Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Voi kehveli, olisin ollut saamassa ns. asevelihintaan VMR 710:t, mutta liike halusikin ne extravanteiksi. Kaveri vaihtoi S4 B8:n RS5:een ja mulle olisi tullut nelosesta nuo vanteet, mutta liike maksoikin niista enemman kuin me sovittiin hinnaksi. Vanteiden haku siis edelleen jatkuu, tosin oon kyl alkanu himoita noita B8 S4:sia...

    Comment


      Teeppä se niin ei tartte Ouluun tulla auton kanssa :D Sitte ottaa päähä

      Comment


      • Tänään sit päivällä opeliski kuski päätti peruuttaa päälle ja puskuri paskaks!

        sovittiin et laitan sähköpostia illemmalla sille et miten se haluaa kustantaa uuden puskurin ja nyt ei kuski vastaa.
        Annan maanantaihin asti aikaa jos ei kuulu niin poliisin juttusille emäntä oli kyydis joka sit todistaa ja onhan mulla sen kuskin tiedot ja passista kuva!

        https://picasaweb.google.com/1161524...828705/Vauriot
        Viimeksi muokannut E.G.E; 6.7.2013, 19:10. Perustelu: linkin lisäys

        Comment


        • Tarvikeliikkeestä haettu takajarruletku osoittautui liian lyhyeksi. Vielä kun erikseen varmistin myyjältä, että tämä on varmasti sopiva eli pidempi kahdesta tarjolla olleesta vaihtoehdosta. Kävi sama homma samassa liikkeessä edellisellä kerralla toisen puolen jarruletkun kanssa. Täytynee jatkossa siirtyä motonetin asiakkaaksi, siellä on joka kerta tullut oikea osa, tässä tarvikeliikkeessä on jo kolmas kerta putkeen kun tarjoavat väärää osaa.

          Comment


            Saman kaltaisia ajatuksia myös täällä. Vaikka motonetin myyjät ovat vähän "tollon" oloisia eivät myy osaa jos eivät ole varmoja sopivuudesta. Toisessa liikkeessä monta kertaa hakenut osia jotka "varmasti sopivat" eikä sinne päinkään. Motonetissä kyllä kertovat jos eivät ole satavarmoja.

            Comment


            • Motonetin varaosalistaa kun selasi, niin selkeästi luki jarruletkujen kohdalla että onko nelivetoiseen vai ei. Täytynee käydä maanantaina antamassa palaute ja vaihtamassa osa oikeaan. Ja jatkossa kiikuttaa tavarat sinne mistä selviää kertareissulla.

              Comment


                Riippuu toki tarvikeliikkeestäkin. Ite olen yhdestä saanut useamman vaihtoehdon mukaan ja ihan tilaustavaraa, jos eivät ole varmoja olleet ja en ole pystynyt purkamaan mallia minkä mukaan tilata. Tosin olen maksanut nuo ylimääräisetkin, antavat sitten vääristä rahat takaisin. Motonetissäkin tosin on kerrottu jos eivät ole varmoja olleet mutta huolineet väärät takaisin suosiolla. Kerran tosin antoivat kolme kertaa mulle väärän puolen jarrusatulan (ensimmäisen haki vaimo, toisen huomasin kassalle kävellessä ja viimeinen oli väärä osa väärässä laatikossa) :)

                Comment


                  3.5h ensiavussa kun selkään on koskenu pari viikkoa enemmän kuin inhimillisesti (omistan erittäin korkean kipu kynnyksen). Eilen piti jo ottaa lukua lattialla kun ei kivulle muuta voinut.
                  Loppu tulemana lääkäri kävi rangan läpi n.2 sekunnissa todeten että ei täällä mitään vikaa ole vaikka hänelle koitin sanoa että alhaalla ja puolessa välin tuntuu selvät patit.. Määräyksenä paria eri särkylääkettä ja maanantaina pitäisi olla vekara järvellä varusmies palveluksessa. Herää kysymys millähän ihmeellä sitä sinne pääsee kun autossa ei voi istua, lentämälläköhän täti meinasi että sinne menen.
                  Seuraavaks sitten maanantai aamusta aluetoimistoon kyselemään että mitähän tehtäisiin..

                  Comment


                  • Tehtiin Viron roadtrip laina Audilla ja kotiin tultua piti lähteä viemään Paskatti katsastukseen, mutta sepä päätti pihassa käydessään laskea bensat maahan! Taisi vanhus kostaa, kun jätettiin viikoksi pihaan seisomaan! :)
                    Positiivista on se, että toivottavasti ensi viikolla ajellaan taas Audilla! :)

                    Comment


                      Alkuperäinen kirjoittaja E.G.E Näytä viesti
                      Tänään sit päivällä opeliski kuski päätti peruuttaa päälle ja puskuri paskaks!

                      sovittiin et laitan sähköpostia illemmalla sille et miten se haluaa kustantaa uuden puskurin ja nyt ei kuski vastaa.
                      Annan maanantaihin asti aikaa jos ei kuulu niin poliisin juttusille emäntä oli kyydis joka sit todistaa ja onhan mulla sen kuskin tiedot ja passista kuva!

                      https://picasaweb.google.com/1161524...828705/Vauriot
                      Ei kannta poliisia heti sotkea kuvioon. Oikeastihan prosessi menee niin, että syyllinen tekee omaan vakuutusyhtiöönsä ilmoituksen liikennevahingosta. Voit toki itsekin olla syyllisen yhtiöön yhteydessä mutta asiat ei etene ennen kun syyllinen on tehnyt vahinkoilmoituksen tai jätänyt reagoimatta kahteen VI-pyyntöön.

