Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Taitavat laittaa vesiyhtiöstä varulta hiukan isomman laskus alkuun, jos ei mittarilukemia ole ehtinyt toimittaa yhtiölle. Näin meille tuli ainakin, kun muutettiin tähän omakotitaloon viime kesänä. Seuraavat laskut on olleet onneksi pienempiä. :)

    Comment


      Itse veikkaan että tuossa on koko viime vuoden kulutus, mutta laskussa on huomioitu vain se aika, minkä minä olen asunut, eli tuohon tasauspäivään mennessä neljä kk. Kun laskin tuon kulutuksen koko vuodelle, niin tuli jo ihan järkeviä lukemia.

      Comment


        Kuun vaihteessa tulee raksalta laittaa kaupungille toinen vesimittarin lukema. Oliskohan puolisen vuotta sitten pyydetty eka lukema ja ilmoitin sen. Kolme. Liian ihmettelyn estämiseksi laitoin mukaan tiedon, että ollaan vielä rakennusvaiheessa. Nyt taisi lukema olla 20, mutta eihän täällä vielä mihinkään vettä juuri kulu. Suurin yksittäinen kuluerä oli kun piti kuution varaaja tyhjentää, että saadaan yksi tulpattu yhde kytkettyä käyttöön. Ja tietty sitä ennen sen eka täyttö.

        Comment


          Eilinen iltakävely auringossa muuttui vitutukseksi. Yksi ****tanan tukkiauton kuski oli taas ajellut multa pihaliittymät rikki (3 eri liittymää eli tuolla oli kyllä sitten vietetty aikaakin ihan urakalla). 2 kertaa jo noita korjannut ja naapurin kanssa(metsänomistaja) sovittu että kääntämiset tehdään tukkipinojen vieressä hänen maillaan. Nyt on liittymä kuin perunapelto ja sepelin alla kankaat rikki- peräkärryä oli käännetty Hiabilla tuossa.
          On se tana ihme- jos ei osaa peruuttaa tuota tietä (on muuten niitä kuskeja jotka osaa) niin sitten se perkeleen kärry jätetään parin kilsan päähän asvalttikentälle ja nupilla ajetaan puut. Vime syksynä meni putkiin, kankaisin ja sepeleihin toista tonnia. Kaksi kertaa noita jo korjannut tuon kuskin jäljiltä. Nyt on lippusiimat esteenä ja jos ei auta menee tie umpeen kunnes korvaukset maksettu

          Comment


            Ensimmäistä kertaa tänään koitin koneeni USB 3.0 väylää ja eihän siinä mikään toimi... Ei kai tuo mitään erikoista ajuria tarvitse kun ei nuo USB 2.0:kaan ole sellaista tarvinneet?

            Comment


              Kannettava vai pöytäkone? Jos pöytäkone niin emolevyyn integroitu portti vai koneen etulevyssä/päällä? Jälkimmäisessä tapauksessa 99% tapauksista on kotelon usb liittimien johdot kytkemättä emolevyyn.

              Comment


              • Alkuperäinen kirjoittaja Benkku Näytä viesti
                --Nyt on lippusiimat esteenä ja jos ei auta menee tie umpeen kunnes korvaukset maksettu
                Paljon kuullut, että metsäyhtiöt korjaavat tiet parempaan kuntoon kuin mitä ne oli ennen rikkomista, mutta en ole koskaan sellaista ihmettä vielä nähnyt. Rikottuja teitä olen kyllä nähnyt useamman. Taittelin joku vuosi sitten perälevynkin kaksinkerroin tukkiautojen rikkoman tien takia. Ihan uskomatonta pelleilyä oli se metsäyhtiön touhu joka hommassa. Risukasat seisoi kaksi vuotta pellolla, kun lupa oli annettu pariksi viikoksi. Että onnea vaan ja menestystä! Suosittelen puomia ja kylttiä, että metsäyhtiön miehiltä ajo kielletty.

