" Plasma jossa hyvä kuva ja liitännät mutta ei teräväpiirtovirittimiä, menee niiden takia taas tän vuoden puolella telkkari uusiksi. Aikanaan kun tuon osti niin luulin seuraavan 10 vuotta pärjääväni. Yleensä entiset telkkarit on päätyneet johonkin evokkaasti mutta tuon kokoista nyt ei voi enää ihan mihin tahansa leikkimökkiin edes kantaa.

      Taidan rontata tonne länsisiipeen kuntosalin seinälle, jos tulis rehkittyä orbitrekillä vähän useammin. Nyt siellä ei ole kuin kello ja sen katseleminen käy kyllä jossain vaiheessa aika kypsäksi.

      Comment


      • Höpö höpö, telkkari on vanha jo puolen vuoden jälkeen. Lopetin perässä juoksemisen siinä vaiheessa kun tajusin 100hz 3D töllöni olevan viimevuosisadalta. Tuntuu, että kaikki vanhenee nykyään muutamassa kuukaudessa. Kaipaan aikoja, jolloin uusi puhelinmallikin tuli ulos kerran vuodessa.

        Comment


          ...niin ja sanomalehden televisio-ohjelmalistassa oli erikseen mainittu ohjelmat, jotka toistetaan väreissä :)
          ja eiku naapuriin kattomaan kaveripiirin ainoata väritöllöä.

          Comment


            Ihmetytti joskus sekin mihin se valopiste meni kun putkitelkkarin sammutti. :-)

            Mekö Juha vanhoja?

            Comment


            • En varmaan ole ainoa joka tällähetkellä miettii että miksi hopsis ei voi hankkia erillistä teräväpiirtoviritintä jos homma on siitä kiinni ?

              Noissa plasma ja Led telsuissa ei taida olla virrankulutuksissa kohtuukäytöllä niin valtavaa eroa että siihen vedoten tarviisi telsua uusia.

              Comment


              • Oma entinen, 2 vuotta vanha 32" taulutelkkari vei 180w sähköä, ja tuo uusi kevällä ostettu 42" tuumainen leditelkkari vie 45w. Eihän tuon takia kannata telkkaria vaihtaa, mutta onhan se ihan huomattava ero

                Comment


                  Sehän nyt on ihan omaa hölmöyttä, jos on mennyt ostamaan 3½ vuotta sitten TV:n ilman teräväpiirtovirittimiä ja luullut sillä pärjäävänsä. Johan HD-virittimet on olleet peruskamaa telkkareissa yli viisi vuotta...

                  Comment


                  • Kieltämättä.
                    Mutta totta se on ostat uusinta uutta olevan samsungin puhelimen ja alle puol vuotta niin se on jälessä muista...

                    Comment


                      Alkuperäinen kirjoittaja satanen Näytä viesti
                      Kusetuksen yritys, keleen pussihousut. Pitäisi aina kun koneen avaa, pitää uusia ruuvit,mutterit,pultit..=)

                      Lähennyt tilaan DDR:tä ruuveja..=)))
                      Tai kalliilla ko. henkiöltä.=)
                      Luulin eilen että johtui väsymyksestä kun en hoksannut kuka yritti kusettaa ja ketä?

                      Comment


                      • Mulla on vieläkin käytössä nokia 5110..=) Radiota kuunnellaan putki-radiosta, on meinaan mahtavat saundit vrt. normi radioihin...=))
                        Ai niin, kaikki (8kpl) auditkin on 80" luvulta.=)

                        Olenko ns. Jälkeen jäänyt..=)))

                        Comment


                          Alkuperäinen kirjoittaja alpi Näytä viesti
                          Sehän nyt on ihan omaa hölmöyttä, jos on mennyt ostamaan 3½ vuotta sitten TV:n ilman teräväpiirtovirittimiä ja luullut sillä pärjäävänsä. Johan HD-virittimet on olleet peruskamaa telkkareissa yli viisi vuotta...
                          Koska Sulo Vilen.

                          Erillistä digiboksia en suostu edes harkitsemaan. Sillähän sen teräväpiirron toki saisi halviten. Tilanne vaan on jo nykyään sellainen että tv-pöydällä on kaukosäätimiä ihan riittävästi. Yksi laite lisää ei ainakaan helpota asiaa. Ei kai siinä muuten mitään mutta kun niitä ei osaa kukaan muu meillä käyttää eikä pitkän päälle naurata nousta aamulla ennen sian pieremää sängystä laittamaan muksulle vehkeitä päälle kun ei lastenohjelmissa ole ääniä.

                          Comment


                          • Tenavat oppii muuten yllättävän nopeasti noi hommat, kun vaan kunnolla näyttää. Mutta kyllähän se erillinen boksi vähän nihkeä on, tahtoo nykypäivänä olla tuota johtoviidakkoa laitteiston takana muutenkin.

