Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Joo onneks olkoon vaan ja vielä virkavallankin puolesta;).

    http://www.savonsanomat.fi/uutiset/k...neille/1335020

    Comment


    • Joka kesäinen autokuume alkaa olla pahimmillaan...

      Comment


        Kytkin ei tahdo irrottaa, joten vaihteen vaihdot vähän väkinäisiä.

        Comment


        • Re: Nyt ottaa päähän!!!

          Ilmeeni, kun pakkasin repullisen kuvausromua, akkua laturia telinettä johtoa korttia tietokonetta yms yms ja totean kohteessa että kaikki muu on mukana paitsi kamera.

          Äkkinäistä alkais vituttamaan, en olis kuvannutkaan juhlissa.

          Comment


            Huomasin, että mun galaxy s 3:sen näyttöä kiertävä se vaaleamman sininen kohta on alareunasta mystisesti haljennut. Kertaakaan en ole puhelinta pudottanut... Tuotakaan tuskin saa helposti/halvalla vaihdettua :/.

            Comment


              Kivat terassikelit ja mie oon luvannu ittelleni olla tän vuoden selvipäi.. ei pitäis mitää lupailla ittellee :D

              Comment


              • ...Paljon voi naapurilla kylässä olevista about18-v pissapirkoista lähteä melusaastetta. En mä ainakaan voisi huutaa kolmea tuntia putkeen. Ikävä kyllä tuo taitaa olla noiden ihan normaali kommunikaation aste.

                Comment


                • Alkuperäinen kirjoittaja jompp4 Näytä viesti
                  Kivat terassikelit ja mie oon luvannu ittelleni olla tän vuoden selvipäi.. ei pitäis mitää lupailla ittellee :D
                  Tämä opittu jo 18-vee kesänä, kun lupasin olla nu***matta kämppiksen siskoa :P Nno... arvannet kuin kävi vuoden sisällä x)

                  Comment


                    Re: Nyt ottaa päähän!!!

                    Alkuperäinen kirjoittaja 54mmy Näytä viesti
                    Huomasin, että mun galaxy s 3:sen näyttöä kiertävä se vaaleamman sininen kohta on alareunasta mystisesti haljennut. Kertaakaan en ole puhelinta pudottanut... Tuotakaan tuskin saa helposti/halvalla vaihdettua :/.
                    Se osa tulee näyttömoduulin mukana. Ja S3 kuuluu kampanjaan myös eli 60e moduulin vaihto. Oliko muistaakseni että max 1v saa olla puhelin vanha, en sitä tarkkaan muista. Google kertoo tarvittavan.

                    Comment


                      Oliko muistaakseni että max 1v saa olla puhelin vanha
                      Tuohonhan se homma sitten kaatu. Puhelin meinaan on juuri ja juuri yli vuoden vanha. Pitää vissiin itse vaihdella jossain vaiheessa, ei tuolla nyt kovin kiire ole kun on huomaamaton eikä haittaa käyttöä mitenkään. Enemmänkin ihmettelen, että miten se voi tuollain itsekseen haljeta.

                      Comment


                        Jostain taisin lueskella joskus että monilla muillakin oli samaa niis ensimmäisissä. En sitten tiedä onko mennyt takuuseen, kannattaa katsoa ja googletella.

                        Comment


                        • se takuu on n. vuoden, jos kyseessä tehdasvika niin menee luultavasti takuuseen mutta jos puhelin on tiputettu niin ei. Takuu aika sanottu vaan sitä varten ettei sinne mennä vaatii vuoden jälkeen puhelinta takuuseen kun se on heitetty seinään.

                          Comment


                          • Tämä opittu jo 18-vee kesänä, kun lupasin olla nu***matta kämppiksen siskoa :P Nno... arvannet kuin kävi vuoden sisällä x)
                            Yllättävän kauan kuitenkin meni :D

                            Comment


                              En löytänyt sandaaleita mistään, piti sitten lähteä crocseilla kauppaan ja laiturikahvilalle jätskille. Tuli elävästi mieleen vanha sanonta "Wearing crocs in a public place is like getting a blowjob from a guy. Feels good until you look down and realise you are gay."

                              Comment


                                Nyt ottaa päähän lötkö. Kelit vähän lämpeni niin vaihdelaatikko perkele rupes temppuilemaan. Pakki kolahtaa ikävän pamauksen kanssa vaikeasti sisään eikä liiku kuin vaivalloisesti kun antaa kunnolla kaasua. Heti pakilta kaasun päästäessä toppaa siihen paikkaan ja vapaalla ryömii eteenpäin.

                                Kai sekin on sitten hajalla. Heikkoa tekoa jos 423tkm kohdalla jo joutuu avaamaan. Valve bodyn varmaan saa koko pakettina laatikosta pois?

                                Comment


                                  Ensimmäinen kiinnostava kämppä meni ohi suun.

                                  Comment


                                    100:sta lähti pakoputki irti katin takaa ja Golfi ei suostu vieläkään käynnistymään. Alkaa menemään jo henkimaailman jutuiksi tuon Golfin kanssa...

                                    Comment


                                      Perkele. Naapurin Reino (kissa) on syöny mun linnut. Taidan tarjota Reiskalle vähän tippmania ku ens kerralla nään.

                                      Comment


                                        ***kele kun ärsyttää sitkeä puhelinmyyjä (nro. 0988664900), tai mikä lie. Puheluita saattaa tulla useita päivässä. Soitin kyseisen firman asiakaspalveluun, mutta kestää kuulemma vähän aikaa että numero menee (ehkä) kieltolistalle.

