Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Mutta saikkuahan tuo vaan tietää :)

    Comment


      No saikkua tulee, mutta taidan huomenna käydä hakee töipaperit kotiin ettei aikataulut kuse, eikä keskeneräiset työt kasaannu kaverille.

      Comment


      • Oot reilu työkaveri. Enemmän sais tuollaisia olla.

        Tuohon itse haveriin, niin humalassa ei olis sattunut mitään! ;)
        Paranemisia anyways.

        Comment


        • Käyttövesiputki lojahti kylppärin lattiavalun alla; kylppäri ja sauna kokonaan hiekalla, kylppäristä yksi seinä revitty alas, muut villoihin asti purettu. Keittiökaapistoista alaosat kaatikselle. Osa keittiön, lämmönjakohuoneen ja eteisen lattiavalusta otettu pois. Eteisen laatoitus veke, samoin keittiön ja olohuoneen parketit. Nyt asuntoa kuivataan monta viikkoa ennen valutöitä. Asutaan evakossa vähintään elokuun loppuun. Tässä ainut hyvä puoli, että vakuutus korvaa ja samalla muistutus teille, joilla on okt:n kotivakuutus Pohjolassa; ottakaa ihmeessä lisävakuutuksena putkirikkojen varalle ikävähennykset poistava lisäys. Tämä maksaa vuodessa muutaman lisäkympin, mutta minun tapauksessa säästi minulle monta kymmentä tuhatta, kun 70-luvun talo ja ikävähennykset syö korvaukset kokonaan jo tuossa ajassa. Tuleehan tuossa aika iso remppa nyt tehtyä..

          Comment


          • Käsi kutiaa saatana.
            Esim. 30cm viivotin on tuohon toimiva apuväline.

            Comment


            • Sukkapuikko on aivan yliveto kipsin alta raapimiseen :D kokemusta on x7 kertaa kipseistä :D

              Comment


              • Kesälomareissulla Vaalan kohdalla ajelin hiekkatiellä inan vajaa 50kmh ja auringon paistaessa sopivasti luoden tiehen varjoja, en huomannu puoli metriä kohollaan olevaa ojarumpua. Ensin otti keula kiinni ojarumpuun ja pompusta tultiin tasaselle keula edellä. Öljypohja halki nilkutettiin Ouluun Pörhölle ja kerroin mitä itse olin huomannut, eli öljypohja, pohjan muovit sekä melkeen poikki oleva moniurahihna. Viikko oltiin reissussa ja kävin juhannuspäivänä auton hakemassa. Matkustajan penkillä odotti tyly tuomio, pompusta pahentunut tärinä ja kolina kuuluu etupyörän laakerista ja pelkkä öljypohja vaihdettu. Melkein Heinolaan päästiin kun ilmastointi muuttui lehmänhönkäykseksi. Loppu matka mahd vähällä virralla, välillä ikkunoita aukoen, mutta päästiin kuin päästiinkin kotiin asti.

                Oulun seudulla meinasi ohituksessa tulla kiire kun jostain syystä syöttö katkeaa kun motissa on kierroksia 3500rpm eikä tippi tätä itsekään ilmeisesti tajunnut vaan sitkeästi yritti pienellä vaihteella painaa.

                Comment


                • muurahaiset tuntuu olevan kova ongelma tänäkesänä. Ensin niitä on sisällä ja pikkuhiljaa alan päästä niistä eroon sisällä. Yhden pesän tuhosin talon läheisyydestä ja nyt ne perkeleet on tehny pesän halkokasaan joka oli tarkoitus kantaa sisätiloihin lähipäivinä.

                  Comment


                  • Note to my self: Leikkaa sen saakelin nurmikko, ennen kuin ehtii polvenkorkuseksi.
                    Nuo perkeleen voikukat rassaa kans, piha on ku salaattipelto.
                    Attached Files

                    Comment


                      Eihän tuo ole vielä edes paha. Oma piha kasvoi pahimmillaan jo heinää ja yksi voikukka sukupolvi ehti pyörähtää kun ei ehtinyt ruohonleikkuria kunnostamaan :)

                      Comment


                      • Voikukat vähenee aika reilusti, kun leikkaa sen nurmikon "hieman" useammin. Onneksi ne muutenkin tekee pahimman invaasion keväällä/alkukesästä. Nyt ei enää juurikaan itse kukintoja näy.

