Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Menee hyvästä kiakkopelistä katsomisfiilis, kun ei-meillä-asuvat kisastudion katsojat kommentoivat pääasiassa pelaajien ulkonäköä.

    TN69: Ei se pidemmän päälle ole kenenkään etu, että aamulla ei ole mukava astua työpaikan ovesta sisään. Eniten siinä tekee vahinkoa itselleen ja läheisilleen, joten hyvä homma, että päätät tehdä vaihdon ajoissa. Tsemppiä työnhakuun.

    Comment


      Alkuperäinen kirjoittaja hopsis Näytä viesti
      Joku munaton nyrkillätapettava ituhippi oli räkäissyt auton oveen. Vissiin provosoitunut takalasin provokatiivisesta tarrasta. Tuommoisen kun sais itse teosta kiinni niin en tiiä mitä tekis.
      Olisko se niin, että sitä saa mitä tilaa...? Tarran tarkoitus on olla provosoiva ja aivan ilmeisesti se toimii, joten miksi valitus.

      Comment


        kohta takas vekaralle... ja sit kaks vklp siellä, fuq

        Comment


          Alkuperäinen kirjoittaja jannekk Näytä viesti
          Olisko se niin, että sitä saa mitä tilaa...? Tarran tarkoitus on olla provosoiva ja aivan ilmeisesti se toimii, joten miksi valitus.
          No onhan siinä eroa. Provosoitua saa kuka tahansa mistä hyvänsä minun puolestani mutta toisen omaisuuden sotkeminen tai turmeleminen on ensinnäkin laitonta, toisekseen lapsellista ja potentiaalisesti vaarallista.

          Comment


            Ihminen ei nyt vain aina toimi kovinkaan rationaalisesti. Suurin osa ihmisistä todennäköisesti ohittaa ko. provokatiivisen tarran olankohautuksella, mutta sitten on niitä, jotka ärsyyntyvät ja toimivat kuten nyt on käynyt. Eihän se suotavaa ole syljeskellä toisen auton päällle, mutta tällaiseen on syytä varautua kun autoonsa provosoivia tarroja liimailee. Mitä tuollaisen primitiivireaktion lapsellisuuten tulee, niin onkohan tässä nyt kaksi samanlaista kohdannut toisensa.

            Comment


              Mietin samaa että jonkun päälle käyminen kadulla moisen asian takia olisi reilusti yliampuvaa mutta meneppä sylkäisemään vaikka toisen ihmisen päälle niin siitä tulee automaattisesti pahoinpitelysyyte. Vähimmillään jonkun jokamiehen kiinniotto-oikeuden perusteella olisi saanut istua päällä siihen asti että poliisi tulee ja vahingonkorvauksena vaatia autonpesun hinnan.

              On kaksi täysin eri asiaa mielessään provosoitua jonkun ihonväristä, päällä olevasta vaatemerkistä, sukupuolisesta suuntautumisesta tai vaikka autoon liimatusta tarrasta ja toisaalta toimia sen provosoitumisensa perusteella. Sanotaanko näin että joku vihervasemmiston edustaja olisi voinut vaikka reippaasti auton viedessä väitellä kanssani kyseisen tarran, kyseisen auton tai yksityisautoilun järkevyydestä yleensäkin ja olisin mielelläni osallistunut kunnioittavasti keskusteluun. Perusteluja saa esittää miten paljon tahansa mutta toisen omaisuuden sotkeminen on periaatteessa samaa vandalismia ja huliganismia kuin se poliisihevosen hakkaaminen kepillä.

              Comment


              • Harkitsin hetken mersuun vaihtoa...

                Comment


                  Syljeskeleville ituhipeillä kannattaisi pitää luento siitä, minkä takia CO2:sta kutsutaan kasvihuonekaasuksi. Nimimerkillä "Autoilua viherkasvien hyvinvoinnin puolesta".

                  Comment


                  • Yhdyn täysin em. mielipiteisiin sen suhteen, että oikeus provosoitumiseen on melko pitkälti eri asia, kuin käytännön toiminta provokaation "oikeuttamana".