                            Jos yhtään lohduttaa, niin 3,5v vanha telkkari ei kestäisi enää kovin kauaa muutenkaan ;)

                            Comment


                              Eipä niille tarvi aina edes näyttää. Meidän 5v pistää ihan suvereenisti viikonloppuaamuisin päälle telkkarin, jonkun DVD:n soittimeen ja alkaa kattella. Ihmettelin mistä on oppinut vaihtamaan telkkarin inputin, mutta jotenkin oli keksinyt. Osaa pitää värkit myös sen verran hiljaisena, ettei vanhempien tarvi herätä puol kasilta.

                              Comment


                              • Logitechilta joku oppiva kauko. Meillä on dvd, boksi, tv ja vahvistin samassa ja kaikki starttaa nätisti yhdestä napista ja kanavat on oikein. Orkkis kaket sitten hyllyssä piilossa. Ainut ongelma liki viiteen vuoteen ollut tuin löytäminen sohvan syövereistä. Säätö ekalla kerralla on vähän hanurista, mutta sen jälkeen toimii kuin buickki.

                                Comment


                                  Sitten kun on vahvistin välissä niin pitää vielä valita styrkkarista oikea input sen tv:n inputin lisäksi jos haluaa äänetkin saada kuuluviin. HDMI toi aika paljon helpostusta johtohärdelliin mutta on niitä silti siellä tv-tason takana aivan saatanasti. TV, Nintendo, Blu-Ray, 2xvahvistin, 2xsubbarin ja 5xkaiuttimien johdot, antennijohdot, sähköjohdot, LAN-johdot, Media-PC johdot ja mitä nyt unohdin.

                                  Joskus kun olen iso ja rikas niin soitan jonkun B&O konsultin taloon ja annan 30k€ rahaa käteen ja katellaan viikon päästä moro.

                                  Comment


                                  • Voi kiasus teidän ongelmia

                                    Jos joku löylynlyömä on joskus ostanut 3D telkkarin, vaikka ei yhtään lähetystä ole, eikä tule 5v:een, niin eikö hänen kannata mennä peilin eteen ja katsoa, missä vika. Sama kaikkien tv:en kanssa. Joka vuosi tulee uusia malleja, joista norm. gubbe ei tajua mitään. Noista 3D jutuista. Ei sitä Avatartakaan jaksa katsoa loputtomiin.(vrt muumi laulu) Mutta, jos on liikaa täppiä ja pitää olla"ajan hermolla" niin sehän on jokaisen oma valinta. Eikö säästynyt raha kannattaisi käyttää vaimoon/mieheen/itseensä, eikä miettiä, mikä on audimiehen partahöylä. Olen lukenut näistä uusavuttomista, en vaan ole ikinä uskonut todeksi. Voin kertoa ennen seuraavaa topiikkia, että pyyhin perseeni S-kaupan jollain paperilla. Maidon ostan, mikä sattuu käteen. Samoin leipä. Jos sattuu jäämään fygee, niin repäisen ja ostan koko kaljan. Niin kauan, kun asutte isän/äidin avustamassa taloudessa, niin HUOM. Ei se raha mikä jää käteen ole oikeastaan sun. Yst. terv hilakitkutin 55v. Älä sinä mode sano, että ei saa allekirjoittaa. Tämä oli pakko!

                                    Comment


                                      Ääni täältä myös Logitechin kapulalle. Tosiaan se vehkeitten opettaminen sille vastaa suunnilleen juurihoitoa ilman puudutusta, mutta kun siitä (sen sadannen buuttauksen jälkeen) selviää, elämä on aika paljon helpompaa. Kotikinossa tuo oli ns. pakkohankinta, kun loppuu henkilöltä raajat niitä eri vehkeitten kaukosäätimiä pidellessä. Olen tykännyt.

                                      Miten kauan mahtaa tulla ohjelmat vielä ei-HD:nä? Taloudessa ainakin pari töllöä ilman ko. viritintä.

                                      Comment


                                        No nythän lähdettiin lentoon :) En ihan ymmärrä syy-yhteyttä maidon/leivän ja televisiolähetysten tekniikan muuttumisen kanssa mutta tuohon pitää tarttua:
                                        "Eikö säästynyt raha kannattaisi käyttää vaimoon/mieheen/itseensä"
                                        Siitähän kodin viihdetekniikassa juuri on kyse. Elokuvat ja lätkämatsit nimenomaan on aika nättiä katsoa ja kuunnella kunnon vehkeillä.

                                        SD-lähetykset jatkuvat vielä pitkälle seuraavalle vuosikymmenelle, olisko ollut 2025 asti.

                                        Comment


                                          Alkuperäinen kirjoittaja hopsis Näytä viesti
                                          Sitten kun on vahvistin välissä niin pitää vielä valita styrkkarista oikea input sen tv:n inputin lisäksi jos haluaa äänetkin saada kuuluviin.
                                          Eikös tämä tapahdu automaagisesti (vahvarin käynnistymisen lisäksi), kun napsauttaa telkkarin päälle, koska HDMI CEC? Yleiskapuloillahan on voinut heittää vesilintua HDMI:n siirtymisen jälkeen.