                Comment


                • Kerran oli erään mökin piha varsin mainion näköinen kun siitä oli ajettu täydellä mällillä puuta tukkiautolla. Piha vietti tiellepäin, routa oli just sulanut ja silläpaikkaa oli 40 cm multaa kallion/moreenimaan päällä. Hetki piti miettiä miten siitä traktorillakaan ajaa :P
                  No aloitin korjaamisen ajamalla uriin seulanperäkiveä 150-40 mm ja kyllä melkein väittäisin että loppujen lopuksi siitä tuli parempi kuin lähtötilanteessa.

                  Nykyään tuo mehtäfirmojen touhu on niin hajautettu että loppupään toimijoitakin pitää hieman ymmärtää. Ajonjärjestelijä voi olla 400 kilsan päässä ja sieltä käsin ei aina tiedä vallitsevia olosuhteita. Toki pitää olla pölliautokuskillakin senverran järkeä päässä ettei mene teitä pilalle ajamaan.

                  Comment


                    Alkuperäinen kirjoittaja hopsis Näytä viesti
                    Kannettava vai pöytäkone? Jos pöytäkone niin emolevyyn integroitu portti vai koneen etulevyssä/päällä? Jälkimmäisessä tapauksessa 99% tapauksista on kotelon usb liittimien johdot kytkemättä emolevyyn.
                    Itse kasattu pöytäkone. Koitin emolevyn omia USB 3.0 väyliä sekä erillistä koneen taka osaan 2lisä USB 3.0 tuovaa, jonka muistan kytkeneeni emolevyyn kiinni, yksikään ei toiminut. Emolevynä tämä: http://www.asus.com/Motherboards/P8P67_EVO/

                    Tuosta näkee ne 2lisä 3.0 USB:tä http://ocia.net/aimages/622_17_full.jpg

                    Comment


                      Ongelma tuossa tiessä on että metsänomistajalla on rasiteoikeus- 5 metriä. Hän ei vaan ole suostuvainen osallistumaan tien laittoon. Hän toki järkkäsi huomiselle tuonne sorakuorman metsäyhtiön piikkiin (400 metrin tie josta nyt ehkä 100 metriä syvillä urilla). Vituttaa vaan tuo paikallinen kuski- selkeät ohjeet ettei tien ulkopuolelle mennä, siltikin pitää ruveta spedeilemään kärryn kanssa ympäri naapureiden pihoja. No kaveri tiedossa (ja kuvat tallessa) ja mikäli homma jatkuu niin saa kyllä kuulla kunniansa. Naapuri ajaa tuota tietä henkilöautolla kämpilleen ja nyt on kyllä siinä ja siinä pääseekö vajaavetoisella- eilen olin kyllä henkisesti valmistautunut lähtemään traktorilla hinaamaan yhdeltätoista kun hän tuli töistä muttei tarvinnut
                      Jos olen himassa seuraavan kerran kun tulee niin tie menee periaatteesta kiinni 29 minuuttia ja 30 sekuntia huoltotöiden vuoksi- voi sitten miettiä säästikö aikaa kun ei jättänyt kärryä lastauspaikalle

                      Comment


                        Alkuperäinen kirjoittaja 54mmy Näytä viesti
                        Itse kasattu pöytäkone. Koitin emolevyn omia USB 3.0 väyliä sekä erillistä koneen taka osaan 2lisä USB 3.0 tuovaa, jonka muistan kytkeneeni emolevyyn kiinni, yksikään ei toiminut. Emolevynä tämä: http://www.asus.com/Motherboards/P8P67_EVO/

                        Tuosta näkee ne 2lisä 3.0 USB:tä http://ocia.net/aimages/622_17_full.jpg
                        Kyllähän siellä ajurit pitää olla iskussa ja Biosista asetukset oikein että toimii.