                    Jannekkin antaman esimerkin perusteella, olenko minäkin toisen kaltaiseni lapsellisen kohdatessani oikeutettu vaikkapa räkäisemään kunnon klimpin päin näköä, ihan vain siksi, että toinen "saa sitä mitä tilaa", mikäli en ole jostakin vapaamääritteisestä seikasta samaa mieltä? Onko jonkin aatteen tai mielipiteen tunnustamiselle aina edellytyksenä hyväksyntä itselle kuuluvan omaisuuden sotkemiselle tai vaurioittamiselle? Oman näkökulmani puolesta voi provosoida, väitellä ja argumentoida kuinka paljon tahansa miltä tahansa näkökulmalta, mutta jos mennään sanoista tekoihin, päädytään jo vähän toiselle asteelle.
                    Viimeksi muokannut hattis; 17.2.2014, 11:49.

                    Comment


                      En tietääkseni ole ilmaissut, että moinen syljeskely on oli oikeutettu. Toisekseen, Mikko on itse tehnyt sen johtopäätöksen, että poskionteloeritteillä auton kyljessä ja auton takalaissa olevalla tarralla on yhteys, vaikka näin ei välttämättä ole. Havaintojeni mukaan muunmuassa teinipoikien syljeneritys on sitä luokkaa, että ne syljeskelevät holtittomasti sinne tänne. Yritin vain tuoda esille sen seikan, että ei pitäisi olla yllätys, jos joku kokee ko. tarran niin suurena provokaationa (mikä on ilmeisesti tarran tarkoituskin), että ilmaisee mielipiteensä kuten nyt on tapahtunut. Ihminen kun ei aina ajattele ja toimi rationaalisesti. Tämä on vain minun mielipiteeni, eli minua tehty teko ei yllätä.

                      Comment


                        Totta tuokin, ei minulla ole mitään varmuutta siitä mikä on ollut moisen toiminnan motivaatio. Siitä ei kuitenkaan pääse mihinkään että pelkällä pahalla katseella ei olisi selvinnyt jos olisin sopivasti paikalle sattunut.

                        Mikään tarra tai muu mielenilmaus ei kuitenkaan missään tilanteessa oikeuta toisen omaisuuteen kajoamista. Aiemmin mainitsemasi: "onkohan tässä nyt kaksi samanlaista kohdannut toisensa." on täysin absurdi olettamus. Vaikka ripustaisin autooni kepun vaalimainoksia tai kirjoittaisin isolla kylkeen "Haistakaa vittu!" niin se on minun asiani eikä siinä ole mitään neuvotteluvaraa mihinkään suuntaan. Jos joku ei pysty toimimaan yhteiskunnan sääntöjen ja lakien mukaisesti niin siitä seuraa rangaistus, tämänkaltaisessa ilkivaltatapauksessa puhuttaisiin todennäköisesti enintään rikesakosta mutta minkäänlaista hyväksyntää millään perusteluilla ei ole. Pelkkä provosoituminen ei ole riittävä syy.

                        Comment


                        • Tässähän tehdään yhtä vahvoja oletuksia kuin se että jokainen uudella anjoviksella ajava on kateellinen 7000€ arvoisella Audilla ajavasta henkilöstä. Mitäpä jos kyseessä on ollut junnulauma joka ohi on kävellyt ja onkin vain tyhmyys tiivistynyt joukossa aivan sattumalta tuolla hetkellä?

                          Kun nyt aiheen lähellä jo oltiin niin jatketaan.
                          Minä veikkaan että keskimäärin eniten "kateusilmiötä" Suomessa taitaa aiheuttaa ne ihmiset ketkä kuvittelevat että joku muu on heidän omaisuudestaan tai tekemisestään kateellisia. Tämä ilmiö oikein korostuu täällä "premiumia" edustavien keskuudessa. Ehkä ihan joka kerta se oma olettamus muiden kateudesta ei osukaan kohdalleen.

