Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Nimenomaa

    Nyt otta päähän audi tt 225 2000 jätti tielle perkele ilman mitään varoitusta moottori sammui keskelle ajoa vauhtia oli 100 km/h ei köhiny ei käyttäytyny mitenkää oudosti perkele nyt tuomioa odotteles kui kallis remppa...

    Comment


    • Re: Nyt ottaa päähän!!!

      Luulin että oli Plug 'n Play nakata RNS-D Symphony II:n tilalle. Paikalle laitto juu, mutta näköjään pitää mittaristoa käyttää irti ja veellä sieltä johtoja soittimeen. Infonäytössä ei lue kanava ja soittimesta puuttuu valot...

      Comment


      • Basilisk: Voi olla vaan kampiakselinnopeusanturi kilahtanut. Mulle kävi aikoinaan samalla tavalla pahimpaan ruuhka-aikaan kehä kakkosen tunnelissa....
        Mikäs mua potuttaisi... taisin laittaa vahingossa "haisevan" treenipaidan aluspaidaksi...

        Comment


        • Jape laittoi Lemmarit myyntiin... Ei siinä mitään pahaa, mutta kun ne on ihan täydelliset värin, leveyden ja offsetin suhteen ja sitten kun katsoo omaa lompakkoa niin itkettää väkisinkin :'S Vasta reilun vuoden haaveillut tuollaisista, ehkä vielä joku päivä...

          Comment


          • Moottorin käyntianturi oli menny pimeäks... mut se on nyt korjattu ilmoitti iloinen laakkosen työntekijä 420€ tähän käteen kiitos... vaikka eilen oli puhee pelkästään vian ettimisestä plussa on siinä että ongelma on ratkaistu ja korjattu mutta oisha ne voinnu soitta ja kertoaa arvio hinnan, niin ehkä oisin ite lähtenny vaihtamaa sen vempeleen.

            Comment


              Monesti pelkkä vian-ettiminen maksaa jo saman mitä tuossa vaihdossa on pelkän työn osuus...

              Comment


                Saksalainen insinööri joka on keksinyt paikan 8N TT:n katon hydrauliöljy pumpulle ja säiliölle. Eihän sen täyttäminen vaadikkaan vissiin kuin koko h*lvetin takaosan purkamisen. Kelitkin on onneks näin huonot että avoilla ei voisi.

                Comment


                  Alkuperäinen kirjoittaja Tommi[FIN]
                  Kelitkin on onneks näin huonot että avoilla ei voisi.
                  No huomenna ei varmasti harmita enää niin paljon...

                  Comment


                    Nainen. Eipähän tarvi kohta silläkään vaivata päätä.

                    Comment


                      Ostin uudet kumit ja kumit myynyt rengasliike ei kerennyt niitä pyörittelemään alle.
                      Menin toiseen rengastöitä mainostavaan liikkeeseen uusien kumien ja vanhojen vanteiden kera.
                      Siellä ruettiin hommiin ja 45 minuutin äherryksen jälkeen minulla on nyt pari reunoista naarmuista vannetta. Lisäksi minulla on yhdessä vanteessa uusi kumi puoliksi paikallaan, toisesta vanteesta vanha kumi puoliksi irti ja kahdessa vanteessa vielä vanhat kumit ilman venttiilejä kiinni. Tässä vaiheessa ainoa asia mitä voin sanoa on iso kiitos.

                      Ja rengaskokohan ei ole tosiaan sen ihmeellisempi kuin 225/40-18 ja vanne on 8" leveä..

                      Comment


                        Siellähän on ollu amatimiehet hommissa :D itsellä viime kesänä vähän samallain kävi kun juuri maalatut vanteet meni renkaiden asennukseen, no ei siinä mitää herra sai kunnialla renkaat vanteille mutta huomasin sitten että kahdessa on pyörimissuunnat väärin niin eikun takasi ja sen jälkeen olikin kahden vanteet reunat murjottu tuhannen vituiks ku otettu renkaat poissa.

