Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Tuttava ajoi kiveen mun puskurin. Kuitua ja korjausarviot yli 300euron. Hieman pännii koska uniikkikappale. Ja tukivarsien vaihtokin tehty päin vittua.

    Comment


      Piti tässä aamulla vaihtaa nopsaan vaihdelaatikon takastefa A8:iin, kas kun se tiputtaa taas öljyä katalysaattorien päälle. ... Vaan eipä irronneet kardaaniakselin etunivelen roiskesuojan pultit, vaikka vuosi sitten olivat laatikon takastefan vaihtaneet Tallinnassa Forssilla kansiremontin yhteydessä.

      Ttu! Taidan ajella Recrolle ja vaihdattaa koko laatikon!
      Attached Files

      Comment


      • Naapurit ja tiekunnan urpot. Kaivettiin yksi putki tien ali ehdotuksestani. Kun putken paikkaa katseltiin kaivurikuskin kanssa, niin yksi naapuri tuli sanomaan, että laittakaa se tuohon alemmas. Tiesin että ylempänä olisi ollut parempi, mutta naapuria miellyttääkseni päätettiin laittaa putki hieman alemmas. Nyt sama naapuri tulee nyt kysymään, että kenen idea se putki oikein oli ja miksi se laitettiin niin alas. Sanoin suoraan, että herra kehoitti itse laittamaan putken alemmas, niin siksi se laitettiin suunniteltua alemmaksi...

        Kun Carunan miehet ovat myllänneet tien ympäri ja hiesupaska on lähtenyt tästä syystä liikkeelle, tukkii rumpuputkia ja vesi on valunut tietä pitkin alas vieden mukanaan soraa, niin tämä on nyt yhtäkkiä sen minun ehdottaman putken vika, mikä on ainoita putkia tiellä, joka ei ole mennyt rankkasateissakaan hiesusta tukkoon, koska valitsin riittävän ison putken. Urpot eivät satu muistamaan, että joka kesä kun on ollut rankkasateita, niin vesi on valunut tietä pitkin alas vieden sorat mukanaan.

        Meidän tontilla oleville rasitusteille suunnitteli Caruna kaapelia ja ei annettu lupaa kaivaa, niin joutuivat kaivamaan muualle. Kukaan tiekunnan jäsen ei ole vielä tullut kiittämään, että olipa fiksua kieltää tien myllääminen, kun ei ole rumpuputket meidän tontilla tukossa.

        Alkaa tosissaan hirttämään kiinni, kun tullaan vittuilemaan tulvivasta tiestä, vaikka oltiin ainoita ketä ei annettu lupaa kaivuille. Jos olisi olleet muutkin yhtä fiksuja, niin ei olisi hiesuongelmia ja ojat vetäisi. Putki tien ali jouduttiin vetämään yhden naapurin aivopierun takia. Heidän paskakaivon ylivuotoputki on johdettu meidän pihalampeen virtaavaan ojaan ja kaksi kertaa siellä on jo kaivot tulvineet. Nyt virtaa tekniset vedet vikatilanteessa ohi.

        Vuosia yrittänyt jollain tavalla miellyttää ja olla reilu naapuri, mutta kyllä nyt alkaa olemaan mitta täynnä. Hittoako sitä koittaa miellyttää, kun ei se tunnu olevan kovin trendikäs toimintatapa täälläpäin.

        Comment


          Hemmetin mamut tulee tänne viemään meidän työpaikat ja naiset, moderoimaan foorumia ja vielä sotkemaan työpaikan roskalavan!



          :)

          Comment


          • Spontaani hörähdys :D

            Comment


              Lahden motari ja suomalainen liikennekäyttäytyminen. Onneksi tuota tietä ei tarvitse ajaa kovin usein.

              Ohituskaistalla pitkät jonot ja olemattomat ajoetäisyydet, kun eihän oikealta kaistalta sovi ketään väliin päästää. Ja kun sieltä kumminkin joku rohkea ottaa paikkansa, jarruvalot vikkuu ja haitariliike kasvaa.

              Samat autot roikkuu ohituskaistalla koko matkan Lusista etelään, kun kuvittelevat olevansa tien nopeimpia kuljettajia. Oikealle ei tietenkään voi mennä vaikka olisi kuinka pitkä väli.
              Jos jossain vaiheessa sattuu oikeaa kaistaa pääsemään normaalilla matkavauhdilla tuollaisen ohi, löytyy kaasupoljin ja täytyy hetken päästä kuitata ohi vaikka väkisin.