                        Comment


                        • Alkuperäinen kirjoittaja Hervast Näytä viesti
                          --Ajonjärjestelijä voi olla 400 kilsan päässä ja sieltä käsin ei aina tiedä vallitsevia olosuhteita. Toki pitää olla pölliautokuskillakin senverran järkeä päässä ettei mene teitä pilalle ajamaan.
                          Meillä kävi mies istumassa autossa metsän laidassa ja seuraavana päivänä tulee metsäkone kyydissä kuorma-auto tielle. Laskevat koneen alas ja menevät metsään, jonka toteavat aivan märäksi. Kone takaisin kyytiin ja toiselle palstalle. Edellisen päivän mies kun ei olisi ollut autoon liimattu, niin olisi välttynyt turhalta ajelulta tiellä ja kai niillä konekuskeillakin on muutakin tekemistä kuin raijata konetta lavalla ympäri Etelä-Suomea. Todellakin oli ihan hölmöläisten hommaa alusta loppuun koko touhu. Mm naapurin talotyömaalle kokosivat tukkipinon. Naapuri oli iloinen, kun tulevan talon paikalla seisoi tukkipino rakennustöiden alkaessa. Ainoa järki oli naisen päässä, joka kävi keräilemässä energiapuuta koneella hakkuiden jälkeen. Hän osasi hoitaa hommansa turhaan tietä rikkomatta kulkemalla metsästä suoraan tien yli pellolle ja kulkemalla pellolla, kun tukkiäijät ryskäsivät hölmöyksissään tietä pitkin edes takas.

                          Comment


                          • Sinne pellolle ei ole ilman maanomistajan lupaa mitään asiaa koneella. Mutta jos se lupa on, niin sitten mielummin sitä kautta kuin runnomalla tie mutavelliksi/perunapelloksi.

                            Comment


                            • Oli heillä lupa kasata pellolle tukit ja risut. Tietysti viljelykset vähän kärsi, kun kaksi viikkoa olikin pari vuotta. No, ei ainakaan toista kertaa enää lupaa tule tien käyttöön. Menköön vaikka helikopterilla sitten. :)

                              Comment


                              • Luulin tekeväni hyvän työn kun laitoin ilmoituksen jossa olisi saanut käytännössä ilmaiseksi hakea pois Audin osan. Ilmoitus kuitenkin poistettiin varoittamatta aivan kuin olisi sisältänyt hyvinkin rikollista aineistoa. Täytyy varmaan viedä toimiva vaihdelaatikko metallinkeräykseen että säästytään kaikkien osapuolten mielipahalta.

                                Comment


                                  Avittanee suuresti kertoa muillekin, että osa annetaan pois ilmaiseksi tai kympillä, niin ei tule moista epäselvyyttä jatkossa...

                                  Comment


                                    Se tunne kun... Asiakkaan kannettavaan tietokoneeseen vaihdoin näytön vanhan rikkinäisen tilalle. Ensimmäinen käynnistys ehjällä paneelilla ja... What has been seen cannot be unseen. Jos sanoo Etelä-Amerikan eteläisimmän kärjen nimen englanniksi monta kertaa peräkkäin niin ymmärtää mihin konetta pääsääntöisesti käytetään.

                                    Comment


                                    • Oliko kuitenkin jotain ihan normi settiä, vai jotain "speciaalia"... :D

                                      Comment


                                        Kyllä se varmaan jotain erikoisempaa on ollut, eihän sitä nyt aikuinen mies voi tavan nettipornosta noin pahasti järkkyä :D

                                        Comment


                                        • Jalkopää antautuu kovaa vauhtia... Ketju on jo löysä, kun mutavelli. Eihän siinä muuten, mutta toinen motti ja kolmas jakoketju kohta menossa ja mittarissa 172tkm. Mikä helvetti siinä on, kun ei perkele voi kestää.