                                        Comment


                                        • Ärsyttää! Ihme aivopieru kävi tänään parkkipaikalla. Auto oli viettävässä ruudussa parkissa keula alaspäin. Olin lähdössä liikkeelle taaksepäin ja nostin jalkaa ylös jarrulta (automaatti). Auto alkoi valua alaspäin kohti edessä olevan ruudun autoa. Ihmettelin tätä, kun yleensä automaatti ihan kohtuullisen voimakkaasti tuossa tilanteessa pyrkii taaksepäin menemään vaikka ylämäen suuntaan olisikin. Painoin sitten vähän kaasua ja auto pomppasi eteenpäin. Hätäpaniikki jarrutus ja onneksi oli sopivasti tilaa edessä olevaan autoon, että sain pysähtymään. Sehän oli prkl D:llä eikä pakilla!! Viereisen auton kuski katteli vähän kieroon. Siitä sitten nolona oikea vaihde silmään ja äkkiä pois.

                                          Sitä on olevinaan niin varma kuski, että tämmöset kädetykset potuttaa. Viimeisestä vastaavasta on aikaa muutama vuosi. Sitä edellisestä varmaan 10. Nämä muistuttaa, että 80% liikenteessä ajavista ei voi olla keskivertoa parempia kuskeja :P.

                                          Comment


                                          • Öljynvaihto. Nyt muistaa miksi siitä mielellään maksaa pari kymppiä vaihtopalkkaa, kun öljyt ja suodattimet kuitenkin maksavat rahaa nekin.

                                            Joku oli vääntänyt suodattimen edellisellä kerralla ns. tiukkaan. Ja AFN:n kyljessä oleva suodatin on sen verran ikävässä paikassa Passatissa, että ei oikein mahdu kunnolla vääntämään millään apuvälineellä, joka on tarkoitettu öljynsuodattimen irroitukseen. Ainoa jäljellä ollut keino oli lyödä ruuvari suodattimen kyljestä sisään ja sitten saikin käydä suihkussa astianpesuaineen kanssa; öljyssä oli koko käsivarsi kainaloon ja leuan alle saakka. Onneksi on mustat lakanat, niin rouva ei huomaa, vaikka vähän jäi öljyä iholle. Eiköhän se yön aikana hikoillessa irtoa. =)

                                            Comment


                                              Melkein samat sanat. Urssiin vaihdoin öljyt tänään ja tyhjennyspropun oli edellinen vaihtaja korjaamolla vetänyt hartiamomenttiin. Piti erikseen vaihtaa puolen metrin vääntimeen kun tavallisella 1/2" räikällä ei auennut. Katoin vielä elsasta oikean kiristysmomentin joka on 35Nm.

                                              Comment


                                              • Hemmetti... Peruuntu sitten huominen vapaa päivä töistä, ois pitäny niputtaa opinnäytetyö loppuun...

                                                Tutun avensiksen 2.2td kansipahvin ja jakoketjun vaihto homma, kun sattu sellanen pajalle tulemaan irto mottina. On muuten sellanen motti ettei kannata sekaantua :D Eipähä ainakaan jää viime tinkaan tuo opinnäytetyö, kun joulukuun jälkeen pitäs paprut olla kourassa :)

                                                Comment


                                                  Tänään töihin lähtiessä huomasin, että joku vetässyt audin kylkeen kivat naarmut. Lähtee apparinpuolen umpion vierestä ja päättyy takavalolle, naarmuja jotakuinkin kymmenkunta ja jokainen 2-3metriä pitkiä. Helvetin mukavaahan tästä tekee sen, kun noin kuukausi takaperin lokari, sekä osa ovista maalattiin... Tekijästä ei mitään tietoa, mutta tahallisesti ne on siihen vedetty, koska kolhuja ei ole missään.
                                                  Kuviakin yritin ottaa, mutta ei kännykän kamera auringonpaisteen kanssa ole hyvä combo.
                                                  Ens viikolla kyselemään että onko pakko maalata, vai riittääkö myllytys ja värivahat.

                                                  Comment


                                                  • kaks päivää ollu ilman haudinii ku emäntä pölli sen joensuuhun.. vieroitusoireet alkaa olla suht kovat kun joutuu volvolla ajelee.. no onneks oma kulta huomen kotiutuu

                                                    Comment


                                                    • Vai on vw centerin mielestä tuo vm. 07 b7 niin vanha auto että ei ole ihme että alkaa ruostumaan? : D noh kait se on uskottava :) Ei tuo oven maalipinnan kupliminen haittaa kunhan ei rupea leviämään mutta 600€ en maksa sen korjaamisesta! :D Jos sitä vaikka olisi joku liike joka puhkois tuon ja pistäis paikkamaalin päälle.

                                                      Comment


                                                        Juu pistä jusa tipmainia vaan ja lainaa sitten mulle, niin saan noin naapurin katit kuriin. Ja tämä ihan eläinystävän kommenttina...

                                                        Comment


                                                          Alkuperäinen kirjoittaja korvenherra Näytä viesti
                                                          no onneks oma kulta huomen kotiutuu
                                                          Ja puhutaanko tästä Audista vai vaimosta ;) ?

                                                          Comment


                                                            Näyttäisi oma ACF jäsenyys päättyneen siltäosin ettei jäsenosioon ole enää pääsyä ja YV boksi on yhtäkkiä 100% täynnä, 56 viestillä. Kerholehteä ei ole tullut, mihinkään ei ole voinut jäsenmaksua maksaa, tai en ole ainakaan löytänyt maksuyhteystietoja enkä löydä niitä edelleenkään mistään. Mitään ilmoituista jäsenyyden päättymisestä tai syytä siihen ei ole tullut mihinkään.

                                                            Comment


                                                            • Alkuperäinen kirjoittaja Killeri Näytä viesti
                                                              Ja puhutaanko tästä Audista vai vaimosta ;) ?
                                                              Se jääköön arvailujen varaan :)

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X