              Mietin jo vanhalle Lahdentielle siirtymistä, kun vitutti tuo säätäminen ja kyttäily. Päädyin kuitenkin poistumaan motarilta 1-2 liittymänväliä aiemmin ja ajamaan loppumatkan pienempiä teitä kotiin. Ehkä jatkoa ajatellen pitää vähän "opetella" tuota etappia, jotta löytyy vähiten stressaava etenemistapa.

              Comment


              • Jussi: nuo tieasiat ovat tunteita herättäviä :P

                Itse toimitsijamiehen roolissa kaivatin kaivurikuskilla hoidossani olevaa yksityistietä hieman parempaan kuosiin. Kaivettiin eräästä liittymästä, metsäfirman maalta (ihan luvan perästä), näkemäesteenä ollut hiesumaa patti pois. Ei varmaan hullumpi homma, kun seuraavana päivänä [COLOR="Blue"]kesämökkiläinen[/COLOR] kävi vasiten asiasta [COLOR="blue"]kiittämässä[/COLOR]. No kaivurikuskin piti kuitenkin asiasta kuittailla että olishan sitä samaa tavaraa minulla omallakin maalla... No on toki parin kilsan päässä, mutta kun samalla tuosta paikasta sain völjättyä kaverille täytemaat hyötykäyttöön muutaman sadan metrin päähän ja pari kuormaa tasaukseen. Enkä noista ottanut tietenkään mitään maksua, tiekunta säästi ajokustannukset noiden maiden osalta kun traktorikuskit ajoivat maita vastaan ilmaiseksi. No kai se oli huono kun niin moni siitä hyötyi ?

                Sitten kaiveltiin ojia paremmiksi toisesta kohtaa, siinä sitten kaivurikuski alkoi kysellä että tämähän on remontintekoa kun kuluu aikaa, oisko pitänyt kysyä kokouksessa osakkailta remonttilupa ? Jösses, lupa yhden pitkän päivän kaiveluihin jotka toteutettiin mahdollisimman kustannustehokkaasti kun itse valitsin ko. henkilön siitä syystä että kohtuullisella taksalla homma käy eikä mene tupakoinniksi.

                Ihmettelen suuresti tätä ajatusmallia, jossa töihin pitäis alkaa vasta kun tie on ajettu ihan paskaksi ? Miksi se on niin vaikeaa ymmärtää tierungon kuivatuksen (joka kuuluu jatkuvaan tienpitoon) ja näkemäalueiden parantamisen merkitystä ?

                Comment


                  Huoh. Pihan siisteimmässä C5 Avantissa oli ostaessa paikallaan joku aika teknisen oloisen Pioneerin kosketusnäyttösoitin. On navit ja bluetoothit ja peruutuskamerat ja telkkarit ja kaikki. Tuo auto kun on kuitenkin eläkeläismiehelle menossa niin totesin että vaihdan vastaavasta purkuautosta siihen naviplussan tilalle. Varsinkin kun tuo Pioneer piti koko ajan jotain surinaa, myös pois päältä ollessaan. Ei varmaan ihan toimi yhteen Bosen kanssa tai sitten jotain kytketty väärin.

                  No nyt otin sen Pioneerin pois ja voi jumalauta mikä siinä on että ensin ostetaan tuollainen 1000€ soitin mutta sitten ei ole enää varaa siihen parinkympin adapterisarjaan vaan pitää joka ainoa johto katkaista ja liittää abikoilla ja teipillä. Niissä johdoissakin kun on kivasti ainakin sentti varaa liittää uutta ja se kaikki pitää tehdä siitä soittimen jättämän aukon kautta.

                  Comment


                    Tokmannista ostin erään tuotteen jossa oli hälytin sisällä kun avasin paketin kotona. Noh, eikun sivareilla vaijeri poikki niin eikös aika vittumaista vinkunaa pitänyt tuo laite. Ei se veteen upottaessakaan hiljentynyt niin ruuvimeisselillä kuori halki ja hiljeni. Kyllähän tollasen rikkomiseen ainakin 2-3sec menisi jos jotain varastaa haluiaisi.

                    Comment


                      Toinen tekninen keskeytys omalla autolla kuukauden sisään, onneksi syy on tiedossa eikä nyt ole pakkoa ajaa hetkeen ehtii rauhassa tilata osat.
                      Taloyhtiön asioiden hoito. Kyllä minä nyt ymmärrän miksi Suomessa suositaan omakotitaloasumista, siinä säästää omia hermoja paljon...