                          Comment


                            Lauri Tähkää siteeraten: "Sääliä saa ilimatteeks, mutta kateus pitää ansaata!" -Minä en ainakaan ole osannut kuvitella kenenkään olevan kateellinen tuosta omasta vanhasta nuhjuisesta kehonliikuttimesta, olkoon mitkä rinkulat keulalla tahansa. Vaikka puolituttu tekikin baarin edustalla pari vuotta sitten sarkastisen kumarteluliikkeen, kun bongasi merkin :D

                            Otsikon aiheeseen: luulin takaluukun lukko-ongelmien ratkenneen puhdistus-kuivaus-contact protect-käsittelyllä, mutta väärässä olin. Lisää ropaamista, missä eniten rassaa se verhouksen paikalleen laitto.

                            Comment


                              Oletuksia tai ei niin ketjun otsikon ytimessä oltiin kuitenkin. Lähtökohtaisesti otti päähän että joku taho on räkinyt auton kylkeen. Olkoon junnulauma tai uuden Avensiksen omistaja. Sitä sen hetkistä akuuttia vitutusta ei mikään määrä perusteluja poista.

                              Eiköhän tämäkin asia kuitenkin olisi pikkuhiljaa tässä. Jos kyseessä on ollut joku tarrasta mielensäpahoittaja niin koen jääneeni tässä kaupassa kuitenkin voitolle. Auton saa pestyä mutta maailman pahuutta tykönään itkevä vandaali itkeköön jatkossakin.

                              Comment


                              • Vaikka auto olisi kuinka kotialttarin jokailtainen palvontakohde, niin melko hyvä saa olla perustelemaan kansalaisen kiinniotto-oikeutta ja mahdollista siitä seuraavaa voimankäyttöä tilanteessa, jossa nappaa kiinni räkää erittävän vandaalin itseteosta.

                                Ymmärrän kyllä, että tilanne harmittaa, harmittaisi itseäkin, mutta en silti lähtisi vaarantamaan omaa oikeusturvaani sillä, että kävisin kiinni tekijään, varsinkaan kun vandalismin saa pestyä vedellä pois, joten mahdollista tuberkuloosin levittämistä vakavampaa vaaraa tilanteesta ei ole syntynyt. Sen sijaan voisin napata tekijästä kuvan ja toimittaa sen rikosilmoituksen kera poliisiasemalle ja vaatia tekijältä auton pesukulut korvauksena.

                                Comment


                                  Se olis taas yksi setti aluvanteita mutkalla. Mikä hitto noita pistää kieroksi, tai kyllä minä tiedän mikä. Ne on noi virolaisten tekemät hidasteet kylällä ja liian luja tilannenopeus. Eihän niihin nyt madalletulla autolla hitto neljää kymppiä voi saa ajaa.

                                  Epäilen lähinnä kylällä Vilposen kohdalla olevaa hidastetta, jossa lienee jokin terävä reuna.

                                  No painoilla sai vielä suunnilleen tasapainoon.

                                  Comment


                                  • Emännys ajo moottorikelkasta vkl suksen poikki. Hitaasta vauhdista koitti kääntyä nii oikea suksi puuta vasten. Onneks on sen verta vanha kelkka että on vielä peltirunko suksissa niin sai hitsattua kasaan.

                                    Comment


                                      Oheinen kuvamateriaali
                                      Attached Files
                                      Viimeksi muokannut Ghousti; 18.2.2014, 16:48.

                                      Comment


                                        Vaihdoin tarvikeimukurkun kelkkaan, kun orkkikset oli jo kärsineen näköiset. Kesti noin 15km ja toinen kurkku keskeltä revennyt halki ja kaasari pullahtanut kokonaan irti myös toisesta. Kelkka hinaamalla reitiltä tien varteen ja kärryllä mökin pihalle.

                                        Viisaana otin vanhat orkkiskurkut mukaan, joten laitoin ne takaisin. Vissiin ehti leipasta pytyt paskaksi, sillä lähti vaivoin enää käyntiin ja käy todella väljän kuuloisesti eikä jaksa kiertää.

                                        Niin, ja että vittuttaisi enemmän, toki vedin kelkan ensin Rukalle asti. 40e myyntikelvottoman huonolaatuinen uusi osa aiheutti vissiin melkein tonnin rempan. Että näin... Onneksi on sentään kaksi muuta kelkkaa mukana, niin pääsee ajamaan.