                        Comment


                          Auton vahaus. Sen lisäksi että se on aivan peestä näin aurinkoisella säällä, löytää kaikki maalipinnan virheet. Käytännössä takaluukku ja katto ainoat missä ei ole jotain kiveniskemiä tai syvempiä naarmuja, perkele.

                          Comment


                            Edellä ajanut Kia ei lähtenytkään risteyksestä oletetusti ja kun katse oli takavasemmalta lähestyvään autoon ja arvio oli, että tuohonhan ehtii, niin ehtinyt olisi mutta kun siinä oli se Kia niin kolahti. Ja sellaisessa paikassa kuin Mjösund, jossa yleensä tuossa kohtaa näkyy yksi muu auto joka kuudes kerta kun siellä käydään. Nyt oli kuusi autoa yhtaikaa samassa risteyksessä.

                            Puskuri päreinä, konepelli vekillä, mutta ajovalot ehyet ja lokasuojatkin näyttää siltä, ettei osumia tullut. Huomenna Audicenteriin arviolle ja korjaukseen.

                            Positiivista on se, että henkilövahinkoja ei tullut. Tosin vauhtiakaan ollut kuin jotain 25, mutta kyllä silläkin jarruttamatta rutinaa kuuluu.

                            Comment


                            • Kinkkinen tilanne pitäs muhokselta hakea mstr:llä myynnissä oleva audi vaimolle mutta aika ei meinaa olla homman puolella ollenkaan. prkl Pitäs lattaa myyntii vaimon kauppakassi 1l yaris 03 190tkm ajettu.

                              Comment


                                Joku perkele teki klommon audin oveen haukilahden sataman parkkiksella eilen. Ei ollut autonovesta, koska oli vinottain. Eka klommo parkkiksella 10 vuoteen ja tuossakin oli semmonen väli ettei siihen olis autoa saanut väliin joten oisko veneille menijä kamoineen kolhassu? Mitään lappua ei tietenkään ollut.

                                Sain sitä himassa kuuma/kylmällä paljon pienemmäksi mutta pikku kuoppa siihen vielä jäi.

                                Comment


                                  Nyt lauleskellaan yölintua. Mä putoan...
                                  Tutunnäköistä touhua. Mulla ei leikattu kättä, vaan vedettiin luut paikalleen ja kipsi piti paikallaan (onneksi). Kesäaika on pahinta kutina-aikaa, virkkuukoukut ja neulepuikot esiin ja raapimaan.
                                  Ei muutakun paranemisia! Viikot menee nopeasti, kun muistaa touhuta mitä pystyy.

                                  Comment


                                    Takajarruputken mutterit ja etusatuloiden ilmaruuvit nysvätty niin piloille että lukkopihditkin napsuu. Onneks ei tarvinnu taakse vaihtaa letkuja eikä eteenkään jäänyt ilmaa, mutta etusatulat kuitenkin olis huollettava. Millä ilveellä nuo nyt aukeaa paikkoja hajottamatta?

                                    Comment


                                      Eipä tule varmaan tälläkään viikolla A4 kotia. Ei hyvää päivää, että alkaa kiristää pantaa. Kolmessa kuukaudessa edes tankillista ajanu. Nyt ollu taas viimesellä reissulla kaks tai kolmeviikkoa pajalla odottamassa osia. Enää edes muista, kun kuvista minkänäkönen se auto on.