                      Comment


                      • Sähköisen vakuutuskansion mukaan on bonukseni on laskenut 25%, kertaakaan en ole vakuutustani käyttänyt. Katsotaan mitä vastaavat.

                        Comment


                        • Alkuperäinen kirjoittaja Styroks Näytä viesti
                          Toinen tekninen keskeytys omalla autolla kuukauden sisään, onneksi syy on tiedossa eikä nyt ole pakkoa ajaa hetkeen ehtii rauhassa tilata osat.
                          Taloyhtiön asioiden hoito. Kyllä minä nyt ymmärrän miksi Suomessa suositaan omakotitaloasumista, siinä säästää omia hermoja paljon...
                          Kyllä se vaan on helppoa olla yksin taloyhtiön hallituksessa, huoltomies, ja tarvittaessa ihan mitä vaan.

                          Comment


                            Mutta siinä ei pääse riitoja syntymään. Heleppohan se ois hallituksessa olla jos sais olla diktaattori. Nyt on pakko koettaa harrastaa muidenkin kuuntelua.

                            Comment


                            • No olipahan melkonen tapaus kehätiellä taas tänään. Betonipumppuauton letkusta tipahti sellanen vajaa puol metriä pitkä puolikova jytky tielle. Läsähti oikeen mukavasti asfalttiin ja takana ajavana tietysti koko keula aivan sementtiliiman ja hiekan peitossa. Sen verran tuulilasiin tuli myös, että pysäytin melkein heti auton tien sivuun korjaamaan enimmät kaiken maailman räteillä mitä löytyi autosta (myös työmiehille menossa olevia uusia työpaitoja :D) tuulilasinpesunesteen kera. Olis pitäny räpsästä kuva auton keulasta, näytti siltä kuin olisi isompikin lasti läsähtäny keulaan. Työmiehet ihmetteli samaa asiaa kun ajoin työmaalle, mutta ei siinä kauaa kehdannu piipahtaa kun piti jo pesulle lähteä ettei lähtisi pahempaa jälkeä tekemään.

                              Yritin tosiaan lasin puhdistuksen jälkeen etsiä ko. pumppuautoa mutta se olikin jo ehtinyt livahtaa jostakin rampilta alas... Astetta enemmän naarmuja löytyy kiesistä nyt, mutta työkaluhan tuo ainakin itselleni onkin. Enemmän vituttaa sitten eteenpäin myydessä kun auto näyttää kuin olisi raastinraudalla kiillotettu.

                              Comment


                                Selvitykset eräälle ohjelmistofirmalle. "Teillä on 72 laitetta, mutta vain 19:ssä on meidän käyttis. Selittäkää." No shit...

                                Comment


                                  Alkaako ohjelmistotalon nimi M-kirjaimella? Pari kolme vuotta sitten piti sama haistapaskaselvitys tehdä.

                                  Comment


                                    Jep. Tuli vähän sellainen olo, että olet rikollinen kunnes toisin todistetaan.

                                    Comment


                                    • Vakuutusyhtiö ei ole vieläkään vastannut mitään bonusten laskuun ilman syytä.

                                      Comment


                                      • Vajaa pari kuukautta sitten tilasin aurinkopaneelille säätimen Ebaystä. Toimitusaika oli aika pitkä, niin en ole osannut kaivata. Nyt aloin katselemaan, kun ei ole säädintä kuulunut, niin ei ole enää koko myyjää Ebayssä. Tuli kuitenkin lähetysilmoitus heinäkuussa ja olisi pitänyt olla perillä elokuun alussa. Minä maksoin, mutta en tilannut säädintä itselleni. Huoh.

                                        Comment


                                        • Emännän a4:sen soitin sanoi sopimuksen irti (alpine cda-117ri), ja ainut korvaava tuote maksaa 380€ (alpine cda-137bti) jos ei tahdo kaikkea tehdä aivan uusiksi kiitos tuon imprint prosessorin. Ihan kun ei olisi rahalle ollut muuta käyttöä :D

                                          Comment


                                            Saahan tuota vanhaakin vielä (alpine cda-117ri), hintaan 299€, jos varastosaldoon on uskomista? Melkein samalla hinnalla saa tuon uudemman esim. tuolta. tai tuolta 2-vuoden takuulla.

                                            Comment


                                            • Vaan ei varastosaldoa ole uskomista, sillä tuota ei pysyy lisäämään ostoskoriin toisinkuin kaikki muut kaupan tuotteet, eikä tuota soitinta löydy kuin googlella ;)
                                              No, powersetiltä tilasin tuon uudemman kun hinnasta sai vähän tingittyä ja luvattiin että saapuisi loppuviikosta.