                                        Vituttaa niin saatanasti!

                                        Comment


                                        • Oliko kenties hyvää snopro laatua? Niitä on tuolla kelkkalehden foorumilla kehuttu kovasti. Mulla on kolme uutta kurkkua paketissa mutta jäi vaihtamatta..

                                          Comment


                                          • Ottaa päähän, kun ei lataa Googlen sivua!! Joskus ei vastausta edes 1h! Kaikki muut sivustot toimii mainiosti, mutta Google se vaan kanittaa!!! :D (kellää samanlaista ongelmaa?)

                                            Comment


                                            • Juuri kun sai kytkimen kuntoon niin nyt sitten vorvottaa toinen / molemmat takapyöränlaakerit! Pa**a auto... Tietää taas mihin laittaa rahansa ja mitä tekee viikonloppuna.

                                              Comment


                                                Oliko kenties hyvää snopro laatua?
                                                Toki. Oli kiire saada uudet ja noi sai heti vs. 4x kalliimmat orkkikset, joita olisi pitänyt odottaa. Kyllähän nuo foorumijutut oli tiedossa, mutta en voinut uskoa, että oikeasti myydään jotain noin paskaa. Vanhemmassa kelkassa saman merkkiset tarvikkeet ja kestäneet vuoden.

                                                Kalliiksi tuli.

                                                Comment


                                                • Jepjep. Jätän siis omat laittamatta.

                                                  Comment


                                                    Etelässä tulee hiukan Voimaa taivaalta, mutta se huono puoli tässä on se, että auto on pajalla iltaan asti. Saa nähä jaksaako lähteä enään silloin ja toisaalta kerkiäähän nuo sulaa poiskin...

                                                    Comment


                                                    • Hoaah. Otin auton liikkeestä alle, puhdas ja komee.:) Kehälle otin ripeemmän kiihdytyksen, mitä hemmettiä, esp:n valo välkkyy, ei voi olla niin liukasta. :o Rampista ylös ja esp pois, vasemmalle kääntyessä snadisti kaasua, tsädääm, vetää vaan edestä. :(
                                                      Takas liikkeeseen, huomiseks lupas kattoo mistä on liitin irti.
                                                      Ilmeisesti ei mee purkille virtaa ollenkaan.. Toivoin jopa et olis purkki pettänyt, et olis liikkeen kans saanu neuvotella, mut eikai sentään.. :D
                                                      Lupas ne mulle korvaavana ilmanputsarin vaihtaa (aattelin ite hoitaa ja säästää pennejä ;) ). Katoin vaan kuin veemäinen oli koneen päälimuovii saada irti, ja siel jossain alla kai se putsarikotelokin on. :o

                                                      Huomenna viel hirvee kiire, ku pitäis landelle lähtee. Jää ehdottomasti parhain lätkämatsiki landesäätöjen takia näkemättä. Radiosta kyl pitää kuunnella selostuksia.

                                                      Ärrär, pienet murheet pienellä. :(

                                                      Comment


                                                      • Ei toimi nelikko vielläkään. Pitää ottaa koodia, kun ehtii. :(

                                                        Comment


                                                          Nyt kostautuu viime kesänä huonosti tekemäni A8:n takajarrupalojen vaihto:
                                                          Hajotin tuolloin jarrumännän suojakumin. Tänään ihmettelin auton tahmeaa rullaamista ja vanteiden koettelu kädellä paljasti saman tien syyn... Kyseisen pyörän jarru hirttää. Eipä sitten muuta kuin uutta satulaa tilaamaan...

                                                          Comment


                                                            Perkele puolukkahillo loppui kesken kun pinaattilättyjä oli vielä 6 kpl jäljellä.

                                                            Comment


                                                              Sisustan huolellinen putsaus homeesta ja muusta liasta + homeesta sekä otsonointi puhdistusfirmassa n.350e. Taidan tehdä puhdistuksen itse ja viedä vain otsonointiin... Olin ajatellut hyväksyttäväksi hinnaksi 150-200e:tä.
                                                              Viimeksi muokannut 54mmy; 21.2.2014, 20:36.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X