                        Comment


                          Aamulla vitutti "hieman" vieläkin kiristään vähän. Oli sitten joku käynyt asiakkaan autossa omin luvin, takasivulasi paskaks, takapenkit kumoon, sitä kautta takaluukku (sedan) auki ja ottanut takaluukun, siis takaluukun matkaansa. On saatana mennyt tarpeeseen.

                          Ja iltapäivällä huomasin että ässän ruhosta oli nypitty takaovien kajariverkot paskaks olivat luulleet että ne saa ehjänä irti, toinen takaikkunan säädin nappula lähtenyt matkaan sekä hanskalokeron yläpuolella oleva koriste lista. Toivottavasti meni ihan vitun suureen tarpeeseen tuollaiset.

                          Jotenkin musta tuntuu että keskieuroopan mulkkuja saa syyttää aiheesta....

                          Comment


                            100:sen lämppärinkenno alkoi vuotamaan töihin mennessä. Jos jotain positiivista haluu niin onneksi on töissä paikassa, josta saa sen kiertämiseen tarvittavat osat. Toivottavasti ei ole yhtä ilkeä vaihdettava kuin mk3 Golfissa...

                            Juoduin tänkin tekstin kirjottamaan kaks kertaa kun painoin vahingossa hiirestä takaisin nappia. Ei suju kyllä mikään tänää.

                            Comment


                              Suomen paska puolustus ottaa päähän (lätkässä).

                              Comment


                                Piti vaan vähän hokia kattoo ja vitut. Rouva ilmoitti töistä tulleessaan että urssin takajarru savuaa ja on tulikuuma. Purin siinä sitten kiukulla satulan irti ja viilapenkissä männän irti. Menihän se loppuilta näinkin.

                                Comment


                                  Saksalainen insinööri joka on keksinyt paikan 8N TT:n katon hydrauliöljy pumpulle ja säiliölle. Eihän sen täyttäminen vaadikkaan vissiin kuin koko h*lvetin takaosan purkamisen. Kelitkin on onneks näin huonot että avoilla ei voisi.
                                  Kyllä tuo on tehtävissä ilman isompaa purkamista mutta tilaa ei ole yhtään liikaa. En nyt muista osoitetta mutta jostain ulkomaan foorumilta löysin ohjeet kun pari vuotta sitten tuon toteutin.

                                  Comment


                                  • Teiden kunto. Kaistaa vaihtanut kanssa-autoilija kuori mukanaan keskisauman ja lähetti matkaan partiollisen bitumilohkareita. Tuloksena pari reikää tuulilasissa joista toinen kuskin näkökentässä. Tuskin suostuvat moista paikkaamaan missään.

                                    Comment


                                      Yks rengas puhki. Onneks huomasin 100m ennen ku käännyin motarille. Johan nuo melkein viikon ehti alla ollakki että joutaahan nuo jo hajotakki

                                      Comment


                                      • Toimihan se scootteri 25km ja taas per... kai se on kaasari vaihteeksi katsottava... meinaa puutuilla 80-100km/h kohdilla.

                                        Comment


                                          Golfi ei vieläkään lähtenyt käyntiin, vaikka vaihdoin pääteasteen siihen. Ai että mä tykkään näistä sähkövioista.

                                          Comment


                                          • Alkuperäinen kirjoittaja Skebeli Näytä viesti
                                            Toimihan se scootteri 25km ja taas per... kai se on kaasari vaihteeksi katsottava... meinaa puutuilla 80-100km/h kohdilla.
                                            Toivottavasti iskutilavuus isompi kuin 50cc...

                                            Comment


                                            • Ranettajain releet... Ajellaan sitten keula pimeänä suoraan partiota vastaan, ja toki kiinnosti - jäi kruisailut siihen ja kokka kohti kotia...

                                              Comment


                                                Lämpenevät kelit, ei muuten mutta juuri maanantaina huollossa oli huomattu vikakoodia ilmastoinnin paineanturista. Joko aineet kadoksissa tai anturivikaa, mutta kylmää ei kuitenkaan tule. Eiköhän tuostakin taas selviä latomalla xxx€ tiskille.