                                              Comment


                                              • Porsche-kuume...

                                                Comment


                                                  Ollaan jännän äärellä.
                                                  Viimeksi muokannut okkim; 30.8.2016, 13:20. Perustelu: Poistettu tarpeeton lainaus.

                                                  Comment


                                                    Alkuperäinen kirjoittaja audiq Näytä viesti
                                                    Vajaa pari kuukautta sitten tilasin aurinkopaneelille säätimen Ebaystä. Toimitusaika oli aika pitkä, niin en ole osannut kaivata. Nyt aloin katselemaan, kun ei ole säädintä kuulunut, niin ei ole enää koko myyjää Ebayssä. Tuli kuitenkin lähetysilmoitus heinäkuussa ja olisi pitänyt olla perillä elokuun alussa. Minä maksoin, mutta en tilannut säädintä itselleni. Huoh.
                                                    Kyllä ei ihmisen pidä tilata netistä. Epäluotettavia ja huonoja on nykyajan kauppiaat. Kyllä perinteinen kivijalkakauppa on paras. Käteisellä tietenkin.

                                                    Comment


                                                    • Alkuperäinen kirjoittaja turbokiisseli Näytä viesti
                                                      Porsche-kuume...
                                                      Hienoa, mulla ollut jo vuosia. Aika säännöllisesti niitä tulee seurattua. Nettiautossa yksi punainen ilmajäähdytteinen nappisilmä kiinnostaisi mutta ei ole tilaa eikä varaa. Kuumehan aina ottaa päähän.

                                                      Comment


                                                        Eihän tuo ebay ole mikään ongelma, jos myyjä vielä lopettanut niin tietävät tapauksen koska tuskin olet ainoa joka jäänyt kaipamaan tuotteitansa. Tein yhdestä tuollaisesta ilmoituksen, pari tuntia niin oli rahat hyvitetty Paypalin kautta, ebay:n maksuturvan toimesta

                                                        Comment


                                                          Erään amerikkalaisen "piristys"-osia tarjoavan putkan toiminta.

                                                          Tilailin reilu kuukausi sitten kyseisestä liikkeestä osia, ja ennen tilauksen maksamista palvelu oli erittäin asiallista, vastaukset maileihin tuli samana päivänä. No ongelmaksi meinasi muodostua eräiden osien tuotannon lopettaminen koska heidän mielestään niillä kyseisillä osilla ei saada aikaiseksi merkittävää hyötyä, kuitenkin tälläiset luvattiin minulle toimittaa koska katsoin niitten olevan melko tarpeelliset. Ja kyseiset osat myös löytyvät heidän verkkokaupastaan.

                                                          Ensimmäiset osat lähtikin toimitukseen melko nopeasti ja samassa mainittiin että loput osat lähtevät viikon perästä, koska ei ole varastosssa. Meni viikko, meni toinen ja ei vaan tavaraa kuulu eikä kyselyihin vastata yhtikäs mitään. Sitten kun viimein jotain vastataan selitetään vain että ollaan oltu lomalla ja tavarat lähtee ensitilassa, no eipä lähtenyt.

                                                          Menee taas viikko ja ei kyselyihin vastata. Viimeiseltä laitoin PayPalin kautta disputen johon ei vastata mitään, kysyn vielä parin päivän päästä että huomasiko että laitoin disputea, yllättäen vastattiin että ei ole huomattu. Samalla lupasivat että 100% varmuudella tavarat lähtevät huomenna, siis tässä tapauksessa tiistaina tällä viikolla, suostoin tähän sillä ehdolla että todella lähtevät...no eipä ole lähtenyt ja taaskaan ei tiedusteluhin vastata mitään.

                                                          Taidampa siis kokeilla miten toimii tuo disputen muuttaminen claim-tilaan PayPalissa, ensimmäinen kerta kun tarvitsee ruveta enemmän riitauttamaan asioita.

                                                          Comment


                                                          • Kyllä se paypal ne rahat takaisin antaa jos ei homma suju. Kokemusta on.

                                                            Comment


                                                            • Eipä kuulunut viimeisestä vanteesta mitään joten vedetään vieläkin sitten tyylillä 16" vakiovanteet...
                                                              Hienoa harrastaa koko kevät ja kesä (ja syksy) kun auto näyttää vieläkin yhtä perseelle kuin lähtöpisteessä :D

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X