                                          Comment


                                          • Tokihan puoli vuotta vanha elektroniikka ei ole enää uusinta uutta, mutta se, että kännykästä tulee uudempi malli ei mielestäni tarkoita sitä, että puoli vuotta vanha laite olisi käyttökelvoton. Käytännössä yhtä hyvin se toimii kuin ostohetkellä riippuen siitä, mitä kaikkea sinne pitää saada taustalle pyörimään jatkuvana päivityksenä.

                                            Hiukan tuo hymyä suupieleen, kun jätkät kitisee siitä, että elektroniikasta on tullut uudempi malli myyntiin ja pitäisi päivittää laitteet samaan aikaan kun autona on sellainen, josta useampi uudempi mallikin on jo poistunut myynnistä ja auton ikäkin on ikäluokkaa, joka olisi toisaalla jo romutettu.

                                            Comment


                                              Emännän a3:sen tuulilasiin lennähti isohko kivi. Jälki laajeni nopeasti niin leveälle, että ei saane korjattua...

                                              Comment


                                              • Uusissa autoissa tuulilasit eivät enään sisällä lyijyä niin paljoa jos ollenkaan, hajoaa pienestäkin kivestä.
                                                Vanhat lötköt sun muut kestää hakata vasaralla.. (melkein)

                                                Comment


                                                • Auto on toinen vaimo, kännykkää lähinnä vihaan :)

                                                  Comment


                                                  • Hiton myynti-ilmoituksen laittaneet. Turhaan soittelee myynti-ilmoituksiin joiden tavarat on myyty jo aikaa sitten, mutta eivät ole poistaneet ilmoitusta. Ei yksi eikä kaksi myyjää, vaan tuntuu olevan turhan yleinen tapa.

                                                    Eli ostetaan akkupaimen ja muita aitatarvikkeita! Olisikohan Audisteilla. Pitäisikö laittaa ostopalstalle ilmoitus. :)

                                                    Comment


                                                    • Hiukan tuo hymyä suupieleen, kun jätkät kitisee siitä, että elektroniikasta on tullut uudempi malli myyntiin ja pitäisi päivittää laitteet samaan aikaan kun autona on sellainen, josta useampi uudempi mallikin on jo poistunut myynnistä ja auton ikäkin on ikäluokkaa, joka olisi toisaalla jo romutettu.
                                                      Toisaalta jos säästäsin esim. Samsung S5:sen rahat niin eihän uudesta AUTOSTA puuttuisi kuin n.49400e :)

                                                      Asiaan, päätin särkeä lasin tänään sohvapöydästäni joka on tehty lohkosta, eikun uutta lasia ehtimään.

                                                      Comment


                                                      • Vaihdettiin parkkiruutuja ja minun ex-ruutuuni tuli kokonaan uusi auto kadulta ja minä siirryin viereiseen. Syynä talonmiehen mukaan se, että 4F oli liian iso edelliseen ruutuun. No nyt uusi auto ollut päivän vieressäni ja ai saatana, kun pelottaa. Kärri on kuitenkin Polo ja ei mahtunut omaan ruutunsa vaan on sekä minun, että omassaan. Pelottaa, että kohta on auto täynnä iskijälkiä. Siihen edelliseen ruutuun mahtui kyllä 4F sivuttaissuunnassa, molemmille puolille jäi vielä 15cm tilaa, ongelma oli siinä, että keula tuli liikaa tielle. Tämä Polo ei mahdu ruutuunsa edes sivuttaissuunnassa ..... Miks aina minä?

                                                        Comment


                                                        • Ja kohta sulle pärähtää lasku lommoista jotka on tullut sun auton ovista.=))

                                                          Markettien parkkarit on pahimpia lommon saanti paikkoja. Tumpelot kärryineen.

                                                          Itellä on sen verran vanha ja ei niin väliä auto, jos joku parkkeeraa likiviereen ni varmaa että, avaan oven reilummin auki. Varsinkin jos vieressä on tiaa johonka olisi voinut parkkeerata.
                                                          Mulla on listoissa ruuvit hivenen ulkona..=)) tai ei ne listoja kiinni pidä vaan jos ovi osuu, ni ruuvi ottaa vastaan.

                                                          Nimimerkillä: lopenkylästynyt lommoihin..=))

                                                          Eli lyhykäisyydessään: Miks pitää parkkeerata ihan viereen vaikka tilaa on.!!!

                                                          Comment


                                                            Olenkin miettinyt että mitäköhän tapahtuisi jos markettiin mennessä jättäisi rehdisti omasta autosta kaikki ovet valmiiksi auki. Oliskohan sittenkin pakko ajaa just siihen viereiseen ruutuun vaikka kymmeniä tyhjiä paikkoja olis muualla vapaana.

                                                            Joskus tuntuu että armeijan opit järjestyksessä täyttämisestä on menneet liian syvälle.

                                                            Comment


                                                            • Paypal tili ollut limited-tilassa kaksi viikkoa, eivätkä ole antaneet syytä miksi. Tietääkseni en ole ostanut mitään laitonta, ellei sitten Audin iskarien yläpäät ole PP:n mielestä laitonta tavara, eikä minulle ole lähetetty rahaa. Täytyy varmaan avata uusi...

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X