                                      Comment


                                        Alkuperäinen kirjoittaja vV8m5 Näytä viesti
                                        Takajarruputken mutterit ja etusatuloiden ilmaruuvit nysvätty niin piloille että lukkopihditkin napsuu. Onneks ei tarvinnu taakse vaihtaa letkuja eikä eteenkään jäänyt ilmaa, mutta etusatulat kuitenkin olis huollettava. Millä ilveellä nuo nyt aukeaa paikkoja hajottamatta?
                                        Suosittelen Bachon putkijakaria, siis sellaista, missä on se käännettävä leuka. Paras kokeilemani laite pyöristyneiden kantojen kanssa.

                                        Comment


                                          Löytyisköhän motonetistä noita? Valmiiksi olivat nuo takajarruputkien mutterit niin pyöristyneet, että lukkopihdit vaan tekivät lisätuhoa. Ilmaruuvit lähtee kyllä, kunhan ottaa satulat irti ja lyö kiinni ruuvipenkkiin. Kädet vaan mukavasti taas verillä, kun avaimet lipeää.

                                          Comment


                                            Hauenleuka on nimi moisen jakarin. Uudet knipeksin kikka eli siirtoleukapihditkin ok.

                                            Comment


                                              töissä on käytössä noi knipexin cobra pihtejä, napppaa aika tiukasti jos vaan leuat kunnossa ja kääntää oikeenseen suuntaan ja löytyy kaiken kokosia varmasti sopii joka paikkaan.

                                              Ei meinaa millään päästä tosta kolffista eroon... Ostakaa nyt joku toi avogolffi helvettiin ni pääsen ostamaan audin itelleni. Huomenna pitäs yhtä A6 C4 audia käydä kattomas saattais jopa ottaa golffin vaihossa.
                                              2.6 V6 ja automaatilla ja quatrolla 240tkm ajettu.

                                              Comment


                                              • ABS-valo päätti alkaa palamaan...

                                                Comment


                                                  Huomenna olis ensimmäinen kontrollikuvaus. Toivetaan että leegot ovat pysyneet kohdillaan, niin ei tarvitse välyyämättä leikata.
                                                  Sitä ei muuten äkkinäinen uskokaan kuinka monta kertaa päivässä käsi voi osua pöydänkulmaan tms.

                                                  Comment


                                                  • Ajoin ohjeistuksen mukaisesti (ei kieltoja tai tötsiä, kaista oli auki ja vain keskilinja rajattu) tuoreen asfalttityöosuuden yli ja tietysti on nyt uusien kumien pinnassa semmonen piki-hiekka-lähmä. Kun rapsuttaa sitä kynnellä, niin näyttäs et alla on kumi kyllä ihan kunnossa. Kaipa tuo kuluu nopeasti pois tuosta pinnasta... mutta ottaa päähän silti!!

                                                    Comment


                                                      Eipä vaihtunu auto viellä. Ostakaa nyt joku toi avo golffi anopille talviautoks...

                                                      Comment


                                                      • Tilasin ebaysta jarrupalat niihin mun a5 3,0tdi satuloihin, mut oli väärät palat, kun tuli... Kele!

                                                        Comment


                                                          Anoppikokelaan Almeran pakoputken keskiosan uusimisessa sitten ns. kaikki päin helvettiä. Ensin kaikki vanhat pultit katkesi, sitten selvisi että uusi keskiosa on vääränlainen ja väärän mittainen ja kaiken lisäksi ehjäksi luultu peräpönttö mureni irrottaessa ruosteisena käsiin. Aitoa japsiosaa kun pelkkä maali piti enää kasassa.

                                                          Eipä siinä mitään mutta olishan tuo nyt tullut samassa kuormassa samoilla rahdeilla eikä tarvisi toista kertaa taas möyriä auton alle kun olisi sen peräpöntönkin tilannut. Keskiosankin pajoitin sopimaan ihan omalla hiellä. Ja sitä muuten riitti kun ulkona teki tuossa helteessä.

                                                          Comment


                                                            Rupeeko vammalaan muodostumaan pikku hiljaa uusi autokorjaamo? :P

                                                            Comment


                                                              Tätä menoa tänne muodostuu pelkkä autopurkaamo...

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X