                                          Comment


                                          • Onko edes mahdollista että joustituet hajoaa samaan aikaan kummaltakin puolelta kun auto on hammastangon vaihdossa. Ilmeisesti ylätukivarsien kiinnityskohdista se kiinteä puoli halki, kaikki 4... Vai olisiko hajonnut huollon yhteydessä? Autolla ajettu 114 tkm ja ainakin omassa ajossa ei ole yhteenkään kuoppaan osunut ja hidasteisiin ajettu 5 km/h vauhdilla. Mikä ne saa muka halkeemaan?!

                                            Comment


                                              Hetikohta jakopään remontin jälkeen ABY vuotaa öljyä jakopään kopan sisältä. Lienee kampuran tai nokan stefa. Pulla kiittelee kun "saa" tehdä saman homman kahteen kertaan.

                                              Comment


                                                Ja jos joku nyt kysyy "miksi ei vaihdettu samalla kun tehtiin muut" niin osat tuli sihteeriltä, joiden joukossa ei steeffania ollut mukana. Eikä siinä vaiheessa itsekkään osannut käyttää päätä ja kysyä josko sellainen vaihdettaisiin, koska ja kun yleensä ei ole tapana jakopään kanssa niitä vaihdella, jos kaikki on kuivaa ( jos se ei ole rikki, älä koske siihen).
                                                Että silleen, mutta nyt se meneekin tuplavauhtia kun on kerran harjoitellut, vai miten se meni.... Toki siihen samaa tuli pari muutakin hommaa vielä kaveriksi, jotta ei ihan helpolla pääsisi...

                                                Comment


                                                  Juu, ei ollut moite tekijää kohtaan ollenkaan. :) Kaksi laatikollista osia vein pajalle ja tunnollisesti jokaikinen oli paikkansa löytänyt.



                                                  Onneksi on noita luotettavampia autoja, kuten Alfa Romeo ja Toyota, joilla voi ajaa sen aikaa kun ässä lepäilee tallissa.

                                                  Comment


                                                    Alkuperäinen kirjoittaja RistoEe Näytä viesti
                                                    Miltäs kuulostaa noin 640l/vrk veden kulutus yhden hengen taloudessa? Tuli meinaan tuollaselle kulutukselle tasauslasku tänään. Joutunee hiukan selvittelemään laskun oikeellisuutta.

                                                    Ja ei, auton pesut eivät mene omasta vedestä :D
                                                    Selvishän tuokin tänään. Eli ei ollu huomioitu edellisen asukkaan vesimaksuja ollenkaan viime vuodelta. Lopputulos oli se että tulee meikäläiselle päin rahaa.

                                                    Comment


                                                      Voe ketura, b4:n ajovaloviiksi luultavasti rikki kun pelkät parkit palaa. Onneksi pitkät pelaa niin ei tarvii penkoille ajella...

                                                      Comment


                                                        Katos V-V miltä viikselle tuleva johtosarja ja liitin näyttää. Itse vaihdoin aikoinaan kolme vai neljä viiksipakettia ennenkuin löyty huono liitos liittimestä

                                                        Comment


                                                        • Nilkka meni töissä ja nyt odotellaan aikaa röngteniin! Vittu viikonlopuna piti kasata audi loppuun mutta meneehän se sisälläkin.

                                                          Comment


                                                            Katos V-V miltä viikselle tuleva johtosarja ja liitin näyttää.
                                                            Heikolla kontaktilla jo pitkään ollut ja vähän kyrvähtänyt liitos tuolta löytyikin. Näköjään roikittu ennenkin tätä, nyt rokkaa taas.
                                                            Attached Files

                                                            Comment


                                                              Alan olla melko varma että näillä rinkelinokilla on jokin maaginen kyky aistia että pankkitilillä on pennosia. Ensiapuna kaverilta pikkurahalla käytetyt kumit eteen, mutta vahvasti näyttää siltä että pitää koko kierros uusia, ensimmäinen tarjous oli $977. AAAARGH.
                                                              Attached Files

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X