                      Comment


                      • Poliisi siis kannattaa aina kutsua paikalle. Muuten "vastustaja" voipi muuttaa mieltään. Itse kutsuin talvella epäselvässä tilanteessa ihan siksi, ettei jää kumpaakaan kaivelemaan(naapuri kyseessä). Ja aina vakuutusyhtiön kautta, syytön ei ikinä voita mitään "suoralla maksulla". Syyllinen voi voittaa omavastuun ja bonusmenetysten kautta.

                        Comment


                        • Eihän tää kommunikaatio oikein toimi niin käyn hakemassa 12aikaan video pätkän tapahtuma paikalta ja vakuutuksien kautta tää hoidetaan.

                          olisin ollu ihan tyytyväinen et olis maksanu sen uuden puskurin mut jos kerta haluaa tehdä vaikeamman kautta niin eiköhän se mulle sovi ainoo et en kyllä sääli enään yhtään et saa maksaa kyllä hieman extraa

                          ja alan kantaan vakuutusyhtiön vahinko ilmoitus lappuja mukana ja täytellään ne aina vahingon sattuessa niin ei tule sit vastaavaa tilannetta.

                          Comment


                          • Poliisi siis kannattaa aina kutsua paikalle. Muuten "vastustaja" voipi muuttaa mieltään. Itse kutsuin talvella epäselvässä tilanteessa ihan siksi, ettei jää kumpaakaan kaivelemaan(naapuri kyseessä). Ja aina vakuutusyhtiön kautta, syytön ei ikinä voita mitään "suoralla maksulla". Syyllinen voi voittaa omavastuun ja bonusmenetysten kautta.
                            Tuossa talvella oli itsellä semmonen tilanne kun vanhempi mies ajoi asuntoautolla perään. Että paikan päällä sovittiin että herra korvaa kaiken. No siinä sitten tuli vähän erimielisyyksiä tapahtuman jälkeen kun herra väitti että pakitettiin nokkaan... Mutta tästä asiasta kuitenkin kävin ihan poliisin juttusilla ja ei ne tämmösille rupee tekemään oikein mitään, mutta poliisi sitten kuitenkin soitti tälle herralle niin saatiin juttu eteenpäin.

                            Mutta jutun pointti on siinä kun tokaisin poliisille, että olisi vaan pitänyt soittaa poliisit paikalle. Niin poliisi vastasi tähän "että ei me tulla nykyään enää paikalle jos henkilövahinkoja ei ole sattunut." Tämän takia kyllä suosittelen kamerakännykän käyttöä ja ajokortista kuvan ottamista.

                            Comment


                            • Kyllä ne tulee, jos sanot vaikka että polvi kolahti kolarissa ja on kipeä. (henkilövahinko)

                              Comment


                              • Kamerakännykällä kuvat ja todistajien (jos on) nimet talteen. Aikanaan, kun ei ollut kamerakännyköitä, oli tapana pitää hanskalokerossa silloin vielä markkinoilla ollutta kertakäyttökameraa. Onneksi ei koskaan tarvinnut.

                                Comment


                                  Kateus ihmisissä.
                                  Viimeksi muokannut RS2; 7.7.2013, 23:15.

                                  Comment


                                  • Joku pörriäinen pisti käteen eilen ja nyt kämmenselkä kutiaa ja on kunnolla turvonnut. Hyvä etten lentopalloon sentään mennyt eilen illalla, voisi olla käsi pahemminkin siis.

                                    Comment


                                    • Raivostuttaa automyyjät, jotka eivät voi vastata sähköposteihin. Yleensä on kyllä tapana soitella, mutta
                                      a.) Töiden vuoksi ei voi aina puhua puhelimessa
                                      b.) Jos myynti-ilmoituksessa ei ole mainittu esim. remmin vaihtoa, tulee yleensä huoltohistoria ja perusasiat kysyttyä spostilla. Sen jälkeen jos auto vielä kiinnostaa, tulee yleensä soitettua.

                                      Comment


                                      • Audista hävis tehot ja lopulta sammui kokonaan. Hinurin kyydissä Tammer Dieselille odottelemaan sopivaa väliä tutkimiseen. Hyvään aikaan päätti levitä kun joka paikassa ollaan kesälomalla. Kieltämättä vähän nyt harmittaa.