                                                Comment


                                                • Alkuperäinen kirjoittaja tumu Näytä viesti
                                                  Teiden kunto. Kaistaa vaihtanut kanssa-autoilija kuori mukanaan keskisauman ja lähetti matkaan partiollisen bitumilohkareita. Tuloksena pari reikää tuulilasissa joista toinen kuskin näkökentässä. Tuskin suostuvat moista paikkaamaan missään.
                                                  Totta kai paikkaa. Eikä siitä edes jää mitään jälkeä. Se vaan pitää peittää heti ja viedä mahdollisimman nopeasti lasiliikkeeseen fiksattavaksi. Toinen juttu sitten, että kannattaako kahta reikää paikata. Riippuu vakuutuksista.

                                                  Comment


                                                    Kuukauden keikka Kirkkoniemessä, Barentsin meren rannalla. Nyt jo ottaa päähän, vaikka vasta 5 päivää mennyt. Norjan kieli, prkl. Onneksi netti toimii.

                                                    Comment


                                                      Hohhoijaa kimppahallin riemuja: menin eilen hallille valmistelemaan autojeni siirtoa. Tarkoitus oli huolehtia että renkaissa on ilmaa ja akut ok etc. No ensimmäiseksi kun sinne pääsin niin huomasin että viikon aikana oli minun 20 metrinen jatkojohto lähtenyt kävelemään- ei löytynyt mistään. Sitten kun sain lyhyemmistä johdoista väsättyä juuri riittävän pitkän johdon niin huomasin ettei tdiq edes inahtanut. Konehuoneen virtapisteestä laturilla yritin ladata- ei ottanut virtaa. Tarkempi tutkiminen tuotti tulokseksi että joku oli vienyt takapenkin alta akun. KIva sitten tuollaista tonnikeijua työnnellä. Auton vierestä löytyi toinen akku jota joku oli yrittänyt ladata ( minun laturilla)- nyt sitten pitäisi mennä selvittelemään mitä tuolla on touhuttu. Kiinteistön puolesta tuolla pari etelä-helsinkiläistä rakennusmiestä on tehnyt purkuhommia, ja jäljistä päätellen käyttänyt kiintesistön vanhaa trukkia. Monta kuukautta seissyt trukki, 90 ah tyhjä akku, "lainattu" jatkojohto, laturi ja akku- hmmmm...
                                                      Vaikka on sikana hommaa tyhjentää nuo tilat tän kuun aikana niin täytyy sanoa että kyllä jollain tasolla tuntuu hyvältä päästä eroon noista ongelmista.
                                                      12 tuntia ajettiin autoja eilen traikulla, nyt väsyttää perkeleesti ja pitäis vielä jaksaa riidellä nyysityistä kamoista

                                                      Vanhasta bemarinromusta pihasta löytyi sitten täysin samanlainen Bosch S5010 akku kuin minulta nyysitty. Omistaja vaan kovasti vänkää että on "minu aku" "Ole tuonu se Tallinasta". Sattumoisin autoni viereen jätetty sökö akku joka 4 cm leveämpi on juuri sopiva ko bemariin. No pistän rikosilmoitusta vetämään, tuskin johtaa mihinkään.....
                                                      Viimeksi muokannut Benkku; 13.5.2013, 10:08. Perustelu: Lisätietoa

                                                      Comment


                                                        Ei päässy Audilla töihin. Vetari sanoi sopimuksensa irti.

                                                        Comment


                                                        • Onhan tuossa 175cc motti

                                                          Comment


                                                          • Ei sitten päässyt eilen aamulla töihin autolla. Oli kadonnut yöllä katoksesta. Eli jos jollekkin kaupitellaan -92 2.8 quattron osia niin minulle voi ilmoitella.

                                                            Comment


                                                              Noniin, elikkäs poikamiesviikonloppu. Audi on viikonlopun korjaamolla ja minulla runsaasti kuumetta. Great!

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X