                                        Comment


                                        • Väsymys painaa päälle ja töissä saa vaan hikoilla. Työtahti ei onneks oo mahdoton, mutta välillä risoo tuo kuumuus ja hiostavuus. Ja sitten vielä se, että lomaa täytyy odottaa vielä 2 viikkoa.

                                          PS: Lomalle, kun jään niin kuitenkin vaan sataa ja lämmintä on vaan 10astetta, kun menin nyt manaamaan tuota kuumtta...

                                          Comment


                                          • Kävin juuri paikallisessa rengasliikkeessä hoidattamassa autoa omituisen pienen tärinän johdosta vänkärin puolella. Kun syyksi ei ilmennyt renkaan pystyheitto niin kaikki hoksaa että missä vika. Prkl saksalaiset laatuvanteet, onneksi ei ollu mikään jenkkitilaustyövanne. Maksaa se silti tommonen uus 9,5x19 _laatu_vanne ihan sopivasti.

                                            Comment


                                            • No vanteen oikaisu ainakin kuopiossa on reilu 50€ homma, jos oikein ymmärsin?

                                              Comment


                                              • Nii en tiiä miten tuo onnistuu, näky olevan kohtuu iso painauma. Sitä tässä oon vaan pohtinu että ku mihinkään en oo tuota kunnolla pamauttanu että mistäs vatusta se on kieroksi menny. Siis vanteessa on selvä painauma, ei kieroutta. Muistaakseni. Siis pystyakselin suhteen.. kuitenki keväällä hommatut kiekot nii hiukka kyrsii..

                                                Comment


                                                • No itse ajoin viime keväänä lapsen pään kokoiseen kiveen kaksi vannetta, sisäänpainuma useita senttejä. Yhteensä toista sataa euroa ja kaksi täristämätöntä vannetta.

                                                  Comment


                                                  • Hmmm pitääpä käydä kyselee hintoja. Koneistamo?

                                                    Comment


                                                    • Naiset tai oikeastaan nainen! Mikä niitä oikein vaivaa?! Miksi elämästä pitää ottaa niin kauhea stressi, jos jokin asia jää tämän päivän aikana hoitamatta niin mitä sitten. Onhan päivä vielä huomennakin..

                                                      Comment


                                                        Tullut tässä ainakin viimeset 5 vuotta rassattua, huollettua ja puhistettua kavereiden, tuttujen ja sukulaisten tietokoneita. Nyt katkesi kyllä kamelin selkä lopullisesti, kun piti yhen tutun tietokoneeseen asentaa windows xp uusiksi. Joo nimenomaan xp:n halusi.. Ensinnäki hermot palo totaalisesti kun ei minkään sortin ajureita ollut.. Ja nettiinhän ei luonnollisesti koneella päässyt kun ei niitä perkeleen ajureita ole, että sais verkkokortin hereille.. No toisella koneella metästämään. Vittu Asuksellakin mennyt niin homomaiseksi se ajurihomma, että tarjoaa vaan jotaki perkeleen driver finder setuppia, jonka käyttämiseen tarvitaan se vitun netti.. :D Puolentoista tunnin jälkeen lopulta löysin tohon emolevyyn sopivat ajurit joka asentaa kaikki paskat. Kyllä sai muistitikkua repiä koneesta koneeseen useamman kerran, kun tuli testattua kaikenmaailman paskoja. Liekkö tuo emo jo sodanaikainen, kun näytti tiukassa olevan ajurit, en tietä. Joo ja koneessa muut osat ihan jees, mutta voi helemapelti muistia vaan 512mt. Yritäppä semmosella hitaalla paskalla, näillä hermoilla ja omaan niiiiin nopeeseen koneeseen jo tottuneena, asennella kaikki loput päivitykset, ohjelmat ym.. Kyllä nyt jään eläkkeelle näistä hommista ja sanon seuraavan kerran rumasti, että asenna vittu ite, en jaksa.. :D

                                                        Comment


                                                        • 512 MB muistia?
                                                          Taitaa olla käyttö tosi mukavaa kun 15 minuutin käynnistyksen jälkeen saa selaimen viimein päälle :)

                                                          Comment


                                                          • No 512 oli ihan normimäärä vielä xp-aikaan ja sillä käyttiksellä riittää kyllä perussurffailuun.
                                                            Jotain win7 tuskin saa tuolla käyntiin tai ainakin käyttö on pirullista.

                                                            Comment


                                                              Teen samaa hommaa kuin Aki, ihan päivätyökseni tosin ja voin kertoa että ei ole mitenkään harvinainen kombo WinXP/512Mt/80Gt. Siihen vielä perheen jälkikasvun ammattitaidolla asentamat rekisteriboosterit ja selaimien lisäosat jotka syö loputkin rippeet. Kummasti ne ihmiset vaan niitten kanssa jaksaa tapella. Varmaan kiva käyttää kun pienenkin asian googlaamiseen menee puoli tuntia.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X